Qau abbonement aansluiten etc zijn ze prima, gaat allemaal vlot en je contract etc heb je ook snel binnen maar het is altijd maar de vraag wanneer je je toestel binnen krijgt. Je ABBO is dan al ingeg... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Bestelling nieuw toestel en verlenging contract verliep snel evenals de factuur voor betaling toestel. Maar daarna begon de ellende. 8 weken later en vele telefoontjes en mails verder nog geen toestel... Ver mais
Eerst werd er al niet geleverd, dus order geannuleerd. Aanbetaling ook niet terug gekregen en verwacht het ook niet meer. 6 mei zijn ze officieel failliet verklaard !!!!
Ongelooflijk slecht. Ik had een verkeerde telefoon besteld dus wou de order veranderen. Dat kon wel maar moest verschil bijbetalen. Na 1 week nog geen betalingslink na meerdere mailtjes en telef... Ver mais
Detalhes da empresa
GSMWEB — Al verbonden sinds 1999. ✓ Alle toptelefoons en alle grote netwerken. ✓ Nieuwe abonnementen, verlengen of eenvoudig overstappen. ✓ De nieuwste toestellen & Sim Only. ✓ Altijd de best mogelijke maandprijzen. ✓ Exclusieve toestel- en abonnementskortingen. ✓ Al 25+ jaar vertrouwd door klanten. ✓ Heldere & eerlijke prijsvergelijking.
www.gsmweb.nl Support

- Klantenservice
- Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 9.00 tot 16.00 uur. De webwinkel is 24 uur per dag geopend. Indien u vragen heeft voor onze Klantenservice, dan kunt u contact met hun opnemen op werkdagen van 9:00 uur tot 16:00 uur. Zij staan klaar voor al uw vragen over onze mobiele telefoon abonnementen, diensten en over de webwinkel.
Altijd de beste prijs gegarandeerd
Excellente waarde en betrouwbare service
Informações de contato
Van Marwijk Kooystraat 10A, 1114 AG, Amsterdam-Duivendrecht, Holanda
- 020-77 66 366
- info@gsmweb.nl
- www.gsmweb.nl

Deals met échte kortingen!
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Snelle service, aardige medewerker en de goedkoopste van allemaal!
Snelle service, zelfs met kerst

Resposta da GSMWEB.nl
Wacht meer als een maand op een iphone…
Wacht meer als een maand op een iphone verschillende beloftesgedaan niet nagekomen wel al eerste rekening van Vodafone binnen +simkaart maar geen iphone waar hij in kan
Internet oplichting!
Op 26 november een verlenging van een abonnement afgesloten met de iPhone 17. Nu inmiddels een maand later en elke beloftes over een lading iPhone's, die binnenkomen, maar nog steeds wordt het contract niet nagekomen. Er wordt minimaal gereageerd op mijn berichten (telefoon, e-mail en chatberichten). Ik had een witte iPhone 17 gekozen en precies deze kleur was zogenaamd niet op voorraad. Of ik dan akkoord zou gaan met een zwarte (geen probleem) en vervolgens hoor ik weer niets. Hiermee is GSMWEB Ingebreke en is er dus gewoon sprake van internetoplichting.
Bestel niets bij GSMWEB, want je wordt opgelicht. Wat een malafide bedrijf!

GSMWEB is een TOPPER.
Ik word altijd netjes geholpen en alles gaat altijd perfect.

Resposta da GSMWEB.nl
Geen levering accessoires, telefoon 2 maanden te laat binnen!
20 aug. 2025 een Samsung S25 Ultra besteld. Stond op de site voorradig maar helaas (zoals bij iedereen bijna) is de levertijd 1.5 tot 2 maanden zonder enige informatie. Ze misleiden dus bewust door te zeggen dst het op voorraad is terwijl ze weten dst het extreme levertijden zijn. Klantenservice regelmatig gebeld met 2 tot 3 uur wachttijd. Als je iemand aan de lijn krijgt kunnen ze weinig voor je doen en ligt het buiten hun om. Ik heb een telefoonhoesje en snellader erbij besteld. Dit heb ik tot op heden nooit ontvangen. Op mail wordt niet gereageerd. Apart dat dit bedrijf nog door mag gaan met deze praktijken. Ik raad iedereen aan om ergens anders te bestellen en voor alle gedupureerde onder ons heel veel succes. Ik hoop dat ik mijn accessoires ooit nog krijg, maar dat zal niet na 4 maanden vrees ik.
Could it be worse
Could it be worse? Yes. They see reviews in here and they respond to them, mine they say they will get back to me…. Not true of course… I hope everybody before buying anything here see the reviews to prevent people from such a dissapointment. I am ok to loose I couple of hundreds but not everybody can afford that and I find really sad to be scammed this way.
Winactie!
Ik mijn abonnement verlengd bij GSMWEB. Een weekje later werd ik gebeld door iemand van GSMWEB met het bericht dat ik een actie had gewonnen. Eerst geloofde ik het niet want ik wist niet dat ik had meegedaan met een actie. Toen ik het nummer op de website had gebeld om het te verifiëren, vertelden zij me dat ik echt had gewonnen en daarbij mijn toestel helemaal gratis krijg! Daar ben ik natuurlijk ontzettend blij mee, een echte topervaring!
Altijd goed en erg behulpzaam!!
Op 9 december heb ik een abonnement…
Op 9 december heb ik een abonnement afgesloten Vodafone iPhone 17 , lever dag stond 1 a 2 dagen en dan krijg je te horen dat 1.5 week moet wachten als ik zo na andere reviews kijk dan gaat het wel een maand Of langer duren heb de simkaart in huis maar geen telefoon.
Kijk elke dag naar mijn mail in de hoop dat gsmweb een mail stuurt van je toestel is onderweg maar helaas , als ik dit had geweten zou ik het wel ergens anders kijken.

Op 25 november een iPhone 17 lavender
Op 25 november een iPhone 17 lavender besteld, mede door de levertijd die er bij stond: 1 week. Aangezien ik van de recycle deal van Odido gebruik heb gemaakt, dacht ik, dan is hij mooi op tijd, dan kan ik mijn gegevens overzetten en de oude telefoon naar Odido sturen. Niets is minder waar, ik heb inmiddels al een paar keer contact gehad met gsmweb. De eerste keer (een week na de bestelling nog niets gehoord te hebben), werd mij verteld dat ik me geen zorgen hoefde te maken, de telefoon zou ruim op tijd zijn. De tweede keer werd mij verteld dat ze dit toch niet gingen halen!
Het ergste vind ik dat je ook helemaal geen update of niks krijgt, ik moest de mail maar afwachten van de verzending. Oh ja, en ik moest een mail sturen naar feedback@, dan konden zij misschien nog iets betekenen. Dat gedaan, maar helemaal geen reactie op gekregen!
En ik zit straks met een oude telefoon en een rekening van 400,-!
Hoe gaan we dit oplossen gsmweb??
Communicatie is zeer slecht
Communicatie is zeer slecht
Moest beter bij de concurrent gaan voor een abbonement.

Onvoldoende communicatie over levertijd
Onvoldoende communicatie over levertijd
Ik heb bij GSM-Web een iPhone 17 Pro Max besteld met een verwachte levertijd van twee weken. Na de bestelling bleef het volledig stil: geen enkele update of informatie over de levering. Inmiddels staat hetzelfde toestel op de website als direct leverbaar, terwijl mij telefonisch werd verteld dat ik waarschijnlijk nóg twee weken moet wachten.
Wachten is niet het probleem, maar het gebrek aan duidelijke communicatie wel. Je weet simpelweg niet waar je aan toe bent. Betalen gebeurt pas bij levering (wat netjes is), maar zonder enige prognose blijft het onzeker.

Voorraadinformatie klopt niet
Een iPhone 17 purple besteld op 25 november. Voordat ik deze bestelling plaatste meerdere keren contact opgenomen (via de chat) om te vragen of de informatie over de voorraad op de website klopte. Dit zou helemaal kloppen. Op basis hiervan heb ik de bestelling geplaatst. De levertijd zou twee dagen zijn. Je raadt het al, tot op heden geen verzendbewijs ontvangen. Via de chat wordt aangegeven dat ze de iPhones op korte termijn binnenkrijgen en dat er snel geleverd gaat worden. Maar uiteindelijk hoor je niets. Ook werd er een keer aangegeven: wij zijn ook maar afhankelijk van PostNL, maar de informatie op de website komt toch echt bij jullie zelf vandaan. Niet netjes om het op deze manier te doen, is nogal misleidend. Dit wordt ook al in andere reviews benoemd. Ik wil dan ook vragen of mijn iPhone alsnog snel geleverd kan worden. Anders zal ik deze moeten annuleren. Op basis van wat ik nu meemaak kan ik helaas (nog) niet aanbevelen om hier te bestellen.

Resposta da GSMWEB.nl
Vanaf 3 november abonnement verlengd…
Vanaf 3 november abonnement verlengd via GSMweb. Nergens staat dat de telefoon een Samsung GalaxyS25 Ultra niet op voorraad is, maar voorlopig heb ik mijn telefoon nog niet gehad. Paar keer gebeld en dan wordt er gezegd ze komen deze week binnen en u staat bovenaan de lijst.
Morgen ga ik de bestelling annuleren. Ben er klaar mee.
Gisteren gebeld door een vriendelijke dame van GSM web en vandaag dan toch mijn telefoon ontvangen.

Nieuwe telefoon met abonnement
Nieuwe telefoon met abonnement besteld en was zeer snel geleverd

Resposta da GSMWEB.nl
Goed geholpen en goed advies
Zoals altijd, goed geholpen en heel goed geholpen. Kan het iedereen aanraden echt top

Vergane glorie
We zijn jaren (zakelijk) klant geweest bij GSMweb maar dit jaar is de klantenservice helemaal ingestort. Ons bedrijf is weken telefonisch onbereikbaar geweest en werden bij GSMweb (na heel lang in de wacht hangen) van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk heeft Odido (terwijl ze dit niet hoefde te doen) alles hersteld. Heb nooit meer iets gehoord van GSMweb. Ben benieuwd wanneer ze met het belletje voor de contractverlening komen.

Resposta da GSMWEB.nl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.