Fullrate A/S Avaliações

18.505
O TrustScore é 3 de um total de 5

3,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Min internetforbindelse er konstant ustabil. Har ikke en særlig stor pakke 20/2 men oplever ofte jeg ligger helt nede på 2/08. Har kontaktet kundeservice som efter en test af mit router kunne se at de... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Rigtig besværlig opsigelse hos fullrate. Lucas B er meget krævende med absolut nødvendig oplysning om abbo nummer. Han har fået alt andet da jeg ikke kenden min demente søsters kundenummer. Nu bliver... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde "fornøjelsen" af at stå op til en død forbindelse. Ringede til Pro support for at fejlmelde forbindelsen, opkaldet blev besvaret på 10 sekunder ! Fik fat i den mest fantastiske medarbejder, fik... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I shared my disappointing experience with Fullrate via Trustpilot. Here's some of what they wrote as a reply: "We try our utmost not to devalue our customers and their wishes, but sometimes w... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Provedor de internet
  2. Operadora de rede móvel
  3. Empresa de telecomunicação

Sobre Fullrate A/S

Informação fornecida por fontes externas variadas

TAK FORDI DU TAGER DIG TID TIL AT GIVE OS FEEDBACK

Vi sætter stor pris, på at du tager dig tid til at give os feedback. Den indsigt hjælper os til at vide hvad vi gør godt og hvis der skulle være noget vi gør mindre godt - så vi ved hvad vi skal arbejde på at forbedre.

OPLYS MEGET GERNE FULDE NAVN ELLER KUNDENUMMER

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, så må du i din Trustpilotanmeldelse meget gere angive dit fulde navn eller dit kundenummer. Så kan vi bedst muligt hjælpe dig, hvis du skulle have problemer. Vær opmærksom på, at dit kundenummer ikke bliver offentliggjort på Trustpilot. Det er kun dig, Fullrate og Trustpilots administratorer, der kan se det.

FULLRATE KUNDESERVICE

Få svar på dine spørgsmål her

Ring til Kundeservice på 32 15 45 00

Skriv til Kundeservice på kundeservice@fullrate.dk

Vores kundeservice er åben mandag til fredag 08.00-16.00

FULLRATE SUPPORT

Skulle du have et problem med forbindelse, WiFi, udstyr eller har du brug for anden teknisk rapport, så ring til vores eksperter i Support.

Ring til Support på 32 15 45 00

Skriv til Support på Support@fullrate.dk

Mandag til torsdag 09.00-17.00
Fredag 09.00-16.00

OM FULLRATE

Fullrate har siden 2006 hjulpet danskerne med at komme 100% PÅ internettet til en konkurrencedygtig pris. Vi ønsker, at vores kunder skal have den bedste internetoplevelse, og vi leverer i dag bredbånd med hastigheder helt op til 1000 Mbit. Udover at du hos os kan få bredbånd via Fiber, kabel TV-stikket, telefonstikket og Hybrid, så tilbyder vi mobilabonnementer, mobilt bredbånd og TV-pakker, så du kan samle hele hjemmets digitale behov hos os.
Hos Fullrate kører vi løbende konkurrencer alle vores kunder kan deltage i.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(18.505)

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fastspeed meget dårlig kunde oplevelse

Hej Fastspeed

Vi skiftede til Fastspeed ultimo august måned i år. Desværre har overgangen ikke forløbet særlig godt, som har været præget af en del fejl fra Fastspeed side af.

Jeg afhentede routerne og monteres den efter jeres brugsanvisning, men desværre virkede den ikke. Derefter ringede jeg til jeres teknisk kundeservice, som efter ca. 20-30 minutter måtte give op. De meddelte at de ville sende en teknikker ud for at få internettet til at virke. Da teknikkerne kom 3-4 dage efter, fandt han ud af at routerne var sat forkert op inde ved Fastspeed. Noget med at adressen var forkert (internet mellem Fastspeed & TDC) Samtidig kom teknikkerne frem til at routerne var defekt. Han bestilte derefter en ny router, hvilket nu forlængede tiden uden internet/tv til ca. 1 uge. Og med 2 teenager i huset var det ikke en spc. god tid, for at sige det mildt. Jeg havde taget fri for arbejde 2 1/2 time, for at kunne mødes med Fastspeed teknikker.

