Hifi4all Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

1,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg har været on/off på hifi4all de seneste år. Nogen gange kom der lidt liv i forummet og en artikel om hifi. Men det er noget siden og jeg må nok konstatere, at nu hvor selv hi-fi messen Sound Soci... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Total useriøs hjemmeside baseret på Old gammel teknologi. Understøttede ikke mine billeder, som måtte resizes til ukendelighed. Men jeg oprettede en annonce, som adm mente skulle sættes til en an... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sitet hvor medlemmer hånes og latterliggøres, påtale bliver bortcensureret, og indehaver kan fortsætte som om intet var hændt. Seneste eksempel, men de findes dog i stort antal på sitet. “ Man k... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hifi4alls største problem at der gennemgående mangler viden og professionalisme. I forum kommer det til udtryk ved vanvittige rettelser i folks indlæg og forkerte informationer til brugerne. Når der... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Hi-fi

Informação fornecida por fontes externas variadas

Hifi og surround magasin om hifi, surround, musik, audio og billede. Hi-fi nyheder, digital tv/HD TV high-fidelity artikler, audio/hifi anmeldelser, audiolinks, debat, hifi-marked

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

hifi4all, helt til grin

Moderator på hifi4all, retter åbenbart priser køb/salg sektionen. Havde oprettet en købs annonce, og her blev prisen rettet op, og overskriften blev rettet.Jeg prøver at oprette en tråd i forum vedr. Dette, men de bliver slettet efter 10 min. Og nu er min bruger blevet slettet.... Jeg kan efterfølgende se, at det ikke er første gang det sker. Kan forstå moderator er lidt af en tudeprins, hvis tingene ikke passer ham..... helt til grin
Update: de kan de kan godt finde ud af at brokke sig over en ærlig anmeldelse, her på Trustpilot 😂

13 de setembro de 2018

Du har aldrig ret

Du har aldrig ret, hvis du ikke er enig med ejer af hifi4næstenall.
Du bliver rettet, hvis han synes det, men han retter selv i dine indlæg, uden dit samtykke og uden du ved noget om det.
Kabler er bare kabler, men nogle virker, andre gør ikke, det er ejers udlægning af det.
Ytringsfrihed er du frataget rettigheden til. Ejer alene bestemmer, ellers bliver det rettet til med hans egne ord.
Er du lidt for kæk, så er du blokeret. Ud med dig.
Tror det er censur kongen der regerer for fuld skrue, uden nogen irettersætter ham og hans fortolkning af fri debat med ligesindede.
I.iot

10 de setembro de 2018
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sitet har et såkaldt "Debatforum"

Sitet har et såkaldt "Debatforum"
Debat og debat er så meget sagt.
Ejer/moderator optræder i den grad uproffessionelt og enerådende. Al form for (konstruktiv) kritik eller forslag til ændringer fejes lidt flabet af bordet.

Sitet har hundredevis af regler, helt igennem forvirrende og unødvendige, den ene regel værre end den næste.

Istedet for at indtjene på sitet forfalder det under enerådig handling og manglende evne til at drive et moderne medie.

"Støjende priser" og tekster bliver rettet på annoncer
Der må ikke henvises til billeder på den blå avis !
På trods af at sitet ikke selv kan rumme billeder af normal størrelse.

Sitet er baseret på forældet platform, hvis ejer havde haft talent for at tjene penge ville en opgradering være mulig, istedet er tiden brugt på redigering og tåbeligt regelsæt, jamren over andet arbejde skal passes.
Vor herre bevares !
Hvad med at forenkle regelsættet !
Man kan kun måbende være tilskuer.

Sitet lider en langsom men sikker afvikling.
Sitet har fået en massiv og velfortjent kritik, moderator samt 3-4 rygklappere kan sidde tilbage med en underlig smag i munden.

Indtil der igangsættes et anstændigt, velunderbygget og favnende DK hifi audio site må man ty til udenlandske forum og steder hvor fri debat uden moderation, frit tænkende mennesker og diskussion udvikler.

(Denne anmeldelse er censureret)

12 de junho de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ret sjovt

Jeg ret chokeret over alle de 1 stjernede anmeldelser. Jeg faldt engang igennem gulvet med stress og skrev en vred mail til en af sites folk, så blev mailen sendt videre og jeg fik forklaret twisten og blev rettet proffesionelt. Derudover er sitet fyldt med sjove artikler og indlæg, som er en ren fornøjelse at læse igennem.

14 de fevereiro de 2018

Lækkert site UPDATE

Lækkert site
>UPDATE 30-12-2017.
Jeg er blevet kontaktet af ejeren af Hifi4all og han ville vide hvad mit brugernavn på hifi4all var.
Spørgsmålet er så om der bliver smidt så mange ud derfra ugentligt, at han ikke engang selv har styr på hvem han smider ud ? :-) <
**********

Skrev noget som var modstridende ejeren af hifi4all´s mening omkring kabler, det resulterer så i at jeg bliver "medlem" af det store kor her på trustpilot idet alt jeg har skrevet på hifi4all er slettet og jeg er udelukket.

Så et råd til nye brugere på hifi4all er; Klap ejeren på skulderen, giv ham ret altid selvom han ikke har ret, snak ham efter munden, så kan du sikkert få lov at blive på hans "lækre" side.
Kort sagt: Gør sådan at han fremstår som den klogeste :-O

Hvor er det dog dejligt at se brugeren Kaj modsige ejeren af hifi4all på en teknisk måde og med eksempler, sådan at det ejeren af hifi4all har skrevet falder fuldstændigt til jorden og er helt ubrugeligt.
Jeg skrev lidt af det samme bare ikke så teknisk og heller ikke med diagram eksempel, der skal altså kød på bordet for ejeren af hifi4all forstår at han igen og igen er forkert på den

Sidste nye er så at når han bliver klemt og ikke kan forsvare sig, så lukker han tråden med en "vindersætning" til sidst som ingen kan gøre noget ved.
Utroligt at den person aldrig er flov over sin opførsel

22 de dezembro de 2017
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg er nu godt og grundigt træt af den …

Jeg er nu godt og grundigt træt af den paranoide måde, som debatforum hos HIFI4ALL.dk administreres på.
For snart et par uger siden, blev jeg kontaktet af en HIFI ven, der spurgte mig, om jeg var aktiv på HIFI4ALL.dk, hvilket jeg svarede nej til, fordi det er sådan det forholder sig.
"Jamen det ser ud som om HIFI4ALL.dk mener noget andet" Sagde han så.
Efter at have undersøgt det nærmere, så var der en kommentar ud for en bruger ved navn CubeLTD. Kommentaren var AKA Kurt von Kubik - Hej Søren.

Jeg har så skrevet til redaktionen, og forklaret, at jeg ikke har noget at gøre med den profil. Men intet skete i en uges tid.
Så skrev jeg igen, og kort tid efter blev teksten bare rettet til" AKA Kurt von Kubik", og det står der stadig.
Det har jeg så også skrevet til redaktionen, at der ikke er hold i, for Kurt von Kubik det er ganske rigtig mig, men jeg har ikke haft noget med HIFI4ALL.dk at gøre i snart mange år.
Jeg har ingen profil på det site, og jeg vil heller ikke have en.
Ikke desto mindre kan redaktionen åbenbart ikke finde tid til, at fjerne teksten.
Og nu har redaktionen så oven i købet udelukket CubeLTD fra debatforum, og vedkommende er altså helt uskyldig.
Måske han har gjort noget andet, det ved jeg ikke noget om, men hvis han er blevet udelukket bare fordi, at redaktionen tror, at det er mig der er CubeLTD, så er man altså lidt ude og snurre.
Oven i købet handler tråden om en anden bruger, der spørger efter hvor man kan købe komponenter, og faktisk er det råd der gives ganske udmærket.
Man kan læse tråden under DIY/selvbyg "hvor købes komponenter? så længe den da ikke er slettet.

Det er mig svært begribeligt, hvad det er der sker for redaktionen. Hvorfor overhovedet smide CubeLTD ud in the first place? Det han skriver er jo faktisk helt korrekt.

Den 7. december 2017
Nu er mit navn og aka fjernet fra CubeLTD´s profil på HIFI4ALL.dk
CubeLTD er stadig udelukket, af jeg ved ikke hvilken årsag.
Men jeg vil hermed gerne udtrykke en kort og afmålt tak til redaktionen på HIFI4ALL.dk for korrektionen.
Hvorfor det skulle tage så lang tid, og hvorfor de har valgt ikke at svare eller reagere på nogen af mine tidligere henvendelser, står hen i det uvisse,
Der skete intet før, at jeg kastede mig ud i min første anmeldelse nogensinde på Trustpilot.com, og gjorde redaktionen opmærksom på det.
Set udefra så virker det som om, at HIFI4ALL.dk faktisk dyrker et skidt omdømme, og i givet fald, så må man da kalde det en succes, vurderet på antallet af stjerner her på Trustpilot.
Mon ikke der burde findes en ny ejer til det site, som faktisk interesserer sig for HIFI og debatten herom, fremfor den kedelige situation, som der hersker i øjeblikket.

I øvrigt er det ikke sandt, at HIFI4ALL.dk har kontaktet mig, som der ellers står at læse øverst i anmeldelsen.
Jeg har ikke modtaget kommunikation fra sitet.

4 de dezembro de 2017

Ufatteligt ringe

Engang en god side, men professionelt kørt i sænk af en magtsyg, barnlig og særdeles uprofessionel ledelse, der ikke tøver med at angibe dem der ikke synes præcis det samme som dem.

Og påpeges deres fejl, så slettes indlæg, tråde og brugere for at skjule alle spor.

Barnligt og sørgeligt.

Svar på hifi4all's svar: Tak fordi du bekræfter min bedømmelse. Bliv endelig ved med at grave din egen grav dybere.

23 de maio de 2017

En ejer i små sko

Nu har jeg grinet meget af alle opslagene på denne side. Men har i dag måtte sande at der er noget om snakken. Jeg prøvede på at forklare ejeren af Hifi4All, at hans højttalere ikke nødvendigvis er svaret på alles lykke, og der gik ikke ret lang tid inden mit opslag blev fjernet. Bad så om en forklaring om hvorfor man ikke må sige sin menig, det blev så kun belønnet med en udelukkelse uden nogen forklaring. Helt ærligt skal vi alle ha samme facit mht lyd som redaktøren, for så ender hifi da hurtigt på samme måde som Hifi4All? Jeg mener bestemt ikke jeg har været grov i min tale derinde, men forsøgte kun på at forklare manden, at der altid er flere måder man tolker lyd på, og der er stor forskel på hvad man synes lyder godt. Men vi skal åbenbart alle kunne lide ejerens anlæg, for at være med på hans side. Jeg har været trofast på Hifi4All dagligt siden 2008. Og har da også bakket ejeren op, for der har været mange der ikke har kunne opføre sig ordentligt. Men må indrømme at jeg mistede respekten for ham og hans side Idag. Sådan der kan man ikke drive hverken en internet side, eller noget som helst andet. Der er for det meste altid mere end en mening om tingende. Også det chefen har stående. Men sådan er det ikke på Hifi4All. Jeg håber snart ejeren af Hifi4All lærer af det, for den der egoistiske måde holder ikke i længden.
Der skal være plads til alle derinde som man siger. Men har man en anden mening om hans anlæg, så ryger man ud. Det var der en anden bruger der påpegede, og det var så her at ejeren kom til at gå i for små nogle sko, da denne bruger, mente der var et par fejl på ejerens højttalere. Det ville jeg så ha en forklaring på, hvorfor man ikke må mene noget andet om hans højttaler. Men modsat den anden bruger, så var det mig der røg på porten. Men han har selvfølgelig også skrevet en hel del flere indlæg derinde end mig. Jeg syntes det er synd, at ejeren af Hifi4All ikke snart kan se, at man ikke gør sig selv større, ved at gøre andre mindre..

21 de maio de 2017

Mangel på viden.

Når der laves tests på siden er det på amatøragtigt niveau og der rodes konstant rundt i de tekniske spørgsmål. Men mere kan vel heller ikke forventes da den eneste erfaring der haves er at stå bag disken hos Audioscan.
På et tidspunkt blev der meldt ud at ved flere klager ville siden lukke men det er endnu ikke sket. Jeg forstiller mig at ledelsen på Hifi4all fik kolde føder.

22 de março de 2017

Dybt uprofessionelt.

Sidens ledelse har ingen menneskelig forståelse og egner sig ikke til at drive sådan en side. Desuden mangler forummets moderator teknisk indsigt og viden, og egner sig bestemt ikke til at teste hifi. Bliver det bare lidt teknisk fjumres der rundt i det.
Dyb talentløs og uprofessionel styring.

18 de março de 2017
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

MIn favorit start side

Som ganske almindelig HiFi bruger/nyder har jeg ikke noget at udsætte på HiFI4all. Enig i at det er bøvlet ang. at få foto i køb,salg og bytte.....og hvad så `?. At prisen bliver rettet som er et irritationsmoment for mange som har klaget deres nød til trustpilot....og hvad så, folk vil jo alligevel altid prøve at presse prisen, går også ud fra de fleste kryds tjekker på andre sider mht pris og anmeldelser.
Altid god anmeldelser, kan huske det også var et tema hos High Fidelity dengang det kom på print. De anmeldte også altid pænt,

30 de janeiro de 2017

Skulle skamme sig

Svar til hifi4all.
Jeg bad om at få bare ét eksempel på at der var sket en ulykke i sådan et tilfælde, det kunne hifi4all ikke komme med og jeg har aldrig oplevet det eller hørt om det.
Hvis der er overgang/strøm i ledningen er den farlig selv uden radiator, er der strøm i radiatoren ville jeg kontakte nogle proff folk.
Med hensyn til at finde noget frem angående kabler/annoncer, så nej hifi4all har jo slettet det hele, men jeg kender en der har en masse screenshot af at hifi4all taler med 2 tunger, han er i øvrigt smidt ud fordi hifi4all var ved at blive trængt op i en krog
Selvfølgelig skal hifi4all da på trustpilot men ikke fordi jeg ikke vil være der mere, men for at vise hvordan hifi4all skriver til folk.

* * * * *
Sådan skriver hifi4all til brugerne hvis hifi4all ikke er enig

s27.postimg .org/rzilf24v7/dsddsds.jpg
(Fjern mellemrummet mellem g & .)

Altså i et sprog som hører børn til.
Samtidig er det tydeligt at se at hifi4all skriver en masse teknisk vrøvl som er direkte vildledende for brugere og læsere.
Noget af det er så forkert at læsere risikerer at ende op med et køb der slet ikke fungerer efter hensigten.
Alle der skriver her på trustpilot bliver kaldt for dobbelt profiler kan jeg se og det bliver jeg så nok også
Men mon nogle hifi4all´s svar til brugerne på forummet også kommer fra dobbelt profiler, for der bliver meget tit talt med 2 tunger og især når det handler om kabler som jo gerne skulle passe til hifi4all´s reklame indtægter

19 de janeiro de 2017

Forfærdeligt.!

Man kan umuligt få en debat op at køre når der hverken må nævnes navne på forhandlere, leverandører og i nogle tilfælde produktet selv. hvis produktet der omtales Ikke er i sortimentet hos nogle af de betalende annoncører, så slettes det også.
Jeg har aldrig oplevet magen til uhæmmet kontrol og indsnævrede retningslinier.
Så hvis du overvejer at oprette en bruger, så læs lige de 1163 bud igennem først, og gør op med dig selv om du ønsker at være del af en fuldstændig dikteret side.
beskrivelser og priser ændres konstant i køb/salg forum, så man kan ikke engang selv bestemme hvad man vil sælge sine ting for.
Brug din tid og energi på en af de utallige andre fornuftige sider istedet for.

Bare se de svar der kommer fra hifi4all:

Citat :
"""Hvorfor tager du ikke reel kontakt til mig via Hifi4all, så kan vi måske vende det her ansigt til ansigt? Tør du?"""
: citat slut

Magen til uprofessionel opførsel skal man lede længe efter.
Jeg vil mene at når administratorer begynder at komme med trusler, så er bunden nået og løbet kørt.

17 de dezembro de 2016
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Stjernerne taler sit eget sprog

Som svar til det dummeste svar fra hifi4all, vil jeg da lige skære ud i pap (Hvad der åbenlyst er nødvendigt) at jeg ikke, gentager ikke er en dobbeltprofil.
Det nytter ikke noget at kalde alle personer for dobbeltprofiler at få det til at se pænere ud og m.h.t. årsagen til at blive smidt ud og retningslinjer, der lyver du ganske enkelt ! (Kan bevises op til mange gange)
Du TA´R det seriøst og derfor svarer du som du plejer for at få det til at se uskyldigt ud.
Hvad blev der af din trussel om at lukke forummet hvis der blev ÉN negativ ting mere om hifi4all ?
Jeg skriver som anonym/kaldenavn da det ikke handler om at jeg skal blive set, men at give sin mening efter behandling på din side.
................................................
Der er ikke så meget at skrive om hifi4all da det hele er sådan set skrevet og det bare vil være en gentagelse.
Overvejer du at gøre brug af siden bør du kigge på den en uges tid inden, så du får en idé om hvor nemt det er at ryge ud.
Bare husk på at der både er synlige og usynlige retningslinjer der skal overholdes.
Og nej jeg er ikke en dobbeltprofil som hifi4all elsker at kalde alle, så kritikken ser ud til at komme fra en og samme person, som det bestemt ikke er tilfældet.

28 de setembro de 2016

Køre ikke særlig godt på hifi4all

Hifi4all køre ikke særlig godt, eksempel

En bruger opretter en tråd hvor der spørges om hvor et mærke kan opleves,høres henne og der kommer nogen udemærket svar som dog senere er blivet slettet, også selv om de ikke indeholder links, for så at skrive at man bare kan henvende sine spørgsmål til distributøren og groft sagt på den måde lukke tråden

Andre gange er der slettet billeder,links som kan være nyttige for trådopretteren

Der er nogen som ændre på hvad folk vil have for deres vare i køb,salg & bytte sektionen, som kan være forvirrende for køber

Det hæmmer den kreative udfoldelse,de gode diskutioner når svar, links og billeder slettes, så skriv dog i retningslinierne at relevante billeder og links slettes efter lyst og behag, altså efter administrationens humør eller bare for at minimere pladsen, overskuelighed på hifi4all, den server der bruges

Eller hvis ikke man må oprette links billeder relevante til en tråd, bør det da helt klart og tydelig gøres opmærksom på at relevante billeder og links ikke tolereres, for hvordan søren skal trådopretter få noget ud af sin tråd hvis svar,links,billeder slettes før trådopretter for set og gemt dem som kan være relevante for tråden?

Opdate man ikke omtale andre forhandler og slet ikke linke til dem, man skal nærmest spørge om lov

Du bliver ved med, at linke eller omtale forhandlere uopfordret, hvilket falder ind under velment reklame. Jeg har før bedt dig om, at undlade det, men nu gør du det igen. Derfor er din adgang lukket.

(linker eller omtaler jeg forskellige forhandler er det pga de har gode tilbud,service ofte begge

11 de setembro de 2016

Sølle

Brug ikke tid på at oprette annoncer på hifi4all. Manden ødelægger dem. Fik lige ødelagt 3 annoncer.

4 de setembro de 2016
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais