Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Desværre kan man ikke give 0 stjerner Bestilte 8 glas marmelade Fik tilsendt 1 glas Kan se der er trukket 68,20 kr på min konton. Ingen anden besked er sendt til mig. Om der er flere på vej... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og let overskuelig hjemmeside. Jeg gir den kun 3 stjerne fordi deres tilbud om at købe 6 pakker enten ris, pasta eller nudler ikke kan kombineres. Man skal købe 6 ens pakker for at få... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fik tilsendt min pakke med spisekisel med posten fra Helsehelse. God service og et godt udvalg til rimeloge priser. Jeg ville gerne give 5 stjerner, men giver 4, da de glemte at annoncere på hjemmesid... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Clínica de Dermatologia
  2. Serviço de fitness e nutrição
  3. Loja de produtos para cabelo
  4. Centro de bem-estar

Informação fornecida por fontes externas variadas

Helsehelse er det lille firma med det store udvalg af helsekost produkter. Vitaminer, kosttilskud, skønhedspleje og økologiske fødevarer.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Levering en joke

Bestilte vare lørdag. Skulle ankomme 1-3 hverdage efter. Nu har vi fredag og varen er anmeldt hos GLS, men ikke leveret til dem endnu. Pengene har de hævet. Ved ikke om vi får vores vare, men jeg vil ikke anbefale dem.

30 de maio de 2025

Desværre kan man ikke give 0 stjerner

Desværre kan man ikke give 0 stjerner
Bestilte 8 glas marmelade
Fik tilsendt 1 glas
Kan se der er trukket 68,20 kr på min konton. Ingen anden besked er sendt til mig. Om der er flere på vej / om der overhovedet vil blive leveret flere.
Har kontaktet dem på mail for en uge siden men har intet hørt fra dem.
Kunne aldrig finde på at købe 1 glas marmelade hvor fragten er pænt meget større end selve købet af marmeladen.
Kommer aldrig til at bruge denne hjemmeside igen.

5 de abril de 2025

Fin pris

Fin pris, hurtig levering. Der står på hjemmesiden, at man kan betale med Dankort. Det fungerede perfekt

2 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hverken mobilepay eller visa virker

Jeg forsøger at betale med Mobilepay og kort - men ingen af betalingsformerne virker. Jeg har et helt almindeligt visakort fra en dansk bank, ikke engang et mastercard eller noget der kunne give problemer.
En meget utilfredsstillende oplevelse og spild af tid

14 de julho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sender anden vare end bestilt

Sender anden vare end bestilt, da den vare jeg bestilte, som stod på hjemmesiden ikke lige var der. Så i stedet for at kontakte mig, får jeg et "alternativ", som i brug har væsentlig lavere rækkevidde i dage. Derudover er den tilsendte vare 30 kr. dyrere hos dem end konkurrenterne. Jeg købte 8 stk. Svaret er bare "beklager, vi sender en returlabel". De svarer ikke på min forespørgsel om de kan refundere 240,- så jeg får varen til konkurrenternes pris og så slipper før bøvlet med retur og bestille varen hos et andet firma. Hold jer væk... det var første og sidste gang jeg prøver dem.

26 de abril de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Meget lang leveringstid

De 3 stjerner er for et ret stort udvalg i butikken
0 stjerner til håndtering og kundeservice.
Men kundeservice: de har seriøst et standard svar , og når det standard svar så slet ikke passer på hvad du klagede over ........ Det er utroligt dårlig service!!
Ydermere lover de hurtigt fragt .....og det kan godt være , de lykkes med det , hvis du som kunne køber en ting - men er der flere ting lykkes det dem bestemt ikke , har bestilt 3 ting og har nu ventet over 14 dage , og min ordre har ikke engang forladt deres lager

5 de janeiro de 2024

De har ikke varen

De har ikke varen. Man hører det for sent. Først når man selv spørger. Og så er det svært at nå julegaverne. Dårligt drevet forretning

19 de dezembro de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bad management

It is already 2 times that I encounter the same problem with the availability of their products. I could put the item in the basket and buy it and the day after I would receive an email saying that the item will be back in stock on xx.xx. Then I would buy the item again after that date and got the same email saying that item would be back in stock yy.yy
It shows lack of professionalism and lack of inventory management because in the 1st place I shouldn’t be able to buy something that is not in stock.

20 de agosto de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hej tusinde tak for god service Dao…

Hej tusinde tak for god service Dao skulle have leveret ved døren, men blev indleveret til pakkepost. Da jeg ringede den 1 december sendte i en ny pakke med gls. I dag den 2 dec kom den kl. 8. Det kalder jeg service det er ikke sidste gang jeg handler hos jer.

1 de dezembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har nu for 3’gang bestilt Geranium olie…

Har nu for 3’gang bestilt Geranium olie idag og ordren går igennem. Lige bagefter står der, “der skete en fejl” har både prøvet med MobilePay og kreditkort, intet virker. Når man ringer til dem, får man den besked “jo men andre kunder har ikke dette problem” hvad kan jeg bruge dette svar til (intet overhovedet) har de overhovedet den geraniumolie ? Dårlig service i telefonen!!!
Min datter har lige prøvet også med sit kreditkort og MobilePay og gik heller ikke igennem!!!!!!!!!

22 de fevereiro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

En af de dårligste services jeg har…

En af de dårligste services jeg har oplevet, har bestilt produkter for 1600kr. D.12/12-2021. De kører rundt i det og ved ikke hvem der skriver og siger hvad. Det først i dag at sagen bliver afsluttet og jeg har besluttet at annullerer min ordre. Støt ikke dette sted, de er fuldstændig ligeglad med deres kunder og forretning.

3 de janeiro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste service jeg længe har oplevet!

Bedste service jeg længe har oplevet! Fik mine pakker til tiden, god kvalitet og den hurtigste respons på mail jeg nogen sinde har oplevet.

Første gang jeg nogen sinde skriver en anmeldelse, men kunne simpelthen ikke lade vær med den service.

Denne hjemmeside kan helt klart anbefales!

14 de outubro de 2021

Dårlig service

Jeg bestilte min ordre d. 17 december, hvor der stod på hjemmesiden at alle mine varer var hjemme, og leveringen var inden for 4-5 hverdage. Jeg kan nu se at min varer er forventet hjemme den 27. januar. Jeg bestilte hos helsehelse fordi jeg kunne modtage varerne inden jul. Helsehelse har ikke taget kontakt til mig, på trods af at varerne er over en måned forsinket.

14 de janeiro de 2021

5 STJERNE HERFRA

5 STJERNE HERFRA - Har netop kommunikeret med kundeservice der løste en udfordring til UG.
Bestemt et rigtig godt sted at nethandle!

5 de outubro de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais