Green Living

A avaliação dessa empresa está indisponível devido a uma violação das nossas diretrizes.

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Green Living og Maria - Min favorittbutikk i København, og en butikk som utelukkende skal ha 5 stjerner/points. Hygge, service, positivitet, holdning, menneskesyn, åpenhet, vennlighet - det hele! Og s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg ramlet over butikken sist jeg var i København, og selv om byen har mange fine butikker, er dette den beste. Både varene, designet og den sosiale profilen er helt opp min gate. Kjøpte kimono og fa... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tok en råsjans på å bestille fra Green-Living etter å ha sett produktene på Instagram, og er meget fornøyd med valget mitt❤️❤️ Maria var svært behjelpelig på e-post når det ble noe kluss med lever... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den skønneste butik man kan forestille sig! At besøge green Living er en helheds oplevelse uden lige, butikken er smukt indrette med varer som har fokus på bæredygtighed, social og global retfærdighed... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores

Escrito pela empresa

Vores lille virksomhed er bygget op på bæredygtige principper herunder genanvendelse og social ansvarlighed. På vores værksted designer og bygger vi møbler og interiør lavet af restmaterialer. Vi designer og importere produkter der fremmer social ansvarlighed og ordentlige arbejdsvilkår lavet af kvinder og mænd fra udsatte lande.

Informações de contato

Violação das diretrizes

Todas as avaliações

164 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Beste valget noensinne❤️

Maria var svært behjelpelig på e-post når det ble noe kluss med leveringen, og hun fikk ordnet opp i det på en god måte🫶🏽
Kommer definitivt til å bestille og kjøpe mer fra Green-Living i framtiden 🫶🏽
Et must visit sted når man reiser til Danmark❤️
Ekstremt fornøyd med Kantha jakken min, og gleder meg masse til å bruke den🤪🥰

20 de abril de 2026

Super lækre produkter

Super lækre produkter! Og super service! Og fantastisk, at butikken har så stort fokus på, at varerne ikke kun skal være god kvalitet men også være med til at skabe og støtte udvikling de steder i verden, hvor der er krig og ufred.

27 de março de 2026

Smuk kimono

Skøn sari kimono - kunne slet ikke vælge. Valgte en kort med blå og lyserøde nuancer. Den kom et par dage efter. Så smuk. Tror jeg skal have en lang også …

15 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Scam!

Mine varer, som jeg havde bestilt kom aldrig.

20 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Kære Kai.
Vi har gennemgået vores systemer grundigt og kan ikke finde nogen ordre registreret under dit navn eller dine oplysninger. På den baggrund har vi ikke haft nogen handel med dig.
Da din anmeldelse fremstår som falsk og ikke vedrører en reel oplevelse hos os, beder vi dig om at fjerne den hurtigst muligt.
Hvis der er tale om en misforståelse, er du velkommen til at sende dokumentation for din ordre (f.eks. ordrebekræftelse eller kvittering), så vi kan undersøge sagen nærmere.
venlig hilsen Maria

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækre varer og hurtig levering

Meget hurtig levering og god kvalitet af varer. Købte bla. to madkasser, og de er rent faktisk lækagesikre som lovet! 😃
Købte også dadler og kakaonibs. Begge dele meget velsmagende.

5 de fevereiro de 2026

Resposta da Green Living

Tusind tak for din feedback.
Det gør os ægte glade og hjælper os med at fortsætte vores arbejde med at støtte små producenter.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vidunderlig butik med højt service…

Vidunderlig butik med højt service niveau.
Dejligt udvalg af bæredygtige varer, altid en fornøjelse at handle her til en selv eller nogen man holder af.

19 de dezembro de 2025

Resposta da Green Living

ak fordi du tog dig tid til at skrive,
Din støtte er med til at gøre en forskel, kke kun for os, men også for dem vi samarbejder med.

God service og kvalitet

God service, varer der støtter en god sag og hurtig levering.
Flotte varer.
Alt er godt.

3 de dezembro de 2025

Tak for de pæne ord.
Det betyder meget, både for os og for de små producenter bag produkterne.

Hurtig og nærværende shop

Hurtig forsendelse og nærværende shop

9 de dezembro de 2025

ak for din anmeldelse.
Det gør os virkelig glade og betyder meget for hele vores lille kæde af dygtige producenter.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Very good service and product

Very good service and the product 100%

2 de dezembro de 2025

Resposta da Green Living

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.
Din støtte er med til at gøre en forskel, ikke kun for os, men også for dem vi samarbejder med.

Simpelthen en dejlig oplevelse

Simpelthen en dejlig oplevelse. Maria er virkelig sød, charmerende og serviceminded. Kommer igen

7 de dezembro de 2025

Resposta da Green Living

Tusind tak for din anmeldelse.
Det giver os motivation til at fortsætte vores arbejde med at skabe noget, der giver mening.

Sublim service

Altid mødes jeg af en glad positiv og hjælpsom Maria 🥰

18 de novembro de 2025

Tak for din anmeldelse 💚

Venligt personale!!!

Hurtig forsendelse. Altid lækre produkter af god kvalitet og som man har det godt med at købe; og så bare altid det VENLIGSTE personale!

11 de novembro de 2025

Resposta da Green Living

Tusind tak for din anmeldelse.
Det giver os motivation til at fortsætte vores arbejde med at skabe noget der giver mening.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alle varer levede helt op til…

Alle varer levede helt op til forventningerne, hurtig og go kunde service.
Glæder mig til at skulle handle der igen 🥰

4 de novembro de 2025

Resposta da Green Living

Tusind tak for din støtte.
Hver eneste anmeldelse hjælper os med at vokse og støtte endnu flere mennesker bag produkterne.

Maria

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais