Materac, który zakupiłam według sprzedawcy nie rozpompowal się prawidłowo, brakuje mu 10 cm szerokości, na długości 5 cm. Żałuję że go kupiłam, dodatkowo firma zamknęła sprzedaż w Polsce, martwię się... Ver mais
emma-materac.pl
Veja o que dizem as avaliações
Dostaliśmy ten materac w prezencie od koleżanki. Z początku byłam trochę zawiedziona że materac jest jednostronny i szybko się wyrobią wgłębienia. Zaraz będzie dwa miesiące jak go posiadamy i szczerze... Ver mais
A empresa respondeu
Uwielbiam tę poduszkę! Na prawdę polecam z całego serduszka:) Od kilku lat mam problemy z kręgosłupem, nie ukrywam że w końcu mogę przesłać całą noc i rano czuję się wyspana. Wielkość idealna bo za ka... Ver mais
A empresa respondeu
Od dłuższego czasu miałam problem z bólem pleców. Za poradą znajomych zaczęłam chodzić na pilates i zmieniłam swój materac. I to był strzał w dziesiątkę! Materac Emma totalnie zmienił moją wieczorną r... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Emma to wiodąca na świecie internetowa marka materacy, sprzedawana w ponad 30 krajach. Dzięki 7-letnim badaniom nad snem i 40+ nagrodom Emma odmieniła sen ponad 4 milionów ludzi na całym świecie. Bądź jedną z pierwszych osób w Polsce, która wypróbuje nagradzany komfort Emma® przez 100 nocy bez ryzyka.
Informações de contato
Materac zakupiony u Was okazał się…
Materac zakupiony u Was okazał się bardzo wygodny, dopasowuje się do sylwetki. Rano wstaje bwz bólu pleców, wyspana i wypoczęta.
Materac, który poprawia komfort snu
Materac świetny, wygodny, komfortowy jestem zadowolona z zakupu. Widzę różnicę w jakości snu przy wykorzystaniu nowego materaca.
Szybka wysyłka
Szybka wysyłka, towar dobrze zabezpieczony do transportu. Materace ładnie wykończone, wygodne. Jeszcze się z nimi zaprzyjaźniam, więc stąd jeszcze nie 5, a 4 gwiazdki.
Doskonały produkt
Bardzo dobra obsługa, materac świetnie zapakowany, fantastycznie się na nim śpi!
Materac spełnił oczekiwania
Materac spełnił oczekiwania. Towar dobrze zapakowany. Dostawa w terminie.
Śpi się super
Śpi się super. Materac bardzo wygodny, mimo że miękki. Polecam z całego serca 🥰
Szybka realizacja zlecenia towar…
Szybka realizacja zlecenia towar fachowo zapakowany
Terminowa dostawa
Terminowa dostawa. Produkt zgodny z opisem. Wreszcie śpię bez bólu i nie wybudzam się w nocy
Materac kupiłam z polecenia czas…
Materac kupiłam z polecenia czas zamówienia i dostawy bardzo szybki.Jestem bardzo zadowolona jest naprawdę wygodny i cena też jest bardzo przystępna.Polecam
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
Materac Emma
Rzetelna informacja o realizacji zamówienia. Wzorowa dostawa, materac bardzo dobrze zapakowany. Sam materac solidnie wykonany, spełnia swoje zadania.

Zdecydowanie za miękki.
Kupilam materac kierując sie opiniami na IG . Po pierwszej nocy obudziliśmy sie z mężem cali obolali. Druga i kolejna tez nie byla przyjemnością. Materac jest dość miękki, moze to dlatego.... Napisałam emiala opisujac swoj problem i pytajac czy jest jakieś rozwiazanie zeby jednak ta gora materaca nie byla taka miękka . Niestety 3 dzien mija i brak odpowiedzi :/ . Pewnie bede zmuszona go oddać, bo nie wyobrażamy sobie dalszych nocy.
C.d.
Po wystawieniu opinii firma odezwala sie do mnie i zaproponowala bezplatna, twarda wkladke. Ucieszylo mnie to,ze jest jakas mozliwosc rozwiazania mojego problemu, niestety prawie miesiąc musze na nią czekac :/

Resposta da emma-materac.pl
Materac świetny w końcu się wysypiam
Materac świetny w końcu się wysypiam. Proszę się nie bać tylko kupować i testować.
Jestem bardzo zadowolona, ból pleców i barku odchodzi w zapomnienie, kupiłam kierując się opiniami innych i nie żałuję.

dla kogo jest materac
materac jest wygodny spi sie dobrze ,powinni napisac dla kogo i na jakie schorzenia jest materac

amazing
i really loved those pillows. they are made of a really great materials. They are very minimalistic and comfortable. really great product

Resposta da emma-materac.pl
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.