Granngården Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jag hade hoppats på en skvimpfri vattenskål att ha i bilen till hundarna. Tyvärr uppfyller den inte mina önskemål. För att inget ska skvätta över medan jag kör ska den i princip vara tom även då vägen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Besökte Granngården för ett inköp av jord, samtidigt så frågade jag efter en vara som var beställd via nätet, den hade inte levererats till butiken än, men personalen såg till att jag erhöll ett exemp... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jag har bara bra upplevelse av Granngården med trevliga medarbetare och bra utbud. Men, fick höra vid det senaste besöket för en dag sedan, att allt utgånget kattfoder, (säkert annat djurfoder ocks... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevligt och stressfritt bemötande, trots att jag sladdade in i butiken i Malmö bara minuter före stängning. Tack för leendet – och för två riktiga guldkorn i hyllan: Granngårdens egna, växstarka gräs... Ver mais

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

813 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 96% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

130 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bra att man får ha med hund i butiken…

Bra att man får ha med hund i butiken och trevlig personal (Handen)
Men dåligt att dom inte tar emot kontanter.

16 de abril de 2026

Hej S-O,

Tack för du delar med dig av din feedback. Vi blir väldigt glada av det som är positivt.

Jag förstår att det kan kännas frustrerande att vi inte tar emot kontanter. Anledningen till att vi väljer att ha kontantfria butiker är först och främst för att säkerhetsställa en tryggare arbetsmiljö för vår personal. Samtidigt så minskar vi behovet av kontant transporter med lastbil fram och tillbaka i våra butiker. Vi erbjuder flertalet andra betalningsmetoder i våra fysiska butiker.

Bra service

Bra service. Rekommenderas varmt.

16 de abril de 2026

Hej Susanne,

Stort tack för ditt omdöme. Det gör oss verkligen glada att läsa 💚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hästen mår bra av fodret

Hästen mår bra av fodret, han är 30 år. Väldigt bra hemleverans.

15 de abril de 2026

Hej Gertrud,

Tack för den fina recensionen💚 Det gläder oss att höra att ni är nöjda med fodret och att er häst mår bra 🐴

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

För dyrt och för hungriga fåglar

14 de abril de 2026

Hej Lena-Lott,

Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment inom djurkategorin och arbetar kontinuerligt för att kunna möta så många olika behov som möjligt. Vår ambition är alltid att hålla en konkurrenskraftig prisnivå, samtidigt som vi säkerställer att produkterna håller den kvalitet som våra kunder förväntar sig.

Vi strävar efter att alltid ha flera alternativ inom varje kategori, så att du som kund kan hitta det som passar bäst utifrån både behov och budget.

Om du önskar hjälp med att hitta ett bra alternativ som passar just dina önskemål är du varmt välkommen att kontakta vår Kundservice.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har två gånger beställt varor online…

Har två gånger beställt varor online från granngården, vid båda tillfällena kom varorna bort. Kundservice skyller på Bring, ingen tar ansvar. Riktigt dålig service.
Jag kommer inte att handla här mer.

13 de abril de 2026

Hej Mats,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår att det är frustrerande när en leverans inte kommer fram som förväntat. Speditören har av någon okänd anledning valt att skicka den i retur till oss, där vi betalt tillbaka dig för hela beloppet.

Vi tar alltid kunders synpunkter på allvar och ser över våra processer löpande.

Varma och goa strumpor.

21 de março de 2026

Hej Ewa-Maria,

Tack för ditt omdöme. Vi blir glada av att höra att du är nöjd. Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse.

Trevlig bemötande

7 de abril de 2026

Hej Maria,

Stort tack för ditt omdöme. Det gör oss verkligen glada att läsa, och extra roligt att höra att du fick så fint bemötande💚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Här finns allt både till djur och…

Här finns allt både till djur och trädgård. Trevlig personal.

23 de março de 2026

Hej Maud,

Stort tack för ditt omdöme. Det gör oss verkligen glada att läsa. Extra roligt att du gillar vår personal, det värmer i hjärtat💚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra urval trevlig personal.

9 de abril de 2026

Hej Rose-Marie,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har sökt dessa potatisar tidigre..

