Total iorden. Vi har fået et gelænder/ håndliste på mål. Havde først bestilt et færdigt et fra Dolle fra anden leverandør, hvor de skulle sættes sammen . Måtte sende retur - alt for grimt. Dette produ... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Varen blev ikke leveret den aftalte dag, fredag, men kom så om mandagen. Det ville have været fint på forhånd at vide, at det ikke kunne leveres på den aftalte dag. Jeg blev endda ringet op onsdag,... Ver mais
Det er et fantastisk system som Gelænderbutikken har udviklet. Det er superlet at designe sit eget rækværk eller gelænder på hjemmesiden. Man betale og bestille alle komponenterne, som herefter bliver... Ver mais
Fra start til færdigt projekt god vejledning på video. Før afsendelse fik billede af det afsendte. Ved modtagelse fik mail om indhold i forsendelse til tjek. Spørgsmål undervejs besvaret hurtigt. Det... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Åkerslundsgatan 10, SE-26273, Ängelholm, Suécia
- 78 79 12 20
- info@gelaenderbutikken.dk
- www.gelaenderbutikken.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Materiale afsendt den 17/12
Materiale afsendt den 17/12, men det er tilsyneadende strandet mellem Sverige og Danmark og endnu ikke ankommet den 1/1.

Resposta da Gelænderbutikken.dk
jeg er meget tilfreds både med…
jeg er meget tilfreds både med produktet og med levering til aftalt tid.
Kvalitets produkter
Fantastiske produkter der oser af kvalitet.
Gratis levering til dør
Opsætnings instruktioner
God oplevelse
God oplevelse. Gelænder leveret som ønsket. Desværre fik jeg ødelagt kærven i et par skruer. Men gelænderbutikken leverede rigeligt med reservedele uden beregning. Flot service.
Flot service og lækre produkter
Gode, solide materialer
Alt kørte godt, lige fra bestilling på en overskuelig hjemmeside, underretning om ordrens produktion og forsendelse, til en venlig fragtmand bankede på døren med velemballerede varer.
Opsætningen kræver måske en smule håndværksmæssig kendskab, men er ikke værre end de fleste, der har haft et stykke værktøj i hænderne, kan klare det.
Et godt råd er måske at sikre sig ekstra gevindskær og bor, da det i hvert fald for mig lykkedes at knække begge dele, der medfulgte. - Og hold lige øje med væggens beskaffenhed, hvor gelænderet skal monteres. Jeg foretrak at investere i længere skruer og rawlplugs...
Gelænderet kom i to dele
Gelænderet kom i to dele, det er okay, men det er to forskellige farver .

Resposta da Gelænderbutikken.dk
Top service
Et flot gelænder! Jeg fik ved en fejl bestilt forkerte endestykker, der blev opmyttet uden problemer. Top service.
Fantastisk service 😉
Altid God Service
Hurtig og fin service
God service og produkt
Rigtig godt
Rigtig godt. Flot produkt. Gode vejledninger. Levering som aftalt. Lidt svært at montere enderne.
Outcome: Et super flot resultat.
Det har været en god oplevelse at…
Det har været en god oplevelse at handle med Gelænderbutikken.
Det bestilte blev leveret til aftalt tid, og jeg er meget tilfreds med resultatet.
Levering og kvalitet af håndlisten perfekt - men forboring af huller ønskes
Levering og kvalitet af håndlisten i stål er perfekt.
Men det er meget vanskeligt - med almindeligt værktøj - at lave huller og gevind i stålet. Synes at forboring af huller skulle tilbydes - evt. mod ekstra betaling.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.