Banner for GSMWEB.nl

GSMWEB.nl Avaliações

10.559
O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Qau abbonement aansluiten etc zijn ze prima, gaat allemaal vlot en je contract etc heb je ook snel binnen maar het is altijd maar de vraag wanneer je je toestel binnen krijgt. Je ABBO is dan al ingeg... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling nieuw toestel en verlenging contract verliep snel evenals de factuur voor betaling toestel. Maar daarna begon de ellende. 8 weken later en vele telefoontjes en mails verder nog geen toestel... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Eerst werd er al niet geleverd, dus order geannuleerd. Aanbetaling ook niet terug gekregen en verwacht het ook niet meer. 6 mei zijn ze officieel failliet verklaard !!!!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ongelooflijk slecht. Ik had een verkeerde telefoon besteld dus wou de order veranderen. Dat kon wel maar moest verschil bijbetalen. Na 1 week nog geen betalingslink na meerdere mailtjes en telef... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Celulares

GSMWEB — Al verbonden sinds 1999. ✓ Alle toptelefoons en alle grote netwerken. ✓ Nieuwe abonnementen, verlengen of eenvoudig overstappen. ✓ De nieuwste toestellen & Sim Only. ✓ Altijd de best mogelijke maandprijzen. ✓ Exclusieve toestel- en abonnementskortingen. ✓ Al 25+ jaar vertrouwd door klanten. ✓ Heldere & eerlijke prijsvergelijking.

www.gsmweb.nl Support

Klantenservice
Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 9.00 tot 16.00 uur. De webwinkel is 24 uur per dag geopend.

Indien u vragen heeft voor onze Klantenservice, dan kunt u contact met hun opnemen op werkdagen van 9:00 uur tot 16:00 uur. Zij staan klaar voor al uw vragen over onze mobiele telefoon abonnementen, diensten en over de webwinkel.

Altijd de beste prijs gegarandeerd

Excellente waarde en betrouwbare service

Bij GSMWEB betaalt u altijd de beste prijs. Sinds 1999 verbinden wij klanten met smartphones, accessoires, Sim Only en abonnementen. Nieuwe abonnementen, verlengen of overstappen? Wij bieden de nieuwste toestellen, exclusieve kortingen en altijd de best mogelijke maandprijzen. Al 25+ jaar vertrouwd door klanten, met heldere en eerlijke prijsvergelijking en betrouwbare service bij iedere bestelling.

Informações de contato

Promotion box for GSMWEB.nl

Deals met échte kortingen!

Meer mensen, meer ervaring, meer voordeel.

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

11 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(10.559)

205 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Bijzonder snelle levering

Bijzonder snelle levering! En mooie prijs voor de telefoon

28 de novembro de 2025

Beste Dave,
Bedankt voor uw mooie feedback! Fijn om te horen dat uw telefoon snel is geleverd en dat u tevreden bent met de prijs.

We hopen dat u veel plezier heeft van uw nieuwe toestel!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een ervaring die vertrouwen geeft.

Op nieuw voelt het afsluiten van een abonnement als een warme en positieve ervaring. Ze hebben altijd mooie aanbiedingen, maar vooral de manier waarop alles geregeld wordt geeft vertrouwen. Daarom blijf ik bij hen terugkomen. Ik kan het iedereen aanraden om het zelf te proberen

26 de novembro de 2025

Beste Morgenstond,

Bedankt voor uw vriendelijke woorden. Het is geweldig om te horen dat het afsluiten van uw abonnement bij ons elke keer weer warm en betrouwbaar aanvoelt.

We zijn dankbaar voor uw vertrouwen, en we waarderen het enorm dat u ons aan anderen aanbeveelt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ouwe, gouden GSMWEB is niet meer?

Update 9/12 nog steeds niks ontvangen, levertijden staan nog steeds op groen op de website, dus dan weet je hoeveel waarde je kan hechten aan de reactie van gsmweb hieronder. Enige reactie was een verwarrend gesprek met de klantenservice dat de korting eerst niet en dan toch wel weer zou gelden op mijn abonnement.

