emma-materac.pl

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Materac, który zakupiłam według sprzedawcy nie rozpompowal się prawidłowo, brakuje mu 10 cm szerokości, na długości 5 cm. Żałuję że go kupiłam, dodatkowo firma zamknęła sprzedaż w Polsce, martwię się... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dostaliśmy ten materac w prezencie od koleżanki. Z początku byłam trochę zawiedziona że materac jest jednostronny i szybko się wyrobią wgłębienia. Zaraz będzie dwa miesiące jak go posiadamy i szczerze... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Od dłuższego czasu miałam problem z bólem pleców. Za poradą znajomych zaczęłam chodzić na pilates i zmieniłam swój materac. I to był strzał w dziesiątkę! Materac Emma totalnie zmienił moją wieczorną r... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de colchões

Escrito pela empresa

Emma to wiodąca na świecie internetowa marka materacy, sprzedawana w ponad 30 krajach. Dzięki 7-letnim badaniom nad snem i 40+ nagrodom Emma odmieniła sen ponad 4 milionów ludzi na całym świecie. Bądź jedną z pierwszych osób w Polsce, która wypróbuje nagradzany komfort Emma® przez 100 nocy bez ryzyka.

Informações de contato

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Przed zakupem otrzymałem fachowe…

Przed zakupem otrzymałem fachowe doradztwo i nie żałuję.
Materac jest świetny komfortowy i wart swojej ceny

15 de outubro de 2023

Resposta da emma-materac.pl

Serdecznie dziękujemy za poświęcenie czasu na wystawienie nam swojej pozytywnej opinii! Mamy nadzieję, że materac będzie służył przez wiele lat. Życzymy samych przyjemnych snów!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Problem z bólem pleców po całym dniu…

Problem z bólem pleców po całym dniu został rozwiązany. Od samego początku kręgosłup przyzwyczaił się do wprowadzonych zmian. Materac ma miękki i przyjemny materiał w dotyku. W prosty sposób można zdjąć do prania górę pokrowca. Kolejne noce przespane. Polecam z całego serca.

17 de outubro de 2023

Resposta da emma-materac.pl

Dzień dobry Magdalena! Bardzo miło nam słyszeć, że materac Emma spełnił wszystkie Pani oczekiwania. Życzymy przyjemnych nocy i udanego odpoczynku. Miłego dnia :)

Zdrowe spanie

Ja lubię spać na raczej twardym, a Emma super mi pasuje! Jak ktoś bardziej interesuje się pozytywnym wpływem materaca/poduszki na sen i samopoczucie, to na pewno można zarekomendować. Ja się nie zawiodłem.

16 de outubro de 2023

Resposta da emma-materac.pl

Cześć Mirosław! Dziękujemy za pozostawienie opinii i cieszymy się, że materac spełnia Pana wszystkie oczekiwania. Życzymy miłych snów!

50/50

Kontakt z firmą był niemożliwy, brak infolinii, zero informacji o zamówieniu. Po wielkiej dramie w mediach społecznościowych firma wzięła się w garść, wysłała materac i rekompensatę. Z produktu jestem zadowolona, ale nie wiem, czy zamówiłabym drugi raz, to zdecydowanie transakcja dla cierpliwych. Czekałam ponad miesiąc.

16 de outubro de 2023

Dzień dobry Barbara,
Bardzo przepraszamy za brak wcześniejszych odpowiedzi i informacji o Pani zamówieniu. Niestety borykaliśmy się z problemami technicznymi w zeszłym tygodniu. Uprzejmie informujemy, że odpowiedzieliśmy na Pani wiadomość mailową.

