emma-materac.pl

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Materac, który zakupiłam według sprzedawcy nie rozpompowal się prawidłowo, brakuje mu 10 cm szerokości, na długości 5 cm. Żałuję że go kupiłam, dodatkowo firma zamknęła sprzedaż w Polsce, martwię się... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dostaliśmy ten materac w prezencie od koleżanki. Z początku byłam trochę zawiedziona że materac jest jednostronny i szybko się wyrobią wgłębienia. Zaraz będzie dwa miesiące jak go posiadamy i szczerze... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uwielbiam tę poduszkę! Na prawdę polecam z całego serduszka:) Od kilku lat mam problemy z kręgosłupem, nie ukrywam że w końcu mogę przesłać całą noc i rano czuję się wyspana. Wielkość idealna bo za ka... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Od dłuższego czasu miałam problem z bólem pleców. Za poradą znajomych zaczęłam chodzić na pilates i zmieniłam swój materac. I to był strzał w dziesiątkę! Materac Emma totalnie zmienił moją wieczorną r... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de colchões

Escrito pela empresa

Emma to wiodąca na świecie internetowa marka materacy, sprzedawana w ponad 30 krajach. Dzięki 7-letnim badaniom nad snem i 40+ nagrodom Emma odmieniła sen ponad 4 milionów ludzi na całym świecie. Bądź jedną z pierwszych osób w Polsce, która wypróbuje nagradzany komfort Emma® przez 100 nocy bez ryzyka.

Informações de contato

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Materac dotarł,dziękuję.Czy wygodny

Materac dotarł,dziękuję.Czy wygodny, napiszę za kilka dni.Pozdrawiam

Avaliação não solicitada

Resposta da emma-materac.pl

Dzień dobry Ireno. Mamy nadzieję, że materac spełni wszelkie wymagania i znacząco poprawi jakość snu!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ogolnie serwis firmy polecam. Dobrej jakosci materace w rozsadnej cenie oraz szybka dostawa.
Po wystawieniu srednio negatywnej opini spowodowanej iloscia otrzymanych emaili z prosba o opinie widze, ze wiadomosc dotarla do sprzedawcy. Mam nadzieje, ze uda sie poprawic praktyki i nie zasypywac ludziom skrzynki. Dziekuje za profesjonalna odpowiedz.

Resposta da emma-materac.pl

Dzień dobry, przykro nam, że ilość wiadomość tak zepsuła wrażenia zakupów z Emma. Mamy jednak nadzieję, że zamówiony materac spełnia oczekiwania i poprawił komfort snu.

Jestem trochę zawiedziona zakupem

Jestem trochę zawiedziona zakupem, poduszka wygodna jednak przy moim schorzeniu górnego odcinka szyjnego nie sprawdza się. Ponownie nie zakupiłabym takiej poduszki.

Resposta da emma-materac.pl

Dzień dobry Renato! Przykro nam słyszeć, że poduszka nie spełnia wszystkich oczekiwań. W razie gdyby chciała Pani dostać poradę dotyczącą poduszki lub skontaktować się z nami w innym celu, zapraszamy do napisania wiadomość na e-mail kontat@emma-materac.pl.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Na razie jestem zadowolona.

10 de outubro de 2023

Resposta da emma-materac.pl

Dzień dobry Olga! Mamy nadzieję, że materac posłuży Pani przez wiele lat i zapewni wygodny sen!

Super

Super! Nareszcie znalazłam materac, który mi odpowiada, nie za twardy ani za miękki. Lubię spać na boku i często dokuczały mi bóle w biodrze ale to należy już do przeszłości. Wszystkim gorąco polecam!

Resposta da emma-materac.pl

Cześć Anna! Dziękujemy Ci za napisanie opinii i cieszymy się, że materac pomógł ukoić ból. Życzymy Ci samych miłych nocy!

Materac super

Materac dokładnie taki jak wynika z opisu i zdjęć. Bardzo wygodny .

16 de novembro de 2023

Resposta da emma-materac.pl

Cześć Iwona Dziękujemy Ci za napisanie opinii i cieszymy się, że materac spełnia wszystkie Pani oczekiwania. Życzymy Ci samych miłych nocy!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bardzo spoko

Dobra miękkość. Miłe zapadanie sie w materac.

16 de novembro de 2023

Resposta da emma-materac.pl

Cześć Hanna, dziękujemy za napisanie opinii. Cieszymy się, że materac spełnia wymagania!

Bezproblemowy zakup.

Szybka dostawa, dobrze spakowane, miły upominek w postaci voucher.
Zakupiony produkt doskonały.

15 de outubro de 2023

Resposta da emma-materac.pl

Cześć Magda! Dziękujemy za wystawienie opinii, cieszymy się, że nie było żadnych problemów i mamy nadzieję, że zamówiony produkt spełnia wymagania. Życzymy miłych snów!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

W mojej opinii potrzeba ją dopracować

Przede wszystkim poduszka jest za długa. Po dłuższym użytkowaniu niestety gąbki się wypaczają

Resposta da emma-materac.pl

Dzień dobry Dawidzie! Dziękujemy za napisanie opinii, przykro nam słyszeć, że poduszka nie jest w pełni zadowalająca. Jeśli miałby Pan jakiekolwiek pytania, prosimy o kontakt na adres email kontakt@emma-materac.pl. Życzymy miłych snów!

