HK Danmark Avaliações

3.451
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er relativt ny kunde hos HK og har allerede fået indtryk af at de lever op til mine forventninger og forhåbninger og faktisk også mere til. Jeg har haft fornøjelsen af at få hjælp og rådgivnin... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Er forholdsvis ny kunde, men på ingen måde imponeret. Jeg bliver kastet frem og tilbage mellem "kundeservice" og it, da ingen kan/gider hjælpe mig med at få adgang til mine dokumenter/breve - super... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig behagelig kundeservice og gode forsikringer via Alka. Sjældent har jeg følt mig så godt behandlet. Tak for at vise et første klasses eksempel på god, nærværende og ekstraordinær service. Det... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været fuldtidsmedlem af HK som A-kasse i over seks-syv år, og jeg har været utrolig glad for min oplevelse hos dem gennem alle årene. Hver gang jeg har haft spørgsmål til mine lønsedler, mi... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Seguro Renda Familiar
  2. também em
  3. Sindicato

Informação fornecida por fontes externas variadas

HK skaber værdi, styrke og muligheder i dit arbejdsliv. Vi vil være Danmarks mest indflydelsesrige fagforening og arbejdspladsernes foretrukne valg. Vi er blandt Danmarks største fagforeninger og a-kasser. Derfor er vores medlemmer overalt. Langt de fleste danske arbejdspladser har HK-medlemmer ansat inden for et af mange fagområder, hvor HK garanterer ordnede løn- og arbejdsforhold ved hjælp af aftaler og overenskomster. Medlemmer af HK nyder bl.a. godt af excellent viden og serviceniveau, blade og magasiner, gratis juridisk bistand og billige forsikringer.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(3.451)

408 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Meget hjælpsomme og venlige medarbejdere

Meget hjælpsomme og venlige medarbejdere

17 de junho de 2026

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner.
Vi er glade for at du har oplevet hjælpsomme wog venlige medarbejdere hos HK.

God service og information

God service og information

Hej Connie,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner.
Det glæder os at du har haft en positiv oplevelse med HK med god information og service.
Du er altid velkommen til at kontakte os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har vist allerede skrevet at jeg…

Jeg har vist allerede skrevet at jeg fik en hyggelig og informativ info, hos Brit . Tak

Kære Eve,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner.
Det glæder os at du har haft en positiv oplevelse, hvor du har fået en hyggelig og informativ information ved en af vores medarbejdere.

En god oplevelse

Man fik en god vejledning og et klart svar på ens spørgsmål

15 de junho de 2026

Kære Inge,

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner.
Det glæder os at du har haft en positiv oplevelse med god vejledning samt klart svar på dine spørgsmål
Du er altid velkommen til at kontakte os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og prof tilbagemelding på forespørgsel

Tilbagemelding på et sprog som er til at forstå

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner.
Vi er glade for, at vores feedback var let at forstå.
Vi er altid klar til at hjælpe dig - Tak for den positive anmeldelse!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Donot waist your money on that union.

Donot waist your money on that union.
I get really disappointed each time I contact this union. It all started when I needed to apply for akassa. They speak only Danish and they rejected to help me. As they wanted to prevent me from my rights. A friend of mine helped me to apply to get dagpenge and when i submitted a complaint. They started to speak a little bit English but not in a nice way. They are so lazy and they donot want to help me to find a job. In the beginning they told me that if I want to take a course , I have to pay it my self . This is not true as the jobcenter and the akassa can pay for a course for me. After complaining a lot for misleading me and giving me wrong information about the rules . They agreed on what I have mentioned but they wrote on the system that I should not get a support to take any course to prevent me from developing my self to find a job. My advisor S k prevented me to take a course to help me to find a job. S k Told me “I donot have a job inside my pockets “ . What an unprofessional way of communication! When I suggested to take another course to take a master degree T H wrote in the system to the jobcenter that I donot have the right to take it. Really a bad experience. Now I have another advisor lone who mentioned that she will beat me up on the phone and she called me angry on friday 8/5/2026 and she told me we are giving you more than you deserve like I am a beggar or something. Yes I have submitted complaints including what I have been through at HK but unfortunately their manager S J acts blind mentioning it is not their responsibility to help me with anything!
I need to mention as well that they rejected to help me to create a case against my last employer. As they didnot report my salary to skat and they did other illegal things. The case worker told me that I have to do everything my self!! When I created a case at skat about my salary and other things as I was fighting for my pension as well. The case worker contacted skat on my behave and asked them to close the case! Now I lost my right to get the rest of my commission and pension. HK even failed to help me with anything and increased my stress. I regret joining them. I wrote the initials of the employees names as they keep deleting my review because of their names!
Update:
I have sent many complaints to the email that you mentioned for klag. It has been around 4 months and no one replied. I have sent a new email 2 weeks ago where I mentioned that if you still reject to help me with my case and make your employees work I will not pay for my membership at your union . As I didnot want to waste more money on you! I have moved already my akassa from you to another one!

