Holland 2025. Fin race night. Gik samlet 43 km over weekenden, dels pga. bussens parkering. Hvis man vil se alt race er der ikke tid til, at opleve diverse events på banen. Ikke tilfreds med, at hø... Ver mais
A empresa respondeu
Alt klappede på vores tur til Le Mans’ 100 års jubilæum: - Info forud for løbet - Lejren og mad/drikkevarer - Teltet kunne være lidt bedre kvalitet - havde svært ved at holde vand ude - Bus til... Ver mais
A empresa respondeu
Rejsebureau med godt koncept uanset om man kun vil have F1 billetter eller hele pakken med hotel/bil eller fly. Hotellet i Haag lå perfekt ift. spisesteder og midtby. Buskørsel til og fra banen i Zand... Ver mais
A empresa respondeu
Herlig tur til Østrigs GP 2024 Endnu engang har jeg sammen med min søn været til race sammen med GPT - og denne gang i Østrig. Alt var velorganiseret, og de flittige medarbejdere var hele tiden i... Ver mais
A empresa respondeu
Danmarks største udbyder af motorsportsrejser med mere end 15 års erfaring. Vi tilbyder rejser til samtlige Formel 1 løb i hele verden samt rejser til Le Mans og flere af de amerikanske sportsvogns serier. På mange af vore ture deltager dansk turleder ligesom der er RaceNight med deltagere fra vores populære Ekspertpanel. Formel 1 journalist og fotograf Peter Nygaard er stamgæst i vores ekspertpanel, som i øvrigt også består af racerkører Jan Magnussen, F1 mekaniker Ole Schack og kommentator John Nielsen. TIl små og store grupper skræddersyer vi spændende programmer. Vi har et kæmpe netværk og kender branchens mange kroge. Vi hjælper gerne med ekstra tilkøb som eksklusive middage, helikopterture, prøvekørsel i en Ferrari etc.
Sønderalle 1, 6630, Rødding, Dinamarca
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Alt var perfekt, hotellet lå dog ikke så godt i forhold til indkøbssteder og restauranter.

Resposta da Grand Prix Tours
De har styr på hele meget fin og god service

Vi havde en virkelig god tur, 🤗, de fejl der måtte være, kan Grand Prix Tours
Ikke lave noget ved.. ( f.eks : skræme på banen burde opdateres, da det var svært at se div opdateringer mm, transport fra og til lufthavn, lang vente tid pga trafikken )
Synes der var lavet et super godt arbejde..👍🏻

God oplevelse.

Resposta da Grand Prix Tours
Var en tur til F1 i Dubai med GP tours. Super tur, alt gik som planlagt. Guiderne (både danske og lokale) var kendte i området og meget venlige.

Resposta da Grand Prix Tours
Har netop været til USA GP og det var en herlig tur.
Programmet for turen var meget fleksibelt, så der var plads til ændringer hvis det var ønsket.

Resposta da Grand Prix Tours
Meget fint arrangeret, vi gør det igen til næste år

Resposta da Grand Prix Tours
En uforglemmelig oplevelse sammen med mine 2 sønner.
en gave fra min kone i anledning af min 75 års fødselsdag

Resposta da Grand Prix Tours
I ordered tickets for the Classis Le Mans Weekend 2018.
The order was easy to handle. The tickets arrived in time and everathing was fine.
I will definitely order again at Grand Prix tours

Resposta da Grand Prix Tours
Turen gik som planlagt og det er tydeligt at de er vant til at arrangere disse ture 😆

Resposta da Grand Prix Tours
Da vi ankom til banen opdagede vi, at vi havde fået de forkerte billetter. Vi havde ikke noget telefonnummer til at kontakte dem på, da der stod på nettet de havde lukket i weekenden. Så vi måtte nøjes med de billetter vi havde. Det var en træls oplevelse - i sær fordi vi havde betalt ekstra for de billetter vi ikke fik. Vi fik heldigvis beløbet refunderet da vi kom hjem, men oplevelsen der nede var ikke som håbet...

Resposta da Grand Prix Tours
Fremragende tur til Østrigs GP.
Ja, det var en lang tur i bus derned, og endnu længere hjem (Stau på A9 er.. uf) men sådan er det jo, det må man bare ha med.
Venligt personale, go stemning i lejren etc.
Jeg vil bestemt overveje at tage med på en GP Tours tur en anden gang

Resposta da Grand Prix Tours
Vi havde en dejlig tur til SPA i august det er 4 gang jeg er med GP Tours til F 1 løb og alt har fungeret perfekt.
Mogens

Resposta da Grand Prix Tours
Vi har rejst med gp de sidste tre år, og alltid fået en godoplevelse.

Resposta da Grand Prix Tours
Det var første vi var afsted, og vi havde en fantastisk tur. Det er dog ting vi ville gøre anderledes næste gang, f.eks. tilkøb af tribune.

F1 på Monza
Transport, organisering og aftenshows var bedrøveligt.
Missede 1 times race lørdag morgen pga sen ankomst, drop off på forkert side af sidetribuner - forslag om at køre tidligere kunne ikke lade sig gøre mm. Ufleksibelt.
Tyndt aftenprogram

Resposta da Grand Prix Tours
Super god oplevelse, professionel behandling og rådgivning i forbindelse med bestilling, og fantastiske og yderst velfungerende rammer i forbindelse med arrengementet. (F1 Spielberg Østrig)

Resposta da Grand Prix Tours
God oplevelse - og fantastiske hoteller og fungeret godt med busser til og fra F 1 banen

Resposta da Grand Prix Tours
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.