Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Imponerende Bestilte om eftermiddagen og næste formiddag var varen klar til udlevering i pakkeshop. Mon postnord har for lidt at lave!? Men bestilling var nem og ordrebekræftelse kom straks. Vare... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hej Jeg har ikke fået min købte medicin, fordi jeg har ikke fået email eller sms om det. Derfor forventer jeg at få min købte medicin så hurtigt så muligt. Jeg vil også få sms og email om hvornår... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Der blev oplyst at varen ville blive leveret 5-6 dag frem, men allerede på 4.dagen ( lørdag ) lå den i pakkeboxen. Fedt at blive overrasket på den måde, der er jo ingen der ønsker den omvendte model!!... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har købt forskellige computer dele ved Happii. Deres estimeret leveringstid på varer på fjernlager passede perfekt. Den ene varer faldt en del i pris i mellemtiden og efter kort kontakt med support... Ver mais

4,2

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fødselsdagsgaver

Det var fint at kunne få de bestilte varer hjem i fin stand. Måtte dog returnere 2 af varerne, da de ikke var de rigtige for mit barnebarn og min hund. Tak for denne mulighed også. Returnering og beløb tilbage gik fint.

7 de junho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Undgå Happii, de lever ikke op til garantiforpligtigelser

Undgå at købe hos Happii, jeg købte et maleanlæg der desværre gik i stykker midt i malerarbejde, men Happii
Afviste at dække det som garanti, først fik jeg afvist med svaret det ikke var rengjort efter anvisninger, hvilket jeg afviste, så fik jeg at vide den var blevet “voldtaget” da jeg afviste det fik jeg at vide den havde lidt overlast, på trods af redegørelse at den gik i stykker under malerbejdet , men Happii fastholder bare det ikke er garanti, og maskinen er kun brugt til det den er beregnet til: at male
Så undgå at købe udstyr hos Happii, der vil ikke være garanti på det du køber hos dem.

7 de junho de 2024

Hej Svend
Tak for din anmeldelse.
Sprøjteanlægget er sendt til ekstern servicepartner.
Denne har konkluderet at produktet ikke er rengjort tilstrækkeligt og/eller brugt forkert. På den måde er maling eller træbeskyttelse størknet inde i maskinen.
Dette har bevirket at maling/træbeskyttelse ikke længere kan suges op af maskinen.
Reklamationsretten er ikke gældende for denne reklamation desværre.
Mvh
Søren

Perfekt levering

Perfekt levering - varen var godt indpakket og derfor helt intakt ved ankomsten. Men sådan er det faktisk altid, når vi handler hos Happii.dk så vi handler hos jer igen :-)

16 de maio de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Happii + PostNord -> en ualmindelig ringe kombi…

Happii valgte at sende varen med PostNord, og det gik som forventet - nemlig galt. Forsendelsen er forsvundet, og happii skulle rykkes flere gange for at gære noget ved sagen. Irriterende at jeg skal gøre happiis opfølgnings arbejde for dem. Såehhhh kommer ikke til at købe noget dér igen. Det er for dyrt og alt, slr for besværligt

1 de maio de 2024

Superhurtig levering

Bestilte min vare først på aftenen og næste dag kunne jeg hente varen ved afhentningssted. Det er ikke første gang men flere gange jeg har oplevet, at Happii er de suverænt hurtigste til at levere. Varen var desuden godt og sikkert emballeret.

13 de abril de 2024

Super

Glimrende priser og levering. Du kender dog først et firma når noget går galt.

Reklameret på en vare til 200 kr da den døde efter bare 5 måneder. Jeg har brugt tid på nu at finde kasse, pakke den ned, printe labels og sende til dem. Sendt tirsdag og torsdag fik jeg bekræftelse på at få tilsendt en ny.

Jeg havde nok valgt mine kampe og sparet kunden for besværet men heldigvis gik det hurtigt 👍

21 de abril de 2024

Hej
Tak for din anmeldelse.
Jeg vil gerne undersøge denne nærmere. I den forbindelse vil jeg bede dig opdatere din anmeldelse og oplyse dit ordrenummer, tak.
Opdatering:
Vi har modtaget produktet retur fra dig og du har fået tilsendt en ny.
I tilfælde af, at du ikke kunne returnere produktet, skulle du blot kontakte os igen. Så havde vi undersøgt mulighederne for en alternativ løsning.
Mvh
Søren

Super god service.

Bestilte nogle computer komponenter, de nåede desværre aldrig frem til mig, og efter at PostNord heller ikke kunne finde pakken, fik jeg valgmuligheder imellem at bestille det på ny, eller få mine penge retur.
Valgte at få pengene retur da de ikke havde set på lager mere, - har heldigvis fundet tilsvarende dele privat.

Så virkelig en øv oplevelse, men 5 stjerne til Happii for at agere så fint, og hurtigt uden de fjerneste problemer.

Kan kun anbefales herfra.

17 de abril de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leveret som forventet til den laveste pris

Happii havde den laveste pris, til gengæld var der længere leveringstid. Men varerne blev leveret som lovet og var i orden, så man kan vel ikke forlange mere. (Måske 4.9/5 for den lidt længere leveringstid: 10 dage ).

3 de abril de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Lang reklamation tid.

Vi har købt en roborock støvsuger hos Happii.
Efter et lille år, har vi behov for reklamation på støvsugeren.

Jeg havde selv testet det hele igennem, og fundet ud af, at fejlen lå i opladerstanden og ikke støvsugeren.

De ville have det hele sendt retur, også selvom jeg havde gjort opmærksom på, at støvsugeren ikke fejlede noget som helst. Så jeg måtte ud og finde en kæmpe kasse som jeg kunne returnere det hele i.

Nu her knap en måned efter, har jeg intet hørt fra dem.

Ved telefonisk kontakt for et par dage siden, var svaret at min sag ville blive opdateret så snart der var nyt.

Urimelig lang tid, for at ombytte en oplader til en støvsuger!

14 de abril de 2024

Hej Rasmus.
Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager at vores service omkring din reklamations sag ikke har levet op til dine forventninger.
Jeg håber at du vil opdatere din anmeldelse så jeg kan kigge nærmere på, om der er noget jeg kan gøre, for at hjælpe dig.

Opdatering:
Jeg kan se at reklamations sagen blev afsluttet i går.
Dog kan jeg se at vores tekniske afdeling har sat gang i en ombytning. Dette er desværre ikke muligt, eftersom den er udgået fra vores sortiment.
Jeg sørger for at lave det om til en kreditering, så du kan få pengene tilbage for din støvsuger.
Jeg beklager den lange behandlingstid.

Venlig hilsen
Steffen
Happii.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais