Vild hurtig levering, dog leverede Postnord min maling hos naboen til modsatte side af mit hus. Men flügger var kvikke til at få den afsted.
A empresa respondeu
Rigtig god oplevelse med online køb af en lille bøtte indendørs træmaling. Det var et rigtig godt tilbud, desværre udsolgt i butikker, så måtte sluge forsendelsesgebyr, men nu var prisen i forvejen m... Ver mais
A empresa respondeu
Er lige blevet færdig med at renovere mit badeværelse. Jeg kun benyttet Fluggers produkter. Vådrumsspartel, vådrumsprimer og en hvid højglans maling. Hold nu op nogen fantastiske produkter at arbejde... Ver mais
A empresa respondeu
Havde bestilt maling via Flüggers hjemmeside. Desværre var der åbenbart sket et uheld under fragten, så da jeg åbnede pakken, var alting stort set flydende og fuldstændigt ødelagt. Kontakter kundese... Ver mais
A empresa respondeu
Flügger har over 500 Flügger farver forretninger i henholdsvis Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island og Kina. Vi har over 160 forretninger her i Danmark. Flügger har i over 100 år udviklet, produceret og distribueret moderne maling og tilbehør til både private og professionelle. Dette har givet os en enorm indsigt i hvad det moderne byggeri kræver for at holde sig aktuelt. En Flügger farverforretning er ikke nogen almindelig farvehandel. Det er nemlig ikke tilfældigt, at der er en maler på vores vinduer og i alle vores annoncer. Flügger har altid været malerfagets leverandør. Hos Flügger har vi Danmarks største online sortiment af maling, spartelmasse, pensler, ruller og tilbehør. Stort set alle vores produkter er certificeret med miljømærkninger såsom EU Ecolabel og Svanemærket og derfor er det vigtigt for os at sige at vi tænker på miljøet. Flügger er også kendt for sine kvalificerede specialister - vores faglærte personale kan hjælpe med rådgivning og vejledning til valg af de bedste produkter til dit kommende bygge- eller malerprojekt.
Islevdalvej 151, 2610, Rødovre, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fik det jeg havde bestilt, den ene malig havde ikke farven som forventet, fik den tonet i lokale Flügger butik til fin farve. Tak

Meget god kundeservice.
Jeg kom ned for at hente en pakke i Flügger farver Korsør og den korte oplevelse gjorde min dag bedre fordi personalet smilte og virkede som om de var i godt humør. Der var intet forkert med min pakke og ham som gav mig min pakke var også meget hurtig som er et plus.
Kan anbefales

Resposta da Flügger farver
Hurtigt og nemt handel samt top service 👍👍

Hurtig levering.
Gode beskrivelser af produkterne på hjemmesiden

God maling
Købte til outlet pris og sparet mange
Penge.
God maling til lavpris 👍

Resposta da Flügger farver
Jeg fik varene leveret på kort tid.
Der var sket en misforståelse med levering.
Kontaktede flugger og det blev rettet og fik mine varer.
Servicen var i top.

Resposta da Flügger farver
Nem og hurtig betjening. Beregningsmodulet har dog skudt meget ved siden af, men jeg regner med at kunne få penge retur for uåbnede standardvarer

Resposta da Flügger farver
Let at bestille og hurtig levering (Y)

Resposta da Flügger farver
Hurtig tilbagemelding og rigtig god kundeservice

Resposta da Flügger farver
Super lækker kvalitetsmaling. Elsker bare at male med Flugger-produkt. God dækningsevne og altid den bedste service, både på hjemmesiden og i butikken på gl, kongevej ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da Flügger farver
Vil gerne give stor ros til Flugger Herning. Deres måde at rådgive om farver kan man ikke finde mange steder i dag. Vil helt klart anbefale dem hvis du skal i gang med et projekt.

Resposta da Flügger farver
Der var problemer med en facaderens jeg havde købt. Den var utæt. Der var lidt rod med Postnord i den forbindelse, men kundeservice hos Flugger er eminent. Jeg fik en meget venlig hjælp af to søde medarbejdere. Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner gjorde jeg det.

Resposta da Flügger farver
Jeg har bestil varer online og da jeg henter pakken og skal tage den ud af min bil, er den gået i stykker i kanten for neden og maling flyder ud på mit bilsæde. Jeg kontakter Flugger (Benita) som tilbyder mig en ny bøtte maling. Jeg forventer at få refunderet hele beløbet, samt søge om dækning af udgifter til rensning af bilsæde. Jeg får nu hele beløbet for pakken. Udgifter til rensning af bilsæde vil Flugger på ingen måde imødekomme, til trods for det er dem der har pakket kassen, som muligt ikke har været forsvarligt pakket. Jeg oplyser Flugger om at en reklamation til Postnord, ang pakkens stand ved modtagerne, SKAL gå gennem afsender - altså Flugger, men så holder Flugger op med at svare. Står nu med en stor regning for rensning af bilsæde, for ingenting. Kan derfor på INGEN måde anbefale Flugger, da de tilsyneladende er totalt ligeglad med deres kunder.

Resposta da Flügger farver
Fik den allerfineste service hos flugger i måløv idag
Kom med en forespørgsel på et produkt som ikke var fluggers produkt, men alligevel hjalp eksperten mig på smukkeste hvis****** til ham⚘️🌹⚘️

Resposta da Flügger farver
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.