Update 3/12
Bedankt voor de reactie GSMWEB, de levering informatie was op de website bijgewerkt naar 1 week, en nu sinds gisteren weer na leverbaar binnen 2 dagen! even checken bij de klantservice leert dat dit toch niet het geval is en de levering toch echt langer duurt. kortom, drie keer fout, nog een sterretje eraf dan maar.

Update 28-11:
Vanmorgen heb ik gebeld met de klantenservice en werd ik geholpen door een vriendelijke medewerkster. Ze nam de tijd om al mijn vragen over het contract rustig te beantwoorden. Wat de levertijd betreft, gaf ze aan dat het >2 weken gaat duren. Een andere kleur zou sneller geleverd kunnen worden. “Het klopt dat de informatie op de website niet juist is, maar het is nog niet aangepast,” zei ze.

Ik wilde geen discussie aangaan, zij kan er tenslotte ook niks aan doen, maar het is wel duidelijk dat er klanten worden binnengehaald met levertijden die gunstiger lijken dan bij de rest van de markt. Niet echt chic: zo gaat je reputatie eraan, en loyale klanten zullen zich de volgende keer wel twee keer bedenken.

Maar goed, ik ga maar eens bekijken hoeveel geduld ik nog kan opbrengen. 😉

-------

Ouwe, gouden GSMWEB is niet meer?.. Op 24 november heb ik een verlenging met een nieuwe telefoon besteld. Na ontvangst van het contract had ik echter meteen veel vragen: er staan twee verschillende maandbedragen in en meerdere zinnen zijn afgebroken of onvolledig.

Daarom heb ik contact gezocht via de chat. Hoewel ik vriendelijk werd begroet, bleef een reactie vervolgens uit. volgende dag per mail geprobeerd; geen antwoord. paar dagen later nogmaals via de chat geprobeerd: opnieuw een vriendelijke begroeting en de belofte dat ze even gingen kijken… maar vervolgens helaas weer geen reactie.

We zijn inmiddels meerdere dagen verder en ik heb nog steeds geen verzendbevestiging ontvangen, terwijl de telefoon volgens de website op voorraad zou zijn. Sterker nog: in een eerdere chat had ik uit voorzorg gevraagd naar de levertijd voor mijn toestel en provider, en toen werd aangegeven dat het binnen twee werkdagen geleverd zou worden.

Toen ik wat reviews begon te lezen, kreeg ik het eerlijk gezegd benauwd. Ik wacht het nog even af.. er kan altijd nog een herroepingsformulier achteraan. Zonde dat een bedrijf zo met zijn reputatie omgaat; dat kost uiteindelijk meer dan het oplevert. En gezien de verhalen hier lijkt er duidelijk het e.a. niet op orde, ik leef mee met de klantenservice die het allemaal moet oplossen.

Maar goed, wie weet word ik in de komende 24 uur nog positief verrast. In dat geval laat ik het natuurlijk weten in deze review.

25 de novembro de 2025

Beste Dennis,

Bedankt voor uw eerlijke review en dat u ons de kans geeft om te verbeteren. Deze feedback helpt ons om te zien waar onze processen beter moeten.

We zijn blij dat onze klantenservice uw vragen telefonisch heeft kunnen beantwoorden en we zullen ervoor zorgen dat de leveringsinformatie op onze website wordt bijgewerkt om verdere verwarring te voorkomen.

We waarderen uw geduld en hopen u te laten zien dat we loyale klanten zoals u nog steeds enorm waarderen.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Gefingeerde voorraad, dus gefingeerde levertijden

Ik was op zoek naar een nieuwe telefoon.
Aantal aanbiedingen vergeleken.
GSMWEB had de allerbeste aanbieding, daarom start ik met 6/5 sterren.

Acht dagen later ga ik op reis.
Beschikbaarheid bekeken: "uit voorraad leverbaar".
Prima, precies wat ik zoek, dus besteld.

