Hier is in de Dornestraat, 3680 Opoeteren, vanavond een stroompanne geweest. Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor het team dat de storing is komen oplossen. Ondanks het late uur waren... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
1 ster is teveel. Niet komen opdagen voor afspraak voor plaatsing digitale meter. Anoniem bellen , niets ingesproken in antwoordapparaat. Dag verlof de vuilbak in. Moet je er zelf naartoe bellen om te... Ver mais
Vandaag 1/6/2026 zou Fluvius eindelijk ons huis aansluiten op het net, nadat we anderhalf jaar hebben moeten wachten voor ze in ook maar iets zouden doen. Vandaag kwam er dan eindelijk een ploeg. Vond... Ver mais
Zeer teleurstellende ervaring. Fluvius is een monopolist waar je als klant geen keuze in hebt, en dat merk je in de manier waarop klanten worden behandeld. De indruk die ik krijg, is dat de focus... Ver mais
Detalhes da empresa
- Fornecedor de Energia
- Companhia Elétrica
- Companhia de Gás
- Fornecedor de Energia Verde
- Empresa de energia solar
Informação fornecida por fontes externas variadas
Meer weten over elektriciteit, aardgas, meterstanden, zonnepanelen, premies, BENOveren, budgetmeter, aansluitingen en nog meer? We helpen je graag op weg!
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fluvius looking for slaves
Fluvius sent letters to tell that Total Energie kicked us out (1 lost invoice of 76 euro (settlement after 1 year) which got unpaid for 2 months, they could have solved in a different but ok). They are here to help us they say. Oh how nice, they want to help us, with letting us pay 240 Euro per year more,at least. 6 days after the first letters they sent 2 new reminders....they are so desperate to make peole depending on the state..that they cannot wait to put you on a prepaid account. What a shady business. I will find another crooky energy company...they are all the same.
De teletijdmachine van Fluvius
Vandaag 24/05/2024 aangetekend schrijven ontvangen van Fluvius voor plaatsing digitale teller. Inderdaad zeer dreigend, maar nooit eerder contact gehad met iemand...Datum op dit schrijven 31/05/2024 😂😂😂. De teletijdmachine van Fluvius!!!
Afspraak voor plaatsen digitalemeter…
Afspraak voor plaatsen digitalemeter met onderaannemer unit-t.. deze zijn gewoon niet komen opdagen of hebben niets laten weten.. die moeten al zeker niet meer afkomen zonder compensatie.. als men denkt dat mijn tijd niet waardevol is dan hebben ze echt wel mis! Shame on YOU!!!
Dreigende aangetekende brief ontvangen…
Dreigende aangetekende brief ontvangen ivm het plaatsen van een digitale meter, zou niet gereageerd hebben op berichten , en bezoeken, nooit iemand gezien..
Is blijkbaar een standaard brief aan ieder verstuurd voor de plaatsing digitale meter
dit is absoluut een typisch voorbeeld van klantvriendelijkheid, jammer dat je geen negatieve sterren kan geven
Abhorrent
No option to contact other than through phone and ridiculous waiting times or physical visit at their centers. Worst possible service. Total waste of public funds. I recommend just using candle light in stead of relying on these sloths.
Fijn en snelle meterinstallatie .
Reeds 2x maal is Fluvius zijn afspraak…
Reeds 2x maal is Fluvius zijn afspraak voor plaatsing van een digitale meter niet nagekomen . Ook nooit een verwittiging hiervoor gekregen . 2 x thuis gebleven voor niets !
FLUVIUS niet aanwezig op de door hen ingeplande afspraak
Zowel wijzelf als onze huisbaas hadden een afspraak, door Fluvius ingepland, op 14/05/2024 voor de plaatsing van de digitale meter op ons adres beneden en bovenverdieping.
De eigenaar heeft een kinépraktijk op het gelijkvloers met een opendeur om de klanten binnen te laten langs de linkerkant. Zij hadden een afspraak op 14/05/2024 in de voormiddag.
Wij betrekken de bovenverdieping met ingang langs de rechterkant met deurbel en intercom en hadden een afspraak op 14/05/2024 in de namiddag.
De eigenaar heeft hiervoor speciaal in de voormiddag geen klanten ingepland.
Mijn partner is eveneens zelfstandige en heeft in de namiddag speciaal geen klanten ingepland.
Tot onze grote verbazing heeft er hem NIEMAND aangemeldt op 14/05/2024 voor de plaatsing van de digitale meter. NIET in de voormiddag noch in de namiddag !!! Dit terwijl er op beide adressen iemand aanwezig was.