Har sökt dessa potatisar tidigre..
Nu gick det lätt

7 de abril de 2025

Resposta da Granngården

Stort tack för ditt omdöme. Det gör oss verkligen glada att läsa. Vad skönt att det var lätt att hitta.

Hoppas du är nöjd med dina potatisar. 💚

Nöjd

Trevlig, hjälpsam och kunnig personal

3 de abril de 2026

Hej Anne-Marie,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ni hade fröerna jag letat efter

Ni hade fått Leena jag letat efter. De kom i tid för att hinna så.

5 de abril de 2026

Hej Agneta,

Stort tack för ditt omdöme. Det gör oss verkligen glada att läsa 💚

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Butiken i sundsvall är väligt märklig …

Butiken i sundsvall är väligt märklig trots man väntat på sms på en hämtning i flera timmar har det vid 12 tillfällen "inte hunnit plocka varan" eller "det är inte vi som plockar varan" verkar vara standar svar och många i butiken förutom en blond Tjej är väldigt ohjälpsamma man undrar om de verkligen överväger att sluta handla på Granngården av denna anledningen.

4 de março de 2026

Hej Mikael,

Tack för du delar med dig om din upplevelse.

Om man köper produkter som vi har i lager så har vi en leveranstid på cirka 3-7 arbetsdagar för att hämta i våra butiker. Ibland så har inte vår butik varan i lager och då skickas den från vårt centrallager till din butik.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra kvalité på toalett-hushållspapper…

Bra kvalité på toalett-hushållspapper och avfallspåsar. Jag tycker Granngårdens toalett-och Hushållspapper ” Tork” räcker längre och är tåligare , än andra märken.
Jag är även LRF medlem och kan då ta del av samköpsrabatter på vissa affärer bl a Granngården.

13 de fevereiro de 2026

Hej Agneta,

Tack för ditt omdöme. Det känns fint att kunna erbjuda produkter som håller i längden. Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Extrema leveranstider

Efter att ha väntat i tre veckor på leverans, utan några som helst meddelanden från Granngården så kontaktade jag dem.
På grund av "tekniska problem" kunde de inte leverera produkterna. Ta betalt var däremot inga problem.
Lita inte på deras leveranstider.

31 de março de 2026

Hej Marcus,

Tack för att du delar med dig. Vi beklagar verkligen att din beställning inte levererades som förväntat och att du inte fick någon information under tiden. Så ska det självklart inte fungera.

Vi förstår att det skapar frustration när kommunikationen brister, särskilt efter en längre väntan. Din feedback är viktig för oss och vi tar den vidare i vårt arbete med att förbättra våra rutiner.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jättebra service hjälpsamma när jag…

Jättebra service hjälpsamma när jag skulle köpa ny gräsklippare !

13 de março de 2026

Hej Lars,

Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du fick bra hjälp vid köpet av din nya gräsklippare. Vi önskar dig en riktigt fin klippsäsong! 🌿

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk fin och bra service

Fantastisk fin och bra service. Hade gjort ett felköp och tappat bort kvittot. Fantastisk tjej i Kristianstad som hjälpte oss så bra!!! Fler butiker som borde ta efter. Starkt jobbat och jag kommer självklart att fortsätta handla här och rekommendera andra. TACK 🙏

27 de março de 2026

Hej Malén,

Stort tack för ditt omdöme. Det gör oss verkligen glada att läsa, och extra roligt att höra att du fick så fin hjälp i Kristianstad. Vi ser till att skicka vidare dina fina ord till butiken 💚

Tryggt och smidigt

Bra pris och lätt att handla

24 de março de 2026

Hej Sören,

Tack för ditt omdöme. Det gör oss glada att höra att din upplevelse kändes både enkel och trygg!

Enkelt

Enkelt. Valde mellan att åka 2 x 5 mil och leverans till ombud. Självklart val: leverans till ombud på hemorten.

24 de março de 2026

Hej Ulla,

Stort tack för att du delar din upplevelse. Det gör oss glada att kunna göra vardagen lite enklare när avstånden är långa 🌾

Alltid bra service!

6 de março de 2026

Resposta da Granngården

Tusen tack för ditt positiva omdöme. Det gör oss verkligen glada att läsa!