Efterfølgende ringede jeg til Fastspeed kundeservice som beklagede meget sagen uheldige start. Jeg nævnte at jeg grundet 1 uge uden internet/tv, irritation og en timers spildt tidsforbrug.

Efterfølgende ringede jeg til Fastspeed kundeservice for at forklare at vi ikke var tilfredse og forventer min. 3 måneders internet u/b. Den flinke kundeservice medarbejder fortalte at han maks kunne give 1 måneds internet u/b, hvilket jeg fortalte at jeg på ingen måde vil accepter. Han registrere min sag og bad mig ringe ind igen når alting var ok igen, så måtte en kundeservicechef finde en løsning, vedr. vores krav ang. 3 mdr. fri internet.

Nu skulle jeg for anden gang på posthuset for at hente ny router, installere den. I alt inden der var hul igennem til internettet med afhentning og montering, havde jeg brugt næsten en time.

Grundet sent ferie, har jeg først haft mulighed for at ringe i dag (i alt 3 opkald til kunderservice ca. 1/2 time). Der var beskeden fra den flinke kundeservice person, at man ikke kunne snakke med en kundeservicechef og at jeg var nød til at skrive en klage mail. Hvilket er meget utilfredsstillende ift. den første meddelte fra min første samtale med Fastspeed kunderservice medarbejer.

Nu har jeg så nu brugt 1/2 time på at skrive denne klage vedr. denne meget trælse start hos Fastspeed. Nu har jeg ca. brugt 4 1/2 time mere fordi Fastspeed flere gange har lavet fejl. Og nu vil man spise mig af med, 1 mdr. gratis internet, hvilket er fuldstændig uacceptabel. Alene udgiften for at holde fri er 2 1/2 x 300,- i timen, plus de 2 andre timer jeg har brugt grundet Fastspeed fejl.

Kære Fastspeed kom venligst lidt ind i kampen, tag ansvar og som minimum tilbyde os 3 mdr. gratis internet i alt kr. 867,- Det er det mindste Fastspeed kan gøre efter alle disse trælse fejl.

Vi ser frem til at høre fra jer igen, på forhånd tak for hjælpen og forståelsen.

Mvh. Familen Eriksen

20 de setembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

fulrate fik jeg bestilt internet og det…

fulrate fik jeg bestilt internet og det kom aldrig op at køre hvilken jeg fler gange på de 14 dage hvor jeg kan fortryde mit køb men de trækker tiden ud med fler dårlige undskyldninger nu har de sat mig i rki fordi at jeg nægter at betale for en vare jeg slet ikke fik glæde af hold jer langt væk fra fulrate de tager snyder dig og jeg nægter stadig at betale til sådan en skod-firma skam jer fulrate hvis i kender dette ord sådan kan man ikke køre en forretning

24 de fevereiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det værste selskab at samarbejde med.

Det værste selskab at samarbejde med.
Dårlig kundeservice.
Dårlig dækning.
Udsendelse af regninger på alle tidspunkter af måneden, hvis du ikke betaler kommer der et rykkergebyr på 100,- kr. flere gange lige efter hinanden.
Aldrig som i aldrig tage kontakt til Fullrate. Skod firma.

20 de junho de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Meget ustabil forbindelse

Meget ustabil forbindelse. Vi har en 1TB forbindelse og på routeren er den helt utroligt ustabil. Vi har nulstillet routeren flere gange men intet hjælper. Den har desuden svært ved at nå flere dele af husets rum, selvom huset ikke er voldsomt stort. Meget skuffende. Men det kan vel også kun være forventeligt, når det er 2. sorteringsrouter man får udleveret (TDC tager de bedste). Vi kan helt klart anbefale en anden leverandør, og vi kigger samtidigt selv efter en anden.

