Gelænderbutikken.dk Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Total iorden. Vi har fået et gelænder/ håndliste på mål. Havde først bestilt et færdigt et fra Dolle fra anden leverandør, hvor de skulle sættes sammen . Måtte sende retur - alt for grimt. Dette produ... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Varen blev ikke leveret den aftalte dag, fredag, men kom så om mandagen. Det ville have været fint på forhånd at vide, at det ikke kunne leveres på den aftalte dag. Jeg blev endda ringet op onsdag,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fra start til færdigt projekt god vejledning på video. Før afsendelse fik billede af det afsendte. Ved modtagelse fik mail om indhold i forsendelse til tjek. Spørgsmål undervejs besvaret hurtigt. Det... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

14 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fremragende produkt og hjemmeside.

Fremragende produkt og hjemmeside.
Jeg kan varmt anbefale at snakke Frederik Thomassen, som var vores konsulent.
Super service og super flot produkter.
Kvalitet er i TOP! Brugsanvisning er super og der er ALT med til opsætning af gelænderne og lidt mere til såsom skæreolie og skæretappe osv.
Det er så nemt at designe gelænder på hjemmeside.
Det er nemt at forstår information og brugsanvisningerne.
Virkelig kvalitets produkt til meget fornuftig pris.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale firmaet.

7 de fevereiro de 2025
Avaliação não solicitada

Utrolig flot produkt

Utrolig flot produkt! Det kræver lidt snilde og tid at sætte op, men når det først er oppe, spiller det!

God kundeservice og betjening, også ved spørgsmål.

Kunne godt bruge en lidt mere udførlig monteringsvejledning 😊

7 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den dybe tallerken er opfundet på ny.

Det er et fantastisk system som Gelænderbutikken har udviklet. Det er superlet at designe sit eget rækværk eller gelænder på hjemmesiden. Man betale og bestille alle komponenterne, som herefter bliver leveret af en fragtmand på din egen bopæl. Man skal naturligvis være i stand til selv at bore de nødvenlige huller og skære gevind i hullerne, men både HHS-bor og snittap følger med pakken. Alternativt kan man købe monteringen af en lokal smed.

8 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Levering til tiden og gode instrukser

Levering til tiden og med gode instruktioner og flot resultat. Da der manglede et par billeder i instruktionen, så var onlinesupport hurtige til at opdatere og løse det, så alt blev tilgængeligt med det samme.

11 de setembro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Har gennem afskillige uger forsøgt at…

Har gennem afskillige uger forsøgt at lave en aftale om et gelænder. Der er sendt fine cad tegninger med mål. Ønske om produkt type aftalt men det sendes pludselig nye forslag til os. Telefonen bliver nu ikke taget og mail bliver ikke besvaret.
Hvis det måden man behandler kunder på er det ikke seriøst.
Tak for svar. Vi havde selv et løsningsforslag til at vi selv kunne skære lidt af den foreslåede hæftning.
Men da i stadig ikke besvarer hverken telefonopkald eller svarer på vores mail er det tydeligt svært at have en dialog med jer.

28 de agosto de 2024
Avaliação não solicitada
logotipo da Gelænderbutikken.dk

Resposta da Gelænderbutikken.dk

Hej Kirsten, tak for din feedback! Vi beklager hvis vi ikke har været til stede og fået besvaret jeres opkald, det skal vi selvfølgelig have kigget på.

Angående det gelænder vi har sendt tilbud på så meddelte i os den 28 August at i ikke havde den indfæstningshøjde på underlaget som vores forslag bygger på og vores standard dele derfor ikke kan bruges. Efter samtale med jer har vi derfor sendt forslag på nogle andre dele der kan bruges i stedet. Vi har været tydelige med at der kan være nogle udfordringer og problemer i forhold til underlagets indfæstningshøjde. Vi beklager hvis det har skabt en forvirring for jer. Men det er samtidig vigtigt for os at det vi sender faktiskt kan bruges.

Ønsker jer en god dag! / Gelænderbutikken.dk

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais