Veja o que dizem as avaliações
Total useriøs hjemmeside baseret på Old gammel teknologi. Understøttede ikke mine billeder, som måtte resizes til ukendelighed. Men jeg oprettede en annonce, som adm mente skulle sættes til en an... Ver mais
Sitet hvor medlemmer hånes og latterliggøres, påtale bliver bortcensureret, og indehaver kan fortsætte som om intet var hændt. Seneste eksempel, men de findes dog i stort antal på sitet. “ Man k... Ver mais
Hifi4alls største problem at der gennemgående mangler viden og professionalisme. I forum kommer det til udtryk ved vanvittige rettelser i folks indlæg og forkerte informationer til brugerne. Når der... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Hifi og surround magasin om hifi, surround, musik, audio og billede. Hi-fi nyheder, digital tv/HD TV high-fidelity artikler, audio/hifi anmeldelser, audiolinks, debat, hifi-marked
Informações de contato
Dinamarca
- www.hifi4all.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ikke relevant mere
Jeg har været on/off på hifi4all de seneste år. Nogen gange kom der lidt liv i forummet og en artikel om hifi. Men det er noget siden og jeg må nok konstatere, at nu hvor selv hi-fi messen Sound Society 2026 blev prioriteret lavt, så er der ikke meget håb for hifi4all. Moderator åbnede en tråd og bad om indput. Man blev instrueret i korte udsagn og ikke "messe rapport'. Vi var nogle som prøvede at skrive om vores oplevelser. Som de andre emner i hifi4all forum, døde den hurtigt
Det gjorde det ikke bedre, at fotos ikke må fylde mere 200 mb (!) Hifi4all siden komprimerer ikke automatisk, som ellers er old tech. Så jeg prøvede selv at kvase mine high res fra mobilen (standart format) Men det blev ikke værd at se på for nogen. Så ingen fotos i tråden. Der var også hurtigt en 30 min walkthrough på Youtube søndag aften efter messen lige var slut. Så skrev vi om vores oplevelser der. Jeg har brugt youtube hifi kanaler/ personer de seneste år. Virkelig varieret og dybdegående indhold samt gode sobre kommentarer og små debatter. Det er selvfølgelig også en langt større hifi platform på engelsk sprog. Men drivkraften er passionen musik og gear i alle afskygninger. Det gælder youtuberen og vi der ser med og kommenterer eller liker. Det står i kontrast til de sparsomme blodfattige tråde, der uhæmmet redigeres og/eller afspores af nogle få standhaftige brokkehoveder, der gentager sig selv i et væk. Så jeg må nok konstatere at hifi4all ikke er relevant mere for audiophile med ægte passion for musik og gear og som nyder at nørde i andres hifi og musik præferencer, både unge som gamle. Der er så mange andre kanaler og online magasiner til det.
Indehaver/redaktør taler nedladende til brugere
Mit første besøg på siden, var et besøg i en tråd hvor en person spurgte om nogle kunne forklare hvorfor der var så stor prisforskel mellem samme produkt i USA og i Danmark.
Indehaveren og redaktøren af siden svarede et af de mest belærende og nedladende svar jeg længe har set på et forum. Virker som et forfærdeligt sted at debattere sin hobby:
_____________________________________________________
Priser i USA er ofte oplyst UDEN moms/vat, da den er forskellig i mange stater derovre. Og jeg tænker at McIntosh distribuerer direkte til deres forhandlere i USA, inkluderet i deres egen avance.
I resten af verden er der en importør/distributør, som også skal tjene noget (ofte 10-15%) så de kan få noget at spise og et sted at bo. Og detailforhandleren også tjene lidt. Hertil kommer ekstra fragt, told og generelt højere moms i EU.
Har du ikke råd, så køb noget andet 😄
Og hvis man rigtig skal blive rigtig nærig, så kan man jo spekulere i, at det ofte kun koster 10 % af udsalgsprisen at producere et hifi produkt. Resten er avance til producent, importør, forhandler, fragt, told og moms.
Hvis man tager en pris på 100.000 i udsalg her i Danmark, så kan det deles op i følgende:
Moms 20.000,-
Forhandler-avance 30-40.000,-
Importør-avance 5-10.000,-
Producent-avance 10-20.000,-
Så er vi nede i nærheden af de 10 % som produktet koster at producere. Men husk (!) at alle de ovenstående avancer skal dække udgifter til lønninger, husleje, lager, forsikring, el, varme osv. osv.
Igen, hvis du ikke har råd, så køb noget der er inde for dit budget 😄
Og så er hifi til 100.000,- en meget dyrt købt og lille forbedring, i forhold hvis du bare bruger halvdelen og eller endnu mindre.
Fader tilgiv dem, for de ved ikke hvad de gør
Bare jeg vidste det, og kunne bygge verdens bedste højttaler
Men Thomas og hans disciple ved alt, og han har beviserne!
For lykkelig er de uvidende…
___________________________________________________________
"I søgen efter sandhed og retfærdighed"
26. Juli, 2025. Jeg er udelukket fra HIFI4ALL's debatforum med administratorens begrundelse. Citat: "Du virker meget konfronterende, i din søgen efter sandhed og retfærdighed”. Citat slut.
Så er det jeg tænker - hvordan vil administratoren så have jeg skal gebærde mig, hvis det virker "konfronterende" at gå efter SANDHEDEN?
Sammen med en række andre oplevelser og episoder er HIFI4ALL og dets administration i hastigt stigende grad uinteressant for mennesker med seriøs interesse på området.
Betingelsen for deltagelse i debatter på HIFI4ALL er at besidde evnen til at forstå administratoren såvel som viljen til at tilsidesætte fakta, så tekstens ordlyd og formulering i detaljer stemmer fuldstændig overens med administratorens opfattelse af det debatterede emne.
Det har i praksis vist sig stærkt omskiftelig og vanskeligere end forummets retningslinjer beskriver. Resulterende i administratorens omskrivning af debattørers tekst, sletning af tekst eller på anden måde tilretning, så et debatindlæg tilpasses administratorens øjeblikkelige agenda.
Edit - 5.september er min konto genåbnet.
Edit - 23. september er jeg igen udelukket med begrundelsen "at være udenfor rækkevidde", som det formuleres. Dette suppleret med en mailkorrespondance hvis ordlyd utvetydigt indikerer at administratoren og jeg ikke taler samme sprog, for nu at formulere mig i diplomatiske termer.
Edit - 4. Oktober er jeg uden yderligere begrundelse fra administratoren "Permanent udelukket" fra HIFI4ALL.
Hold jer langt væk
Hold jer langt væk. Den mand er skør og kører sit eget egoistiske censur, hvor der rettes i indlæg og brugere udelukkes.
Han praler af en høj IQ, men har vist aldrig mærket den rigtige verden, hvor man behandler hinanden med respekt!
En mand man ikke kan forstå.
Jeg kan som alle andre der har givet Mikkel på Hifi4all 1 stjerne godt forstå at man ikke har lyst til at være tilskuer til det der foregår med udelukkelse af medlemmer som ikke er enig med ham og hans nedladende sprog brug overfor medlemmer .
Hifi4all vanvid?
Efter at ha' gået ejeren af siden lidt på klingen mht. de køkkenbordshøjttalere han laver, bliver jeg truet med bål og brand. Manden mener selv, han er blandt de 2% klogeste mennesker i verden! Han mener selv han husker ALT hvad han ser og hører.
Ud over ejerens anmeldelser af andre anderkendte højttalere er præget af, at han mener , at hans hjemmelavede højttalere er de bedste i verden, på trods af han igen erfaring har inden for akustik og elektronik, og ingen af de anmeldte højttalere når køkkenbords højttalerne til sokkeholderne selvom de er udviklet af højtuddannede ingeniørere og de bedste faciliteter man kan finde.
Da jeg spugte om jeg kunne få lov til at testede hjemmelavede højttalere som vist koster 25000 dkr! og få en bekendt til at måle på dem, fik jeg dette svar tilbage.
"Så har du fundet ud af at det ikke er en af dine spidskompetencer... super! Det er godt at kende sine begrænsninger.
Men bare fordi at du ikke kan bygge højtalere, til trods for fin uddannelse osv., så betyder det ikke at alle har samme begrænsning! Og man kan sagtens tilegne sig viden på egen hånd, hvis man har evnerne.
Og mine kognitive evner er skyhøje (bankehøj Mensa IQ)... eller sagt på en anden måde så betyder det at jeg har en forståelsesevne ud over det normale. Faktisk højere end 98% af jordens befolkning. Er det pral?! Nej, det er bare sådan det er.
Jeg har også ombygget/modificeret højtalere som ung, med ganske godt resultat, hvor de faktisk blev bedre end originalen... måske har jeg allerede dengang "vidst" hvad jeg lavede?!?!
Og så kan man vælge at tro, at jeg har været p***eheldig med min Gige No.1 højtalere, og bare har fundet enheder og komponter der bare passede skidegodt sammen.
Men man kan også vide, at jeg faktisk har sat mig ind i tingene, og har haft en grund-ide baseret på mange års indblik i hvordan andre kommercielle producenter har gjort, og forstået deres "fejl" og kompromisser fordi, de har skulle ramme et bredt publikum for at kunne tjene penge. Det har jeg ikke skulle tage hensyn til! Jeg har haft et snævrere mål for enden.
Jeg har også lært fra højtuddannede personer gennem årene, suget deres viden og erfaring til mig, og bygget en forståelse op om hvordan ting hænger sammen. Og så har jeg fået en masse gode råd, når jeg har oplevet udfordringer undervejs, både fra folk i branchen som faktisk bygger højtalere for etablerede producenter, og fra læsere på Hifi4all på relevant viden.
Så jeg siger ikke at jeg ved alt, men jeg husker alt jeg læser, hører og ser. Og på den måde har jeg opbygget en særdeles vidtstrakt forståelse af mange ting gennem mit liv.
Og uanset om du måtte tro det eller ej - for du ved det faktisk ikke, da du ikke har hørt dem, så har jeg formået at bygge noget ganske unikt. Og her bliver du nødt til at tage mit ord for gode varer, baseret på erfaring fra mange(!) lyttesessioner med mange forskellige højtalere. Men du kan også læse hvad andre skriver om dem, i trådene jeg har oprettet i forummet.
Og bare så du ved det, så er der ikke særlig mange ingeniører der beregner eller udvikler noget selv i dag. Det foregår via computere med software, der står for alle bergninger. Jeg har også benyttet diverse beregningsmodeller på nettet som udgangspunkt, fordi det er nemmere end pen, papir og lommeregner"
Det er med stor beklagelse
Det er med stor beklagelse, at jeg må konstatere, at Hifi4all ikke kun har undladt at opretholde den nødvendige standard for et seriøst diskussionsforum, men har udviklet sig til en platform, der, på mange måder, er et symbol på de værste tendenser i moderne netkultur. I stedet for at fremme ægte debat og respektfuld udveksling af idéer er forumet blevet et ekkokammer, der understøtter egocentrisme og tom retorik, tilsyneladende skabt af en ejer, der synes mere interesseret i at dyrke sin egen personlige kult end at fremme et produktivt fællesskab.
Ejerens ledelsesstil, præget af tydelige problematiske træk, skinner igennem i forumets politikker og i den måde, hvorpå interaktioner håndteres. Dette er ikke blot en mindre generende detalje; det er et grundlæggende problem, der underminerer forumets relevans og troværdighed. I stedet for at være en neutral platform for diskussion er forumet blevet et redskab til at fremme ejerens egne interesser, hvilket skaber en giftig atmosfære, hvor enhver form for reel kritik mødes med overlegen foragt og nedladenhed.
Det er desværre også blevet klart, at Hifi4all har mistet sin respekt i den bredere hifi-branche. Forumet, som engang kunne have været et centrum for entusiasme og vidensdeling, har nu udviklet sig til et forum for selvforherligelse, hvor de færreste har lyst til at bidrage. Ejeren, som af mange betragtes som en figur, der er svær at tage seriøst, er tydeligvis mere interesseret i at fremstå som den "uundværlige" figur i forumets økosystem end at høre på de faktiske behov og ønsker fra brugerne.
Dette forum, som burde være et samlingspunkt for dem, der virkelig brænder for audio og teknologi, har i stedet skabt et miljø, hvor viden og ægte diskussion er blevet undertrykt af et klima af arrogance og eksklusion. Når de få, som tør at udfordre den herskende orden, mødes med afvisning og nedværdigelse, er det ikke kun uacceptabelt, men det er også et tydeligt tegn på en platform, der har mistet sin vej.
Var en gang en god side.
Var en gang en god side.
Men er styret meget af ejeren
så indlæg bliver slettet hvis det ikke behager ham
Har været med i mere end 12år
de siden var ny var den blandt de bedste nu er det en trist side, og brugerne har også forladt forumet
Bredspektret info og uproblematisk brug…
Bredspektret info og uproblematisk brug af annoncesiden .
Mvh.
Hans Jørn
Ejeren sletter efter behag indlæg i forum.
Ejeren sletter efter behag indlæg i forum, han ikke bryder sig om! Ejeren har gjort det igen! Nu skrev jeg et indlæg, hvor jeg stille og roligt spurgte ind til folks erfaringer med lineære strømforsyninger. Der kom svar, hvor andre åbent fortalte, at de fx brugte dem ifm. routere samt switche i signalvejen fra router til DAC. Men de indlæg har ejeren enten redigeret i eller slettet! Efter sidste anmeldelse blev jeg mod forventning ikke smidt ud, men måske denne gang? Hvordan kan det i øvrigt være, at ejeren aldrig tager til genmæle overfor den dårlige omtale på Trustpilot? Er det fordi han ved, at han har en dårlig sag?
Helt gakkelak
Admin på dette forum forekommer skitzoid paranoid og nærmest sociopatisk i sin måde at håndtere brugerne ud fra sine egne selvopfundne regler om, hvordan disse skal opføre sig. Er individet bagved psykisk syg, burde der være en instans, der kan gribe ind og lukker den slags galskab ude fra det offentlige rum, som et net-forum, kan betegnes som en del af.

Resposta da Hifi4all
Dine privat beskeder bliver enten læst…
Dine privat beskeder bliver enten læst af ejeren, eller også er en privatbesked til en anden bruger nok til at blive smidt ud af dette forum.
Blev smidt ud uden at have skrevet et eneste indlæg på forummet, uden at have oprettet en annonce som ikke overholdt de mange retningslinier.
Det eneste jeg havde foretaget mig var at skrive privat med anden bruger.
Har aldrig prøvet lignende.
Har aldrig prøvet lignende.
Opretter en bruger på denne hifiside for få dage siden. Inden jeg har skrevet 10 indlæg gætter indehaver/redaktør på at jeg hedder (Torben) og skriver at jeg puster til gløder ved at deltage i debatten.
Jeg skriver privat til indehaver/redaktør hvorfor der bliver gættet på at jeg hedder Torben og hvorfor det er at puste til gløder ved at debattere.
Skriver yderligere at jeg ikke har lyst til at fortsætte med at deltage hvis det jeg har skrevet er at puste til gløder.
Kort efter er mine indlæg og bruger slettet.
Skræmmende opførsel af en indehaver/redaktør på en offentlig internet side.
Det er altid kedeligt når den styrre og…
Det er altid kedeligt når den som styrre og bestemmer debaten, sætter sit eget ego over dette.
Gode saglige artikler
Gode saglige artikler, og et forum med plads til både at ride kæpheste, eller at være uenige.
Tænker at den ringe trustpilotscore er et resultat af en slags "trustpilot" spam.
Manden bag det site er vidst ikke særlig evnefuld og optræder med en narcisistisk adfærd
Manden bag det site er vidst ikke særlig evnefuld webmaster og jager og overrumpler medlemmer, det forvilder sig ind i et forum, hvor hans mangelfulde viden om hifi, er den eneste lov der gælder. Manden retter priserne på brugtmarkedet(!) , der engang var det mest populære i dk. Nu er det nærmest dødt.

Resposta da Hifi4all
Ejeren er den eneste
Siden har en voldsom stribe retningslinjer som bøjes efter ejerens velbefindende.
Selvom retningslinjerne er fulgt så er der stor risiko for at dit indlæg slettes og du eventuelt bliver smidt ud hvis du ikke er af samme mening som ejeren.
Slutresultatet er at det ser ud som om ejeren slet ikke bliver modsagt eller får modstand i sine påstande og derfor står tilbage med det der kunne se ud som om ejeren har ret. Det er desværre ret sjældent det er tilfældet.
Ganske smart måde at få det til at se ud som om at ejeren er den eneste der ved besked om hifi.
Mikkel Gige
Mikkel Gige, som ejer hifi4all.dk har testet flere af vores produkter altid med en yderst professionelt holdning, som vi kun kan rose til skyerne.
Både henter og bringer vores test produkter tilbage.
Altid uden ridser og en test beskrivelse lige efter bogen, så vi kan kun varmt anbefale ham til kryds og slange. Hilsen Dan.
Man burde kunne give 0 stjerner
Som så mange andre allerede har skrevet, en helt uhyrligt ringe side. Ejeren retter og redigerer jævnligt i debatindlæg, undertiden i et sådant omfang at det fremstår som at man mener noget andet end det man skrev. Ikke heldigt, særligt ikke når ejerens tekniske kompetence på mange områder er ganske beskeden. Det er heller ikke tilladt at mene noget andet end ejeren. Ejeren mener eksempelvis at alle signalkabler lyder ens (Det kan måske skyldes det såkaldte "referenceanlægs" kvaliteter eller mangel på samme), og det er derfor heller ikke tilladt mene at der er forskal på kabler. Af samme årsag må man åbenbart heller ikke søge et bestemt kabel i sites "køb-salg-bytte" sektion. Jeg har eksempelvis haft en købes annonce hvor jeg søgte et bestemt kabel, som bare blev ændret til "Signalkabel købes".
Siden ejer har også smidt rigtig mange af de brugere som rent faktisk vidste noget ud, og rigtig mange af de mere vidende har også frivilligt forladt siden. Dette har den kedelige konsekvens at der stort set kun er uvidende personer tilbage. Hvis jeg skulle have brug for et råd om hifi, ville jeg hellere spørge Ekstra Bladets nationen (Hvilket jeg absolut helst vil være fri for), fremfor at følge et råd fra nofi4all.
Føler jeg bliver nødt til at skrive min oplevelse her.
Jeg oprettede mig som bruger på denne side og troede at jeg hjalp en person med at regne på nogle kabler.
Kort tid efter var mine indlæg pist forsvundet og jeg får nu en besked om forkert brugernavn når jeg prøver at logge ind.
Skrev en besked til siden via kontaktformularen på forsiden, men der kom ikke noget svar.
Personen der står bag dette, kunne mest af alt ligne en person der er blevet drillet meget i skolen eller haft en dårlig barndom og som nu mener alle er imod ham.
Man kan ihvertfald sige at navnet på forummet er meget misvisende og man kan så også læse her på trustpilot at jeg ikke står alene med dårlig oplevelse af denne side.
Men sådan er det og det er der ikke noget at gøre ved.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.