Jeg er relativt ny kunde hos HK og har allerede fået indtryk af at de lever op til mine forventninger og forhåbninger og faktisk også mere til. Jeg har haft fornøjelsen af at få hjælp og rådgivnin... Ver mais
A empresa respondeu
Er forholdsvis ny kunde, men på ingen måde imponeret. Jeg bliver kastet frem og tilbage mellem "kundeservice" og it, da ingen kan/gider hjælpe mig med at få adgang til mine dokumenter/breve - super... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig behagelig kundeservice og gode forsikringer via Alka. Sjældent har jeg følt mig så godt behandlet. Tak for at vise et første klasses eksempel på god, nærværende og ekstraordinær service. Det... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har været fuldtidsmedlem af HK som A-kasse i over seks-syv år, og jeg har været utrolig glad for min oplevelse hos dem gennem alle årene. Hver gang jeg har haft spørgsmål til mine lønsedler, mi... Ver mais
A empresa respondeu
HK skaber værdi, styrke og muligheder i dit arbejdsliv. Vi vil være Danmarks mest indflydelsesrige fagforening og arbejdspladsernes foretrukne valg. Vi er blandt Danmarks største fagforeninger og a-kasser. Derfor er vores medlemmer overalt. Langt de fleste danske arbejdspladser har HK-medlemmer ansat inden for et af mange fagområder, hvor HK garanterer ordnede løn- og arbejdsforhold ved hjælp af aftaler og overenskomster. Medlemmer af HK nyder bl.a. godt af excellent viden og serviceniveau, blade og magasiner, gratis juridisk bistand og billige forsikringer.
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Meget hjælpsomme og venlige medarbejdere

Resposta da HK Danmark
Jeg har vist allerede skrevet at jeg fik en hyggelig og informativ info, hos Brit . Tak

Resposta da HK Danmark
Tilbagemelding på et sprog som er til at forstå

Resposta da HK Danmark
Donot waist your money on that union.
I get really disappointed each time I contact this union. It all started when I needed to apply for akassa. They speak only Danish and they rejected to help me. As they wanted to prevent me from my rights. A friend of mine helped me to apply to get dagpenge and when i submitted a complaint. They started to speak a little bit English but not in a nice way. They are so lazy and they donot want to help me to find a job. In the beginning they told me that if I want to take a course , I have to pay it my self . This is not true as the jobcenter and the akassa can pay for a course for me. After complaining a lot for misleading me and giving me wrong information about the rules . They agreed on what I have mentioned but they wrote on the system that I should not get a support to take any course to prevent me from developing my self to find a job. My advisor S k prevented me to take a course to help me to find a job. S k Told me “I donot have a job inside my pockets “ . What an unprofessional way of communication! When I suggested to take another course to take a master degree T H wrote in the system to the jobcenter that I donot have the right to take it. Really a bad experience. Now I have another advisor lone who mentioned that she will beat me up on the phone and she called me angry on friday 8/5/2026 and she told me we are giving you more than you deserve like I am a beggar or something. Yes I have submitted complaints including what I have been through at HK but unfortunately their manager S J acts blind mentioning it is not their responsibility to help me with anything!
I need to mention as well that they rejected to help me to create a case against my last employer. As they didnot report my salary to skat and they did other illegal things. The case worker told me that I have to do everything my self!! When I created a case at skat about my salary and other things as I was fighting for my pension as well. The case worker contacted skat on my behave and asked them to close the case! Now I lost my right to get the rest of my commission and pension. HK even failed to help me with anything and increased my stress. I regret joining them. I wrote the initials of the employees names as they keep deleting my review because of their names!
Update:
I have sent many complaints to the email that you mentioned for klag. It has been around 4 months and no one replied. I have sent a new email 2 weeks ago where I mentioned that if you still reject to help me with my case and make your employees work I will not pay for my membership at your union . As I didnot want to waste more money on you! I have moved already my akassa from you to another one!

Resposta da HK Danmark
Jeg fik en god og professional hjælp fra HK vedr. en sag på vores arbejdsplads.

Resposta da HK Danmark
Når man kontakter HK for at få overenskomst på arbejdspladsen er der der med det samme.
Når man skal betale sit medlemskab, er de der med det samme.
Men er man man og går ned med stress, så skal man ikke forvente nogen form for hjælp.
Skriver man mail, svarer de ikke
Samtaler man med dem, oplyser man har konsentration besvær, og husker dårligt, er svaret, om man ikke kan skrive ned, hvad der er sket op til sygemelding.
Når man igen ringer op, husker samme person ikke problemer med konsentration besvær, men de husker man er irreterende over sin situation, og hurtigt anklager en for at være agressiv. På intet tidspunkt ser man deres medlem, som værende frustreret over ingen hjælp.
Bruger man deres hjemmeside og søger under stress, og ønsker man samtale med HK, kan man bestille en samtale. Og så ringer de op fra a kassen, og kan selvfølgelig ikke hjælpe.
Som talsperson for HK føler man at man har lokket sine kolleger med til noget der ikke holder vand.
Jeg er flov over at skulle fortælle mine kolleger, hvor lidt opbakning ens fagforening kommer med, når der er problemer.
Jeg kan efter fem x kontakt med HK kun anbefale, at man ikke vælger den fagforening, da det er en hul forsikring man køber.
Deres behandling er på ingen måde fair.
Svar til HK
Jeg bemærker at jeres medarbejder har valgt at justere versionen til den passer ind til den udgave HK ønsker at fortælle omverdenen.
Det er bare på ingen måde den oplevelse mandlige medlemmer modtager.
For jeg har haft samtaler med andre kvindelige medlemmer, der ikke er ligge så hårdt ramt af stress, der i den gamrad har fået hjælp fra HK.
Hjælp som jeg på ingen måde er blevet tilbudt.
At sige jeg har været tilbudt at kontakte trivsel linjen, viser hvor lidt styr på GPDR HK har. O sidste samtale spørger jeres medarbejder om hvorfor jeg ikke har ringet til trivsel linjen, som HK forslog dagen før. Her har HK snakket med en kollega til mig. Utroligt man har så lidt styr på sagerne.
Eneste hjælp/råd jeg har modtaget er at jeg burde skrive hele forløbet ned.
Rådgivning eller lignende, den slags bliver mænd ikke tilbudt i HK.

Resposta da HK Danmark
Altid venlige og meget hjælpsomme, og de giver sig tid til at lytte , og kommer med gode råd

Resposta da HK Danmark
Som altid en god oplevelse.
Jeg fik venligt svar på alle mine spørgsmål.

Resposta da HK Danmark
Medarbejderen var venlig og hjælpsom . God service.

Resposta da HK Danmark
Rolig og venlig medarbejder, der havde tid til at høre min historie.
Han erkendte, at i min situation var han noget usikker på hvilken hjælp, jeg kunne få og sendte mig videre til SR-bistand.

Resposta da HK Danmark
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.