Dejligt sted at handle. God kommunikation hele vejen igennem. Henrik er utrolig venlig og hjælpsom. 5 stjerner.
Veja o que dizem as avaliações
Har du købt sig til alle dine fine anmeldelser? Kan slet ikke anbefale denne forhandler ø. Mega arrogant snobbet at høre på. Løber fra aftaler
A empresa respondeu
Da jeg i foråret 2025 besluttede mig for at anskaffe en ikke alt for dyr men pålidelig brugt bil, henvendte jeg mig til Henriks Biler. Jeg blev mødt af yderst venlige og hjælpsomme mennesker der gav... Ver mais
I efteråret 2023 købte jeg en god og velholdt brugt bil hos Henrik. Jeg fik 4 vinterdæk på fælge med i købet isf. et nedslag i prisen. I år opdagede mit autoværksted imidlertid, at disse vinterdæk var... Ver mais
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Der er stadig gode Brugtbilsforhandler
Her er en Brugtbilsforhandler som fortjener et besøg.
har købt en brugt bil hos henriks biler.
rigtig fin behandling både ved køb samt efterfølgende
Kør trygt til Henriks biler. Både Henrik og Morten tager godt imod jer.
Kan varmt anbefale dem.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, meget fair i handel.
Super god service
Jeg har for nylig køb en bil hos Henrik og jeg fik en super god service igennem hele processen.
God service!
Jeg købte for nyligt en bil hos Henrik. Vi fik rigtig god og effektiv service! Alt i alt en rigtig god oplevelse og anbefalelsesværdig :)
En rigtig god købsoplevelse hos Henriks…
En rigtig god købsoplevelse hos Henriks biler. Havde brugt en del tid på at finde den rigtige brugte bil i København men hver gang gik vi forgæves. Men efter en køretur til Skævinge, var vi ikke i tvivl om, at her var der en bilforhandler vi kunne stole på. Og så er det jo også rart med god service og hyggelig atmosfære. 5 stjerner til Henriks biler og god tur til Skævinge 😀
Har både købt og sålt bil hos Henrik
Har både købt og sålt bil hos Henrik. Super fint effektivt og god service.
ANNITTA
Købte bil af Henrik, fed oplevelse.
Endelig var der en bilforhandler der gav mig en rigtig god betjening, gav sig tid…- og min ‘mavefornemmelse’ var rigtig god, da Henrik forklarede mig om for -og ulemperne ved bilerne. Jeg så på en Opel, prøvekørte den, så den nedenunder, den var synet i år og alle service var overholdt hvert år, men som altid ved køb af bil, kørte jeg den til syn på egen regning, så jeg kunne få en udefra til at se på bilen, og den gik igennem syn uden anmærkninger. Jeg købte bilen i går d.12/10-2021 og jeg er super glad for den. Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber bil igennem Henrik. Jeg synes han er meget flink, fair og der er god stemning derude imellem ham og mekanikeren Morten der forklarede mig alt om alle knapperne i bilen. Jeg kommer helt fra Karrebæksminde og det var hele turen værd og kan varmt anbefale Henrik’s Biler.
Hilsen Pia :-)
God oplevelse af bilkøb
For en lille uge siden købte min mand og jeg en bil hos Henriks biler. Vi følte os begge taget godt imod da vi kom. Vi oplevede at både prøvekørsel og det efterfølgende køb var præget af en venlig, tillidsfuld og god stemning. Vi oplevede Henriks biler som både reelle og imødekommende og kan derfor anbefale dem.
Man kan ikke stole på dem
Man kan ikke stole på dem. Skrev på deres chat ang en bil de havde til salg, en søndag. Flik fyr som lovede de ville give svar mandag, men hørte ikke en dyt, og bilen er solgt til anden side. Så stol ikke på dem

Resposta da Henriks Biler
Super god betjening hos Henriks Biler
Super god betjening hos Henriks Biler. Henrik er venlig og reel og møder dig i øjenhøjde, og jeg har fået en god deal og en dejlig bil til en fair pris.
Jeg har købt 2 biler af Henrik gennem…
Jeg har købt 2 biler af Henrik gennem årene og har været tilfreds med det jeg har fået, samt et godt samarbejde med Mortens værksted som ligger samme sted....
God service og tingene er i orden
Kan klart anbefales.
Jeg kan klart anbefale Henrik og hans udvalg af biler.
Købte bil hos Henrik og gav min gamle i bytte uden nogen bøvl overhovedet. Blev mødt at en meget venlig oh ærlig bilsælger. Og Så med tilhørende værksted som vi klart vil bruge fremadrettet.
Fik 4 brugte vinterdæk og fælge med i…
Fik 4 brugte vinterdæk og fælge med i bytte for en bil der skulle skrottes, da jeg købte bil af Henrik.
Troede jeg kunne stole på de var i orden, men mekanikeren der skulle montere dem, sagde at de var så møre at han ikke ville køre på motorvej med dem.
Det ringede jeg venligt og sagde til Henrik, og fik det flabede svar tilbage... Så måtte min mekaniker jo lade være med at køre på motorvej med dem !!!
Så er stilen ligesom lagt. :)
Skulle selvfølgelig selv have tjekket dem, da jeg fik dem udleveret, men troede sgu på Henrik var nogenlunde fair og ærlig. Så har man lært af det.
Der var yderligere gået en fjeder på den ene forhjul. At det ikke var dækket af de 6 måneders garanti, det kunne jeg leve med, men ikke det flabede svar.
Førstegangskøber har fået en rigtig god bil
Som førstegangskøber var det ikke helt uden nerver, at jeg tog hen for at købe bil. Men Henrik virker både flink og ærlig og han vil virkelig gerne sælge en god bil. Så jeg er meget tilfreds med kompetent, hurtig og venlig service. Du kan roligt købe en bil af Henrik.
En klar anbefaling
Henrik er noget så sjældent som en ærlig bilsælger - måske den eneste af sin slags?
Efter køb af 2 biler igennem tiden, er jeg ikke i tvivl. Henrik melder klar besked, og der er ikke "fejet noget under gulvtæppet". Bilerne er i en fornuftig prisklasse, og han virker til altid at have lidt for enhver smag.
Kan fuldt ud anbefales herfra.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.