Er med fuld tilfredshed i mange år blevet herreklippet hos Joanna, hun lytter til mine ønsker og der er en utrolig god stemning og energi i salonen - og så får vi en god snak og hun spørger så interes... Ver mais
A empresa respondeu
HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE FRISØR! Frisør Zabell ønsker kun at trække så mange penge ud af deres kunder som muligt og er fuldstændig ligeglade med deres kunder velvære. De påfører en masse skade p... Ver mais
Jeg har været stamkunde i 7 år, og det siger vist det hele. Hver eneste gang bliver jeg mødt med smil, varme og professionel rådgivning. Der er altid tid til at lytte til mine ønsker, og resultatet bl... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg besøgte salonen for første gang. Frisøren var professionel og lyttede til mine ønsker, klipningen var grundig, og resultatet blev flot. Stemningen i salonen var god og man følte sig hurti... Ver mais
A empresa respondeu
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg har efterhånden gået inde hos Philip i flere år, og det spiller bare. Der er generelt et super højt niveau i salonen. Kan klart anbefales!
Har været der 4 gange nu, og er altid tilfreds.
Stedet har en god stemning med et team af frisører der alle er i godt humør og imødekommende og man føler sig altid mere end velkommen i salonen.
Med henhold til mit hår får jeg altid præcis hvad jeg søger - der bliver lyttet til en og der er ikke nogen der prøver at presse “mersalg” over hovedet på en.
Priserne er også mere en fair synes sammenlignet med andre frisører i området.
Generelt super skarpt team og stærkt brand.
Hvis man leder efter en salon hvor man føler der er tid til en, får meget værdi for pengene, en fantastisk oplevelse og self flot hår er det her stedet at tage hen.
Det skal sige at jeg ikke kan udtale mig om deres faglighed eller deres deres dygtighed inden for faget, men deres service fra udefrakommende mulige kunder er meget uprofessionel.
Kunne ikke engang få lov til at booke en tid, så sætter i hvert fald ikke mine ben i den salon igen.
Jeg kom for at høre om de havde en tid til at rette mit pandehår, men ville egentlig også have hørt om der kunne bookes en tid til resten af håret, men nåede kun at spørge om pandehåret. Her blev jeg pænt fejet af, af hende som stod bag disken, som blot sagde "nej det har vi ikke tid til i dag" hvorefter hun vender sig om og taler med en kollega. Så måske i skulle overveje et skilt i døren, om at i ikke tager nye kunder ind - det har i jo tydeligvis ikke brug for.
Min frisør gik på pension, så efter at have shoppet rundt hos frisører i Valby med nogle meget underlige resultater til følge valgte jeg at gå til Frisør Zabell. Det er det bedste valg, jeg har gjort længe. Michael forstod med det samme mine ønsker, og så gav han mig den bedste klipning, man kan få. Jeg er meget tilfreds. Derudover er Michael en utrolig behagelig person. Den sjette stjerne går til ham.
Efter første besøg, er jeg ikke i tvivl om, at dette vil blive et langvarigt bekendtskab.
Fantastisk atmosfære og professionel rådgivning.
Alle hjælper alle og er nysgerrige på hinandens arbejde. Det virker også som om, at det er en fantastisk arbejdsplads.
Altid dejlig komme til frisør Zabell - meget inspirer og dejlig atmosfære - Simon er søde og mega dygtig -TAK
Bedste og sødeste frisør!
Jeg har gået hos Joanna i mange år. Har aldrig gået hos en bedre frisør. Joanna og hendes team er virkelig dygtige og giver den bedste ærlige rådgivning omkring, hvad som passer til ens hår. Der er også altid en rigtig god og afslappet stemning i salonen.
Er altid MEGET tilfreds når jeg går derfra.
Dejlig uformel omgangstone.
Fin rådgivning mht klip og farve
Jeg prøvede Frisør Zabell første gang for 2 år siden, efter at have set imponerende før/efter-billeder på deres Instagram. Og dét fortrød jeg bestemt ikke.
De første to gange jeg besøgte stedet, kom jeg under kærlig behandling hos Tine, der var super sød og skabte en dejlig tryg atmosfære.
Senest har jeg fået lavet farve og klip hos Andreas, der gjorde meget ud af at rådgive mig, og ramte både farve og look helt perfekt. Der var nogle enkelte fremhævede striber i mit pandehår, som jeg ikke helt kunne vænne mig til, men dem hjalp Andreas meget gerne med at tone ned uden beregning, så jeg var helt tilfreds med resultatet.
I will be back 😍
Du skal helt klart besøge Joanna, hvis du har allergi overfor hårfarve, eksem i hårbunden eller tykt/stridigt hår der skal tæmmes til en flot anvendelig frisure.
Jeg har i mange år døjet med svær allergi overfor hårfarve og turde ikke farve det af frygt for igen at skulle have steroid cremer og tabletter. Jeg fik tykke røde psoriasisagtige udslæt i hårbunden.
Jeg fortalte Joanne mit problem og hun syntes bestemt ikke jeg var færdig med at få farvet hår. Hun fandt på mest sympatiske vis flere forskellige løsninger for mig.
Bl.a. startede hun med at bruge stanniol i hele håret, så hårbunden ikke fik direkte kontakt til farven. (YAY, det gik så fint.)
Derefter undersøgte hun markedet og fandt det mildeste og bedste produkt på markedet, som slet ikke generer min hovedbund. Det har hun købt til butikken og det går så godt at hun nu ikke bruger stanniol, men pensler det direkte i håret.
Jeg ser igen 5 år yngre ud uden de grå hår, og jeg har i 6 år ikke fået udslæt, steroidcreme eller tabletter.
Hun har udrettet mirakler for mig og jeg er hende evigt taknemmelig.
Plejer ikke at turde at tage til frisøren fordi mit hår er skrøbeligt/fint. Jeg fik endelig taget mig sammen til det efter flere år og jeg søgte self et resultant der var stik modsat mit mørke hår. Jeg er simpelthen såååå glad for resultatet, flot lys karamel blondt hår lige som jeg ønskede det. Så alt i alt sindssygt godt arbejde, masser af tålmodighed, fed positiv oplevelse og god service! Siger jeg bare! 😃
Fik et wolfcut. Kan godt lide det 😏 kommer helt klart igen 😩🤚
Bedste Frisør!
Jeg er kommet i salonen igennem mange år. Personalet er meget søde, man føler sig altid velkommen. Og der er meget positiv stemning altid.
Uanset hvem jeg bliver klippet af, kommer jeg meget Tilfreds hjem. De er alle profesionelle.
Har prøvet andre frisører i Valby og dette er absolut yndlings stedet.
Resultatet blev nu meget fint, men behandlingen var forfærdelig og alt andet end professionel.
De havde kun booket tid til farvning, til trods for, at jeg havde understreget både farvning og klipning. Dette førte til en masse bøvl med at få dem til at forstå hvad der skulle ske med mit hår.
Endelig forstår de at jeg også skulle klippes og frisøren giver mig derfor en grov klipning før farvningen. Mens jeg sidder med vådt hår og venter på frisøren, kommer 2 af hendes kolleger og stiller sig lige bag ved mig mens de snakker. De snakker bl.a. meget nedladende om min ‘frisure’ og lægger ikke skjul på hvor latterlig de synes, at den er. Senere kommer min frisør tilbage og griner ad hvor sjovt det var, at de 2 kolleger troede den grove klipning var fordi jeg selv havde klippet mit hår.
Jeg er dybt forarget over den måde at behandle sine kunder på. Og det værste var at ejeren stod lige ved siden af med sin egen kunde, og hun lod det ske uden at sige noget. Det var ekstremt ubehageligt og jeg vil aldrig nogensinde bruge den frisør igen lige meget hvor pænt resultatet blev.
De dygtigste og mest kreative frisører, jeg har mødt! Man går altid derfra med et kæmpe smil! Kan ikke anbefales nok!
Har været kunde hos Frisør Zabell en del år.
Man føler sig altid velkommen og stemningen og humøret i salonen er høj. Elsker at sidde i stolen og blive forkælet hver gang.
Har prøvet forskellige frisører i salonen og er altid tilfreds med resultatet.
Kan varmt anbefales her fra!!
Skøn stemning, her er der højt til loftet og personalet er altid smilende og servicemindet. Jeg går altid herfra med en god oplevelse og lækkert hår.
Tak for jer!
Jeg har aldrig været mere tilfreds.. Det er helt utrolig hvad der kan lade sig gøre!!
Tusind tak for jeres skønne smil og den kæmpe energi i har nede i butikken.
KEEP IT UP <3
Verdens bedste frisør! Sindssygt dygtige til både klip og farve - altid med super fornemmelse for kundens personlighed og de nyeste tendenser. Og så er service og stemning altid helt fantastisk!
Fantastisk salon og endnu mere fantastiske medarbejder! Har haft Klara som fast frisør de sidste 10 år og har altid været yderst tilfreds med alt. Lige fra selve behandlingen, til at vejlede i forhold til produkter. Kæmpe tak til jer, i gør et godt stykke arbejde! 💪👱🏼♀️
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.