Banner for GSMWEB.nl

GSMWEB.nl Avaliações

10.559
O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Qau abbonement aansluiten etc zijn ze prima, gaat allemaal vlot en je contract etc heb je ook snel binnen maar het is altijd maar de vraag wanneer je je toestel binnen krijgt. Je ABBO is dan al ingeg... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling nieuw toestel en verlenging contract verliep snel evenals de factuur voor betaling toestel. Maar daarna begon de ellende. 8 weken later en vele telefoontjes en mails verder nog geen toestel... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Eerst werd er al niet geleverd, dus order geannuleerd. Aanbetaling ook niet terug gekregen en verwacht het ook niet meer. 6 mei zijn ze officieel failliet verklaard !!!!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ongelooflijk slecht. Ik had een verkeerde telefoon besteld dus wou de order veranderen. Dat kon wel maar moest verschil bijbetalen. Na 1 week nog geen betalingslink na meerdere mailtjes en telef... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Celulares

GSMWEB — Al verbonden sinds 1999. ✓ Alle toptelefoons en alle grote netwerken. ✓ Nieuwe abonnementen, verlengen of eenvoudig overstappen. ✓ De nieuwste toestellen & Sim Only. ✓ Altijd de best mogelijke maandprijzen. ✓ Exclusieve toestel- en abonnementskortingen. ✓ Al 25+ jaar vertrouwd door klanten. ✓ Heldere & eerlijke prijsvergelijking.

www.gsmweb.nl Support

Klantenservice
Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 9.00 tot 16.00 uur. De webwinkel is 24 uur per dag geopend.

Indien u vragen heeft voor onze Klantenservice, dan kunt u contact met hun opnemen op werkdagen van 9:00 uur tot 16:00 uur. Zij staan klaar voor al uw vragen over onze mobiele telefoon abonnementen, diensten en over de webwinkel.

Altijd de beste prijs gegarandeerd

Excellente waarde en betrouwbare service

Bij GSMWEB betaalt u altijd de beste prijs. Sinds 1999 verbinden wij klanten met smartphones, accessoires, Sim Only en abonnementen. Nieuwe abonnementen, verlengen of overstappen? Wij bieden de nieuwste toestellen, exclusieve kortingen en altijd de best mogelijke maandprijzen. Al 25+ jaar vertrouwd door klanten, met heldere en eerlijke prijsvergelijking en betrouwbare service bij iedere bestelling.

Informações de contato

Promotion box for GSMWEB.nl

Deals met échte kortingen!

Meer mensen, meer ervaring, meer voordeel.

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

11 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(10.559)

205 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Slecht

Slecht, chat met klantenservice voor annulering. Ene Belinda wil mijn een link sturen, maar omdat ik mijn partner niet ben moet hij het zelf doen. We hebben een gezamelijk email, wonen op het zelfde adres en ik stuur zelfs een foto van hem met annuleren erbij. Dan stuur hij zelf een chat naar dezelfde Belinda en dan noemt ze hem mevrouw. Hoe slecht. Schandelijke klantenservice. Stuur gewoon een link om te annuleren en dan kan hij hier doorheen.

De eigenaar zal echt betere mensen moeten zoeken, want door mensen als zij gaat zn bedrijf alleen maar verder achteruit.

Echt spijt dat ik vertrouwen heb gegeven.

Channa en Benny

22 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op 15 Juli een abonnement afgesloten…

Op 15 Juli een abonnement afgesloten bij Odido, inclusief een aankoop van een telefoon. Ik zou het toestel in één keer betalen, en die betaling zou ik doen op het moment dat de telefoon klaar ligt voor verzending. Mijn contract met Odido is direct van start gegaan, en na een paar dagen maar eens contact gezocht om te vragen wanneer mijn toestel (Samsung S25 Ultra) verzonden zou worden. Ik kreeg het antwoord dat het binnen drie dagen verzonden zou worden, ik dacht leuk ! Mooi op tijd voordat ik op vakantie ga. Drie of vier werkdagen later heb ik nog maar eens contact opgenomen. Ik kreeg wederom weer (de standaard) de melding dat het toestel binnen drie dagen zou worden verzonden. Ik dacht weer... Leuk ! Eindelijk een nieuw toestel. Drie of vier werkdagen later heb ik nog maar eens contact opgenomen. Toen kreeg ik de melding; Het toestel is niet verstuurd want je hebt het toestel nog niet betaald... Waarom ik die reden niet eerder heb gehoord begrijp ik niet. Volgens mij zou ik een betaallink krijgen voor de betaling op het moment dat mijn toestel klaar ligt voor verzending. Dezelfde dag kreeg ik een betaallink. Ik dacht weer... Leuk !!! Ik mag betalen ! Vervolgens bleef het versturen van de telefoon toch weer een probleem. Weer meerdere malen contact gehad. Uiteindelijk heb ik mijn contract laten ontbinden, mijn Odido abonnement is weer terug gezet in de oude staat. Maar... Nu geven ze aan dat ik mijn betaling binnen 14 dagen terug gestort krijg. Als zij mij vragen om te betalen doe ik dat binnen 20 minuten na het ontvangst van de mail. Ik verwacht dat zij mij wel wat sneller terug betalen, ze lieten mij betalen voor iets waarvan zij wisten dat zij niet konden leveren. Daarom zijn de 14 dagen die zij volgens wetgeving hebben om terug te betalen ook niet van toepassing. Dat is niet fair.
Ik heb inmiddels elders een toestel (met verlenging) besteld en betaald, en dit toestel wordt morgen geleverd, ik heb al een track & trace !

Vanmiddag (21-08-2025) heb ik al mijn communicatie en contactmomenten met GSMWEB overhandigd aan een advocaat, als ik niet binnen een paar dagen mijn geld terug gestort heb gekregen, dan mag de advocaat dit oplossen en de kosten van de advocaat gaan wij ook claimen.

15 de julho de 2025

Bestel hier niks!

Telefoon met verlenging bij Odido. Het contract heb je letterlijk binnen 10 minuten binnen en na tekenen dacht "dat is snel geregeld".
Nou na 2 maanden is de telefoon er. Bedrijf is telefonisch niet bereikbaar, je krijgt een bandje dat je met de chat op de website kunt communiceren maar die staat er meestal niet. Heb je na lang wachten toch een keer iemand aan de lijn word je wel goed geholpen en dat geldt ook voor de chat,daar is de ene ster voor, maar meestal zijn ze onbereikbaar. Soms ook mails in het Duits dus blijkbaar geen Nederlands bedrijf.
Nagenoeg geen updates, je moet maar hopen op dat het goed komt . Eerste en laatste keer dat is zaken met ze doe. Ik zou ze niet aanraden.

20 de agosto de 2025

Doe het niet

Vanmorgen om 7.13uur heb ik een abonnement afgesloten via gsm web bij Odido. Om 7.37 heb ik gemaild, omdat ik het toch wilde ontbinden. Om 8.30 Odido gesproken. Ze gaven aan dat er bij hun nog geen aanvraag is gedaan. Helaas kon Odido de aanvraag niet voor mij blokkeren. Nauwelijks contact te krijgen met GSM web. Wel een mail terug gekregen: "
U heeft aangegeven van het abonnement af te willen zien. Een annulering heeft altijd een reden. Wij willen graag met u kijken naar een passende oplossing en bieden de volgende opties:

1. Keuze voor een ander toestel. Afhankelijk van het type toestel, kan het zijn dat u dient bij te betalen of dat u een bedrag retour krijgt.

2. Keuze voor een ander abonnement. Wellicht heeft u interesse in andere bundels of een Sim Only abonnement."

Vervolgens om 11uur Odido gebeld. Ze aanvraag is alsnog gedaan door GSM web. Ook vertelde Odido dat de samenwerking met GSM web wordt beëindigd en dat ik zeker niet de eerste ben met klachten.

Ik heb zojuist een formulier herroepingsrecht ingevuld en opgestuurd naar GSM web. In de chat krijg ik 0 reactie meer als ik vraag mijn mail te bevestigen.

Ik weet niet hoe dit af gaat lopen, maar krijg een heel slecht gevoel bij dit bedrijf waar nauwelijks contact mee te krijgen is.

19 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Net als anderen reviewers ook al jaren…

Net als anderen reviewers ook al jaren klant bij GSMweb en eigenlijk nog nooit problemen gehad. Maar nu gaat het helemaal mis.
Abonnement verlengd met een nieuwe telefoon, maar de telefoon word niet geleverd. Als je belt sta je erg lang in de wacht, en als je eindelijk iemand spreekt word je niks wijzer. Kortom, frustratie en puinhoop

18 de agosto de 2025

Koop hier niet !

In juni abonnement verlengd met telefoon. Nu, 10 weken later, nog steeds niet ontvangen. Telefonisch is |GSMweb niet bereikbaar. Via chat krijg ik loze beloftes en toezeggingen die ze niet nakomen. Al 3x beloofd dat ik het binnen een paar dagen zou ontvangen, maar er wordt niks verstuurd. Odido kan niet helpen omdat het een 3e partij betreft.
Het lijkt goedkoop, maar je ontvangt je telefoon niet. Dus blijf hier weg!

12 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

GSMWEB.NL is niet meer wat het geweest is...

Op 6 Juli een telefoon besteld. Nog steeds niet verzonden, meer dan een maand later. Op 7 Juli is het abonnement wel ingegaan. Dat verliep vlekkeloos. Op de vorige versie van de site stond dat er binnen 1-3 werkdagen wordt voldaan aan leveringen. Het is niet super vervelend als dit iets langer duurt, maar er zijn ondertussen 30 werkdagen verstreken. Na 6 weken nog geen zicht op de levering is ronduit belachelijk.

De klantenservice is echt enorm beneden de maat. Er was oorspronkelijk alleen de mogelijkheid tot een livechat en via een e-mail. Bij de livechat zijn de medewerkers erg kortaf, hebben niets te zeggen behalve dat ze nog niet kunnen leveren. Hierna reageren ze niet meer (oftewel sluiten de chat af). Meerdere malen geprobeerd, en verliep steeds hetzelfde.

De e-mail die ik had gestuurd werd na een maand beantwoordt. Hierin werd natuurlijk alleen naar ordernummer of iets dergelijks gevraagd. Dus hierna kan je er weer een maand op wachten.

Sinds kort is er een telefoon klantenservice beschikbaar. Hier weten ze ook niks. Het eerste gesprek was, dat "de telefoon komt eraan" en of ik even wilde betalen want dan kon de telefoon geleverd worden. Dat zou binnen 1 tot 4 werkdagen zijn. Maar helaas alweer 3 weken verder.

Geen enkele communicatie vanuit GSMWEB, geen enkel zicht op levering van een telefoon die overal (bijna) altijd beschikbaar is. Heb dit hier nog nooit meegemaakt bij gsmweb.nl. Maar dit nooit meer!

6 de julho de 2025

NUL sterren

Ik wachtte inmiddels 5 weken op een bestelde telefoon en inmiddels 2 weken op mijn geld. Ik heb het contract, na 31 dagen niets geleverd te hebben gekregen, ontbonden. Dit zijn de voorwaarden bij aankopen, deze staan ook op de site van GSMWEB.nl!
Omdat GSMWEB.nl telefonisch gewoon niet bereikbaar is verschillende keren gemaild, chats aangegaan en steeds met een kluitje in het riet gestuurd, loze beloften die niet te controleren zijn.
Inmiddels meerdere mensen in onze omgeving sterk afgeraden zaken te doen met GSMWEB.nl.
Bij een ander bedrijf dezelfde telefoon besteld, volgende dag in huis! Zo kan het ook!

13 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Schandalige service, blijf hier ver van weg!

Ik wacht inmiddels al meer dan een maand op mijn telefoon die ik via GSMWEB heb besteld in combinatie met een Vodafone-abonnement. Terwijl zij mijn toestel maar niet leveren (zonder duidelijke communicatie of updates), is Vodafone al vrolijk begonnen met factureren voor een abonnement dat ik nog niet eens kan gebruiken.

Meerdere keren gemaild, geen enkele reactie. Telefonisch contact? Vergeet het maar. GSMWEB lijkt compleet onbereikbaar zodra ze je bestelling binnen hebben.

