grymt bra känsla för hur kroppen fungerar. Har behandlats för flera olika besvär och var gång har jonas snabbt identifierat problemet och kunnat ge bra behandling. Har genom åren varit hos fler behand... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Havde nogle problemer med knæ og skinneben efter et slag til træning(fodbold). Allerede dagen efter slaget tog jeg fat i Peter Due fra Efficax og fik sat en tid op med deres behandler Mikkel, så jeg h... Ver mais
Har kun positive ting at sige om klinikken og selve teamet bag. Ikke nok med de behandler ens skader, så justerer de hele tiden ens genoptræningsforløb, så man altid kan mærke bedring uagtet skadens... Ver mais
Er kommet hver anden måned fast hos Jon Timotej hos Efficax de sidste par år. Jon har været en fantastisk stor hjælp og jeg har i dag ingen smerter i lænd og ryg, selv efter mange dages intensiv træni... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Efficax er en privatpraktiserende osteopati og fysioterapiklinik, som tilbyder højkvalitetsbehandling af din skade eller problematik. Vi stræber efter at tilbyde den mest effektive behandling inden for osteopati og fysioterapi, hvorfor vi har navngivet klinikken Efficax, som på latin betyder effektiv. Efficax blev skabt med det formål at det enkelte menneske skulle være i fokus. Vi har skabt en klinik, hvor der er plads til alle og hvor behandlere og klienter arbejder målrettet med samme målsætning. Vi tager på arbejde med et smil – fordi Efficax ikke kun er bygget op omkring en stærk faglighed, men også stærke venskaber behandlere i mellem. Vi er i dag otte behandlere, som tør tænke ud af boksen og gå de ekstra skridt for, at vores klienter går herfra og har det bedre end da de kom. Hos Efficax er vores klienter altid i fokus. Det er vigtigt for os, at vores klienter føler sig velkomne og trygge, så snart de træder ind ad døren. Vi tror på, at tryghed og nærvær skaber den bedste relation og et optimalt udgangspunkt for et succesfuldt behandlingsforløb. Vi lægger ligeledes stor vægt på både faglighed og udvikling af vores team. Dette skal sikre dig et højt fagligt niveau, uanset hvilken problematik du har, eller hvilken behandler du er tilknyttet.
Informações de contato
Jyllingevej 55, st. th, 2720, Vanløse, Dinamarca
- kontakt@minosteopat.dk
- www.effx.dk
Rar og personlig behandling
Virkelig servicemindet, personlig og skøn behandling!
Jeg følte mig i gode hænder og taget rigtig godt om.

Grundig og dygtig.
Efter besøg hos flere forskellige fys, er dette et sted, hvor jeg virkelig har indtrykket af at de er grundige og dygtige. Grundig gennemgang med indledende spørgsmål, af kroppen, behandling og efterfølgende snak omkring hjemmeøvelser og opfølgning. Alt i alt er super god oplevelse og bestemt et sted jeg kan anbefale.

Personalet er dygtige
Personalet er dygtige. De forklarer i løbet af behandlingen, og er i kontrol med det De foretager sig.

Resposta de Efficax Osteopati & Fysioterapi
super kompetente og top professionelle.

Fantastisk service
Fantastisk service, sparing om udvikling og dygtig behandling - virkeligt professionelt.
Efter første gang der, kommer jeg klart igen og indgår et større behandlingssamarbejde med Efficax.

Resposta de Efficax Osteopati & Fysioterapi
Det hjalp mig overhovedet ikke
Det hjalp mig overhovedet ikke, så det var penge ud i luften. Valgte kiropraktor i stedet som fjernede mine smerter.

Virkelig god oplevelse.
Virkelig god oplevelse.
I modsætning til lægen på Bispebjerg akutmodtagelse som nøjedes med at udelukke blodprop i benet eller infektion i kroppen, og blot kiggede på mig og sagde iskias, fik jeg hos Lasse en neurologisk undersøgelse af mine ben, for at tjekke om der var noget galt. Lasse fandt gennem en fin undersøgelse frem til at smerterne skyldes muskler og nerver i hoftebøjningen. Så jeg fik nogle øvelser, og nu ser vi om jeg kan komme ud af smertehelvedet. 👍

Proffessionel
Proffessionel, rolig og forklarende helhedsorienteret behandling.
En god oplevelse

Grundig behandling og dialog
Grundigt forarbejde, god behandling og forbyggende, så det ikke sker igen. Under behandlingen, blev musklerne og senernes virke vist og oplyst og deres virke, og hvor det med tiden var gået galt. Gode øvelser blev vist, flere gange.

Resposta de Efficax Osteopati & Fysioterapi
Yderst kompetente og meget dygtige…
Yderst kompetente og meget dygtige folk. Kan kun anbefale folk at få behandling his Efficax,

A great experience
A great experience! Patient oriented and understandable - had a great session with Helena and look forward to continue the recovery.
Thank you!

Resposta de Efficax Osteopati & Fysioterapi
Helena er min go-to person.....
Helena er min go-to person, når jeg kommer til skade ifm løb.... og ja, det sker lidt ofte, men efter vi har konstateret, jeg endnu engang er uheldig, så har hun altid en løsning eller en nål parat til at hjælpe...
Kan kun give de bedste anbefalinger.

Super god behandling.
Super god behandling.
Det bedste var at Peter Due vidste hvad det drejede sig om.
Jeg blev kørt ned i april og fik bækkenbrud op til flere.
Prøvede det offentlige genoptræning men det blev kun værre og Stoppede efter 2 gange, derfor søgte jeg klinikken og er nu i bedring
Marianne

Mit indledende besøg
Mit indledende besøg. Peter var grundig i undersøgelsen af mit problem og jeg oplevede en god dialog omkring diagnostik og behandlingsplan.
Derudover er Peter venlig og lyttende. Kan næppe gøres bedre og jeg ser frem til næste gang, hvor jeg så har lavet de foreslåede øvelser i en uge.
Vh Jan Otterstrøm.

Resposta de Efficax Osteopati & Fysioterapi
Altid en super professionel behandling
Altid en super professionel behandling. Man bliver taget sikkert igennem undersøgelse og bliver grundigt sat ind i hvad der foregår samt får en udførlig plan for hvordan man kommer godt igennem sit skades forløb

Resposta de Efficax Osteopati & Fysioterapi
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.