Door dit voorval heeft zowel de eigenaar als wijzelf loonverlies.
Wij zijn gezien deze mistoestanden niet geneigd om een nieuwe afspraak te maken en gaan hiervoor klacht indienen.
De digitale meter kan geplaatst worden op de uren dat wij niet werken en dus NIET op de door Fluvius gestelde uren (De werknemers/onderaannemers waren dan ook niet aanwezig !!!)
Wij overwegen door deze feiten ook om over te stappen naar een andere leverancier.
Beste medewerkers van Fluvius,
Beste medewerkers van Fluvius,
Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de uitstekende service die ik zojuist heb ontvangen van een van jullie medewerksters. Ze heeft mij telefonisch bijgestaan met het aansluiten van gas van buiten naar binnen, evenals het verplaatsen van de elektriciteitskast binnen en buiten. Haar hulp was buitengewoon behulpzaam en haar uitleg was helder en gedetailleerd. Ik ben zeer tevreden met haar ondersteuning en wil haar graag een dikke pluim geven voor haar professionele en vriendelijke benadering.
Hartelijk dank voor jullie uitstekende dienstverlening en toewijding aan klanttevredenheid. Het is een genoegen om met jullie samen te werken.
Eren S.
Schuld Fluvius
Door een foutieve plaatsing heb ik €3.000 extra moeten betalen voor mijn gas. Ze zijn deze fout komen herstellen maar om het geld terug te krijgen heb ik een formulier nodig dat ze een fout hebben gemaakt. Deze krijg ik natuurlijk niet. Fluvius heeft heel veel geluk dat het gesteund wordt door de overheid anders was zo'n klotebedrijf al lang failliet!
digitale meter voor electriciteit
Fluvius zou een digitale meter komen installeren. Ik heb tevergeefs gewacht die dag van de afspraak maar niemand is langs gekomen. Zelf geen verwittiging dat ze er zullen geraken. Ik stuur een mail naar Fluvius om de reden te vragen, maar daar komt geen antwoord op. Deze week krijg ik wel aan aangetekende brief waarin staat dat ik de digitale meter geweigerd heb om te plaatsen en dat daar kosten bij komen indien die niet geplaatst kan worden. Wat een arrogantie. Walgelijk.
Na wat ik allemaal lees over een…
Na wat ik allemaal lees over een 'beheerder' , begin ik toch nog méér ongerust te worden
Geef je medewerkers een deftige opleiding
Als de deur niet onmiddellijk geopend word, is het dan normaal dat jullie personeel langs achter in onze tuin gaat checken of er daar iemand aanwezig is? Omdat meneer iemand hoorde boren ging hij maar eens kijken. Ik heb deze persoon er op gewezen dat dit NIET kan. Hij kon ook gewoon een kaartje in de bus steken ... wat je normaal toch op voorhand krijgt voor er iemand langskomt? Dit was dus niet het geval. Volgende keer zal ik zo "vriendelijk" niet reageren. Ongehoord zo een toestanden.
Teaplus
Teaplus : toppunt van onvriendelijk zijn - niet klantvriendelijk ! Hoe kan fluvius met zulke onprofessionele firma samenwerken? Triest …. Zeer triest !!!
Verplicht verlof maar komen niet opdagen
Met een verplichte en zeer ruim bemeten afspraak om een digitale meter te plaatsen (tussen 12 en 18 uur, sommige mensen moeten werken...) was ik al niet blij. Als ze dan om 16u doodleuk bellen dat ze toch niet langskomen... Ik zal er bij een volgende afspraak ook niet meer voor thuisblijven.
Firma teaplus onbeschoft komen afspraak…
Firma teaplus onbeschoft komen afspraak niet na en verplichte je een nieuwe afspraak te maken en dat je pech hebt
Dat fluvius met zo een firma in zee gaat begrijp ik niet ik ben mijn verlofdagen kwijt maar als we ons bundelen dan kunnen we wel samen een zaak starten dat zij ook eens in de kosten komen hoe meer hoe sterker
Wat zou ik graag nul sterren geven.
Wat zou ik graag nul sterren geven.. technieker gaf onze zonnepanelen aan. Fluvius zou dat nooit doorgekregen hebben kregen we te horen toen we onze premie wilden aanvragen. Technieker gaf ze opnieuw aan. We kregen een boete in de bus voor laattijdige aangifte. Gebeld met fluvius, klachtenformulier ingevuld waar ik nooit bevestiging van ontving. Eerste aanmaning: gebeld. Ik zal je mail meer prio geven. Tweede aanmaning, gebeld: zal je mail prio geven. Zal ik klacht openen? Was dat dan nog niet gebeurd bij telefoontje 1??? Ik moet van de klantendienst dames voorlopig de factuur niet betalen maar krijg wel een aanmaning na andere. Intussen al laatste waarschuwing en dreigen met juridische dienst. Lieve Fluvius: behandel uw klachten en als er klachten zijn: zet de aanmaningen even op stop! Straks deurwaarder ??
Verschrikkelijke ervaring
Verschrikkelijke ervaring met deze Kafkaiaanse, bureaucratische, compleet vierkant draaiende onderneming. Competentie nul, klantvriendelijkheid diep onder nul. Hallucinant dat dit bedrijf überhaupt nog klanten heeft.
Hoe je als klant aan het kortste eind trekt!…
Hoe je als klant aan het kortste eind trekt. In december 2023 maakte wij een overstap naar MEGA(zie mijn vorige review hierover).
Bij Luminus hadden wij een voorschot bedrag van € 215 en kregen na de eindafrekening in November € 476 terug van Luminus.
Op 22 Jan. kregen we afrekeningen voor de maand december van Mega wat bijna 4 maal het voorschot bedrag is dat wij bij Luminus betaalde:
We belde met Fluvius omdat zij de meterstanden hadden genoteerd. De meterstanden waren handmatig door degene die de analoge meter had verwijderd opgeschreven. wellicht dat daar een fout was gemaakt. We kregen van Fluvius echter te horen dat de meterstanden goed waren doorgeven. Ze verwezen ons naar Mega.
De fout zou daar kunnen liggen. Wij namen weer contact op met MEGA. Daar de nodige toestanden gehad. Mega verwees ons weer naar Fluvius. Als bij het plaatsen van de 'slimmemeter de meterstanden niet goed waren overgenomen dan zou Fluvius dit moeten corrigeren. Zo werden wij als klant van het kasje naar de muur door deze beide maatschappijen (net een pinkponk bal) doorgestuurd. Fluvius bleef aanhouden dat de analoge doorgegeven meterstanden correct waren. Wat al heel vreemd is want een fout is zo gemaakt. Er is ook geen foto gemaakt bij verwijdering van de analoge meter dus gaat Fluvius er vanuit dat de doorgegeven verbruik correct is. Onbegrijpelijk. Hoe kan het dat we in december net als november en de maanden daarna niet meer dan18c overdag stoken en in de nacht 15c (heel vaak zelf 14c.) Het blijft voor ons onverklaarbaar dat Fluvius zo een hoge verbruiksstand in december heeft doorgeven terwijl we zonder enige twijfel niet zoveel gas verbruikt hebben.
Als klant voelen we ons zo machteloos en zeer onrechtvaardig bejegend. Het zijn twee machthebbers waar wij als klant door benadeeld worden, zonder dat er maar iemand is die zich daar druk om maakt.
Aanvulling aangaande de plaatsing van de "Slimme meter". Ik weet niet wie de naam bedacht heeft maar wat ons aangaan benadeeld deze slimme meter ons behoorlijk. Vanaf de 'slimme meter' geplaatst werd zijn we volgens de standen en wellicht ook kosten erbij. We stoken namelijk zeker niet meer dan okt. nov en december, want oktober is de verwarmingsketel weer aangezet. Als ik de uitafrekening bekijk die we van MEGA hebben gehad dat zitten we op een € 1000 voor de maanden Januari en Februari. Maar goed zoals eerder vermeld trek je als klant aan het kortste eind.
Daar is niets mis met de zogenaamde "Slimme meter" werd door Fluvius aangegeven en uiteindelijk kregen wij van MEGA te horen dat er dan een gaslek ergens zou moeten zijn. Hoe dan ook de klant mag en zal de volle 'gelach' betalen!!!
Ik ben al 3 dagen bezig mijn groene…
Ik ben al 3 dagen bezig mijn groene energie aan aangeven op jullie website. Ten eertse is dit niet evident om in te vullen, ten tweede erkennen jullie programma of sofware pakket de namen van de firma's . Er wordt f-gevraagd om te kiezen maar er is niks om te kiezen. De helf of bijna alle ondernmers zijn door jullie niet geregistreerd. na alle meoiete kan men de verplichte bewijzen niet downloaden. Dit is zeer frustrerend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.