Dit is geen vertraging meer, dit is pure nalatigheid en klantonvriendelijkheid. Je zit aan een contract vast, zonder geleverd product en zonder klantenservice.

Absoluut af te raden. Er zijn genoeg andere partijen die wél hun afspraken nakomen. Ik ben er klaar mee.

13 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oplichters, blijf hier ver vandaan!

Wat een waardeloos bedrijf. Mijn vader wacht al 3 maanden op zijn telefoon, en GSMweb blijft maar met smoesjes komen. Geen updates, geen oplossing, niks. Ze hebben hem gewoon opgelicht. Klantenservice is onbereikbaar of geeft standaardpraatjes waar je niets aan hebt. Hoe kan zo’n oplichtersbende nog bestaan? Ik raad echt iedereen aan ver bij deze bedrijf vandaan te blijven.

11 de agosto de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Al jaren klant bij GSMweb, maar nu is het puinhoop

Al jaren klant bij GSMweb en eigenlijk nog nooit problemen gehad. Maar nu gaat het helemaal mis.
Abonnement verlengd met een nieuwe telefoon, maar de telefoon word niet geleverd. Administratief is alles geregeld, dus het contract is aangepast en er word ook maandelijks geïncasseerd. Daar zit ook een deel voor de telefoon bij, die er dus niet is. De eerste mail werd nog beantwoord. Daarin vertelde men dat de telefoon over 3 dagen geleverd zou worden. Maar ik wacht nog steeds. Als je belt sta je erg lang in de wacht, en als je eindelijk iemand spreekt word je niks wijzer. Kortom, frustratie en puinhoop

11 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb op 8 juli een abonnement met…

Ik heb op 8 juli een abonnement met telefoon besteld tot op heden niets ontvangen meerdere mails gestuurd geen antwoord, telefonisch contact niet mogelijk , bestelling wil ik annuleren!

8 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen mobiel bestellen nu 9 weken verder nog niet ontvangen!

Op 10 juni heb ik via GSMWEB een Samsung S24 FE besteld in combinatie met een verlenging van mijn Odido-abonnement. Op 11 juni kreeg ik bericht dat het abonnement was goedgekeurd. Tijdens het bestelproces stond duidelijk dat ik niets hoefde bij te betalen.

Na veel bellen kreeg ik uiteindelijk de toezegging dat het toestel eind juni geleverd zou worden. Er volgde echter geen enkele update en de klantenservice was ronduit onvriendelijk. Plots was telefonisch contact niet meer mogelijk. Ik ben toen gaan mailen, maar na zeven e-mails nog steeds geen reactie ontvangen. Inmiddels was het juli.

Via de chat werd beloofd dat het toestel in de tweede week van juli geleverd zou worden, maar ook toen kwam er weer niets. Opnieuw gevraagd of ik iets zou moeten bijbetalen — het antwoord was wederom “nee”. Toch werd ik ongerust door andere reviews waarin consumenten wél moesten bijbetalen.

Ik nam contact op met Odido, die een case voor mij opende en zouden bemiddelen. Tot mijn verbazing beweert GSMWEB tegenover Odido dat ik het toestel al ontvangen zou hebben — wat absoluut niet waar is. Ondertussen heb ik al twee keer toestelkrediet betaald voor een toestel dat ik niet eens heb.

Alsof dat nog niet genoeg is, word ik dagelijks bestookt met e-mails en sms’jes dat ik €212 moet bijbetalen, terwijl in mijn bestelling duidelijk €0,00 stond. Ik heb inmiddels meer dan acht e-mails gestuurd waarin ik aangeef gebruik te maken van mijn herroepingsrecht en de bestelling volledig te willen annuleren (dus géén toestel en géén verlenging bij Odido). Geen enkele reactie.

Vandaag, 9 augustus, opnieuw Odido gebeld met het verzoek om de annulering bij GSMWEB in gang te zetten, zodat ik gewoon via Odido mijn toestel kan aanschaffen. Maar als ik nu via Odido bestel, moet ik een tweede abonnement afsluiten. Je staat als consument compleet klem.

Ik hoop dat de bemiddeling van Odido eindelijk tot annulering leidt, maar mijn advies is duidelijk:
🚫 Bestel géén toestel en abonnement via GSMWEB!
Ze beloven gouden bergen, maar 9 weken later heb ik nog steeds geen toestel en geen zicht op levering. Schandalig, onprofessioneel en misleidend.

11 de junho de 2025

2 months later still no phone

bought a phone with subscription more then 2 months ago. subscription started a month ago so i automaticly started paying off my phone but i had not received it yet. i started asking them when it would arrive and everytime i asked the just said next day/next week/they're out of stock and get new one next week(that was 3 weeks ago). still have not received anything aside for empty promises.

Update 22/09/2025; FINALLY (after more then 3 months) got my phone after all that time. What did they give me extra for all that trouble? A cheap set of earbuds (15 euro chinese stuff, if even) which i told them i cant even use 🤦‍♂️. Never gonna order there ever again. And will tell everyone to stay away from there

8 de agosto de 2025

Na anderhalve maand nog geen telefoon

Na anderhalve maand nog geen telefoon
Meerder mails gestuurd geen reactie
Na boos worden en boze uithalen van mij kant, kon er wel gereageerd worden
En dan horen dat ze het opsturen maar een week later nog niks
Abonnement stopgezet

Je kan beter naar de provider zelf gaan naar zo een winkel als gsmweb
Die liegt en bedriegt zodat ze er zelf beter uit komen

Hoop dat dit het einde is van gsmweb oprecht!!

4 de agosto de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Leveren duurt te lang!

Op de website kreeg ik bij bestellen het bericht dat de Galaxy S 24 Ultra binnen 21 dagen geleverd zou worden. Na bijna een maand gewacht te hebben kreeg ik een mail van GSMWeb dat de titanium grey niet leverbaar was. Wel de zwarte. Ik, nou vooruit doe de zwarte maar dan, maar dan wel met *gratis* oordopjes ter compensatie. Na 6 weken en een aantal mails op en neer (waar wel op werd gereageerd) wachten eindelijk geleverd.

3 de agosto de 2025
logotipo da GSMWEB.nl

Resposta da GSMWEB.nl

Beste Mark,

Bedankt voor uw feedback, en onze excuses voor de vertraging in de levering. We zijn blij te horen dat de kwestie uiteindelijk is opgelost.

We waarderen uw geduld en zetten ons in om onze levertijden in de toekomst te verbeteren. Als u verdere hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op!

Team GSMWEB

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Brutale telefonisten die de verbinding verbreken omdat ze de waarheid niet aankunnen

Brutale telefonisten die de verbinding gewoon verbreken, omdat je op z’n zachts gezegd teleurgesteld bent dat je op 9 juni een abonnement met toestel hebt verlengd, en nog altijd op je toestel aan het wachten bent.
Als je dan belt en deze telefonist verteld dat ze nog altijd op hun toestel aan het wachten bent, en vraagt waarom je dus al ruim een 1,5 maand niet verneemt en geen bericht van hun kant ontvangt, laten ze je niet uitpraten. Om het vervolgens zelf erg vervelend te vinden dat ik hem niet laat uitpraten.
En vervolgens wordt de verbinding verbroken, omdat hij het niet kan hebben dat ik de waarheid spreek dat het uiterst ongepast is dat ze hun klanten zo lang laten wachten op een toestel en geen updates versturen. Nee, want dan ligt het aan een andere afdeling. Makkelijk joh, het probleem verschuiven!🙄🙄😮

1 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Moet ik uberhoud uitleggen waarom…

Moet ik uberhoud uitleggen waarom ...... Contract maar geanuleerd. Onthouw mensen, dat wanneer je een contract met abonement afsluit met telefoon je 2 weken 'bedenkt tijd' pas ingaan na ontvangst telefoon. En niet direct na afsluiting of ingang abonnement.

29 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ben al 3 weken bezig om een simpele…

Ben al 3 weken bezig om een simpele Iphone 16 geleverd te krijgen. Regelmatig gemail maar krijg alleen reactie dat ze leveringsproblemen hebben. Ook geen idee wanneer deze opgelost zijn. Kortom NIET VIA GSMWEB EEN TELEFOON BESTELLEN.

7 de julho de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.