- Avaliações 24

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meget skuffende oplevelse hos Hansen Biler i Slagelse. Jeg afleverede min bil for at få udbedret en skade, men da jeg hentede den, opdagede jeg nye skader på både højre for- og bagfælg. Da jeg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trods nogle negative anmeldelser herinde på Trustpilot ang. Hansen Biler i Slagelse, valgte vi at køre en tur derop for at se på en bil, der lige var noget for os. Vi kan nu som købere af ny bil hos d... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi købte en Tesla hos drengene fra Skjold Hansen Biler. Den kører bare godt! Desuden lavede Stephan et batteritjek så vi har ro i maven omkring standen på bilens batteri. Vi giver drengene 5 stj... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige købt en ny Skoda Octavia A8 Coupe Style hos Skoda Slagelse. Jeg har kun rosende ord for hele handlen som mere eller mindre skete online og pr. mail. Havde ikke set eller snakket med sælger... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Utroværdige og generelt arrogante sælgere

Havde en aftale med Hansen biler Slagelse, om at komme og kigge på en bil. Kommer fra det vestlige Jylland, så det er en lang tur derover. Sælgeren Tim lover at bilen er yderst velholdt, og det nok er en af de pæneste man kan finde. Sagde flere gange til ham, hvis der var noget galt kosmetisk eller mekanisk, ville jeg gerne vide det inden den lange tur. Men som sagt sagde han, at den var yderst velholdt.
Kommer derover, ser med det samme store ridser på bagklap, buler og ridser i kofangeren, rust bobler i bagklap, stenslag i forrude osv. Pejler olie pinden som er langt under min. Under prøve turen kommer der en masse klonk lyde fra undervognen, som lyder som en defekt bærekugle. Det er ikke hvad jeg vil kalde en yderst velholdt bil. Da jeg fortæller det til sælgeren Tim, virker han ligeglad og generelt bare arrogant og ikke interesseret i at høre hvad jeg har at sige. Tror generelt ikke han har kigget på bilen, inden han vurdere om den er velholdt.
Kan på ingen måde anbefale dem til nogen.

24 de março de 2016

Hej Steffen

Vi værdsætter alt feedback - uanset om det er ris eller ros og er naturligvis kede af din oplevelse hos os - det er bestemt ikke sådan, at vi vil opfattes.

Håber, at vi får chancen en anden god gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

NY bil købt med gammel i bytte.

Købte NY Suzuki i går med den gamle som udbetaling.
Grundig information og reelle betingelser. Kan absolut anbefales.
Håber at klargøring kører på samme vis.
P Harris

17 de janeiro de 2015

Hej Preben

Tak for de rosende ord!!

Vi værdsætter alt feedback - uanset om det er ris eller ros.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Blev snydt så vandet drev

Jeg har inden jul haft en meget dårlig oplevelse i forbindelse med service af min Skoda Fabia ved Hansen Biler Slagelse.
Hændelsesforløbet er som følger:
Da min bil rundede 120.000 kilometer skulle den have service. Da der havde været nogle mislyde mm tænkte jeg at jeg gerne ville ofre et autoriseret eftersyn af bilen. Da jeg bor tæt på Slagelse var det mig naturligt at kontakte Hansen biler i Slagelse. Jeg kontaktede derfor forretningen hvor jeg talte med [navn] og bad om et tilbud på dette ordinære service og bad samtidig om pris på udskiftning af bremser foran. Jeg fik oplyst ca. 3400 for service og ca. 1200 for bremsedelen. Derudover havde jeg en mistanke om 2 ting som de godt måtte undersøge men kun udbedre efter jeg var blevet underrettet om hvad det ville koste at udbedre. For at afslutte den del nu så viste det sig at de to ting ikke var aktuelle at udbedre. Ved samtalens afslutning bad jeg, for at være helt sikker på hvad vi var blevet enige om, [navn] om at bekræfte de oplyste priser og han bekræftede de ca. 3400 for service og ca. 1200 for bremser.
Jeg afleverede som aftalt bilen d. 20-12-2012. Det viste sig at der var et defekt dæksel til 273 kroner plus moms (341,25) som var defekt og skulle bestilles hjem hvormed bilen først kunne hentes dagen efter. Hvilket er helt fint. Der hvor det går skævt for mig er den opringning jeg får fra [navn] torsdag d. 20/12 om formiddagen. Han siger noget i stil med at han synges godt nok det var ved at blive dyrt, der var jo mange ting der skulle laves. Uha tænker jeg, hvad mon der mere er galt. Men faktum er at der ikke er noget galt med bilen. Det eneste der er blevet lavet med bilen er service-delen til ca. 3400, bremser til ca. 1200 og et defekt dæksel til 273 plus moms. Men den første regning lyder på 9187, altså betydeligt mere end hvad der er aftalt. Det jeg regner med at skulle betale er jo nemlig ca. 3400+ 1200 +341,25 = ca 5000. Jeg anklager derfor dette og [navn] ser lidt på det igen og vender tilbage med en ny pris på 8249,44, hvilket stadigt er betydeligt mere end ca. 5000. Da jeg så afhenter bilen syntes jeg stadig ikke det kan være rimeligt, det er jo lavet til aftalt pris. Ret hurtigt derefter nægter [navn] at udlevere bilen medmindre jeg betaler kontant på stedet. Hvilket jeg så gør under protest for at få bilen udleveret før jul.
Jeg fortryder inderligt at jeg ikke fik tilbuddet på skrift, men jeg tænkte at når det var en autoriseret forhandler kunne jeg godt stole på hvad jeg fik oplyst mundtligt. I denne forbindelse kan jeg garantere 100 procent at de oplyste priser ved tilbudsgivelsen er korrekte og det er ikke bare noget jeg har fundet på.

Som det ses er jeg blevet snydt, og der virker nærmest som en bevist handling, hvilket jeg dog ikke kan vide. Hvis ikke er det voldsom inkompetence der gør sig gældende. Jeg har naturligvis kontaktet både Johnny Hansen som ejer Hansen biler og Skoda Danmark. Begge afviser at de vil påtage sig noget ansvar. Hvilket er klart da de har fået pengene og aftalerne kun er mundlige.

Ps. Da jeg skulle sætte sommerdæk på efter besøget var en blot gået så løs at jeg kunne tage den med fingeren. Ved godt de siger man skal efterspænde, men det har jeg dog aldrig før oplevet. Kan godt selv skifte dæk uden det er nødvendigt at efterspænde.

22 de agosto de 2013

Resposta da -

Håber, at vi får chancen en anden god gang.

Hurtig og nem handel

Jeg oprettede en annonce på min bil online, og blev efterfølgende kontaktet af Hansen Biler. Vi lavede en hurtig handel, og jeg leverede bilen i Slagelse. Vi lavede en netbank-overførsel og havde pengene på min konto dagen efter.

8 de setembro de 2011

Hej Kim

Tak for de rosende ord!!

Vi værdsætter alt feedback - uanset om det er ris eller ros.

Mvh Hansen Biler, Slagelse

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais