We willen Hendrik en Eline van harte bedanken voor de begeleiding bij de verkoop van ons huis. Een huis verkopen doe je niet elke dag, en dat bracht voor ons heel wat vragen, twijfels en emotie... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wauw , bedankt voor de begeleiding zowel in de aankoop als verkoop van ons pand . Het voelde voor ons direct zo goed . De empathie en het begrip die hilde toonde voor ons zoontje met autisme heeft... Ver mais
De samenwerking met Henry Houser voor de verkoop van onze woning verliep van eerste kennismaking tot ondertekening compromis zeer vlot en efficient. Hun professionele en unieke aanpak gaf ons meteen v... Ver mais
ik wilde mijn huis verkopen en had besloten hiervoor een drietal makelaars aan te spreken. Henry Hauser stond als derde op mijn lijstje. Hij is, net zoals zijn twee vorige ambtsgenoten, langs gewee... Ver mais
Detalhes da empresa
Henry Houser. Vastgoed, maar beter. Waarom beter? Omdat we mensen oprecht vooropzetten. Wij willen dat je vol vertrouwen en zonder stress je woning kan verkopen. Met straffe tools, knappe fotografie en slimme marketing. Zo zetten we jouw pand volop in de kijker. En dankzij onze realistische biedstrategie krijg je er de beste prijs voor.
Informações de contato
Doorniksewijk 32, 8500, Kortrijk, Bélgica
- 056980118
- hallo@henryhouser.be
- www.henryhouser.be
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Zeer tevreden over Henry Houser !
Zeer tevreden over Henry Houser !
Bij de eerste kennismaking was er meteen een groot vertrouwen ! Hendrik en het team zouden ons van A tot Z begeleiden.
En het was geen verkoopspraatje. Werkelijk alles werd door Henry Houser opgevolgd: een prachtige website, sociale media, epc, keuringsattesten, Homerun, contacten met notaris etc etc ….
Op elk moment van het verkoopsproces konden we op beide oren slapen en kregen we veel feedback.
En uiteraard brachten ze de juiste koper aan voor de juiste prijs !
Bij Henry Houser doen ze wat ze zeggen ! Geen loze beloftes.
Dank je wel Hendrik, Eline en het volledige team voor de succesvolle begeleiding bij de verkoop van het appartement van onze ouders !
We kunnen iedereen aanbevelen met Henry Houser in zee te gaan !
Pascale & Olivier

Samenwerken met resultaat…
Samenwerken met hen gaf vanaf het 1ste moment vertrouwen en rust. Een zeer strakke werkwijze, steeds stip en een woord is een woord. Vakexperten die de lat hoog leggen, enorm betrokken zijn en doorgaan op een zeer opbouwende manier zonder zich op te dringen.

Resposta da Henry Houser
Heel goede ervaring met Henry Houser!
Ik heb heel recent mijn appartement verkocht met Henry Houser.
Hoe ze alles aanpakken is uiterst professioneel, op gelijk wel moment tijdens alles zijn ze beschikbaar voor alle vragen die er op je afkomen.
Ook de styliste die ze laten komen weet heel goed waar er moet op gelet worden, ze geeft heel bruikbaar advies en dat alles samen zorgt ervoor dat mijn appartement snel verkocht werd tegen een zeer goede prijs.
Ik kan alleen maar positief zijn over hoe Henry Houser met zijn volledig team ter beschikking staat.
Bij deze ook nog een extra pluim voor Hilde, zij stelde mij van in het begin enorm op mijn gemak en doet er alles aan om mijn zorgen weg te nemen...

Resposta da Henry Houser
De verkoop van je eigen woning
De verkoop van je eigen woning, geen evidentie.
Eline en Hendrik beseffen dit maar al te goed en geven je van in het begin heldere uitleg over het verloop van het traject en hun unieke aanpak.
Hun luisterend oor, bereikbaarheid en hun persoonlijke familiale touch werd door ons als professioneel en oprecht ervaren waardoor de verkoop geen stressvol moment hoeft te zijn.
Onze woning die te koop kwam, was allesbehalve een typische woning. Echter werd de moderniteit van ons huis door Henry Houser als troef gezien en vonden ze een sublieme oplossing voor de 360° tour. Ons huis werd gefilmd door middel van een drone waar heel vaak mee "geboft" werd in onze kennissen en vriendengroep.
Ons huis was dan ook meteen verkocht.
Kortom, HH heeft gezorgd voor een totale ontzorging bij de verkoop van onze woning.

Onbekend = onbemind ...
Onbekend = onbemind, maar zeer aangenaam verrast door de prof.aanpak van Hendrik en zijn team, een unicum in immo-land ...
Geen bla-bla, doet wat ie zegt en zegt wat ie doet, prof.entourage, interieurstyling en prof.fotowerk, béter kan niet mijns insziens!

Resposta da Henry Houser
wij kochten onze woning aan via Henry…
wij kochten onze woning aan via Henry Houser en zijn dan ook zeer tevreden over de dienstverlening. Wij konden ten alle tijde terecht bij hen met al onze vragen. nogmaals bedankt! groetjes van Florine & Mohamed.

Verkoop woning te Ekeren
Voor mij was het een nieuwe ervaring een verkoop op deze manier. Van in het begin bij de voorstelling van hun concept had ik er een goed gevoel bij. Het was duidelijk en alles was goed bespreekbaar. Christophe is ook een vriendelijk en warm persoon en heeft ons bij alles goed bijgestaan en geholpen. Het resultaat was ook zeer positief, waarvoor dank. Zeker aan te raden.

Uniek concept !
De verkoop van onze woning in handen geven van Henry Houser is de beste keuze die we konden maken. Het team van Hendrik en met name de makelaar Nancy hebben dit zonder meer professioneel aangepakt. Je blijft perfect geïnformeerd doorheen het ganse proces en de wisselwerking tussen alle partijen werkt verfrissend. Ze onderscheiden zich met een uniek concept a.h.v. een home-run om kennis te maken met de woning en geven daarna iedere kandidaat koper evenveel kans (1!) om de woning te verwerven. We kunnen de formule van Henry Houser aan iedereen aanraden, want zij halen écht alles uit de kast voor je.
Bedankt Nancy, bedankt team Henry Houser!

Een zorgeloze verkoop
Ons huis verkopen met Henry Houser was een zorgeloos parcours. Alles was prima gepland en verliep vlekkeloos. Het enthousiasme van Hilde werkte inspirerend voor ons maar ook voor de mogelijke kopers van ons huis. We zouden onmiddellijk opnieuw in zee gaan met het ganse Henry Houser team !
Christoph & Liesbet

Topservice !!!
Het was een fantastische ervaring om met Henry Houser samen te werken. Ze nemen alles uit handen en zorgen dat de verkoop vlekkeloos verloopt. De begeleiding vooraf, het resultaat van foto en filmpje, de kleine details o.a.dat je op tijd en stond per mail op de hoogte gebracht wordt. Knap gedaan! Alsook bij de lancering vele complimenten gekregen dat het heel professioneel aangepakt werd. Dikke duim. Caroline

Resposta da Henry Houser
Professionele vastgoedmakelaar met oog…
Professionele vastgoedmakelaar met oog voor kwaliteit en snelle verkoop. Het verkoopsysteem van "eenmalig bod" doen voor een vaste datum werkte uitstekend voor ons als kopers. Ze doen "staging" en maken professionele foto's van panden die daardoor
aantrekkelijker worden. Onze vragen werden meteen en gedetailleerd beantwoord. We kregen bij aankoop toegang tot alle documenten en foto's van het vastgoed. Felicitaties voor Nancy, een van de nieuwste personeelsleden van Henry Houser. Als kopers zijn we heel tevreden en kunnen Henry Houser aanbevelen voor de verkoop van vastgoed. Het is een firma met een visie die zijn tijd vooruit is.

Henryhouser top!
Dag Hendrik & Team,
We leerden elkaar kennen toen we zelf een woning gingen bezichtigen.
Ook al kochten we die woning niet, het stond vast dat als we onze woning zelf zouden verkopen, het met Henri Houser zou zijn. Want de klik was er meteen en ik geloofde erin!
Het concept, de kennis, de aanpak, de persoonlijkheid,... Het is gewoon AF.
Altijd even vriendelijk en professioneel.
Onze woning was niet verkocht na de bezoekdag, maar als je jouw woning kan verkopen in ongeveer 2 maanden, dan heb je een tevreden klant.
Kortom, niets van lof dus!
Dochter Beau wilde ook expliciet dank je zeggen voor de vriendelijkheid, en de "totebag", want er werd gevochten hier voor dit hip item waar de jeugd nu zot van is.
We wensen jullie alle succes toe in de toekomst!
fijne groeten,
Tom & Isabel en the kids!
Super samenwerking van begin tot het…
Super samenwerking van begin tot het einde. Professioneel en menselijk. Top team. Zowel Hendrik als zijn medewerkers ( zeker Anne-mie :-) ) zijn zeer vriendelijk en begeleiden je stap voor stap om het maximum uit je huis te halen. Dit immokantoor raden wij dan ook voor de 100 procent aan.
Ontzorgend van A tot Z
Eline en Hendrik van Henry Houser hebben ons echt goed geholpen!
Echt ontzorgend.
Een huis verkopen is een belangrijke gebeurtenis die de meeste mensen niet zo vaak in hun leven meemaken, daarom doet dat deugd als een ploeg zoals HH je bij de hand neemt, en alles van A tot Z regelt.
Het proces wordt heel transparant uitgelegd, en nauwgezet opgevolgd. Je moet nooit achter HH aan zitten. Alles loopt vlot: het inrichten woning van de woning voor de foto's + VR tour, verzamelen documenten, ontwerpen en bouwen website, social media campagne, 'homerun' bezoekdag organiseren en houden, tot en met het mooi afronden en het onderteken van de verkoopovereenkomst met een glaasje champagne erbij en overdracht naar de notaris.
Tot in de puntjes afgewerkt.
Wat als ... bouwbedrijven ook zo zouden werken. (Haha)
Verkopen Zonder Zorgen
Verkopen zonder zorgen, het kan, bij Henry Houser.
Dankzij een directe, toch persoonlijke aanpak, werd ons huis verkocht.
Correct, transparant en duidelijke afspraken resulteerden in klare taal, zonder verrassingen.
Een geolied team staat achter 'Henry Houser', elk uitstekend in hun vak. Een checklist werd overlopen, alle documenten voor handen. 'Geef ons het vertrouwen, wij doen de rest'.
De website van ONS huis kwam online, en enkel 'delen' was ons werk.
Op voorhand wisten we dat Hendrik sowieso op dinsdag om 20u langskwam , om de bezoekdag te evalueren. Op afgesproken TIJDSTIP(t) ging de bel. Ons huis was verkocht!
Hendrik en team , PROFICIAT! De verkoop is één iets, de aanpak die jullie hanteren heeft ervoor gezorgd dat wij niet aan het piekeren sloegen. Wij blikken terug op een superprofessionele , toch persoonlijke samenwerking.
Jeff & Kim

5 sterren voor Henry Houser
Vlotte planning en voorbereiding. Vlekkeloze opvolging.
Samenwerking met vol vertrouwen. Mooi resultaat.
Onze ervaring met Henry Houser
We hebben lang getwijfeld of we onze woning zouden verkopen maar eens die beslissing genomen werd, was de keuze voor Henry Houser gemakkelijk. Een evidentie zelfs.
Hendrik en Anne-Mie hebben onze verwachting meer dan ooit ingelost. Van begin tot einde hebben ze ons door dit proces geleid. Dit op een transparante, duidelijke, rustige manier en met de juiste dosis humor waardoor de stress die af en toe de kop opstak, snel weer verdween.
We houden van hun no-nonsens aanpak waarbij wij als verkoper volledig ontlast werden. We moesten letterlijk aan niets denken, alles werd voor ons geregeld.
Nu gaan we op zoek naar een nieuwe woning maar we kunnen wel zeggen dat we bij een volgende verkoop opnieuw en met nog meer vertrouwen en overtuiging voor Henry Houser zullen kiezen.
Hendrik en zijn team!
Wij kunnen Hendrik en zijn team alleen maar ten volle aanbevelen. Geen enkel ander immokantoor kan tippen aan de professionaliteit van Henry Houser. Zij nemen werkelijk alle stress van de verkoper weg en zorgen voor een gestructureerde, zeer degelijke aanpak van begin tot einde. Ook naar de kopers toe is dit een team waar je ten volle jouw vertrouwen kunt in leggen.
Super merci aan Hendrik en zijn dames 🤗
Els en Peter

Verkoop zonder zorgen!
In Antwerpen fantastisch geholpen door Christophe. Professionele begeleiding van begin tot einde, antwoord op mijn vele vragen, een zeer heldere en vriendelijke aanpak, ... Een verkoop zonder zorgen! Welgemeende merci!
Beste weg naar de verkoop van je huis
Best spannend om tijdens de corona crisis je woning te verkopen. Deze zorgen bleken totaal ongegrond. Al bij het eerste contact met Hendrik en Eline waren we gerustgesteld: ze hanteren een vernieuwend concept, hebben transparante tarieven en hebben er bovenal voor gezorgd dat ons huis na de kijkdag al verkocht was. Wij zullen Henry Hauser dan ook aanbevelen aan iedereen die een woning wenst te kopen of verkopen.