FNV Avaliações

1.403
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De FNV heeft met een bepaald bedrijf een kortingsactie afgesproken. Als je na jaren merkt dat je duurder uit bent bij dat bedrijf dan bij hun concurrenten, is het tijd om de FNV hierover te informer... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kreeg om vage reden na 2 inwerk-nachtdiensten, begin Januari, ontslag in proeftijd. Zeer frustrerend, óók omdat ik die 2 nachten niet uitbetaald bleek te krijgen! FNV erop gezet, want ik vond di... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ben zeer goed en duidelijk gesteund met juridische hulp voor leden. Was echt anders afgelopen zonder fnv

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De juriste van FNV heeft veel vragen voor mij beantwoord, contacten gehad met werkgever in een situatie waarin dat voor mij persoonlijk niet mogelijk was. Ze checkte of alles klopte, zorgde voor helde... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Sindicato

De FNV is de grootste vakbond van Nederland. Wij komen op voor jouw belangen op het gebied van werk en inkomen. Een vakbond is een groep werknemers die zich verenigt. Zodat de werkgever niet de enige is die ‘macht’ heeft op de werkvloer. Als je uitzoomt, is ‘de vakbond’ dus het totaal aan mensen die lid zijn. Concreet doen bestuurders voor de leden bijvoorbeeld de cao-onderhandelingen, behartigen hun belangen in Den Haag, geven juridische hulp en voeren campagne voor betere arbeidsomstandigheden voor alle werknemers. Om dat werk te laten uitvoeren betalen de leden iedere maand contributie. Bij het lidmaatschap van de FNV komen allerlei persoonlijke voordelen: - Invloed op je arbeidsvoorwaarden (meepraten over jouw cao) - Hulp bij een toekomstig arbeidsconflict (gedoe op je werk? Wij helpen je) - Hulp bij letselschade en beroepsziekte (word je ziek? Wij kennen jouw rechten) - Persoonlijk advies over werk en loopbaan (als je vragen hebt, kun je altijd bellen) - Korting met je ledenpas (voordelen speciaal voor leden)

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 56% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

(1.403)

644 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik ben een halve dag bezig geweest om…

Ik ben een halve dag bezig geweest om een jurist aan de lijn te krijgen. Ik vind dit schandalig.

17 de abril de 2026

Resposta da FNV

Beste Mia, excuses voor het feit dat je zo lang in de wacht hebt gestaan. Het is op dit moment helaas ontzettend druk, waardoor de wachttijden behoorlijk zijn opgelopen. We doen ons best om de bereikbaarheid zo spoedig mogelijk te verbeteren.

Goed ervaring

Als altijd ik heb een goede ervaring gehad, alles was goed uitgelegd en ze gingen meteen aan de slag. Hetzelfde dag had ik contact met de jurist die heeft meteen mij geholpen.
Ik ben al 14 jaar lid en ik vind nog steeds dat het was een goed beslissing.

7 de abril de 2026

Onbereikbaar

Onbereikbaar, advies inwinnen via de telefoon is praktisch onmogelijk als iemand na meer dan 30 minuten wachten de verbinding verbreekt.
Waarom zijn jullie wel op tijd als het gaat om het innen van contributie maar na meerdere pogingen jullie te bereiken geen gehoor wordt gegeven.

16 de abril de 2026

Resposta da FNV

Beste Zipp Fire, onze excuses voor het feit dat het je zoveel moeite moet kosten om telefonisch in contact te komen met ons. Het is op dit moment helaas ontzettend druk waardoor de wachttijden behoorlijk zijn opgelopen. We doen ons best om de bereikbaarheid zo spoedig mogelijk te verbeteren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

als je er niet met de werkgever eens…

als je er niet met de werkgever eens wordt dan gewoon zeggen we komen er niet uit dan ga ik de fnv inschakelen.
wordt hij brommig dan kun je zeggen kom met een goed voorstel .
dan gewoon na 48 uur de fnv inschakelen en zelf geen actie naar hem doen

13 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fnv ... vraag me af of ik lid moet blijven

Ik stond onder een verkeerde werkgever en cao in de computer. Feestdagen is niets over geregeld, we zijn maar geldslaven. Kijk en focus je op de werknemers . Die afspraken die er gemaakt worden zijn niet echt werknemersvriendelijk te noemen.

Resposta da FNV

Beste Christiane, vervelend om te lezen dat je onder een verkeerde werkgever/CAO bij ons in het systeem stond. Via het Mijn FNV-profiel op onze website kan je aan ons doorgeven bij welke werkgever je werkzaam bent, wij passen dat dan zo spoedig mogelijk voor je aan zodat je weer correct bij ons in het systeem staat.

Met betrekking tot de afspraken die er binnen jouw CAO zijn gemaakt over de feestdagen: als lid zijnde heb je inspraak in wat onze inzet voor de toekomstige CAO zou moeten zijn, het is dus belangrijk dat je daarbij aangeeft dat je vindt dat er andere afspraken moeten worden gemaakt over de feestdagen. Dan kunnen onze onderhandelaars daar rekening mee houden.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Absurd and excessive cancellation period

I am extremely disappointed with how FNV handles membership cancellations.

What I find absurd is that FNV has a three‑month cancellation period, which is not clearly specified upfront when you become a member, before signing up. This is already excessive, but it gets worse: the notice period only starts on the first day of the following month. This means that if you cancel just after the 1st of the month, you effectively end up paying almost four months instead of three.
In my case, I stopped my membership without being aware that this would still result in additional paid months. Had this information been made explicit, I would have never become a member.

A long cancellation period combined with poor transparency feels unfair and misleading. For an organisation that claims to represent workers, this practice is frankly unreasonable and outdated.

Resposta da FNV

Dear Koen, we are sorry to read that you are disappointed with how we handle membership cancellations.

The three month cancellation period has been determined by our members in the member-parliament and is included in our terms and conditions. Next to that, it is also mentioned on our website. See: https://www.fnv.nl/lidmaatschap/voordelen-van-het-lidmaatschap?broncode=&lang=en-US

The same goes for the fact that the notice period starts in the month following the month in which you cancelled your membership. This is common practice for most organisations in the Netherlands.

Kind regards, FNV Webcare

Onbereikbaar telefonisch

Zoals zoveel andere klachten hier het in de wacht hangen van bijna 30 minuten telkens en dan nog niemand te spreken krijgen! Ben nu al vele jaren lid maar overweeg over te stappen want ben er nu wel klaar mee!

Reactie van FNV hieronder nu is zo standaard!!! Ik lees dezelfde klachten al jaren eerder!!!!

Resposta da FNV

Beste Geert, onze excuses voor het feit dat het je zoveel moeite moet kosten om telefonisch in contact te komen met ons. Het is op dit moment helaas ontzettend druk waardoor de wachttijden behoorlijk zijn opgelopen. We doen ons best om de bereikbaarheid zo spoedig mogelijk te verbeteren.

Ongelofelijk slecht

Ongelofelijk slecht , echt niet normaal

14 de abril de 2026

Resposta da FNV

Beste Tahir, je bent helaas pas lid van ons geworden op het moment dat jouw juridische kwestie al speelde. Om die reden hebben we jou daarin niet kunnen bijstaan, aangezien wij alleen juridische ondersteuning kunnen bieden bij kwesties die ná aanvang van het lidmaatschap zijn ontstaan.

Telefonische bereikbaarheid drama

Telefonische bereikbaarheid is een drama

13 de abril de 2026

Resposta da FNV

Beste I Kruis, onze excuses voor het feit dat het je zoveel moeite moet kosten om telefonisch in contact te komen met ons. Het is op dit moment helaas ontzettend druk waardoor de wachttijden behoorlijk zijn opgelopen. We doen ons best om de bereikbaarheid zo spoedig mogelijk te verbeteren.