Eén enkele e-mail na de bestelling: Je aanvraag is ingediend.
Daarna alleen nog stilte.
Een aantal dagen later via de chat navraag gedaan.
Ze wachten op de levering van de telefoon, waarschijnlijk volgende week.

De reviews nalezend is dat hun standaardwerkwijze.
Opzettelijk onjuiste levertijden weergeven is bedrog.
Twee sterren minder, we zitten nu op 4/5 sterren.

Wel kon er pas na mijn reis worden geleverd.
Dat vond ik heel positief, dat hebben we zo afgesproken.
Een flinke week later, na de betaling te hebben voldaan, GSMWEB nogmaals per e-mail eraan herinnert pas na de reis te leveren.
Daar kreeg ik bevestiging op; dat was juist geadministreerd.

Maar tot mijn verbazing werd het toestel alsnog direct verzonden.
Wat een prutsers.
Daar gaat nog een ster, 3/5
Waren ze de afspraak wel nagekomen, dan had ik er een ster bij opgeteld, maar helaas.

Uiteindelijk heeft PostNL de oplossing geboden voor levering na de reis.
Maar dat kan GSMWEB niet worden aangerekend.

Telefoon is ontvangen, ik ben tevreden, de goede aanbieding zijn ze nagekomen.
De snelheid van reageren vond ik voldoende, de reacties waren netjes.
Maar de schoonheidsprijs qua service verdient GSMWEB niet.

21 de novembro de 2025

Beste Rick,

Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de telefoon en de aanbieding, maar het spijt ons dat de leveringsverwachtingen en de afgesproken levertiming niet zijn nagekomen.

We begrijpen dat dit frustrerend was, zeker met uw reisplannen in het vooruitzicht.

We waarderen uw geduld gedurende het proces en uw erkenning van de punten die wel goed gingen. Uw feedback is belangrijk voor ons, en we zullen ons best doen om in de toekomst een betrouwbaardere ervaring te bieden.

gsmweb slechte admin

slecht, kan niet eens miin rojbewijs als ID lezen en zegt dat het ongeautoriseerd is

21 de novembro de 2025

Resposta da GSMWEB.nl

Bedankt voor uw feedback. Onze excuses voor de problemen met het uploaden van uw ID.

We hebben uw ordergegevens opgevraagd om u direct te helpen, maar neem ook gerust contact op met onze klantenservice. Zij begeleiden u stap voor stap zodat alles soepel kan worden opgelost.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik wacht al meer dan 3 maanden op…

Ik wacht al meer dan 3 maanden op iphone 16 pro telefoon. Vanaf 31-07-2025. Daarna zouden ze het upgraden naar iphone 17 pro. Word het een keer opgestuurd of wat is dit nou voor onzin ? Ik leesde reacties van anderen ook zeer slecht ook geschrokken. Zit nu aan een contract vast bij Vodafone bij deze bestelling. Zonder echt dat ze elke keer bij een gesprek er mee weg komen, heb altijd via gsmweb besteld in het verleden. Het is 11-11-2025 heb nog steeds geen telefoon ontvangen.

11 de novembro de 2025

Beste Seyhan,

Onze oprechte excuses voor de vertraging en de frustratie die dit heeft veroorzaakt. Bedankt dat u uw ordergegevens met ons heeft gedeeld.

We hebben dit intern geëscaleerd en een medewerker van ons supportteam zal binnenkort contact met u opnemen om een duidelijke update en de volgende stappen met betrekking tot uw iPhone te geven.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik ben al sinds 5-11 bezig om een…

Ik ben al sinds 5-11 bezig om een telefoon opgestuurd te krijgen die voorradig is?
Steeds moet ik zelf mailen hoe het met mijn bestelling staat en krijg ik hetzelfde antwoord: Zodra het toestel klaar ligt voor verzending ontvangt u een track en trace code. Maar wanneer staat er niet bij? Door het lezen van alle reviews hier denk ik dat het erg lang kan duren , en ik beter bij KPN zelf kan gaan bestellen?

5 de novembro de 2025

Beste RHM,

Het spijt ons te horen dat uw bestelling vertraagd is en dat u meerdere keren zelf moest navragen. Dat is niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

Bedankt dat u ons uw ordernummer heeft doorgegeven. We hebben dit intern geëscaleerd en iemand van ons supportteam zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om u een duidelijke update en een realistische levertijd te geven.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Onbetrouwbaar bedrijf dat niks oplost!

We zijn al jarenlang zakelijke klant, maar de service van GSMWEB is volledig ingestort.
Cashbacks die beloofd zijn, nooit ontvangen. Toegang tot onze verzamelfacturen kwijtgeraakt, geen reactie op e-mails en uren in de wacht gehangen zonder resultaat.
Na vier maanden nog steeds niets opgelost.
Zeer onbetrouwbaar bedrijf, absoluut geen aanrader!

29 de outubro de 2025

Beste Rob,

Het spijt ons om te horen over uw ervaring. We willen dit graag verder onderzoeken en het probleem zo snel mogelijk oplossen. Kunt u ons alstublieft uw ordernummer doorgeven, zodat we dit kunnen nakijken?

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze klantenservice per telefoon — onze lijnen zijn open en we helpen u graag verder.

Betrouwbaar en zeer goed

Mooie aanbieding,snelle afhandeling,snelle bezorging

31 de outubro de 2025

Beste Vondenhoff,

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de mooie aanbieding en de snelle bezorging.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Levertijden en voorraadinformatie blijft een hekelpunt

Op 23 september een Iphone 17 Pro besteld, Deep Blue 256gb. Dit toestel stond op het moment van bestellen op voorraad, daarmee creëer je enige verwachting. Natuurlijk kan het altijd gebeuren, dus tot vandaag rustig afgewacht (en natuurlijk wil je graag het toestel ontvangen). In de tussentijd een email ontvangen op 20 oktober (algemene mail voor alle Iphone 17's) dat ze afhankelijk zijn van Apple en dat ze daarom niet zo goed kunnen leveren en we actuele voorraad moeten checken op de website. Inmiddels staat mijn type toestel overigens alweer 2 weken op voorraad. "Levertijd" op de website is een indicatie als je op dat moment besteld, niet als je al besteld hebt, zo werkt een lijst van uitlevering lijkt me?

Contact vandaag via de chat levert echter weer het verhaal op dat ze de toestellen wel binnen krijgen, maar niet goed genoeg. Als klant heb ik dus meermaals een foutieve voorraad op de website, lees her en der dat toestellen wel worden uitgeleverd, maar anders dan 1 email in 5 weken vinden er geen updates plaats. Ik krijg niet helemaal het gevoel dat er echt een systeem/leverlijst achterzit. In ieder geval blijft het bijzonder dat op meerdere plekken op de site op dezelfde toestellen verschillende levertijden kunnen staan.

In ieder geval worden we weer doorgestuurd, zonder enige concrete informatie over wat ik nu kan verwachten. Mijn contract mag binnenkort wel ingaan, inclusief toestelbetalingen voor iets wat ik nog niet heb ontvangen.

Almetal liep de rest van het proces hartstikke soepel (aanvraag, verlenging ed), als in het begin staat aangegeven 6 weken is dat ook prima, daar kan je een keuze in maken. Maar meermaals staat er andere informatie en ik heb besteld op een toestel dat op voorraad was. Nog nooit dit soort leveringsproblemen bij andere partijen gehad.

Iedereen die zijn toestel op zeer korte termijn nodig heeft (bijv defect oud toestel) zou ik adviseren niet uit te gaan van informatie van de website oid en elders te kijken. Kan je geduldig (weken, maanden?) wachten heb ik er alle vertrouwen in dat het toestel ooit geleverd gaat worden, voor een scherpe prijs.

31 de outubro de 2025

Beste Dave,

Bedankt voor je uitgebreide feedback. We zijn blij om te horen dat je inmiddels je iPhone hebt ontvangen en dat je tevreden bent met onze scherpe prijs. We waarderen je geduld tijdens het proces en blijven werken aan duidelijkere communicatie over onze levertijden in de toekomst.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service! toestel binnen 2 dagen ontvangen.

29 de outubro de 2025

Beste Yousti,

Bedankt dat je je ervaring deelt! We zijn blij dat alles snel en naar verwachting is verlopen.

Top zaak

Altijd goede service.

20 de outubro de 2025

Resposta da GSMWEB.nl

We waarderen je lieve woorden enorm! Geweldig om te horen dat je blij bent met onze service!

Super snel geholpen

Super snel geholpen, had een iPhone 17 pro Max besteld en ik werd duidelijk meegenomen in alle achtergrond processen zoals nummerbehoud goedkeuring, abonnement aanvraag bla bla. Netjes mailtjes daarover gehad contact is dus uitstekend.

Ik schrijf deze review ook op me 17 pro Max, snel geleverd!

22 de outubro de 2025

Resposta da GSMWEB.nl

Bedankt voor de geweldige review, Bilal.

Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat u blij bent met uw nieuwe iPhone 17 Pro Max. Veel plezier met uw nieuwe toestel!

NOOIT MEER

Wat slecht. Al jaren trouwe klant bij GSMWEB dus ook dit jaar weer mijn abonnement afgesloten. Op 30 september mijn telefoon betaald en na 2 weken maar een keer contact opgenomen of ze iets wisten over de levering van de telefoon. Het enige antwoord: wij verwachten dat het binnen een week geleverd is. Een week later nog steeds niks dus weer gemaild. Dit keer helemaal geen reactie. Dan maar eens proberen via de chat op de site. Hier moest volgens Belinda een interne vraag gesteld worden en als ze antwoord had kwam ze erop terug. Geen excuus of begrip verder, helemaal niks. De volgende dag had ik nog steeds niks gehoord dus weer een chat gestart. Ineens kon Belinda er spoed achter zetten en kreeg ik een half uur erna een bericht dat mijn telefoon onderweg is. Wat een ronduit slechte service, voor mij NOOIT meer een telefoon via gsmweb. Zo raken jullie de trouwe klanten wel kwijt!

11 de outubro de 2025

Eindelijk toch geleverd

Ik heb vroeger een aantal keer verlengd bij GSMweb en het ging altijd goed. Op 4 Juli 2025 de telefoon besteld, nu op 21 Oktober 2025 geleverd.
Eindelijk, erg lang op moeten wachten.

Nu loop ik dus een gratis product mis van Samsung omdat de datum van bestellen op 4 Juli staat, en de levering was op 21 Oktober.

Ben nu wel blij dat die uiteindelijk wel geleverd is.
Maar is zeker voor verbetering vatbaar.

gr,
Hermien van Klaveren

4 de julho de 2025

Beste Peter,

Bedankt voor je eerlijke review en voor je loyaliteit aan GSMweb door de jaren heen. We zijn blij dat je telefoon uiteindelijk is geleverd, al begrijpen we goed dat het veel langer heeft geduurd dan verwacht — dat is zeker niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

We waarderen je geduld en vertrouwen enorm, en we nemen je feedback mee om onze service verder te verbeteren.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

GSM web neem de klacht niet in behandeling.

GSM web heeft mij teruggebeld en een oplossing aangeboden.

GSM web is niet in staat een klacht af te handelen, inplaats daarvan proberen ze je recensie te verwijderen.
Dit is door trustpilot geweigerd, 5 sterren voor trustpilot.

20 de outubro de 2025

Beste HvdR,

We zijn op de hoogte van je melding, en iemand van ons supportteam is al met je in contact om dit op te lossen.

Team GSMWEB

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestel hier niet! Zonde van je tijd.

Een bestelling geplaatst op 21 September, inmiddels is het 21 Oktober en het enige wat ik heb ontvangen is een kopie van het ondertekende contract. Vervolgens gemaild of er al een update was over de levering (het ging om de iPhone 17 Pro Max). Ik kreeg vervolgens antwoord dat er via de klantenservice is gecanceld. Nou niet door mij of iemand anders. Slap gelul dit voor een bedrijf die zijn afspraken niet na kan komen.

21 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.