Som altid gode priser og godt udvalg, hurtig respons med bekræftelse og pakning af ordre. Hurtig levering
Veja o que dizem as avaliações
Super nemt at bestille gave fra online shoppen - inklusiv personlig kort hilsen til modtageren, inkluderet del af H.J. Hansen online service. Bestilt fra udlandet - og absolut min bedste nye online s... Ver mais
A empresa respondeu
Lækker forretning med altid tårnhøj kvalitet, servicen er altid fantastisk, som kunde bliver du mødt, hørt og set og der gås rigtig langt for at jeg som kunde lige får den helt bestemte vare jeg efte... Ver mais
A empresa respondeu
Købte vine og vinglas på Black Week. Bestilte om morgenen, de blev leveret om aftenen! Desværre manglede en kasse med glas, hvilket deres kundeservice hurtigt fik rettet op. Kan varmt anbefale at k... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
H. J. Hansen Vin/ Vinspecialisten er meget tætte samarbejdspartnere med 45 butikker fordelt over hele Danmark, bundet sammen af kærligheden og passionen for vin og spiritus. Sammen er vi Danmarks største leverandør med produkter fra hver en afkrog af verden. Små, kreative producenter fra Stockholm til Sonoma, elegante, franske vingårde og italienske producenter med rødder helt tilbage til middelalderen. Her på siden finder du tusindvis af produkter, som du kan bestille og afhente gratis i din nærmeste Vinspecialisten eller H.J. Hansen Vin. Fragten skal du altså ikke tænke på. Vi tilbyder også vinglas fra østrigske Riedel, som man ikke bør tøve med at kalde verdens bedste. De er skabt med den optimale nydelse af den enkelte drue for øje og får din vins bedste sider frem. Det er derfor, at glassene står på de bedste restauranter over hele verden.
Informações de contato
Vestergade 97-101, 5000, Odense C, Dinamarca
- +4563128200
- salg@hjhansen.dk
- www.hjhansen-vin.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 40% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
god vin oplevelse.
god vin oplevelse.
Igen har jeg købt vine der fuldt lever op til beskrivelsen og hermed min forventning. Det er en tryghed når man køber i WEB butikken at man kan stole på beskrivelserne
Alt gik hurtigt og smertefrit
Alt gik hurtigt og smertefrit. Jeg er godt tilfreds
Nemt og overskueligt hurtig besvarelse…
Nemt og overskueligt hurtig besvarelse og afhentning nemt,
Bestilte kl
Bestilte kl. 11 en vare til udlevering og kl. 19 samme dag kom den til min hoveddør. Det er helt vanvittigt imponerende.
Bordeaux vin
Fantasticks vin til prisen, det er en rigtig god madvin
Hurtig og effektiv levering
Fin og hurtig betjening.😀😀😀
Problemer med hjemmeside og dårlig service
Jeg købte 6+1 flasker vin for at få fri fragt og blev herefter spurgt om jeg ikke ville tilmelde mig deres vinklub og spare 35 kr. Det er jo altid rart at spare penge. Hjemmesiden viste det nye beløb med besparelsen. Jeg gik herefter til betaling hvor jeg desværre ikke var opmærksom på at uden nogen for for information var der pludselig lagt fragt på. Det koste mig derfor 82,50 kr ekstra at tilmelde mig vinklubben. Jeg ringede efterfølgende for at høre om der ikke kunne gøres noget, men svaret var helt enkelt: Det kunne man ikke gøre noget ved og at hjemmesiden ikke gav de rigtige informationer var ligegyldigt for der kom jo en orderbekræftelse.

Resposta da H.J. Hansen Vin
Et hurtigt køb og en hurtig levering og…
Et hurtigt køb og en hurtig levering og så en tilfreds kunde!
Absolut god service.
Hej jeg bestille nogle spiritus…
Hej jeg bestille nogle spiritus produkter online. Jeg valgte levering i Aalborg afd.
der fik jeg en sublim betjening og blev inspireret til at handle lidt Rose vin. Jeg kan virkelig anbefale forretningen i Aalborg.
God betjening og rådgivning samt altid…
God betjening og rådgivning samt altid ekstra service.
Her kan man trygt handle
Gode priser, stort udvalg og super god kundeservice.
Gode vare og hurtig levering
Gode vare og hurtig levering
Alle aftaler er overholdt 👍
Alt fungerede næsten perfekt
Alt fungerede perfekt. Varer og levering var ok .
God vin til pengene
Gode tilbud og fint udvalg
Købte 6 Riedel champagne glas til en…
Købte 6 Riedel champagne glas til en gave, de levede bestemt op til forventningen meget smukke glas. Hurtig levering til butik og nem afhentning
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.