Theis Vine Avaliações

1.106
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde bestile nogle Vine, der blev leveret inden for 2 dage. Postnord havde efterfølgende desværre klokket i det. Jeg tog fat i Thies vine's kundeservice og fik lynhurtigt svar og de hjalp med... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Problem at post DK havde ødelagt en kasse prosecco mens 18 fl god rose havde overlevet. Jeg ringede til Theis og næste morgen stod der 6 nye flaskerudenfor døren. SÅDAN! 3 dage senere fik jeg et kald... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sublim service! Købte en kasse vin på deres webshop hvor en af flaskerne desværre var dårlig. Skrev det til dem, og fluks var der en erstatningsflaske på vej. Den gamle…? “Den hælder du bare i vasken”... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde egentlig taget fejl af proceduren, og havde endnu ikke fået en sms om,at mine varer var nået frem, men da jeg nu alligevel var der, kunne de selvfølgelig godt lige finde dem fra. Tak for god... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de vinhos

Sobre Theis Vine

Escrito pela empresa

Theis Vine forhandler vin af høj kvalitet. Du finder vores butik i hjertet af København og på www.theis-vine.dk kan du lade dig inspirere af tusinder af vine i webshoppen døgnet rundt.

Theis Vine er en af Danmarks førende leverandører af kvalitetsvine. Vores vine karakteriseres ved en unik og udsædvanlig agenturportefølje, som består af små og store producenter verden over. Du finder bl.a. Vieux Télégraphe, Armagnac Laberdolive, Lambrays, A.E. Dor, Bodegas Aalto, Bodegas Mauro og Finca Allende.

Om Theis Vine - danmarks førende 'Fine-Wine'-specialist

Escrito pela empresa

Fine Wine specialist
Som landets eneste egentlige ”Fine Wine” specialist, rådgiver Theis Vine liebhavere, samlere og vinelskere omkring vinkøb, opbygning af vinkældre og investering i vin. Vi er en af de få vinimportører, som udbyder vine fra Bordeaux og andre spændende vinområder på en-primeur- og forsalgsbetingelser.
Unik agenturportefølje
I dag karakteriseres Theis Vines agenturportefølje, som en af markedets mest kompetente og usædvanlige. Koncentrationen af egentlige højkvalitetsagenturer samlet i én virksomhed er unik, og findes ikke mage til i Skandinavien. Navne som Vieux Télégraphe, Marc Kreydenweiss, Lambrays, Lamarche, Pataille, Lignier, Damoy, Anne Gros, Leroy, Rossignol, Tempier, Pradeaux, Trevallon, Simone, Baumard, Bourgeois, A.E. Dor, Mauro, Aalto, Torello, Ganuza, Biondi Santi taler helt for sig selv.
Kvalitet er nøgleordet hos Theis Vine
Kernen i Theis Vines virke er handel med vine af meget høj kvalitet, hvad enten der er tale om vin fra Bourgogne, Bordeaux, Spanien eller New Zealand. Den kompromisløse jagt på den bedste vin, inden for hver region, er drivaksen i vores indkøbsarbejde. Det er det, der gør vores hverdag interessant og ekstraordinær.
Fire markedssegmenter
Theis Vine betjener fire markedssegmenter: private liebhavere, erhvervsvirksomheder, restauranter og vinforretninger. Arbejdet på tværs af segmenterne sikrer dynamik og konstant udvikling i vores agenturportefølje.
Konkrete opgaver
Theis Vine har et ganske særligt forhold til landets gastronomi-restauranter. Vi rådgiver om opbygning af vinkort, sammensætning af mad og vin, opbygning af vinkældre etc. Theis Vines ansatte har mange års erfaring i vinbranchen, så kompetencen vi udbyder er unik. Hos Theis Vine servicerer vi hver dag virksomheder med mangeartede opgaver som: Udvikling af gaveløsninger, opbygning af virksomhedsvinkældre, levering af vin til firmakantiner med videre. Vi har endvidere et tæt samarbejde med udvalgte vinforretninger, som lokalt distribuerer vores produkter. Her assisterer vi med porteføljesammensætning og lokal markedsføring.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.106)

42 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God leverandørleverance

Dejligt at vinen bliver leveret af en leverandør der viser hvornår de er fremme med vinen. Det betyder meget at man ikke skal vente hele dagen hjemme uden at vide hvornår man forvente levering.

26 de janeiro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Stort udvalg og god…

Stort udvalg og god afhentningsoplevelse. Men - jeg fik så mange forvirrende mails, mens jeg ventede på, at min ordre kunne hentes i butikken. De er ikke super kundevenlige, dem kunne I godt kigge på og optimere.

16 de dezembro de 2025

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais