Min internetforbindelse er konstant ustabil. Har ikke en særlig stor pakke 20/2 men oplever ofte jeg ligger helt nede på 2/08. Har kontaktet kundeservice som efter en test af mit router kunne se at de... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig besværlig opsigelse hos fullrate. Lucas B er meget krævende med absolut nødvendig oplysning om abbo nummer. Han har fået alt andet da jeg ikke kenden min demente søsters kundenummer. Nu bliver... Ver mais
A empresa respondeu
Havde "fornøjelsen" af at stå op til en død forbindelse. Ringede til Pro support for at fejlmelde forbindelsen, opkaldet blev besvaret på 10 sekunder ! Fik fat i den mest fantastiske medarbejder, fik... Ver mais
A empresa respondeu
I shared my disappointing experience with Fullrate via Trustpilot. Here's some of what they wrote as a reply: "We try our utmost not to devalue our customers and their wishes, but sometimes w... Ver mais
A empresa respondeu
Informação fornecida por fontes externas variadas
Ring til Kundeservice på 32 15 45 00
Skriv til Kundeservice på kundeservice@fullrate.dk
Vores kundeservice er åben mandag til fredag 08.00-16.00
Skulle du have et problem med forbindelse, WiFi, udstyr eller har du brug for anden teknisk rapport, så ring til vores eksperter i Support.
Ring til Support på 32 15 45 00
Skriv til Support på Support@fullrate.dk
Mandag til torsdag 09.00-17.00
Fredag 09.00-16.00
Fullrate har siden 2006 hjulpet danskerne med at komme 100% PÅ internettet til en konkurrencedygtig pris. Vi ønsker, at vores kunder skal have den bedste internetoplevelse, og vi leverer i dag bredbånd med hastigheder helt op til 1000 Mbit.
Udover at du hos os kan få bredbånd via Fiber, kabel TV-stikket, telefonstikket og Hybrid, så tilbyder vi mobilabonnementer, mobilt bredbånd og TV-pakker, så du kan samle hele hjemmets digitale behov hos os.
Hos Fullrate kører vi løbende konkurrencer alle vores kunder kan deltage i.
Telegade 2, bygn. 4, 2630, Taastrup, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
DÅRLIG, som altid. Jeg vælger altid at registrere opkaldet for at få en bedre kundeservice, men jeg har altid bare problemer. Jeg havde prøvet deres tjenester flere gange og var altid den samme. Samlet .... dårlig

Resposta da Fullrate A/S
Grethe O. fra kundeservice er en fantastisk medarbejder og hjælp til kunderne.

Minus 5 til Fullrate
Aldrig, ALDRIG har jeg oplevet så ringe information/service fra et firma som hos Fullrate. Over 30 mails, SMS og div opkald hvor jeg var nr. 1 i køen men opgav efter 20 min, er jeg grundigt træt af Fullrate. Mails og SMS som ofte blev sendt to gange med samme ordlyd, oplysninger der ikke passede sammen, en router som jeg ikke skal bruge blev sendt til mig og som jeg skal returner og telefonnr. på teknikker der ikke kendte noget til at det firma skulle indstillede fiber hos mig.
Hvad forgår der hos Fullrate? Jeg vil foreslå i optimere på jeres informationer til kunderne, at de er enslydende i oplysninger, at der koordineres iht informationer hvad kunden i forvejen har af produkter hos jer og hvad der er nye tiltag, at der læses korrektur på regninger så de passer. Overvej at LEANE i jeres firma.
Hilsen en meget utilfreds kunde.

Resposta da Fullrate A/S
Gid jeg kunne give minus stjerner. I er bare for meget. Min søn har skiftet udbyder væk fra jer i november. Nummeret alt inklusive er flyttet fra jer til et andet selskab. Alligevel sender i gudhjælpemig regning for december og januar.. Har i styr på noget overhovedet??