Trochę za miękkie

Trochę za miękkie a ja mam 90kg. Boczki mogłyby być pokryte bo mocno czuć sprężyny co daje wrażenie taniości. To że non stop na ofertę 50% da wrażenie że to scam

13 de outubro de 2023

Resposta da emma-materac.pl

Cześć Andy! Dziękujemy Ci za zostawienie opinii, przekazaliśmy przesłane sugestie do odpowiedniego działu. Życzymy Ci miłych snów. 😊😴

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mam dokładnie taka sama sytuacje jak…

Mam dokładnie taka sama sytuacje jak Pani z opinii poniżej. Zero odpowiedzi na maile. Zamówienie przychodzilo na raty... Odesłałam jedna poduszkę z powodu jej marnej jakości 18/09. Minęły ponad 3 tyg i brak zwrotu. Po tylu próbach kontaktu również planuje zgłosić sprawe na policję. Zdecydowanie odradzam zakupy w tej firmie.
Aleksandra

Resposta da emma-materac.pl

Dzień dobry Aleksandra, bardzo nam przykro, że spotkały Panią problemy podczas prób kontaktu z naszą firmą. Uprzejmie informujemy, że odpowiedzieliśmy na Pani wiadomość mailową.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

To najwygodniejszy materac jaki miałam…

To najwygodniejszy materac jaki miałam w życiu :) Spanie na nim to czysta przyjemność. Niezależnie od tego czy śpię na nim sama czy z partnerem czuję, że moje ciało jest wypoczęte, a kręgosłup wdzięczny.

8 de outubro de 2023

Resposta da emma-materac.pl

Dzień dobry Martyna! Dziękujemy za pozostawienie swojej opinii. Cieszymy się, że materac sprostał Pani oczekiwaniom i mamy nadzieję, że komfortu snu będzie się stale polepszał. Życzymy samych miłych snów!

Fantastyczny!

Genialny materac - wygodny, miękki, solidnie wykonany. Jestem zachwycona! Proces dostawy bez zarzutu: materac przyjechał w solidnym kartonie, był świetnie zabezpieczony na czas transportu. Polecam maniakom dobrego snu :))))

Resposta da emma-materac.pl

Cześć Joanna! Dziękujemy Ci za opinię i cieszymy się, że materac spełnia Twoje oczekiwania. Życzymy Ci miłych snów. 😊😴

Uwielbiam tę poduszkę

Uwielbiam tę poduszkę! Na prawdę polecam z całego serduszka:) Od kilku lat mam problemy z kręgosłupem, nie ukrywam że w końcu mogę przesłać całą noc i rano czuję się wyspana. Wielkość idealna bo za każdym razem jak odwrócę głowę to poduszka jest. Można dowolnie regulować wysokość dzięki warstwa mobilnym więc idealnie !!! Dla młodych i starszych na prawdę duża polecajka. Cena warta przespanej nocy ;)

26 de setembro de 2023

Resposta da emma-materac.pl

Dzień dobry Izabelo, dziękujemy za poświęcenie czasu, aby zostawić opinię. Cieszy nas, że poduszka spełnia wszelkie wymagania i poprawia jakość snu! Mamy nadzieję, że posłuży Pani przez wiele lat.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Numer 1 w świecie materacy!

Od dawna miałam problem z kręgosłupem, okazało się, że był źle dobrany materac. Po zakupie materaca EMMA, bóle ustąpiły. Przesypiam całe noce, mogę gorąco polecić! To strzał w 10!

Resposta da emma-materac.pl

Dzień dobry Katarzyno! Dziękujemy za pozostawienie swojej opinii. Cieszymy się, że materac pomógł ukoić bóle i mamy nadzieję, że komfortu snu będzie się stale polepszał. Życzymy samych miłych snów!

Polecam serdecznie

Polecam serdecznie!
Świetna inwestycja. Materac bardzo wygodny, zdecydowanie wart swojej ceny!

19 de setembro de 2023

Resposta da emma-materac.pl

Cześć! Dziękujemy za pozostawienie opinii, jesteśmy bardzo zadowoleni, że spodobał ci się nasz produkt. Mamy nadzieję, że materac będzie polepszał Twoją jakość snu jeszcze przez długi czas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I am delighted with this mattress

I am delighted with this mattress! Comfort, quality, perfect sleep and no back pain. I highly recommend it!

Resposta da emma-materac.pl

Hi Paulina! Thank you for leaving your review, we are very pleased that you liked our product. We wish u a good night!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeszcze do końca nie wiem bo ważne jest…

Jeszcze do końca nie wiem bo ważne jest też czy po dłuższym użytkowaniu też będę zadowolony z jakości materaca lecz na dziś najwyższa ocena . Niewielkie opakowanie w transporcie. Niezrównana wygoda w tej klasie cenowej. Zawsze jak się położę to moja ocena rośnie. Mam nadzieję że mój kręgosłup mi podziękuje. Po prostu polecam . Nie za twardy.

16 de setembro de 2023

Resposta da emma-materac.pl

Dzień dobry Waldemarze! Dziękujemy serdecznie za poświęcenie czasu, aby napisać opinię. My również mamy nadzieję, że komfort materaca posłuży Panu jeszcze przez długie lata. Życzymy miłych snów!

Materac Emma 160x200

Materac kupiony w promocji 50% Paczka dotarła w 5 dni. Wizualnie Ok. Trochę denerwujące jest to, że po bokach czuć sprężyny, a najbardziej zdenerwowało mnie to, że to nie jest rozmiar jaki chciałam, zarówno w długości jak i szerokości brakuje mu 7 cm. Po pierwszej nocy wydaje się wygodny. Mam mieszane uczucia co do zakupu.

16 de setembro de 2023

Resposta da emma-materac.pl

Dzień dobry Katarzyno! Rozmiar materaca może być mylący- prosimy jeszcze troszkę poczekać, nasze materace potrzebują czasem 72 godziny, aby się całkowicie rozprężyć. 🙂
W przypadku problemów z komfortem materaca chcielibyśmy Pani pomóc, jak tylko będziemy mogli. Będziemy wdzięczni za skontaktowanie się z nami drogą mailową: kontakt@emma-materac.pl, abyśmy mogli pomóc rozwiązać Pani problem. Życzymy miłego dnia!

Materac Emma okazał się strzałem w 10

Materac Emma okazał się strzałem w 10! Wspaniale dopasowuje się do ciała co znacznie podnosi komfort snu. Pozbyłam się bólu karku 👌🏻 nie będziecie żałować 😉

13 de setembro de 2023

Resposta da emma-materac.pl

Cześć Malwino! Dziękujemy Ci za opinię i cieszymy się, że materac spełnia Twoje oczekiwania i już pomaga pozbyć się bólu! Życzymy Ci miłych snów. 😊😴

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fajnie leży się na Emmie.

Dla mnie materac rewelacyjny. Ważę lekko ponad 100kg i śpi mi się bardzo dobrze. Jestem z Emmą już kilka lat 😉

6 de setembro de 2022

Resposta da emma-materac.pl

Cześć! Dziękujemy za pozostawienie opinii, jesteśmy bardzo zadowoleni, że podobają ci się nasz produkt. Mamy nadzieję, że materac będzie polepszał Twoją jakość snu jeszcze przez długi czas.

Materac Emma

Materac który kupiłam jest bardzo wygodny, dopasowuje się do ciała. Nareszcie nie boli mnie kręgosłup ! Wygodny , nie za twardy, ale też nie za miękki. Śpi się na nim rewelacyjnie.

14 de agosto de 2023

Resposta da emma-materac.pl

Dzień dobry Elżbieto, dziękujemy za pozostawienie opinii. Bardzo nas cieszy, że była Pani w stanie udoskonalić swój sen i mamy nadzieję, że materac posłużyły na długie lata. Życzymy miłych snów!

dobrze się śpi

1 de setembro de 2023

Resposta da emma-materac.pl

Dziękujemy za pozostawienie opinii. Bardzo nas cieszy, że mogliśmy poprawić jakość snu. Życzymy miłych nocy!

Materac godny polecenia

Materac godny polecenia. Wygodny, ból kręgosłupa minął. Cena atrakcyjna jak na produkt tak wysokiej jakości.przesylka dobrze zabezpieczona. To już drugi materac Emma w naszym domu.Polecam

7 de outubro de 2022

Resposta da emma-materac.pl

Cześć Małgorzata! Dziękujemy za pozostawienie opinii i cieszymy się, że materac spełnia Pani wszystkie oczekiwania. Życzymy miłych snów!

Cudowny materac ❤️

31 de agosto de 2023

Resposta da emma-materac.pl

Cześć Beata! Dziękujemy za pozostawienie opinii i cieszymy się, że materac spełnia oczekiwania. Życzymy miłych snów!

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais