Jeg har været on/off på hifi4all de seneste år. Nogen gange kom der lidt liv i forummet og en artikel om hifi. Men det er noget siden og jeg må nok konstatere, at nu hvor selv hi-fi messen Sound Soci... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Total useriøs hjemmeside baseret på Old gammel teknologi. Understøttede ikke mine billeder, som måtte resizes til ukendelighed. Men jeg oprettede en annonce, som adm mente skulle sættes til en an... Ver mais
Sitet hvor medlemmer hånes og latterliggøres, påtale bliver bortcensureret, og indehaver kan fortsætte som om intet var hændt. Seneste eksempel, men de findes dog i stort antal på sitet. “ Man k... Ver mais
Hifi4alls største problem at der gennemgående mangler viden og professionalisme. I forum kommer det til udtryk ved vanvittige rettelser i folks indlæg og forkerte informationer til brugerne. Når der... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Hifi og surround magasin om hifi, surround, musik, audio og billede. Hi-fi nyheder, digital tv/HD TV high-fidelity artikler, audio/hifi anmeldelser, audiolinks, debat, hifi-marked
Informações de contato
Dinamarca
- www.hifi4all.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
The Trustpilot 84% 1 står rating "Dårlig" says it all
Run by a dictator, who modifies adverts, changes them, or completely deletes them. Sometimes leaves a advert that was previously edited or deleted...
No consistency.
The almighty forum moderator ******* will not be reasoned with, is stubborn and pig headed on what should be a friendly hifi enthusiast site, for a already small "nich" group of friendly folks!
A once decent website for the hifi enthusiast.
Previous good forums, a buying and selling community now down to three pages.
Two times now, my review has been flagged by Hifi4all owner ........
Both times put up again on Trust pilot.
Even on a public website there to inform the public, owner of hifi4all ********* tries to exert control as he does on his own dwindling website with an overall one star rating on trust pilot..
Hifi4all
Anmeldelser 80 • Dårlig
84% 1 står rating!
He hasn't replied to negative reviews
After my first review for hifi4all was removed for, "flagged to us as being harmful or illegal. It's not the sort of content that should be on Trustpilot, so we 've removed your review.
And now a second time for exactly the same review, that was taken down, and put up again "unedited" another complaint by Mr ******* for exactly the same review arrived in my email.
"hifi4all.dk has flagged your review for containing personal information.
He shouldn't take it so seriously.
It's a hifi platform to buy sell read and discuss.
I can only agree with ALL of the negative reviews below.
Hifi4all a website best avoided
Topmålet af inkompetence og arrogance
Sitet er primært et debatforum. Men debatterne kører for det meste helt af sporet, fordi indehaveren, samtidigt med at han er moderator, ikke kan lade være med at deltage i samtlige debatter. Det svarer jo til at en person ud over at spille på det ene fodboldhold samtidigt dømmer kampen. Bedre bliver det ikke, at moderator ikke behersker 7. klases matematik, men alligevel vil Kloge sig på på kablers tværsnitsareal, som i grunden blot fordrer at man kan beregne arealet af en cirkel. Jeg kan bekræfte øvrige anmelderes dårlige oplevelser.
Sitet hvor medlemmer hånes og…
Seneste eksempel, men de findes dog i stort antal på sitet.
“ Man kan læse det der står mellem linjerne... eller man kan læse det som f…..(redigeret til retningslinjer på Trustpilot) læser biblen.
Men for Prins Knud og hans følge (inkl. Max.H) gentager - præciserer - jeg gerne: Verdens bedste "reproducerede" lyd, via et hifi-system!
Mod tåber kæmper selv guderne forgæves! ”
Hvorfor så ikke bare fjerne din profil fra sitet, den mulighed findes desværre ikke.
1 Stjerne da 0 stjerner kun er muligt…
1 Stjerne da 0 stjerner kun er muligt for ejeren af hifi4none.
Den aldrende og mentalt skrantende mandspersons storhedsvanvid kommer sig så ofte til udtryk på siden. Når realiteterne bliver for uhåndterbare, så blokerer man bare forummet som et lille forsmået teenagepigebarn.
Hvordan seriøse virksomheder nogensinde har kunnet interagere med dette afdankede vanvidsprojekt, er os entusiaster simpelt en gåde! Føj!
Har forsøgt at lave en profil,men…
Har forsøgt at lave en profil,men uanset hvad jeg gør,nix. Får at vide at adm har lukket af!Jeg har haft en profil for nogen år siden,men ikke brugt den,troede egentlig siden var lukket.
Nå trist....
Har flere gange lavet salgs annoncer …
Har flere gange lavet salgs annoncer på hans køb salg bytte. og tænk engang manden sidder fanme og retter i ens priser Jeg har aldrig oplevet ligende
Jeg har så selv efterfølgende rettet prisen igen og wupti dagen efter var min pris igen rettet Manden må være psykopat derfor en stjerne som nok er en halv for meget
Hifi4all gør det godt.
Hifi4all er en fin side hvor Hifi kan diskuteres. Og at hakke på siden er ikke rimeligt, for jeg er helt sikker på de gør det så godt de kan med de ressourcer de har. Min anmeldelse skal ses som min opfattelse af siden, da jeg har været på siden hundrede vis af gange gennem årene.
Ikke til debat
Hifi4all er udlagt som værende et forum hvor man kan debattere sine oplevelser indenfor hifi... Det har desværre trange vilkår, hvor en tråd bliver lukket når admin ikke anser tråden for vigtig nok, eller endda skadelig for forum og specielt køb-salg-brugt markedet, ifølge admins verdenssyn.
Det er meget vigtigt at forhandlere køber annonce-adgang så Hifi4all har noget der kan skabe indtægt, som kan hjælpe til med at opgradere det såkaldte reference-anlæg. Det er derfor heller ikke tilladt at der linkes til forhandlere der ikke har en annonce-aftale, heller ikke for for private brugere at hjælpe andre brugere.
Ændringen af priser og beskrivelser under køb-salg-brugt behøver jeg vist ikke at nævne. Tidligere kommentar om at admin ikke har tid til at skulle bestyre hvad der oprettes af debat lader til at have været overtaget af trangen om at skabe et glansbillede ifølge admins ønskeverden.
Siden udgør en sikkerhedsrisiko
Udover den groteske måde siden drives på, så udgør siden en sikkerhedsrisiko og passwords som indtastes på siden kan nemt opsnappes og udnyttes.
Ejeren af sitet blev gjort opmærksom på det i forummet, og dette var det svar han kom med:
-----------------------------------------------------------
Nej, nej, nej... hvad er verden dog af!!! .... Er der ikke vigtigere ting i verden???
Https blev primært skabt for at beskytte webshops, når der belv benyttet kreditkort... og det bruger Hifi4all ikke! Og det vil koste en formue at lave siden om... en formue som jeg ikke har!
------------------------------------------------------------
Hold dig for guds skyld væk.
Hold dig for guds skyld væk! Der er ikke tale om nogen form for et forum. Det er en enkelt mands eget domæne og han er ikke for fin til at redigere i andres udsagn og holdninger, så de passer til hans egne. Derudover er han teknisk inkompetent, men giver den alligevel gerne gas som det store orakel.
Hvad foregår der!
Men jeg oprettede en annonce, som adm mente skulle sættes til en anden pris… jeg mener. Hvad er meningen med et brugt marked, hvis manden bag siden, af en eller anden grund vil sælge varen billigere eller dyre.?
Han er da velkommen til at byde, men at rette i priser er helt fra væggen.
Luk siden ned!
Hifi4all.dk er Fjæsbook North Corean-style
Hifi4all.dk er ligesom Fjæsbook North Corean-style. Dine egne overskrifter ændres efter redaktørdiktatorens forgodtbefindende. Når en debatråd endelig er kommet godt fra start og holdningerne er mange og meninger brydes, så lukker redakdiktatoren tråden med en utidig bemærkning om, at nu er det emne vist også uddebatteret og dermed basta.
Højst mærkværdigt, dybt useriøst og uværdigt debatforum for hifi-interesserede. Klar anbefaling: BØR BOYCOTTES.
Uprofessionelt drevet
Uprofessionelt drevet. Der er tydeligvis ikke en redaktion, men kun en enkelt administrator, som ikke tåler modsigelse.
En advarsel.
En advarsel.
Ejeren af denne hifiside sletter velmente råd til brugerne.
Jeg oprettede mig som bruger, skrev et indlæg som et råd til en bruger, men kort efter var indlægget slettet og min brugerprofil ligeså, hvorfor er der ingen der ved men sådan gør man nok på den side.
Ingen tvivl om at ejeren gerne vil fremstå som den mest vidende, problemet er bare at han misinformerer personerne på siden.
Men mon ikke det hænger lidt sammen med at der skal reklamepenge i pengekassen.
Sørgeligt at indholdet på siden afhænger af reklamepenge i stedet for reelle brugbare debatter.
Brug ikke denne side
Brug ikke denne side.
Den er styre siden vil bestemme hvad prisen skal være på det man sælger.
Hvis han mener noget er for billigt så sætter han prisen op.
Underlig mand.
Mvh
Censur, enevælde og mangelfuld faglig viden.
Som bruger af HiFi4all gennem flere decennier og mange hundrede debatindlæg har jeg nu også oplevet det, som går igen i stort set alle anmeldelser her på Trustpilot.
Jeg er blevet censureret uden forklaring, har fået rettet i salgsannoncer uden forudgående henvendelse og er blevet latterliggjort i indlæg om emner, jeg har dyb praktisk indsigt i. Alt sammen af en redaktør og ejer, som gennem disse handlinger på fremragende vis har bevist sin mangel på både respekt for - og indsigt i de emner, han redigerer.
Jeg er dybt rystet, sikkert fordi jeg har været med siden '80erne, hvor HiFi4all var respekteret og blev tegnet af mennesker med dyb viden om de ting, de skrev om.
Jeg kan på denne baggrund ikke på nogen måde anbefale, at man opfatter sitet som seriøst. Man kan på ingen måde være sikker på, at de debatindlæg, man læser, fuldt og helt repræsenterer det, der oprindeligt blev skrevet.
Jeg har læst samtlige tidligere skrevne anmeldelser her på Trustpilot om HiFi4all igennem og kan desværre genkende så godt som alt, hvad der er skrevet.
Hvor er det dog trist!
udemærket
Der er kommet mere ro over debatterne men næsten for meget ro. Om det er vejrets skyld eller aktiviteten er flyttet til facebook grupperne er svært at spå om
Man tror simpelhen det er løgn...
Man tror simpelhen det er løgn ,men det er det ikke.
Chokerende
Nu ved jeg hvordan det må være at bo Nordkorea, helt uden at tage dertil.
Nordkoreansk censurniveau
Nordkoreansk censurniveau. Uvidende anmelder.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.