Materac, który zakupiłam według sprzedawcy nie rozpompowal się prawidłowo, brakuje mu 10 cm szerokości, na długości 5 cm. Żałuję że go kupiłam, dodatkowo firma zamknęła sprzedaż w Polsce, martwię się... Ver mais
emma-materac.pl
Veja o que dizem as avaliações
Dostaliśmy ten materac w prezencie od koleżanki. Z początku byłam trochę zawiedziona że materac jest jednostronny i szybko się wyrobią wgłębienia. Zaraz będzie dwa miesiące jak go posiadamy i szczerze... Ver mais
A empresa respondeu
Od dłuższego czasu miałam problem z bólem pleców. Za poradą znajomych zaczęłam chodzić na pilates i zmieniłam swój materac. I to był strzał w dziesiątkę! Materac Emma totalnie zmienił moją wieczorną r... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Emma to wiodąca na świecie internetowa marka materacy, sprzedawana w ponad 30 krajach. Dzięki 7-letnim badaniom nad snem i 40+ nagrodom Emma odmieniła sen ponad 4 milionów ludzi na całym świecie. Bądź jedną z pierwszych osób w Polsce, która wypróbuje nagradzany komfort Emma® przez 100 nocy bez ryzyka.
Informações de contato
Przed zakupem otrzymałem fachowe…
Przed zakupem otrzymałem fachowe doradztwo i nie żałuję.
Materac jest świetny komfortowy i wart swojej ceny

Resposta da emma-materac.pl
Problem z bólem pleców po całym dniu…
Problem z bólem pleców po całym dniu został rozwiązany. Od samego początku kręgosłup przyzwyczaił się do wprowadzonych zmian. Materac ma miękki i przyjemny materiał w dotyku. W prosty sposób można zdjąć do prania górę pokrowca. Kolejne noce przespane. Polecam z całego serca.

Zdrowe spanie
Ja lubię spać na raczej twardym, a Emma super mi pasuje! Jak ktoś bardziej interesuje się pozytywnym wpływem materaca/poduszki na sen i samopoczucie, to na pewno można zarekomendować. Ja się nie zawiodłem.

50/50
Kontakt z firmą był niemożliwy, brak infolinii, zero informacji o zamówieniu. Po wielkiej dramie w mediach społecznościowych firma wzięła się w garść, wysłała materac i rekompensatę. Z produktu jestem zadowolona, ale nie wiem, czy zamówiłabym drugi raz, to zdecydowanie transakcja dla cierpliwych. Czekałam ponad miesiąc.

Trochę za miękkie
Trochę za miękkie a ja mam 90kg. Boczki mogłyby być pokryte bo mocno czuć sprężyny co daje wrażenie taniości. To że non stop na ofertę 50% da wrażenie że to scam

Resposta da emma-materac.pl
Mam dokładnie taka sama sytuacje jak…
Mam dokładnie taka sama sytuacje jak Pani z opinii poniżej. Zero odpowiedzi na maile. Zamówienie przychodzilo na raty... Odesłałam jedna poduszkę z powodu jej marnej jakości 18/09. Minęły ponad 3 tyg i brak zwrotu. Po tylu próbach kontaktu również planuje zgłosić sprawe na policję. Zdecydowanie odradzam zakupy w tej firmie.
Aleksandra

Resposta da emma-materac.pl
To najwygodniejszy materac jaki miałam…
To najwygodniejszy materac jaki miałam w życiu :) Spanie na nim to czysta przyjemność. Niezależnie od tego czy śpię na nim sama czy z partnerem czuję, że moje ciało jest wypoczęte, a kręgosłup wdzięczny.

Fantastyczny!
Genialny materac - wygodny, miękki, solidnie wykonany. Jestem zachwycona! Proces dostawy bez zarzutu: materac przyjechał w solidnym kartonie, był świetnie zabezpieczony na czas transportu. Polecam maniakom dobrego snu :))))

Uwielbiam tę poduszkę
Uwielbiam tę poduszkę! Na prawdę polecam z całego serduszka:) Od kilku lat mam problemy z kręgosłupem, nie ukrywam że w końcu mogę przesłać całą noc i rano czuję się wyspana. Wielkość idealna bo za każdym razem jak odwrócę głowę to poduszka jest. Można dowolnie regulować wysokość dzięki warstwa mobilnym więc idealnie !!! Dla młodych i starszych na prawdę duża polecajka. Cena warta przespanej nocy ;)

Resposta da emma-materac.pl
Numer 1 w świecie materacy!
Od dawna miałam problem z kręgosłupem, okazało się, że był źle dobrany materac. Po zakupie materaca EMMA, bóle ustąpiły. Przesypiam całe noce, mogę gorąco polecić! To strzał w 10!

Polecam serdecznie
Polecam serdecznie!
Świetna inwestycja. Materac bardzo wygodny, zdecydowanie wart swojej ceny!

Resposta da emma-materac.pl
I am delighted with this mattress
I am delighted with this mattress! Comfort, quality, perfect sleep and no back pain. I highly recommend it!

Resposta da emma-materac.pl
Jeszcze do końca nie wiem bo ważne jest…
Jeszcze do końca nie wiem bo ważne jest też czy po dłuższym użytkowaniu też będę zadowolony z jakości materaca lecz na dziś najwyższa ocena . Niewielkie opakowanie w transporcie. Niezrównana wygoda w tej klasie cenowej. Zawsze jak się położę to moja ocena rośnie. Mam nadzieję że mój kręgosłup mi podziękuje. Po prostu polecam . Nie za twardy.

Materac Emma 160x200
Materac kupiony w promocji 50% Paczka dotarła w 5 dni. Wizualnie Ok. Trochę denerwujące jest to, że po bokach czuć sprężyny, a najbardziej zdenerwowało mnie to, że to nie jest rozmiar jaki chciałam, zarówno w długości jak i szerokości brakuje mu 7 cm. Po pierwszej nocy wydaje się wygodny. Mam mieszane uczucia co do zakupu.

Materac Emma okazał się strzałem w 10
Materac Emma okazał się strzałem w 10! Wspaniale dopasowuje się do ciała co znacznie podnosi komfort snu. Pozbyłam się bólu karku 👌🏻 nie będziecie żałować 😉

Resposta da emma-materac.pl
Fajnie leży się na Emmie.
Dla mnie materac rewelacyjny. Ważę lekko ponad 100kg i śpi mi się bardzo dobrze. Jestem z Emmą już kilka lat 😉

Materac Emma
Materac który kupiłam jest bardzo wygodny, dopasowuje się do ciała. Nareszcie nie boli mnie kręgosłup ! Wygodny , nie za twardy, ale też nie za miękki. Śpi się na nim rewelacyjnie.

Materac godny polecenia
Materac godny polecenia. Wygodny, ból kręgosłupa minął. Cena atrakcyjna jak na produkt tak wysokiej jakości.przesylka dobrze zabezpieczona. To już drugi materac Emma w naszym domu.Polecam

Resposta da emma-materac.pl
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.