Matadorpizza Avaliações 20

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Utroligt dårlig service. Og ubehøvlet personale

Bestilte 3 forskellige retter. Da maden var færdig, kunne vi godt se der var noget galt, gjorde så opmærksom på dette, hvorefter personalet blev meget ubehøvlet og nærmest truende i deres attitude. Og at det var mig der havde sagt noget andet og ikke kunne læse menu kortet. Har været rigtig god kunde der i mange år, men det er slut nu

8 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Maden er brændt i den ene halvdel af…

Maden er brændt i den ene halvdel af…
Maden er brændt i den ene halvdel af pizzaen bestilte 2 nr 16
2 skiver bacon 4-5 skiver pepperoni 2 skiver skinke

Nu er det 2 gang jeg har fået pizza derfra hvor der ikke er noget fyld på

12 de março de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God mad

Rigtig lækre italienske pizzaer -Ikke kebab og pommes !
Vil anbefale nr.36

22 de agosto de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

The server was a very young nice man…

The server was a very young nice man but not ready to be receptive to any form of understanding of what the client is looking for. We requested yam fries instead of normal fried he did not inform us that there was an additional charge. The pizza I ordered was a Spinach Feta Chicken and I did not have the taste of any feta when questioned he stated that the Mozarella over powers the Feta..... then replace the name with Mozarella not feta. He however offered a free dessert for a birthday that we were celebrating

29 de outubro de 2022

Surt personale

Har lige hentet 2 pastasalater.
God pastasalat men personalet er sure og snærer og det gør jo desværre hele oplevelsen dårlig.
Derfor kun 1 stjerne pga. den dårlige service

10 de julho de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vi har tidligere oplevet Matador pizza…

Vi har tidligere oplevet Matador pizza som et virkeligt godt pizzeria som var værd at køre efter. Igår bestilte vi så 6 familiepizzaer til vores allesammensstore skuffelse. Kanterne var virkelig tørre og kedelige, på salatpizzaerne var der smidt en sølle smule salat ikke engang nok til at alle fik salat på deres stykker, og de andre pizzaer var kedelige og smagte ikke rigtigt af noget. Virkelig skuffende omgang.

6 de junho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meget ubehageligt og uhøfligt…

Meget ubehageligt og uhøfligt personale!
Jeg bestiller en pizzasandwich og to pastasalater (salat og udvalg ligger til skue så man kan se hvad man kan vælge mellem). Men pizzamanden begynder at lave en pastasalat, med alt i, uden at spørge mig som kunde hvad jeg kunne tænke mig at have i den. Jeg bliver derfor i tvivl og spørger om det er min pastasalat han er ved at lave. Allerede dér bliver jeg mødt med en håbløs attitude, jeg forklare at jeg ikke ønsker alt i min pastasalat og at jeg bl.a ikke tåler majs. Så bliver han meget ubehagelig i sin tone og adfærd, han snærer af mig, ryster på hovedet af mig og siger “hvor skulle jeg vide det fra” “du fortæller ik, du fortæller ik” jeg siger så at jeg havde regnet med at han ville spørge hvad jeg ønskede i min pastasalat inden han begyndte at lave den, (ligesom hos alle andre madsteder hvor at indredienserne ikke står beskrevet på et skilt for kunden). Jeg blev fortsat mødt at med en meget dårlig attitude og umådelig dårlig service. Endte med at finde min mad et andet sted. Meget ubehagelig oplevelse.

(til jer der ansvarlige for dette pizzeria, så vil jeg meget gerne oplyses når denne uhøflige mand ikke arbejder hos jer længere, frem til da vil jeg ikke støtte jeres pizzeria, dette gælder også min familie) Meget meget ærgerligt.

11 de abril de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig oplevelse

Jeg mener - at når man i sin brochure skriver bestil i god tid, er det fordi det er en større bestilling.

Så kan det ikke være rigtigt, når man kommer tirsdag kl. 14 og spørg om pasta party lørdag,at det som udgangspunkt ikke kan være færdigt når de åbner - men først efter åbningstid man kan hente. Så burde man kunne komme og bestile når de åbner og så er det de skriver i brochure ikke en skid værd.

Jeg ved, fra mine mange besøg, der at de er specielle de ansatte men maden er god, så det tager man med i oplevelsen.

Men jeg kommer ikke mere, når man er behøvlet - det føltes som om de ikke var interesseret i min bestilling.

Øv så skal man ud og finde et andet ynglingssted og min søn må komme med et andet madønske til sin fødselsdag.

26 de fevereiro de 2019
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det rigtige sted og hente sin mad 👍

Dejligt sted at komme og altid smilende med god humor uanset hvor travlt de har ....
En fornøjelse og super pizza der smager af noget...
Kunne godt savne lidt mere italiensk 😄
Men gør ikke nået når tingene altid spiller ,det smager og priserne sidder lige i skabet 👍
4 store stjerner og hvis man bor i nærheden af Hvidovre station eller omegn så er det kun det rigtige sted af hente sin mad 👍

19 de abril de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pizza gjort rigtigt

er du træt af tarvelige pizzaer, så prøve et sted hvor de ved hvordan en pizza skal laves.
Bedste pizzaer jeg har smagt fås her, jeg står rent faktisk af s-toget på vej hjem for at få en pizza, og så stige på efter den er spist igen for at komme hjem.

13 de dezembro de 2014

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais