We willen Hendrik en Eline van harte bedanken voor de begeleiding bij de verkoop van ons huis. Een huis verkopen doe je niet elke dag, en dat bracht voor ons heel wat vragen, twijfels en emotie... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wauw , bedankt voor de begeleiding zowel in de aankoop als verkoop van ons pand . Het voelde voor ons direct zo goed . De empathie en het begrip die hilde toonde voor ons zoontje met autisme heeft... Ver mais
De samenwerking met Henry Houser voor de verkoop van onze woning verliep van eerste kennismaking tot ondertekening compromis zeer vlot en efficient. Hun professionele en unieke aanpak gaf ons meteen v... Ver mais
ik wilde mijn huis verkopen en had besloten hiervoor een drietal makelaars aan te spreken. Henry Hauser stond als derde op mijn lijstje. Hij is, net zoals zijn twee vorige ambtsgenoten, langs gewee... Ver mais
Detalhes da empresa
Henry Houser. Vastgoed, maar beter. Waarom beter? Omdat we mensen oprecht vooropzetten. Wij willen dat je vol vertrouwen en zonder stress je woning kan verkopen. Met straffe tools, knappe fotografie en slimme marketing. Zo zetten we jouw pand volop in de kijker. En dankzij onze realistische biedstrategie krijg je er de beste prijs voor.
Informações de contato
Doorniksewijk 32, 8500, Kortrijk, Bélgica
- 056980118
- hallo@henryhouser.be
- www.henryhouser.be
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Henry Houser
Hendrik en Eline doen hun job met passie. Ze hebben oog voor zowel de koper als de verkoper. Alles wordt tot in detail afgehandeld en het contact verloopt steeds even hartelijk. En door hun unieke aanpak raakt een pand snel verkocht aan een correcte prijs! Bij een volgende verkoop werken we zonder twijfel opnieuw met hen!

Resposta da Henry Houser
Transparant, oprecht en professioneel. Kortom, TOP!
Transparant, professioneel en altijd beschikbaar en to-the-point als je vragen hebt of informatie wenst over de stand van zaken! Heel blij dat we met jullie in zee zijn gegaan!
Ik zou mijn tijd nemen om een nieuw…
Ik zou mijn tijd nemen om een nieuw stekje te vinden. Een nieuw stekje met praktijkruimte voor mijn bijberoep. Althans dat dacht ik… Totdat ik Henry Houser leerde kennen.
Ik kocht een huis en verkocht mijn huis in slechts 1 maand tijd!
In de loop van de maand september 2019 bezocht ik een 3-tal huizen uit de portefeuille van Henry Houser. Hun concept sprak me heel erg aan; het was vernieuwend, persoonlijk en uniek dus besloot ik inlichtingen te nemen over hun werkwijze en voorwaarden. Op 4 oktober was mijn eerst ronde-tafel gesprek met Hendrik en Anne-Mie. Hendrik en Anne-Mie luisterden aandachtig naar mijn wensen en konden onmiddellijk een woning voorstellen. De dag erna kon ik mijn droomhuis gaan bezichtigen. Ik bracht een bod uit en in nog geen week tijd had ik een nieuwe woonst!
Het vertrouwen was heel groot! Ik heb dus nooit getwijfeld om mijn eigen huis via Henry Houser te koop aan te bieden. Deze werd eind oktober online gezet. Op 9 november was er de bezoekdag en op 12 november was mijn woonst verkocht!
Geen enkele keer heb ik mij zorgen gemaakt!
Hun slogan hebben ze heel goed bedacht want het klopt ook met de realiteit!
Relax, de verkoop van je woning ligt in de juiste handen
Aan Hendrik & Eline zou ik het volgende willen zeggen:
Blijf vooral jullie zelf in stijl en aanpak en Henry Houser zal alleen maar blijven groeien :-)
Kopers via Henry Houser
Wij kochten onze woning via Henry Houser en zijn zeer tevreden over hun service, open communicatie en aanpak. Alle documenten werden ons correct bezorgd (digitaal en op papier) en we kregen de juiste info omtrent de aankoop. De verkoop vond net plaats tijdens onze en hun verlofperiode en ook hier is alles telkens vlekkeloos verlopen, met de nodige communicatie. We houden er een vertrouwd en positief gevoel aan over.
Prachtige ervaring
Anne Mie (Vastgoed Lapeire) vertelde ons over een nieuw concept ''Henry Houser'' ik liet het wat bezinken en dacht: waarom niet. Op de website zag het er alvast allemaal zeer mooi uit...
Samen kwamen ze het concept voorstellen en ik was al snel verkocht. Eens we onze ''GO'' gaven kwamen we terecht in een rollercoaster die eindigde met de verkoop. Er kwam een styliste langs, daarna een fotograaf gevolgd door de 360 en voor we het goed en wel beseften stond ons huis online met prachtige beelden, mooie tekst...exact zoals ons vooraf werd voorgesteld. De aanvragen stroomden binnen en Anne Mie had op de bezoekdag de handen vol. Wat mij in dit verhaal vooral opvalt, is dat Henry houser een zeer hoge verwachting schept maar deze met glans waarmaakt. Nooit gedacht dat ons huis zo snel verkocht zou zijn. Bedankt Henry Houser en Vastgoed Lapeire voor deze prachtige en professionele ervaring.
Heel positieve ervaring
Heel goede rondleiding gekregen op de bezoekdag, ik kon al mijn vragen stellen (en dat waren er veel), ik kreeg ook op alles een eerlijk antwoord en voelde mij ook echt welkom. Persoonlijk vond ik het voldoende bedenktijd om een bod uit te brengen, en ook snel telefoon gekregen met het goede nieuws. Het was heel leuk om de compromis te tekenen in het apartement zelf, heel duidelijke communicatie en achteraf kreeg ik nog eens alle documenten & foto's van de site doorgestuurd. Kortom, heel goeie ervaring gehad met Henry Houser!
Henry Houser
Dat Henry Houser geen alledaags immokantoor is, hebben wij aan de levende lijve mogen ondervinden. De mix van professionaliteit, oprechte betrokkenheid en hun grote uitstraling aan warmte, zorgt er voor dat de verkoop van onze woning op een heel vlotte en aangename manier is verlopen.
Hendrik, Eline en het team staan dag en nacht voor je paraat en doen dit altijd met de grootste gedrevenheid.
Wij zijn alvast fan en zouden in de toekomst zeker niet twijfelen! :)
Are you looking for a good buy or to…
Are you looking for a good buy or to sell your house then you are at the right place at Henry Houser. Hendrik, Eline and their entire team do this with so much passion and eye for detail, I had never experienced this before. These brokers have won my trust. Very nice to work together and above all peace of mind
Greetings,
Joke S.
Zeer goede ervaring met de verkoop van…
Zeer goede ervaring met de verkoop van ons appartement! De werkwijze van Henry Houser heeft voor de verkoop zeer goed gewerkt. In een keer, dus binnen een paar weken, verkocht voor een zeer goede prijs. Service en ondersteuning zijn prima geregeld. Speciaal compliment voor onze makelaar, Christophe De Boungne. Kundig, professioneel, behulpzaam, transparant en heel klantgericht. Echt fantastisch!
In één woord: aanrader :)
groet, fam Rutten-Mersch
Selling a house is a speciallity
Selling a house is a speciallity
Hendrik has the excellent skills to bring this to a succes
We are very thankfull for his professional approch who brought confidence as well to the sellers as to the buyers.
What we most liked about Henry Houser…
What we most liked about Henry Houser was their flexibility. They answered thorough and quickly to our questions and concerns. We can look back with a happy feeling on working with Henry Houser.
Wij stapten onlangs met Henry Houser in zee ......
Wij stapten onlangs met Henry Houser in zee om onze woning te verkopen. Aangezien het architecturaal concept van onze woning allesbehalve traditioneel is, bleek dit geen evidente opgave. Toch slaagden zij erin om vlot een geschikte nieuwe eigenaar te vinden. Bovendien verliepen zowel samenwerking als communicatie met het Henry Houser-team uiterst vlot en gemoedelijk. Kortom: professionals met de juiste spirit en zeer sympathieke uitstraling ...
Lo&Ve
Ons huis werd helaas niet verkocht…
Ons huis werd helaas niet verkocht direct na de bezoekdag. Eline en Hendrik hebben er echter alles aan gedaan om voor ons huis een geschikte koper te vinden. Door de aanhoudende hitte en vakantieperiode was het niet evident maar we zijn altijd blijven geloven in hen. Ze hebben dan ook al onze verlangens kunnen inlossen op een efficiënte maar familiale manier en dat slechts enkele weken na de bezoekdag. Een hecht team dat altijd klaarstaat. Blij dat we met hen dit avontuur konden aangaan!!
Wij bevelen aan!
Ons huis werd recentelijk te koop aangeboden via Henry Houser en werd verkocht binnen een mum van tijd. Heel veel geïnteresseerde bezoekers, tal van biedingen.
Wij zouden Henry Houser zeker aanbevelen! Professionele doch gemoedelijke samenwerking en steeds bereid tot een goede tip of wat bijkomend advies. We hebben Hendrik en Eline leren kennen als 2 gepassioneerde, vriendelijke ondernemers en zouden niet aarzelen om nogmaals beroep te doen op hun diensten.
Transparant - Professioneel - Resultaatgericht
“Transparant - Professioneel - Resultaatgericht”.
Dat zijn de 3 kernwoorden die ik wil gebruiken om de samenwerking met Henri Houser te omschrijven.
Ik was sceptisch in het begin. Ik had in het verleden een paar keer nare ervaringen met vastgoedmakelaars.
Maar nu moet ik mijn mening herzien. Er zijn eerlijke, correcte spelers op de vastgoedmarkt en Henri Houser mag je daar met stip bij rekenen.
De verkoop van ons huis in de Hazelaarstraat werd door Henri Houser uitstekend begeleid.
Het begint al met een eerlijke en transparante voorstelling van het pand dat je verkoopt op de website van Henri Houser.
De potentiële koper krijgt correct en duidelijk beeld van het pand dat te koop staat. What you see is what you get.
Een correcte prijssetting is eveneens een sterke troef van Henri Houser. Op die manier wordt geen tijd verloren met onrealistische verwachtingen, noch van de kant van de verkoper, noch van de koper.
En alles wordt steeds tot in de puntjes nauwgezet opgevolgd door het team van Henri Houser met een vlotte feedback naar de verkoper toe.
Kortom aan de samenwerking met Henri Houser hebben we een goed gevoel overgehouden en kan je ons rekenen tot één van zijn tevreden klanten.
Dominique Meyfroot
Christine Degrieck