Resposta da Fullrate A/S
Kæresten og jeg skulle flytte vores numre til Fullrate d.30/12-19 (Efter deres telefonsælgere havde kimet mig ned i 3 uger). På datoen blev vores telefoner lukket ved gammel udbyder, men Fullrate havde ikke sendt nye simkort til os. Vi klagede på dagen, og de lovede at sende nye simkort straks. Nu er det d. 14/01-20 og vi sidder stadig uden simkort.
Deres kundeservice virker ligeglad og kan blot tilbyde 200 kr på et taletidskort, hvilket ikke ændre på noget.
Deres kundeservice lovede d. 09/1-20 at fjerne bindingen, så vi kunne flytte tilbage til vores gamle udbyder, men det se ud til ikke at virke, da vi ikke kan flytte numrene.
Jeg har været kunde ved Fullrate med mit internet i 3-4 år, for det meste uden problemer, og har tidligere kunne tale godt om dem, men disse dage er ovre.
Dette er den værste "service" jeg nogensinde har oplevet!
Hold jer laaaaaangt væk fra Fullrate!!!

Resposta da Fullrate A/S
Hvis det var muligt, gav jeg 0 stjerner.
Dårligste kundeservice jeg har oplevet!
I dag sender jeg min router tilbage efter ni måneder med Fullrate som udbyder.
Ekstrem dårlig kundeservice, også i dag, hvor jeg efter lang tids venten kommer igennem til medarbejder, som uden videre omstiller mig til anden afdeling, hvor jeg igen starter ventetid forfra😪

Resposta da Fullrate A/S
For nogle dage siden skrev jeg en anmeldelse, da jeg i 14 dage forgæves havde forsøgt, at få kontakt til Fullrates kundeservice. Først da jeg skrev en anmeldelse herinde, fik jeg kontakt. Jeg ville gerne have flyttet mit bredbånd med til en ny adresse, dette kunne ikke lade sig gøre, da de ikke kunne udbyde noget, til denne adresse. Jeg fik derfor besked om, at mit bredbånd var opsagt, men at der var løbene 30dages opsigelse, mit abonnement ville derfor først ophøre D. 12/2-20, (hvilket er perfekt, da jeg først flytter pr. 1. Feb.).
MEN da jeg kommer hjem fra arbejde i dag, har jeg intet internet! Så min internetforbindelse er altså stoppet pr. Dags dato, uden mit samtykke, men jeg skal fortsat betale frem til d. 12/2-20?
Jeg er på ingen måde interesseret i, at skulle betale for en ydelse jeg ikke modtager!
Det er ekstrem dårlig service og i en tidsalder bestående af streamingtjenester, der afhænger af internetforbindelsen, er det ekstraordinært dårlig stil, at lukke ned for forbindelsen midt i EM

Resposta da Fullrate A/S
Har i dag ringet 5 gange til fullrate, for at enten rykke tiden med teknikker eller annullere min ordre da tiden de tilbyder ikke passer mig.
Efter lidt snak ender vi med at annullere min ordre, så jeg kan ringe igen og finde en tid der passer mig.. Modtager en besked kort efter, at ordren desværre ikke kan annulleres fra den afdeling alligevel, ringer op og bliver sat videre i køen til deres afdeling, som så har lukket (snakker i måske ikke sammen i diverse afdelinger?)
Stressende oplevelse jeg har haft med Fullrate i dag - kan det være SÅ svært at annullere et produkt man ikke har modtaget? Ren og skær for at ville ringe igen når man har tiden til, at teknikkern skal komme forbi.

Resposta da Fullrate A/S
Jeg har opsagt fullrate mobil. Så fik jeg besked om at jeg havde 140 kr i kreditnota. Jeg prøver så at logge ind på mit fullrate. Hvor jef får afvide at jeg ikke kan logge ind fordi jeg ikke er kunde. Smart fullrate. :-(

Resposta da Fullrate A/S
I godt nok frække i det virksomhed som man efterhånden ikke kan sætte ord på i bortviser mit abonnoment og tlf fordi jeg har et sag med tdc og som i undskylder for jeres handliger over at stå bag tdc som firma men stadig bliver i ved med at sende regningen har ringwt jer op 3 4 gange uden et svar jeg er færdig ned jee for 6 måneder siden i bortviser mig og lukker slukker hele molivitten til istanbul grill amager og nu sender i alle muligw regninger er i mærkelige eller hvad osman kibbar

Resposta da Fullrate A/S
Kontaktede Fullrate med henblik på at skifte internet udbyder fra waau hvor jeg har internet og tv samlet i en løsning fik at vide på en en særdeles uforskammet at det kunne i ikke hjælpe med følte att nærmeste var en medarbejder der grinte af mig meget uprofesionel service mini 0 stjerner herfra

Resposta da Fullrate A/S
Jeg har været kunde i 10 år, både med bredbånd og TV. Deres service er blevet mere og mere elendig. Deres uduelige kundeservice ringer igen og igen for at prakke mig en masse elendige produkter på. De lover Guld og grønne skove og alt kan lade sig gøre - men intet, absoult intet bliver overholdt
Den medfølgende Router er elendig, og er kun blevet ringere for hver gang jeg har fået en ny, som skulle være en Business model som er "åhhh så god". Deres kundeservice er bemandet af medarbejdere, hvis formuleringsevner lader endog meget tilbage at ønske sig. De spiller "Karlsmart" og taler som om man er bedste venner. Jeg ved ikke hvor de støver dem op.....men Nørrebro eller Vestegnen er et godt bud, set i lyset af deres noget gebrokne sprogkundskaber.
Når man endelig kommer igennem til det de kalder KUNDESERVICE, så kan de hverken stikke eller bekende og beder man om at blive stillet igennem til en chef, så er der ikke nogen! Når man vil opsige TV og bredbånd telefonisk, bliver man smidt af igen og igen - og det er fordi deres opsigelsesafdelingslinje kun kan have 25 i kø ad gange.....så bliver du smidt af, der er altså mere end 25 der gerne vil opsige!! Det underbygger nedenstående udsagn!!!
FULLRATE STINKER. TIL ALLE DER BARE KORTVARIGT OVERVEJER FULLRATE - HOLD JER VÆK!!!!!!!! LANGT VÆK!!!!

Resposta da Fullrate A/S
Jeg kunne ikke vælge nul stjærner, ellers ville jeg have givet dem den. Da mit visakort car udløbet har de adskelige gange forsøgt at trække 199 og da det ikke kunne ladesig gøre har de pålagt 100 kr i gebyr ved hver forsøg selv om de havde fået beskef på at kortet er udløbet. Da det nye kort var modtaget, har jeg ringet til dem og fik oplyst kort nr mv og nu i januar måned er der problemmer med gebyrer igen.
Nu er det nok.

Resposta da Fullrate A/S
Ja så blev jeg sku da lige kørt rundt i manegen...
Opsagt min aftale med Yousee,fra 6 februar 2020. Kontakter Fullrate for et tilbud.aftaler telefoni bredbånd og tv. Sikrede mig at der var 14 dages fortrydelsesret.Har nu forsøgt at takke nej tak... Vis telefon kontakt og skrevet en mail.. hvor jeg takker NEJ TAK..men nej... De blive ved med at fortælle der ikke er noteret nogen opsigelse. Hvad sker der😠 hvad skal man gøre for at få en bekræftelse på at jeg takker nej tak og ikke hører mere fra dem😠😠😠 ingen sælger vil notere opsigelsen ..for som en ansat Louise Nielsen fortalte , det ser jo ikke godt ud
.han mister jo nok hans Bonus..

Resposta da Fullrate A/S
Jeg har bestilt bredbånd hos Fullrate. Jeg fik routeren i går og får at vide at mit internet vil være online omkring klokken 17.00.
Da det ikke kommer online til det aftalte tidspunkt ringer jeg til fullrate og får at vide, at der er lidt forsinkelse og skal vente til klokken 20.00
Da kundeservice har lukket, kan jeg derfor ikke få hjælp om aftenen. Så jeg ringer i morges (d. 9. Januar) og prøver at få lidt hjælp. Jeg får at vide, at der skal en tekniker ud.
Han kan desværre ikke komme samme dag men kan komme dagen efter (i morgen fredag d. 10 januar) - men da jeg kun kan være hjemme fra 07.00-10.00 og ikke 07.00-12.00, som Fullrate gerne vil, kan jeg ikke få tiden alligevel og kan først få en tekniker ud mandag den 13. januar.
Jeg skal derfor gå uden internet i weekenden, fordi Fullrate og deres tekniker ikke kan være lidt fleksible.
Det er sindssygt irriterende at man indgår en aftale med Fullrate som de ikke kan overholde og at man bruger sine penge på et produkt man ikke kan bruge.
Kundeservice hjælper selvfølgelig, hvilket jeg sætter pris på, men det er bare ikke helt nok og de virker ikke særligt servicemindede.

Resposta da Fullrate A/S
Jeg har aldrig før oplevet så dårlig en kundeservice. Sender et incassovarsel til min søn på kr.93,-, det betaler han om fredagen og vupti om tirsdagen ligger der et brev fra et inkassofirma som er bedt om at opkræve kr.93,- + kr. 251,15 som de ikke lige har fået sendt en opkrævning på tidligere. Nu er det jo ikke gratis at opkræve penge gennem et incassofirma, så nu lød regningen på kr.849 og de er fuldstændigt ligeglade med, at pengene allerede er betalt. De hør alt for at utydeliggøre sammenhængen og truer med retssag osv. Kan absolut ikke anbefale dette selskab!
Som svar på svaret fra Fullrate kan jeg kun sige, at vi ikke har gjort andet siden der kom brev fra incasso. Vi har dokumenteret og vi har gjort alt hvad vi kunne for at forklare, men fullrate har fastholdt sit krav.

Resposta da Fullrate A/S
Jeg har i 4 hverdage forsøgt at ringe til jeres opsigelse fordi jeg vil være fri for jeres bredbånd som er super elendigt!
Men jeg er nummer 26+ hver gang og når jeg går ind og trykker ring mig op, så kan i ikke hjælpe!
Hvordan helved slipper jeg af med mit bredbånd hos jer, og os med et job har sku da ikke tid til at sidde i kø i 2 timer +

Resposta da Fullrate A/S
Tom hjernet kundeservice. Jeg har oprettet 3 abonnementer men jeg må ikke spørge indtil dem. Nu er de opsagt allesammen igen. Godt nytår klaphatte

Virkelig dårlig service.
Den ene ved ikke hvad den anden gør, de ringer ikke tilbage når de undersøger ting, de putter mere på ens regning, der er ingen mulighed for at blive ringet op ved lang kø, så man kan ende med at sidde på hold i over 60 minutter for noget man regner med at de HAR ORDNET, de 27 andre gange man har siddet i kø og snakket med dem. Utroligt at de ikke kan aflytte de optagede telefon samtaler, og få styr på hvad de lover at gøre.
De svarer efter lang tid, hvis det istedet er på skrift og den ene ved igen ikke hvad den anden skriver. Det her tager så meget af ens tid.
Plus jeg har ekstra ting på regningen jeg ikke kender til.
Kan virkelig ikke anbefales.

Resposta da Fullrate A/S
Solgte bruger af konto et internet abonnement, og da jeg prøvede at ringe ind for at få dette annulleret havde de nosserne til at stille mig videre til den sælger som har lavet dette salg som går imod alle GDPR regler.... fik det dog annulleret i sidste ende da jeg bedte om lederkald istedet for opsigelse.. er skuffet over dette selvskabs kundeservice og de svinesalg der bliver lavet...*opdatering* vi er alle rykket til callme :)))

Resposta da Fullrate A/S
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.