Mad ud af huset
Jeg bestilte tapas ud af huset og fik virkelig lækker mad! Maden smagte godt, var pænt anrettet og frisklavet.
Vi fik meget lækkert og frisksmurt smørrebrød, som blev nydt i haven....serveret af sød smilende personale
Var i går aftes til buffet på Greves Gemakker. Havde set frem til den dejlige italienske buffet, som var beskrevet på deres Facebook side. Buffeten var fra kl. 17-21 - vi ankom kl. 18, og der var de udgået for risotto og grillede grøntsager. Vi måtte spørge efter bruschetta, som der kom lidt ind af. Dessertkagen var der ikke mere af kl.19.30.
Det, der var, smagte godt (især det hjemmebagte brød), men der var desværre ikke nok. Buffeten var ofte halv tom. Pris (299 kr med et glas rosé) og udbud hang ikke samme
Vi har netop besøgt Greve's Gemakker, hvor vi fik serveret en veltillavet Gemak Burger og den dejligste bøfsandwich. Vi sad udenfor, i den fine og hyggelige gårdhave og nød skøn mad og god og smilende betjening. Besøg endelig Greve's Gemakker, hvis du ønsker mere god mad i hyggelige og autentiske omgivelser.
Hvor er det smukt. ❤️❤️
Jeg har netop besøgt jer for første gang i dag. Og det var da en rigtig dejlig oplevelse. Jeg fik en rugbrød med æg og rejer. Så veltillavet og brødet var bare lige som det skulle være, en fryd for øjet og for maven. Uhm
Vi fik også serveret et par burgere ved mit bord - og vi var slået helt bagover. En saftig bøf af første klasse. Hjemmelavet - og så lækker, stegt tilpas.
En dejlig frokost 💥💥 vi kommer igen 😊😊😊😊
Vi kan varmt anbefale Greves Gemakker. Har lige holdt en 70 års fødselsdag hos dem, Tapas og kage, og må sige alt var tip top I orden . Det sødeste værtspar, dejlige omgivelser og ikke mindst super lækker mad . Alle vores gæster roste både stedet og maden ☺️🎂❤️
Vi fik tapas fra Greves gemakker i onsdags - det smagte så dejligt og levede fuldt ud op til forventningerne, og så det hjemmebagte brød var bare virkelig godt- vi blev positivt overrasket over prisen, vi havde nemlig bestilt ekstra frugt og noget, men det kostede ikke alverden mere at få med. En super flot anretning der bare var klar til at sætte på bordet. Så vil absolut anbefale Greves gemakker på både pris og kvalitet.
Vi havde bestilt tapas til 5 personer. For 800,- havde vi forventet en del mere af kvalitet og anretning. En håndfuld nachos kastet øverst, gjorde ikke noget godt for smag og indtryk. Der manglede i den grad grønt.
Vi var forbi til eftermiddagskaffe i dag. Vi fik kaffe og en trøffel. God service, smilende personale. Vi var ikke sultne, da vi lige havde spist i Mariager. Vi blev dog enige om at næste gang, skal vi spise her. Nabobordets sandwicher, så simpelthen så lækre ud. Og de sagde at de smagte lige så godt som de så ud😊
Har i flere omgange forsøgt at bestille kager hos Greves Gemakker, dog bliver jeg mødt enten med arrogance eller intet svar i 5 dage. Derudover har vi flere gange i min familie været ude for at der laves fejl med kagerne såsom bruges fondant istedet for marcipan og lavet decideret dårlig mad.
Ikke et sted jeg vil anbefale til nogen. Ærgerligt da vi gerne støtte lokalt og små virksomheder
Fantastisk service og virkelig god mad, brød og kager som er velsmagende og lækkert :-) kan varmt anbefale dem - prøv det
Har fået mad og kager derfra flere gang. Og kan kun give mine bedste anbefalinger.
Maden er lækker, og gæsterne roser det, og der er rigeligt af det. Kagerne er flotte og smager dejligt 😍
Vi fik den smukkeste navnekage til vores datters dåb!! ! Den var så lækker og gæsterne elskede den🤩
Vi har KUN gode ting at sige, gode priser og FANTASTISK service!! Ikke sidste gang vi bestiller herfra.
Mine varmeste anbefalinger.
Greves gemakker lavede og leverede den smukkeste navnekage til vores datters dåb igår! Den var så lækker og gæsterne elskede den😍
Har KUN gode ting at sige, gode priser og FANTASTISK service!! Ikke sidste gang vi bestiller herfra.
Mine varmeste anbefalinger.
Har bestilt mad og kager mange gange efterhånden. Hver gang super service, samt rigtig lækker mad og kager. Der er kælet for både råvarer, kvalitet, oplevelse, udseende og smag, så en fuldstændig smuk sanseoplevelse hele vejen rundt. Tøv ikke...bestil.
Jeg har haft fornøjelsen af at nyde Julies fantastiske kager. De smager bare så godt og de er lavet så fint. En sublim fornøjelse og fem stjerner fra mig.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.