Materace,wygodne,śpi się doskonale.Mąż…

Materace,wygodne,śpi się doskonale.Mąż ,po operacji kręgosłupa ledzwiowego nareszcie się wysypia.Dokupilismy poduszki jesteśmy wyspani i zadowoleni.

12 de novembro de 2023

Resposta da emma-materac.pl

Dzień dobry Ewa! Uprzejmie dziękujemy za opisanie swojego doświadczenia. Cieszymy się, że materac jak i poduszki poprawiły Państwa komfort snu. Życzymy dalszych dobrze przespanych nocy!

Super materac

Super materac. Polecam

Resposta da emma-materac.pl

Cześć Dorota, dziękujemy za napisanie opinii. Cieszymy się, że materac spełnia wymagania!

wygoda ,dobry sen

Resposta da emma-materac.pl

Cześć Jacku, bardzo nas cieszy, że Emma pomogła polepszyć jakość snu!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

2miesiące oczekiwania na produkt…

2miesiące oczekiwania na produkt skutecznie wyleczyło mnie z dalszych zakupów w Waszej firmie

7 de agosto de 2023

Resposta da emma-materac.pl

Dzień dobry! Bardzo nam przykro za przedłużony czas oczekiwania na dostawę. Niestety czasami pojawiają się problemy, które nie są od nas zależne i mimo najszczerszych chęci, nie jesteśmy w stanie przyspieszyć procesów. Mamy jednak nadzieję, że zakupiony materac będzie spełniał wszelkie wymagania! Jeśli możemy w czymś pomóc, bardzo prosimy o kontakt na email kontakt@emma-materac.pl.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zakup materaca Emma to dla dwojga mnie strzał…

Zakup materaca Emma to dla mnie strzał w "10". Wreszcie bez budzenia się przesypiam całą noc. Wstaję wypoczętą i wyspana.

10 de novembro de 2023

Resposta da emma-materac.pl

Cześć Anna! Nawet nie wiesz, jak dobrze jest nam słyszeć, że materac pomógł polepszyć sen- mamy nadzieję, że posłuży przez wiele. Życzymy słodkich snów!

Ocena materaca

To bardzo dobry produkt. Jakość i komfort snu poszybowały.

10 de novembro de 2023

Resposta da emma-materac.pl

Cześć Joanno! Bardzo Ci dziękujemy za napisanie opinii. Mamy nadzieję, że materac będzie Ci długo służył, a komfort snu będzie stale wzrastał! Życzymy wszystkiego dobrego.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

ponad miesiąc opóźnienia i czekania na…

ponad miesiąc opóźnienia i czekania na materac z informacjami że są problemy, pomimo że na stronie materac był przez ten cały czas w ofercie... dodatkowo w pierwszym mailu z przeprosinami napisali, że w związku z tak długim oczekiwaniem zaproponują rekompensatę ale oczywiście po wszystkim oczywiście nic takiego się nie stało.
natomiast co do samych materacy i ich jakości to bez zarzutu, naprawdę świetnie się śpi i na kręgosłup pomagają.
edit: rzeczywiście po zapisaniu recenzji zaproponowano wspomnianą wyżej rekompensatę.

3 de setembro de 2023

Resposta da emma-materac.pl

Dzień dobry Karolu! Uprzejmie informujemy, że otrzyma Pan niebawem wiadomość od naszego zespołu ds obsługi klienta w sprawie rekompensaty za opóźnienie.
Cieszymy się, że materac spełnia Pana wymagania i życzymy miłych snów!

szybko i sprawnie

4 de outubro de 2023

Resposta da emma-materac.pl

Cześć Lidia! Dziękujemy za wystawienie opinii, cieszymy się, że nie było żadnych problemów i mamy nadzieję, że zamówiony produkt spełnia wymagania. Życzymy miłych snów!

Indywidualne odczucia.

Nie mam żadnych uwag dotyczących obsługi, dostawy czy też jakości wykonania. Niestety materac nie "wpasował" się w potrzeby osoby, która z niego korzysta i nie jest na tyle wygodny by spełnić jej oczekiwania. Nie oznacza to, że jest on zły. Po prostu "nie pasuje" odbiorcy.

9 de novembro de 2023

Resposta da emma-materac.pl

Dzień dobry Ireneusz! Dziękujemy za napisanie opinii. Oczywiście komfort jest sprawą całkowicie indywidualną i subiektywną, przykro nam, że nasz materac nie zaspokoił preferencji. Jeżeli dany materac jest w dalszym ciągu w okresie próbnym 100 nocy, prosimy o kontakt, abyśmy mogli rozwiązać problem. Życzymy wszystkiego dobrego!

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais