Henry Houser Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We willen Hendrik en Eline van harte bedanken voor de begeleiding bij de verkoop van ons huis. Een huis verkopen doe je niet elke dag, en dat bracht voor ons heel wat vragen, twijfels en emotie... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wauw , bedankt voor de begeleiding zowel in de aankoop als verkoop van ons pand . Het voelde voor ons direct zo goed . De empathie en het begrip die hilde toonde voor ons zoontje met autisme heeft... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De samenwerking met Henry Houser voor de verkoop van onze woning verliep van eerste kennismaking tot ondertekening compromis zeer vlot en efficient. Hun professionele en unieke aanpak gaf ons meteen v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ik wilde mijn huis verkopen en had besloten hiervoor een drietal makelaars aan te spreken. Henry Hauser stond als derde op mijn lijstje. Hij is, net zoals zijn twee vorige ambtsgenoten, langs gewee... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Imobiliária

Henry Houser. Vastgoed, maar beter. Waarom beter? Omdat we mensen oprecht vooropzetten. Wij willen dat je vol vertrouwen en zonder stress je woning kan verkopen. Met straffe tools, knappe fotografie en slimme marketing. Zo zetten we jouw pand volop in de kijker. En dankzij onze realistische biedstrategie krijg je er de beste prijs voor.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

96 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

21 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Henry Houser is top!

Ik volg Henry Houser al jarenlang. Elke week kijk ik wel eens wat het aanbod is, een beetje een ontspannende hobby van mij :-). Toen we ons huis wouden verkopen, hebben we geen seconde getwijfeld om Hendrik en zijn team in te schakelen. De verkoop verliep vlot, er was een uitstekende communicatie en begeleiding. We waren er gerust in dat de verkoop in goede handen was. Ik kan hen alleen maar aanraden!

2 de fevereiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden van de aanpak

Zeer tevreden van de aanpak ! Mooie foto’s en filmpjes ! Vlot verkocht en vriendelijke aanpak ! Een aanrader om dit kantoor te nemen voor verkoop van je eigendom !

14 de novembro de 2023

Our first house.

In oktober kochten wij een huis via Henry Houser. De makelaar Hendrik was zeer vriendelijke je voelde jou direct op jouw gemak. Hiernaast kregen we een eerlijke en transparante uitleg over de woning. Er werd ondanks het huis heel wat bezoekers had, tijd gemaakt voor de potentiële kopers. Je kreeg ook de tijd en ruimte om nog wat te blijven om het huis te bezichtigen. De foto's kwamen overeen met de realiteit. Niets leek kleiner dan op foto werd getoond wat aangenaam was. Hendrik is ook steeds bereikbaar na het bezoek indien er nog vragen waren. Bij het tekenen van de compromis werden we ook vooraf goed geïnformeerd. Tijdens het tekenen van de compromis werd ook tijd genomen om een mooi moment te creëren voor zowel te kopers als de verkopers. Een echte aanrader! Bedankt Hendrik en team.

31 de outubro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

complete service van a tot z

We kenden Henry Houser al omdat we een woning via hen aangekocht hadden. Omwille van hun professionele manier van werken was de keuze snel gemaakt toen we onze andere woning wensten te verkopen. Henry Houser biedt een complete service aan van a tot z en neemt alle stress en administratieve rompslomp volledig weg. De vakkundige foto's en virtuele rondleiding maakten het plaatje compleet, waardoor de woning 2 dagen na de homerun verkocht werd. Bedankt aan Hendrik en het volledige team.

10 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

In mijn geheugen stond ergens een…

In mijn geheugen stond ergens een ’notitie’ over een bijzondere makelaar die voor elk huis een aparte website maakt met een goed verhaal en mooie foto’s.
Die was ik bij toeval enkele jaren geleden tegengekomen toen ik wat huizen bekeek in de buurt van Kortrijk.
Toen we de verkoop van ons huis overwogen, kregen we een tip van een vriend en Bingo! Dat was dus diezelfde makelaar.

Ik had al snel een goed gevoel bij Hendrik en zijn aanpak, vooral omdat hij binnen 1 dag na aanvraag van een kennismakingsafspraak al bij ons voor de deur stond.
Dat is snel!

En het bleef a tempo doorgaan. Een adviesgesprek met de styliste, het maken van de (prachtige!!) foto’s, de homerun en een fantastisch resultaat.
We zijn er superblij mee.

Een tip voor verkopers. Het ’styleren’ van je huis kost moeite en roept soms weerstand op.
Maar het loont echt de moeite. Spullen wegdoen, opruimen, schoonmaken, poetsen. Het kost (in ons geval veel) tijd.
Tja, als je zelf naar een belangrijk event gaat maak je jezelf toch ook mooi?!

4 de outubro de 2023

Professionele en klantvriendelijke verkoop door Henry Houser

We waren benieuwd naar de aanpak van de verkoop van onze woning door Henry Houser. Al heel snel waren we gerust gesteld. Henry Houser neemt alle zorgen en taken van begin tot einde op zich. De communicatie verloopt vlekkeloos. Henry Houser is super professioneel en klantvriendelijk met oog voor het kleinste detail. Ook de styliste heeft ons goed geholpen. Voor wat ons betreft: een aanrader!

11 de setembro de 2023

Trouw en Talentrijk
Uniek en Up-to-date
Vriendelijk en Veilig
Warmmenselijk en Waarderend
X'see You' ("ik zie jou")
Zorgzaam en.... ZALIG !!!

Het was, en is, super fijn om met dit TOP team samen te werken!
Geheel van harte bedankt Eline, Hendrik, Hilde, Saskia, Kaat, Gerald en mogelijk nog anderen achter de schermen!
Henry Houser = absoluut warm aanbevolen en aangeraden door ons!
We wensen jullie verder alle geluk!

Hartelijke en dankbare groetjes,
Hannelore en familie

2 de outubro de 2023

Een warm team

Hartelijk dank aan team Henry Houser voor de vlotte verkoop van onze woning. Samen met styliste Kaat en fotograaf Gerald brachten ze onze woning schitterend in beeld. Ook de 3D-rondgang was machtig om te zien en door de vlotte babbels vooraf, kon Hilde ons verhaal heel mooi schetsen. Digitaal supersterk, maar ook heel aangenaam op menselijk vlak. Er werd heel vlot contact gehouden en iedereen was altijd heel attent. Een dikke aanrader!

18 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vlotte aankoop en uitstekende service

Geweldige ervaring met Henry Houser: Vlotte aankoop en uitstekende service! Onze eerste woning kochten we via Henry Houser en we zijn enorm tevreden. De bezoekdag was goed georganiseerd en achteraf stond het team altijd klaar om onze vragen te beantwoorden. De volledige afhandeling verliep vlekkeloos.

Bedankt voor jullie betrokkenheid bij onze aankoop!

15 de junho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een immokantoor met veel ervaring

Een immokantoor dat zeer professioneel te werk gaat:
Bij aanvang waren we zeer tevreden omtrent hun map met ganse parcours hoe verkoop kan plaatsvinden.
Goed evenwicht tussen afstand-nabijheid.
Respect voor wat wij als schoonheid ervaren aangaande onze woning… daar tegenover ook de realiteit van de gevoeligheden op de verkoopmarkt.
Goede afspraken die steeds werden nagekomen.
Langdurige ervaring op de verkoopmarkt.

9 de maio de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De meest geëngageerde makelaar!

Zonder twijfel, de meest geëngageerde makelaar die er is. Wat Henry Houser allemaal in het werk stelt om niet alleen uw woning te verkopen maar ook jouw leven en dat van de potentiële kopers aangenamer te maken is uitzonderlijk. Bedankt voor de fijne samenwerking!

15 de março de 2023

Wat een uitzonderlijk mooi compliment... Dankjewel, Xavier! Hendrik & Eline

Aanrader voor iedereen!

Een aanrader voor iedereen die eraan denkt zijn (t)huis te verkopen!
Van begin tot einde, Henry Houser neemt alles uit handen om zonder zorgen die grote stap te zetten.
Oog voor detail, altijd stipt op afspraken, super begeleiding, kortom heel aangename samenwerking.
Voor herhaling vatbaar!

14 de março de 2023

Resposta da Henry Houser

Ook wij vonden het een bijzonder aangename samenwerking met jou en je familie, Lisa! ;-D
Bedankt voor de mooie review!

Barbara & Vincent getuigenis als verkoper

Wil je je huis zorgeloos en voor een juiste prijs verkopen? Dan moet je bij Henry Houser zijn!

Ze lanceren een website speciaal voor jouw huis met prachtige foto's en een indrukwekkende virtuele rondgang. Je zal zien dat deze op veel bijval kan rekenen.

Kies voor Henry Houser en relax! Ze nemen alles uit handen, je wordt bij elke stap op de hoogte gehouden en zo regelen zij voor jou een vlekkeloze verkoop.

Dikke merci aan Christophe, Eline en Hendrik.

14 de janeiro de 2023

Resposta da Henry Houser

Bedankt voor deze mooie woorden, Barbara en Vincent! We waren heel blij dat jullie vanuit het Antwerpse ook het vertrouwen hadden om op ons beroep te doen! Hendrik & Eline

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

"Een goeie service van het begin tot het einde, met razendsnelle deal!"

"Een goeie service van het begin tot het einde, met razendsnelle deal!”

Het verkoopproces verliep vlekkeloos van het begin tot het einde. HH neemt alles uit handen met een zeer efficiënte aanpak en aangename samenwerking.
Nooit gedacht dat het huis zo snel verkocht zou worden. Dat dank zij het sympathieke koppel Eline en Hendrik.
Anne en Véronique

1 de novembro de 2022

Resposta da Henry Houser

Wat leuk om jullie review te lezen en 5 sterren te mogen ontvangen, Anne en Véronique! Het was een korte en spannende periode, maar wel met een heel leuk resultaat en dan is dat nóg zo leuk om dit te kunnen doen voor twee zo'n 'warme' dames als jullie! H&E

Beverlaai95

Wat een toffe mensen met een tof kantoor vol professionalisme en de juiste aanpak. Ik kan alleen maar "een grote dankjewel" zeggen voor de samenwerking in de verkoop van mijn woning.

24 de novembro de 2022

Resposta da Henry Houser

Isabel, wij vonden het erg tof dat jij als één van de eersten spontaan ons kantoor binnenwandelde, iets wat ons altijd zal bijblijven! Bedankt voor de review en de bijzonder leuke samenwerking.

Bedankt!

De aanpak van Henry Houser is persoonlijk, warm en betrokken, de voorbereiding zeer professioneel: documenten, EPC, foto’s en 360° rondleiding op een persoonlijke website met transparante informatie, styling advies, … alles klopt! Het proces verliep heel vlot: de overeenkomst werd stipt nageleefd en de timing perfect gerespecteerd.

Jullie slogan “Relax, de verkoop van je woning ligt in de juiste handen” weerspiegelt de realiteit helemaal.

Daarom een welgemeende bedankt aan Hendrik, Eline en het ganse team. Jullie zijn TOP!

4 de outubro de 2022

Resposta da Henry Houser

Wat leuk om zo'n mooie review te mogen ontvangen, Christine! Hartelijke dank voor de 5 sterren en héél veel succes in de toekomst!
Hendrik & Eline

100% tevreden

Helemaal tevreden! Goede begeleiding, duidelijk plan, goede communicatie, professionele aanpak met toch voldoende oog voor het menselijke aspect.

8 de outubro de 2022

Resposta da Henry Houser

Professioneel & menselijk, dat is het mooiste compliment dat jullie ons kunnen geven. Héél erg bedankt, Tijs en Ariane!

Zeer positieve ervaring

Zeer positieve ervaring! Bedankt aan Hilde en het kantoor voor de vlotte en correcte communicatie bij de aankoop. Wij zijn zeer tevreden!

5 de outubro de 2022

Resposta da Henry Houser

Heel graag gedaan, Janne en bedankt om even de tijd te nemen om jouw ervaring als koper te delen! Veel plezier met jouw nieuwe woonst!

Bedankt Henry Houser

Hoe stressvol de verkoop van uw woning ook is, met Henry Houser kregen we een begeleiding van A tot Z, waardoor het hele proces aangenaam kon verlopen. De prachtige foto's en hun expertise zorgden ervoor dat wij met een wow-gevoel konden eindigen. En met een goed bod natuurlijk als gevolg ... Bedankt aan het hele team

28 de setembro de 2022

Resposta da Henry Houser

Mark, in naam van het hele team willen we jou ook danken. Niet enkel voor deze review, maar evenzeer voor de bijzonder aangename samenwerking tijdens het verkoopsproces! H&E

Zorgeloze verkoop

Wij kunnen Henry Houser als makelaar ten zeerste aanbevelen.

Voor Hendrik en zijn team is geen moeite te veel om de verkoop vlot te laten verlopen.

Alles wordt prima voor je geregeld, van de presentatie op de website tot en met de overdracht naar de notaris.

Nog een extra woordje van dank aan Hilde voor de perfecte communicatie.

Noël en Marleen

26 de julho de 2022

Resposta da Henry Houser

Beste Noël & Marleen, we hebben jullie dank zeker overgemaakt aan Hilde, maar ook van onze kant een woordje van dank naar jullie toe voor deze mooie woorden. We waarderen het oprecht! Hendrik & Eline