Granngården Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jag hade hoppats på en skvimpfri vattenskål att ha i bilen till hundarna. Tyvärr uppfyller den inte mina önskemål. För att inget ska skvätta över medan jag kör ska den i princip vara tom även då vägen... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jag har bara bra upplevelse av Granngården med trevliga medarbetare och bra utbud. Men, fick höra vid det senaste besöket för en dag sedan, att allt utgånget kattfoder, (säkert annat djurfoder ocks... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevligt och stressfritt bemötande, trots att jag sladdade in i butiken i Malmö bara minuter före stängning. Tack för leendet – och för två riktiga guldkorn i hyllan: Granngårdens egna, växstarka gräs... Ver mais

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

813 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 96% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

130 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Det är så enkelt och smidigt 😇

Det är så enkelt och smidigt 😇
Hoppas att leveransen går lika bra 🙏🏻

30 de maio de 2026

Hej Madeleine,

Stort tack för din recension. Så bra att det funkar lätt och smidigt att beställa via oss. Hoppas leveransen gick bra och att du är nöjd med ditt köp. Varmt välkommen åter. 💚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lätt att handla på Granngården via…

Lätt att handla på Granngården via sajten eller i fysisk butik!

29 de maio de 2025

Hej Anneli,

Tack för din fina recension och att du gillar både våra fysiska butiker och vår e-handel. Varmt välkommen åter. 💚

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt

29 de maio de 2026

Hej Kjeld,

Tack för din fina recension. Det gläder oss verkligen att läsa.💚

Smidigt att handla online

Smidigt att handla online. Och super trevlig personal i butiker

28 de maio de 2026

Hej Mathilda,

Tack för din fina recension och så bra att allt gick smidigt vid onlineköp. Kul att du gillar vår personal. Varmt välkommen åter.💚

Fixa eran hemsida

Fixa eran hemsida. Sämsta hemsidan som finns. Långa laddnings tider. Bara frustrerande.

21 de maio de 2026

Hej Dodjiafle,

Tack för din recension och feedback. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra både i butik och på vår E-handel.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har handlat mycket hus er och det…

Jag har handlat mycket hus er och det funkar bra och jag är nöjd Tack

20 de maio de 2026

Hej Ruzica,

Tack för din fina recension och din positiva feedback. Det glädjer oss.💚

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Först får jag vänta 20 minuter på…

Först får jag vänta 20 minuter på personal som har för roligt på lagret med medarbetare istället för serva kunder o på frågan om de har själv service säger hon att polishuset ligger mitt överJag säger att man betalar med själv service eller trodde du att jag skulle stjäla varorna?
Mycket otrevlig o oförskämd personal

19 de maio de 2026

Hej Jeanette,

Tack för din feedback. Jag vill börja med att be om ursäkt och jag förstår att din upplevelse hos oss har varit mindre bra. Det låter inte alls bra att du som kund ska behöva vänta i 20 minuter. Jag vet inte hur samtalet gått till i butiken men du får jättegärna höra av dig med lite mer information om ditt ärende till vår Kundservice, antingen via telefon eller mejl så vi kan ta det vidare till vår butik.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid bra butik ,det finns allt från…

Alltid bra butik ,det finns allt från trädgård till djur
Lika bra i butik som över internet handel

18 de maio de 2026

Hej Ann Cathrine,

Tack för din fina recension och din positiva feedback. 💚

Enkelt att handla

Enkelt att handla. Lätt att hitta i webshopen. Bra leveransalternativ samt betalalternativ.

12 de maio de 2026

Hej Frida,

Tack för din fina recension och din positiva feedback. Det gör oss verkligen glada att läsa 💚

Gräsmattegödsel

Lätt att beställa och betala med klarna

11 de maio de 2026

Hej Britta,

Tack för din fina recension och att du tycker att vår e-handel är enkel att använda. Välkommen åter! 💚

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Granngårdens sista suck.Det är många varor som inte är…

Det är många varor som inte är prissatta, det är över hela butiken. Jag sa det i kassan, som då skylde på att plockade bort prislappen. Kunderna måste då jobba med att plocka bort prislappar på både växter och hundgodis. Tror inte på det. Granngården har blivit så dålig, så dom gör allt för att överleva. Därmed lura folk .

5 de maio de 2026

Hej Mary-Ann,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi arbetar löpande med att uppdatera priser och säkerställa tydlig information i våra butiker, och det du beskriver ska vi följa upp. Det ska självklart inte vara kundens ansvar att leta efter prislappar.

Om du vill berätta mer eller få hjälp vidare är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice på 0771- 222 444.

0kunnig otrevlig personal

22 de abril de 2026

Hej Torgny,

Tack för du delar med dig av din upplevelse av Granngården. Vi arbetar alltid efter att ha den bästa servicen vi kan för er som kund men ibland kan det bli fel. Om du fortfarande önskar hjälp med ditt ärende är du varmt välkommen att kontakta vår Kundservice som kan hjälpa dig vidare.

Trasig skottkärra

Köpte en kvalitets-skottkärra på Granngården i Piteå, trodde jag. Visade sig, när jag med stor möda skruvat ihop allt utom hjulet, att det var fel på en av delarna. Tog felaktiga delen med mig till Granngården, men se det var inte så enkelt att bara byta ut den utan jag fick vackert åka hem, skruva isär allt jag skruvat ihop, lasta in i bilen och köra tillbaka.
Hur svårt hade det varit att ta den felaktiga delen från en annan skottkärra och reklamera den? Inte särskilt kundvänligt.

2 de maio de 2026

Hej AnnaKarin,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Eftersom du köper en komplett produkt så har vi inte reservdelar på lager för att endast byta ut en av delarna. Ofta behöver vi byta ut hela artikeln eftersom den säljs komplett. Om du inte redan har fått hjälp i butiken med din reklamation så får du gärna kontakta vår Kundservice som kan hjälpa dig vidare med din reklamation.

Vi tar er feedback på allvar och ser över hur vi kan utveckla och förbättra vår verksamhet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Besökte Granngården för ett inköp av…

Besökte Granngården för ett inköp av jord, samtidigt så frågade jag efter en vara som var beställd via nätet, den hade inte levererats till butiken än, men personalen såg till att jag erhöll ett exemplar från butikens eget lager. Detta kallar jag välvilja, tillmötesgående och en föredömlig samt förnämlig service.

28 de abril de 2026

Hej Johnny,

Tack för din fina recension! Det gör oss verkligen glada att läsa 💚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag tycker att Granngården är…

Jag tycker att Granngården är pålitliga. De har mycket av det jag behöver!

Hej Sofie,

Stort tack för din fina recension, och att du är nöjd med oss.
Välkommen ut till Granngården igen! 💚

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag beställde en leksak till min hund…

Jag beställde en leksak till min hund och fick något helt annat än vad jag beställt. Kundservice är också bara tillgänglig någon gång per sekel via telefon när en vanlig person befinner sig på jobbet. Skrattretande

Hej Caleb,
Tack för att du delar din upplevelse. Det ska självklart inte bli fel vara, och vi beklagar att du haft svårt att nå oss. Hör gärna av dig via vårt kontakt formulär på vår hemsida så ska vår Kundservice hjälpa dig vidare.

Bra utbud.Bra priser.

Hej Velasse,