grymt bra känsla för hur kroppen fungerar. Har behandlats för flera olika besvär och var gång har jonas snabbt identifierat problemet och kunnat ge bra behandling. Har genom åren varit hos fler behand... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Havde nogle problemer med knæ og skinneben efter et slag til træning(fodbold). Allerede dagen efter slaget tog jeg fat i Peter Due fra Efficax og fik sat en tid op med deres behandler Mikkel, så jeg h... Ver mais
Har kun positive ting at sige om klinikken og selve teamet bag. Ikke nok med de behandler ens skader, så justerer de hele tiden ens genoptræningsforløb, så man altid kan mærke bedring uagtet skadens... Ver mais
Er kommet hver anden måned fast hos Jon Timotej hos Efficax de sidste par år. Jon har været en fantastisk stor hjælp og jeg har i dag ingen smerter i lænd og ryg, selv efter mange dages intensiv træni... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Efficax er en privatpraktiserende osteopati og fysioterapiklinik, som tilbyder højkvalitetsbehandling af din skade eller problematik. Vi stræber efter at tilbyde den mest effektive behandling inden for osteopati og fysioterapi, hvorfor vi har navngivet klinikken Efficax, som på latin betyder effektiv. Efficax blev skabt med det formål at det enkelte menneske skulle være i fokus. Vi har skabt en klinik, hvor der er plads til alle og hvor behandlere og klienter arbejder målrettet med samme målsætning. Vi tager på arbejde med et smil – fordi Efficax ikke kun er bygget op omkring en stærk faglighed, men også stærke venskaber behandlere i mellem. Vi er i dag otte behandlere, som tør tænke ud af boksen og gå de ekstra skridt for, at vores klienter går herfra og har det bedre end da de kom. Hos Efficax er vores klienter altid i fokus. Det er vigtigt for os, at vores klienter føler sig velkomne og trygge, så snart de træder ind ad døren. Vi tror på, at tryghed og nærvær skaber den bedste relation og et optimalt udgangspunkt for et succesfuldt behandlingsforløb. Vi lægger ligeledes stor vægt på både faglighed og udvikling af vores team. Dette skal sikre dig et højt fagligt niveau, uanset hvilken problematik du har, eller hvilken behandler du er tilknyttet.
Informações de contato
Jyllingevej 55, st. th, 2720, Vanløse, Dinamarca
- kontakt@minosteopat.dk
- www.effx.dk
Super behandling og rådgivning.
Let og effektiv tidsbestilling.
Super behandling og rådgivning

Venlig og imødekommende ved 1
Venlig og imødekommende ved 1. Besøg
Behandling god og effektiv, med efterfølgende øvelser

Tryg og god behandling
Rigtig god, saglig og faglig behandling. Og ikke mindst behagelig og tryg og hyggelig stemning. Jeg vil bestemt komme igen hvis jeg får andre gener som kan afhjælpes af osteopati. Mine varmeste anbefalinger.

Resposta de Efficax Osteopati & Fysioterapi
Meget dygtig og professionel behandling.
Meget dygtig og professionel behandling.

Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales.
Professionelle og dygtige medarbejdere.
Super grundig gennemgang i forbindelse med nakke/ryk problemer, samt udbedring og genoptrænings forløb.

God oplevelse
Hurtig tidsbestilling, god service og inddragende under hele forløbet.

Virkelig god behandling.
Virkelig god behandling.
Har aldrig prøvet det før men er meget positiv og efter 1 gang og hjemmeøvelser mærker jeg allerede fremgang

Kompetent og fyldestgørende behandling
Behandlingen startede til tiden. Peter var yderst kompetent og lyttende. Fik en god behandling og meget viden med videre.
Nem betaling via mobilepay, og fik nogle gode øvelser med instruktion, som jeg selv kan arbejde videre med.

Resposta de Efficax Osteopati & Fysioterapi
God og meget grundig behandling
Jeg gik fra min første session med en følelse af, at behandleren havde god tid og oprigtig interesse i at hjælpe mig, og jeg føler mig overbevist om, at forløbet bliver godt.

Resposta de Efficax Osteopati & Fysioterapi
Grundig anamnese og grundig…
Grundig anamnese og grundig undersøgelse og fandt lige de rigtige problem steder og fik straks en behandling, som føltes virkelig effektiv og fik relevante øvelser med hjem på video. Sådan! Kan anbefales.

Resposta de Efficax Osteopati & Fysioterapi
Man føler sig i trygge hænder
Man føler sig i trygge hænder hos Lasse Juul Jensen der går langsomt og systematisk frem. I mit tilfælde med behandling af et hold i ryggen jeg ikke kunne slippe af med. Der var allerede bedring efter de første behandlinger, men det er tilgangen til problemstillingen og den langsigtede plan for fremtidig mobilitet og styrkelse af området jeg er stor tilhænger af.
De bedste anbefalinger herfra.

Resposta de Efficax Osteopati & Fysioterapi
Kom til Efficax efter fractur på…
Kom til Efficax efter fractur på venstre ankel . Blev undersøgt grundigt og der blev lagt en behandlingsplan , som også indebar træningsøvelser hjemme.
Min behandler Lasse er meget faglig dygtig , lyttende og empatisk. Man ser på hele mennesket og ikke kun det problem , man kommer med .
Er i dag et helt andet sted end da jeg startede behandlingerne . Har fået min bevægelighed , mobilitet samt livskvalitet tilbage.
Lise Nygaard

En god oplevelse
Jon var meget grundig og lyttende. Følte mig helt tryg og kan mærke en god effekt efter behandlingen. Jeg kommer igen.

Resposta de Efficax Osteopati & Fysioterapi
Meget professionelle og ser kroppen som…
Meget professionelle og ser kroppen som en helhed i behandlig. Endvidere en god atmosfære hvor man føler sig meget velkommen.

Resposta de Efficax Osteopati & Fysioterapi
Kompetent og seriøs behandler ( og sød…
Kompetent og seriøs behandler ( og sød og rar)
God stemning når man ankommer , dejligt sted ☺️

Resposta de Efficax Osteopati & Fysioterapi
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.