Holland 2025. Fin race night. Gik samlet 43 km over weekenden, dels pga. bussens parkering. Hvis man vil se alt race er der ikke tid til, at opleve diverse events på banen. Ikke tilfreds med, at hø... Ver mais
A empresa respondeu
Alt klappede på vores tur til Le Mans’ 100 års jubilæum: - Info forud for løbet - Lejren og mad/drikkevarer - Teltet kunne være lidt bedre kvalitet - havde svært ved at holde vand ude - Bus til... Ver mais
A empresa respondeu
Rejsebureau med godt koncept uanset om man kun vil have F1 billetter eller hele pakken med hotel/bil eller fly. Hotellet i Haag lå perfekt ift. spisesteder og midtby. Buskørsel til og fra banen i Zand... Ver mais
A empresa respondeu
Herlig tur til Østrigs GP 2024 Endnu engang har jeg sammen med min søn været til race sammen med GPT - og denne gang i Østrig. Alt var velorganiseret, og de flittige medarbejdere var hele tiden i... Ver mais
A empresa respondeu
Danmarks største udbyder af motorsportsrejser med mere end 15 års erfaring. Vi tilbyder rejser til samtlige Formel 1 løb i hele verden samt rejser til Le Mans og flere af de amerikanske sportsvogns serier. På mange af vore ture deltager dansk turleder ligesom der er RaceNight med deltagere fra vores populære Ekspertpanel. Formel 1 journalist og fotograf Peter Nygaard er stamgæst i vores ekspertpanel, som i øvrigt også består af racerkører Jan Magnussen, F1 mekaniker Ole Schack og kommentator John Nielsen. TIl små og store grupper skræddersyer vi spændende programmer. Vi har et kæmpe netværk og kender branchens mange kroge. Vi hjælper gerne med ekstra tilkøb som eksklusive middage, helikopterture, prøvekørsel i en Ferrari etc.
Sønderalle 1, 6630, Rødding, Dinamarca
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Rejste med GP Tours til Formel 1 på Monza.
Alt forløb som det skulle, bortset fra en mindre forsinkelse på bussen ved ankomst til Milano lufthavn. Men guiden klarede det rigtig godt og guiderne var altid villige til at hjælpe og fortælle, samt komme med gode råd.
Var yderst tilfreds med alt og de får mine bedste anbefalinger.
Rigtig godt GP tours :)

Resposta da Grand Prix Tours
jeg har været med GP flere gange og for det meste går det efter planen. I Tyskland i år var der en del besvær med at finde den rigtige bus hjem til hotellet, vi var henvist til en bus 3 gange før det var den rigtige. Ellers går det normalt rigtig godt. Vh. Kristian

Resposta da Grand Prix Tours
Et godt og enkelt rejseselskab.
Klar besked, og god dialog ved spørgsmål.

Resposta da Grand Prix Tours
De havde lavet en fejl på deres hjemmeside og solgt os en tribune i Spa som de ikke havde billetter til.
Det er selvfølgelig hvad der kan ske, men efterfølgende var de rigtig ubehøvlede og ville ikke hjælpe med at få en ny billet tilsvarende, så vi måtte nøjes med en betydelig dårligere plads end vi først havde bestilt.

Monza
Dejligt hotel i Milano men det låg langt fra lokale spisesteder .
Gode fortæller fredag og lørdag aften .

Resposta da Grand Prix Tours
Meget fint arrangement til Silverstone med hjælpsom tur guide.
Alt klappede med transport til/fra lufthavn-hotel-Silverstone.
Jeg benytter GP Tours næste gang.

Resposta da Grand Prix Tours
lidt forvirring med afgangs og ankomsttider

Resposta da Grand Prix Tours
God service og gode rammer hele vejen igennem. Det var første gang vi var til Formel 1, og GP Tours var en stor hjælp.

Resposta da Grand Prix Tours
Et rejsearrangement med styr på alt det praktiske og alle forventninger blev indfriet. Høj kvalitet på det hele.

Resposta da Grand Prix Tours
Ikke så meget at berette om. Købte 2 tribune billetter til Formel 1 i Hockenheim. Kørte selv og pladserne var fine

Resposta da Grand Prix Tours
Altid en fornøjelse at rejse med GP tour.
Jeg har rejst med dem både til Formel1 og LeMans, som køre selv, fly og bus.
Ved bestilling af sine rejser telefonisk, får man altid en høflig og god behandling.
Deres guider på deres tur er altid klar med gode råd og deler livligt ud af deres viden.
De får klart mine bedste anbefalinger

Resposta da Grand Prix Tours
Fremragende chauffører. God service i campen. Godt hotel. Alt spillede bare.

Resposta da Grand Prix Tours
GP Tours har imponeret fra start til slut. Super godt F1 program med bla racenight med Jan Magnussen.
Også godt valg af hotel tæt på Milano.
Super søde guider, der altid stod til rådighed.
Vi kommer tilbage i 2019.

Resposta da Grand Prix Tours
Endnu en fremragende tur til Ungarn F1. Vi boede centralt på godt hotel. Eneste minus er at vi kom for sent fra hotellet om morgenen og derfor mistede tid på banen fordi at vi sad i kø.

Resposta da Grand Prix Tours
Skulle have været en dejlig fødselsdagsgave til min mand, men må sige at bus oplevelsen kunne vi have været foruden. Ingen velkomsthilsen eller information om noget på turen derned, meget lang ventetid på anden bus i Jylland, da de ikke havde koordineret mødested, og chaufføren starter med at reparerer bussen da han lander - kører derefter mod Tyskland hvor der igen skal skiftes chauffør. Der bliver først holdt spisepause, da passagerne brokker sig over at have været undervejs i mange timer. Vi endte med at komme for sent frem til hotellerne, fordi der kun var én chauffør på bussen. Hotellet var dejligt og transporten til løbet fungerede fint. Busrejsen hjem endte med at vi vågnede ved, at chaufføren ramte autoværnet, og hans kommentar var "det er jo hvad der sker". Vi tog netop bussen, for at kunne nyde det og slappe af, mennnnnnnnnnnnn

Resposta da Grand Prix Tours
Fungerer rigtig godt. Får en fin pakke med billetter, program og forskellig accessories. Alt sammen i god tid, så man ikke skal bekymrer sig om det når at dukke op inden man skal afsted.

Resposta da Grand Prix Tours
Købte tur til Le Mans classic, teltplads adgang og tribune billeter.
En uge inden vi skulle afsted modtog vi biletterne dog var det ikke lykkes at få tribune billeter. Ellers ingen information overhovedet, da vi kom derned brugte vi 2 timer på at finde vores telt plads, en lille vejledning ville have hjulpet gevaldig. De 4 dage vi var der så vi ikke skygen af gp turs.
Så næste gang bestiller jeg billeterne selv på nettet så er det for øvrigt halv pris.

Resposta da Grand Prix Tours
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.