6 de outubro de 2021

SVINDLERE

Sender mig til inkasso pga manglende modem som de har modtaget... Kæft et møg firma!

Men i får dem sgu ikke.. Sådan en gang svindlere. Føj.

21 de abril de 2021

Nu kan det s*u være nok.

Nu kan det s*u være nok.

I sin tid opsagde jeg mit abonnement hos yousee og flyttede over til Fullrate.
Jeg fik fortalt for noget tid siden, at YouSee har overtaget Fullrate, men jeg lagde ik så meget i det.

Nu finder jeg gudhjælpemig ud af, efter at ha gennemgået min budget, at jeg betaler knap 875 kr til Fullrate og knap 825 kr til YouSee og det er HVER måned.

Var det ik en idé at i havde givet besked om dette og lukket for mine betalinger, hvis jeg nu skal til at betale til yousee.
I ku ha kontaktet mig telefonisk, hvis i ingen respons havde fået.

Alt det her mobil, bredbånd osv osv er en jungle, hvis man overvejer at flytte selskab. I sku f*nd'me skamme jer.

16 de fevereiro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

flytning til yousee er kaotisk

Blev som mange andre, flyttet fra fullrate til yousee pga youse tager over bredbånd. Flytningen har kun været til problemer, hvor man aldrig fik nogen mail fra fullrate, om ens nye loginoplysninger, og måtte have fat i kundeservice for at hjælpe.
yderligere fik jeg aldrig en mail om at jeg ville få en ny router fra yousee, og måtte igen skrive til yousee.
fullrate vil have den gamle router retur, og vil ikke engang sende pakkelabel.
Har ellers været godt tilfreds hos jer, men denne flytning har været kaotisk, og ham/hende som stod for det har i den grad sjusket, og påtvunget meget besvær over på kunden,

4 de dezembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Its hard NOT to use offensive words

Its hard not to use offensive words, so ill do this quick.
I have had sooo many bad experiences with Yousee since they merged with Fullrate back in March. I cant count how many times we wernt able to see TV-channels we have payed for, and how often there has been errors in their invoices, and I understand that every company makes mistakes, and no one is perfect, but you could atleast compensate your customers with a free month of subscribtion or whatever, since you cant even delivere the product you have promised, half of the time!

29 de novembro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Farvel Fullrate

Farvel Fullrate, mange tak for denne gang, har været en glad kunde i mere end 10 år, men nu er det desværre slut

TDC har besluttet sig for at tvangsflytte mig til deres eget setup, i første omgang lovede de at prisen og produktet var det samme, men da de nu er klar til at flytte mig er det pludselig et helt andet og dårligere produkt

Forsøgte at ringe til TDC support, fik en meget uforskammet supporter i røret, der påstod at de havde varslet ændringer for flere måneder siden og han endte med at smække røret på - jeg havde på intet tidspunkt været uforskammet

Jeg har i dag modtaget en mail, der er angivet med en dato mere måneder tilbage, hvor det nye dårligere abonnement beskrives

Har taget konsekvensen, har opsagt mit Fullrate abonnement og bestilt en forbindelse hos et firma der ikke er TDC eller TDC ejet

Føj for en kunde behandling TDC/Yousee eller hvad i ellers hedder

26 de novembro de 2020

HOLD DIG FRA FULLRATE

Kan knapt nok skrive denne anmeldelse, da jeg skriver fra min telefons internet. Ville give 0 stjerner hvis jeg kunne. Vi har haft Fullrate's fibernet i snart et år, og der har skulle være en tekniker ude 4 gange for at fikse internettet siden det blev installeret. Problemerne har altid ligget i Fullrates ende med problemer i fiberboksen på vejen eller fra deres fibernet udbud og det tager dem mindst 4 dage før man får en tekniker ud. Altså selv hvis man ringer mandag, kan de først komme fredag fordi "De har for travlt". Det er sku da klart når jeres service er så elendig. Forfærdelig virksomhed som er ligeglade med deres kunder, og ærgeligt at de har monopol på Fiber sammen med TDC

19 de novembro de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais