Green Living og Maria - Min favorittbutikk i København, og en butikk som utelukkende skal ha 5 stjerner/points. Hygge, service, positivitet, holdning, menneskesyn, åpenhet, vennlighet - det hele! Og s... Ver mais
Green Living
A avaliação dessa empresa está indisponível devido a uma violação das nossas diretrizes.
Veja o que dizem as avaliações
Jeg ramlet over butikken sist jeg var i København, og selv om byen har mange fine butikker, er dette den beste. Både varene, designet og den sosiale profilen er helt opp min gate. Kjøpte kimono og fa... Ver mais
A empresa respondeu
Tok en råsjans på å bestille fra Green-Living etter å ha sett produktene på Instagram, og er meget fornøyd med valget mitt❤️❤️ Maria var svært behjelpelig på e-post når det ble noe kluss med lever... Ver mais
Den skønneste butik man kan forestille sig! At besøge green Living er en helheds oplevelse uden lige, butikken er smukt indrette med varer som har fokus på bæredygtighed, social og global retfærdighed... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vores lille virksomhed er bygget op på bæredygtige principper herunder genanvendelse og social ansvarlighed. På vores værksted designer og bygger vi møbler og interiør lavet af restmaterialer. Vi designer og importere produkter der fremmer social ansvarlighed og ordentlige arbejdsvilkår lavet af kvinder og mænd fra udsatte lande.
Informações de contato
Nørrebrogade 61, 2200, Kbh.N, Dinamarca
- kontakt@green-living.dk
- www.green-living.dk
Violação das diretrizes
Så fin en butik med lækre varer og…
Så fin en butik med lækre varer og rigtig god service!
En butik for medmenneskelighed
Denne butik besidder menneskelig kvalitet skabt af ejeren, personalet og deres netværk. Dem som kommer i butikken ved dette. Mine favoritprodukter er olivenolie, dadler, chokolade og tørrede frugter. Jeg også købt en hoddie i en god sags tjeneste.

Rigtig god butik
Rigtig god butik, godt udvalg og ordentlige priser, fantastisk service:)

Resposta da Green Living
Smukke ting og super service
Green Living og ikke mindst ejeren er nærmest en institution på Nørrebro. Der er altid en varm velkomst i vente, og eneste problem er at der er så mange ting der frister i butikken. Det er altid værd at lægge vejen forbi, uanset om du skal have nyt til hjemmet eller gode snacks med god samvittighed.

Resposta da Green Living
en super hyggelig butik med god og…
en super hyggelig butik med god og smilende service.udover de skønne håndplukkede varer er ejerinden socialbevidst og har bla.lavet julegaveindsamling til hjemløse .en butik man bør besøge.

Resposta da Green Living
Jeg har flere gange været forbi…
Jeg har flere gange været forbi butikken og man får en super god velkomst. Ejeren er så sød, smilende, positiv og jeg faldt hurtig i snak med hende. I butikken er der flere slags vare og alle lige skønne. Det er svært at vælge i mellem 🤩❤️

Nydelig og Etisk
Nydelig, etisk butik!
Green Living er en af mine ynglings butikker på Nørrebro og stort set alle gaver jeg køber kommer der fra. Det er rart som kunde at handle et sted som tager ansvar og støtter ordentlige arbejdesforhold, ikke har unødvendig kemi i deres produkter og tilmed støtter op om lokal samfundet. Der er produkter i alle prisklasser og personalet er altid imødekommende. Særligt tak skal indehaveren Maria af butikken have for at yde en ekstra service da jeg købte fødselsdagsgave til min mor.
Jeg købte en stor plakat inklusiv ramme og måtte konstatere at det nok ville blive lidt bøvlet at få den med hjem på cykel. Maria var så sød at tilbyde at cykle, på hendes egen ladcykel med den hjem forbi min privat adresse når butikken lukkede og senere samme dag, kom hun forbi med plakaten.
Jeg vil til hver en tid anbefale andre at handle hos Green Living.

Super sød service
Super sød service, spændende kvalitetsprodukter, der støtter gode formål. Win-Win-Win - whats not to love
Green Living er en fantastisk butik med…
Green Living er en fantastisk butik med smukt og høj kvaltitets varer. Ejeren er en fantastisk varm og stærk kvinde der arbejder benhårdt for at gøre godt i den lokale samfund og rundt om verden. Det er altid en fornøjelse at besøg Green Living
Det er en mega lækker butik med et…
Det er en mega lækker butik med et udsøgt udvalg af de bedste produkter. Personalet er venlig og dygtig til deres vejledning.
Fantastisk forretning
Fantastisk forretning. I modsætning til de falske 1-stjernedeanmeldelser, så har jeg rent faktisk været derinde og handle. Hun er en kvinde med et stort hjerte, og det er dejligt at kunne gøre en forskel og samtidig få noget smukt til hjemmet
En fornøjelse at komme i Green Living
En fornøjelse at komme i Green Living. Altid en meget venlig og rar betjening.
Fik den fineste toilettaske til min…
Fik den fineste toilettaske til min teenagedatter, der ligesom mig, var meget begejstret over butikkens mange unikating og jeg fik lækker økologisk chokolade, økologisk olivenolie og en vandmelonnøglering.
Uautentisk
Idéen om håndlavede og bæredygtige produkter er jo en fin og støtteværdigt... men efter at jeg har fundet ud af, at butikken indehaves af en person, der på sociale medier benytter sig af hadefuld, polariserende retorik og narcissistiske projektioner, og udviser komplet mangel på selvrefleksion og mentalisering fremstår det uautentisk, og jeg kan ikke længere støtte butikken, som jeg heller ikke ville gå ind i butik ejet af Trump.

Resposta da Green Living
Ejeren siger ad og puha af mennesker og…
Ejeren siger ad og puha af mennesker og sætter det online. Det kan man ikke drive en forretning på, hvis man også taler bæredygithge og fred.

LGBT personer ikke velkomne
Jeg er LGBT person og havde en virkelig klam oplevelse i denne butik.
Jeg var alene i butikken og kvinden bag disken sagde ordret "I Palæstina kan man heldigvis ikke gå klædt som dig". Jeg var fuldstændig målløs og forlod butikken grådkvalt.

Resposta da Green Living
Elendig service og meget ubehagelig…
Elendig service og meget ubehagelig stemning I butikken. Formentlig fordi ejeren kunne se, at jeg ikke er en af pro-palæstina tosserne.

Resposta da Green Living
Der lugtede af afføring i butikken

Resposta da Green Living
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.