Granngården är ett bra företag att handla från online. Tidigare hade jag gett fem stjärnor, men sedan de bytte från DHL till Postnord som fraktbolag fungerar leveranserna betydligt sämre och tar betyd... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jag hade hoppats på en skvimpfri vattenskål att ha i bilen till hundarna. Tyvärr uppfyller den inte mina önskemål. För att inget ska skvätta över medan jag kör ska den i princip vara tom även då vägen... Ver mais
Besökte Granngården för ett inköp av jord, samtidigt så frågade jag efter en vara som var beställd via nätet, den hade inte levererats till butiken än, men personalen såg till att jag erhöll ett exemp... Ver mais
Trevligt och stressfritt bemötande, trots att jag sladdade in i butiken i Malmö bara minuter före stängning. Tack för leendet – och för två riktiga guldkorn i hyllan: Granngårdens egna, växstarka gräs... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 96% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Allt fungerade mycket bra
Allt fungerade mycket bra. Leveranser enligt belåtenhet

Snöslunga AL-KO Snowline 620E
Jag köpte Snöslunga AL-KO Snowline 620E II.
Efter en snabb leverans så satte jag ihop snöslungan
vilket var enkelt för det var en bra manual som kom med.
Jag kommer att fortsätta anlita Granngården i framtiden för deras sätt att hantera ordrar.

Kunniga och hjälpsamma
Personalen är alltid hjälpsam och kunnig. Dessutom är varorna bra och har hög kvalitet.

Resposta da Granngården
Mycket bra varor tycker jag framför…
Mycket bra varor tycker jag framför allt Hundfodret mycket att välja på

Vi beställde från Granngården online
Vi beställde från Granngården online. När leveransen dröjde kontaktade vi dem och det var en produkt som de inte hade i lager som de väntade på. Det gjorde att vår order tog lång tid att få och vi behövde våra saker i tid. Kundtjänst hade ett trevligt och hjälpsamt bemötande. Våra varor som fanns i lager skulle skickas så fort som möjligt. Vilket de gjordes, men tyvärr försvann en viktig produkt i transporten, pga av transportören de anlitat tappat bort produkten. Detta gjorde tyvärr att vår vara inte kom i tid, trots att kundtjänst gjorde så gott de kunde. Allt som allt hände olyckliga saker, men vi fick produkterna till slut som hade god kvalitet. Rekommenderar Granngården att byta transportföretag om det går. Trots krångel kan vi rekommendera Granngården. Tänk på att beställa i mycket god tid och höra av er direkt om leverans dröjer, så det kan räddas tidsmässigt. Kundtjänst är hjälpsam.

Min lagda order försvann
Granngårdens bemötande när leverans blir fel, var exemplarisk.
Tack 🌸

Resposta da Granngården
Smidigt och enkelt med hemleverans av…
Smidigt och enkelt med hemleverans av foder.

Resposta da Granngården
Granngården är den som har bra kattmat…
Granngården är den som har bra kattmat för katter med åldersdiabetes. Finns inte varan hemma, är det bara att beställa via nätet, så kan man hämta i butik utan frakt sen.

Resposta da Granngården
bra enkel hemsida med bra erbjudanden

Resposta da Granngården
Slut att få recensera produkter!
Dom har stängt ned att få lämna recensioner på deras hemsida! Enda butik sidan som jag har varit på som visar kund recensioner men man får inte längre ge nya där!
Jo fick lite krystat svar om att köp som klubbmedlem skulle på något vis kunna få ge recension? Tidigare fick man dock alltid bekräfta sin recension via mejl , mycket bra rutin tyckte jag, så förstår inte vad dom tänker på nu.
Men alla vi andra kunder får inte längre ge recensioner!!
Utan dom hänvisade faktiskt hit i kundtjänst!
Men är ju inte lämpligt forum för produktrecensioner tycker jag.
Tack för svar men ger ju ej svar hur jag ska skriva en recension för en vara jag köpt hos er. Framgår ingenstans på hemsidan längre är ju bara borttaget.
Ex jag köper en vara kontant i butiken och sedan vill ge en recension hur gör jag?

Resposta da Granngården
Lätt och enkelt att handla.
Det var enkelt och lätt att hitta varor som jag ville beställa.

Enkelt att hitta
Enkelt att hitta, bra priser, enkelt att välja leveransställe.

Underbar "skoterstövel"
Underbar "skoterstövel" , lätt, comfortabel insida Detta är 3:e paret för mig, väljer ingen annan

Resposta da Granngården
Lätt som en plätt att både beställa och…
Lätt som en plätt att både beställa och betala!

Beställning
Snabbt och enkelt att beställa
Alltid bra service

Dolt fraktpåslag 1170kr och borttappat
Beställde en bunt med stängselstolp, isolatorer och stängselrep. Vid utcheckning så står det vid fraktalternativet DHL 0kr, perfekt tänkte jag och gick vidare. Noterade dock inte att priset blev högre vid nästa steg, missade knappen 'visa detaljer'.
När jag skulle bokföra orden så insåg jag att frakten var 1170kr.
Som bonus när bunten levererades så saknades isolatorerna och repet (de var med på följesedeln). Efter en långsam handläggning av supporten så skickas det som saknats. DHL har dessutom bara utkörning måndagar och jag beställde på en fredag, så det hela tog drygt 3 veckor.

Resposta da Granngården
Trevlig personal och bra produkter!