Er med fuld tilfredshed i mange år blevet herreklippet hos Joanna, hun lytter til mine ønsker og der er en utrolig god stemning og energi i salonen - og så får vi en god snak og hun spørger så interes... Ver mais
A empresa respondeu
HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE FRISØR! Frisør Zabell ønsker kun at trække så mange penge ud af deres kunder som muligt og er fuldstændig ligeglade med deres kunder velvære. De påfører en masse skade p... Ver mais
Jeg har været stamkunde i 7 år, og det siger vist det hele. Hver eneste gang bliver jeg mødt med smil, varme og professionel rådgivning. Der er altid tid til at lytte til mine ønsker, og resultatet bl... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg besøgte salonen for første gang. Frisøren var professionel og lyttede til mine ønsker, klipningen var grundig, og resultatet blev flot. Stemningen i salonen var god og man følte sig hurti... Ver mais
A empresa respondeu
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg er kommet i salonen i mange år og det forsætter kun! Super dygtige folk, lækre lokaler og service altid i top! 😊
Bedste frisør jeg nogensinde har prøvet!
Jeg har et vildt garn der er svært at tæmme for de fleste, men det er inter problem for de skønne frisøre hos Zabell's! Klara er nok den dygtiste jeg har oplevet, hun er vild professional og kreativ.
Udover det er det bare en skøn salon med masser af dejlige ansigter og vild fed atmosfære❤
Jeg har intet negativ at sige
De er de mest dedikerede fagfolk, jeg har mødt.
Dygtige til at klippe- og meget dygtige til at farve.
De er super opdaterede på trends, og man blive mødt med store smil.
Jeg anbefaler helt klart Joanna og hendes dygtige team🙂
Bad customer treatment !
I had booked a time for Saturday morning, and when I went there I was told that they have changed opening hours and they don’t do weekends any longer. However nobody called me to tell me that, and I also did not receive a text about it. The guy in the salon also told me that it’s tough luck, there is nothing he could do.
What a horrible customer service treatment. And how unprofessional that I go to the salon expecting to get my hair cut for my birthday party, and instead I am told that it’s not happening.
I do not recommend this place, the way they treat their customers is horrendous.
Simon fik styr på mit hår.
Havde haft en ret dårlig oplevelse med en frisør men da jeg kom ned til Zabell og satte mig i Simons stol, fik han rettet op på det.
Tusind tak for hjælpen Simon
Kom hjem i forgårs efter den skønneste tur hos frisør Zabell. Jeg er så glad for min meget flotte nye frisure! Desuden virkelig dejlige lokaler, rent og pænt og så var alle de ansatte med til at sætte en fantastisk stemning!
Jeg spurgte omkring hårfarver og de var 2 der rådgav mig og gav sig tid til at kigge på om min ide kunne lade sig gøre.
Tiden til udtagning af gammel farve og i med ny farve blev bestilt inden jeg gik derfra :)
ENDELIG har jeg fundet en frisør jeg vil komme hos igen og igen!
- Blev klippet af Klara som da bare er kompetent og nede på jorden.
Bedste anbefalinger med herfra og en ekstra bonus er deres ret lave priser!
Jeg kan helt klart anbefale Frisør Zabell!
Er helt oppe at køre over mit nye hår! Og ja - det er nyt hår!
Jeg ankom med slidt, skævt og leverpostejsfarvet hår og frygtede lidt, at den eneste udvej var at få klippet rigtigt meget af. Men efter nogle hyggelige timer med Mathias, balayage og god stemning i salonen, har jeg fået friskt, blødt og sunkissed hår - og det er stadig langt - TAK.
Fantastisk dygtig og kreativ frisør. Kan alt fra den gode gamle permanent, til det nye balayage. Oveni det, er der altid god stemning og service. Man kan virkelig mærke, det er et sted medarbejderne elsker at arbejde.
ELSKER FRISØR ZABELL
Er kommet ved denne dejlige frisør i over 15 år.
Har ikke noget dårligt at sige
Super servic og dejligt personale
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Unik frisør oplevelse, så er det frisør Zabell i Valby, Toftegårds plads. Altid et venligt og imødekommende personale som har kompentence med en saks i hånden, imens man sætter kunden i højsædet. Det er en oplevelse ud over det sædvanlige. Stemningen er speciel god og man føler sig velkommen. Har prøvet utallige frisør men her vender man altid tilbage som kunde, om det er for at få farvet hår, eller et klip af lokkerne. Deres arbejde er på et højt niveau og man går altid ud af salonnen med et smil på læben.
Det er derfor at Frisør Zabell er unik. 😍
Thomas og Morten
Mit frisørbehov - som "voksen" mand - er måske ikke voldsomt kompliceret, eksperimenterende eller trendy, men det ændrer ikke ved, at jeg naturligvis har en forventning om at håret sidder som det skal efter endt behandling. Og det er altid tilfældet. Og når dertil så lægges en super stemning og service, vender jeg tilbage igen-igen - også selvom Valby nu er en omvej for mig.
Klipper godt men jeg er ikke tilfreds med de striber jeg fik lavet i håret. Striberne blev for gule så frisøren måtte lægge en toning i håret bagefter. Det blev meget dyrere end jeg havde regnet med da jeg også skulle betale for toningen. Håret er stadig for gult.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE FRISØR!
Frisør Zabell ønsker kun at trække så mange penge ud af deres kunder som muligt og er fuldstændig ligeglade med deres kunder velvære. De påfører en masse skade på dit hår og er ekstremt inkompetente til deres arbejde.
Meget utilfreds med denne frisør. Jeg har slet ikke fået hvad jeg var blevet lovet. Jeg skulle have lavet permanente krøller hos frisør Zabell, men efter at frisøren havde analyseret og behandlet mit hår, havde jeg ikke en eneste krølle. Selv efter anden behandling havde jeg endnu ikke fået køller. Mit hår var derimod blevet direkte skadet.
Jeg kontaktede efterfølgende ejeren af Zabell telefonisk, hvor jeg fik en meget ubehagelig betjening!
Jeg er ikke blevet tilbudt at få et afslag i prisen, selv om jeg ikke fik hvad jeg var blevet lovet! Jeg refererede endda til købeloven, som angiver, at man kan få pengene tilbage ved fejlbehandlinger. Se i øvrigt Forbrugerrådets vejledning - søg på Google efter Forbrugerrådet + frisør.
Zabell skal være velkommen til at kontakte mig, hvis de har ydeligere spørgsmål til dette utilfredsstillende forløb.
Vil IKKE anbefale Zabell!!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.