1 de maio de 2026
Avaliação não solicitada

Hello Laila,

Thank you for your review. We are sorry to hear that your experience did not meet your expectations.

As we are unable to discuss individual cases on Trustpilot, we would like to invite you to contact us directly so that we can look at your case.
Please send an email to klage@hk.dk, including your email address and telephone number, and mention that your inquiry relates to a Trustpilot review.

Kind regards
Bettina /HK A-Kasse

arbejdsmiljø og arbejdspres

Jeg fik en god og professional hjælp fra HK vedr. en sag på vores arbejdsplads.

15 de junho de 2026

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner.
Vi er glade for at høre, at vi kunne give dig god og professionel hjælp.
Vi er glade for din positive feedback og du er altid velkommen til at kontakte os.

Sølle hjælp til medlemmer

Når man kontakter HK for at få overenskomst på arbejdspladsen er der der med det samme.

Når man skal betale sit medlemskab, er de der med det samme.

Men er man man og går ned med stress, så skal man ikke forvente nogen form for hjælp.

Skriver man mail, svarer de ikke

Samtaler man med dem, oplyser man har konsentration besvær, og husker dårligt, er svaret, om man ikke kan skrive ned, hvad der er sket op til sygemelding.

Når man igen ringer op, husker samme person ikke problemer med konsentration besvær, men de husker man er irreterende over sin situation, og hurtigt anklager en for at være agressiv. På intet tidspunkt ser man deres medlem, som værende frustreret over ingen hjælp.

Bruger man deres hjemmeside og søger under stress, og ønsker man samtale med HK, kan man bestille en samtale. Og så ringer de op fra a kassen, og kan selvfølgelig ikke hjælpe.

Som talsperson for HK føler man at man har lokket sine kolleger med til noget der ikke holder vand.

Jeg er flov over at skulle fortælle mine kolleger, hvor lidt opbakning ens fagforening kommer med, når der er problemer.

Jeg kan efter fem x kontakt med HK kun anbefale, at man ikke vælger den fagforening, da det er en hul forsikring man køber.

Deres behandling er på ingen måde fair.

Svar til HK

Jeg bemærker at jeres medarbejder har valgt at justere versionen til den passer ind til den udgave HK ønsker at fortælle omverdenen.

Det er bare på ingen måde den oplevelse mandlige medlemmer modtager.
For jeg har haft samtaler med andre kvindelige medlemmer, der ikke er ligge så hårdt ramt af stress, der i den gamrad har fået hjælp fra HK.
Hjælp som jeg på ingen måde er blevet tilbudt.
At sige jeg har været tilbudt at kontakte trivsel linjen, viser hvor lidt styr på GPDR HK har. O sidste samtale spørger jeres medarbejder om hvorfor jeg ikke har ringet til trivsel linjen, som HK forslog dagen før. Her har HK snakket med en kollega til mig. Utroligt man har så lidt styr på sagerne.

Eneste hjælp/råd jeg har modtaget er at jeg burde skrive hele forløbet ned.

Rådgivning eller lignende, den slags bliver mænd ikke tilbudt i HK.

Avaliação não solicitada

Kære Kenneth

Du har hhv. d. 15. og 16. juni været i kontakt med erfarne faglige medarbejdere.
De har tilbud hjælp og rådgivning indenfor rammerne af det, din situation tilskriver.
Du er også blevet tilbud hjælp fra Trivselslinjen.

Vi er kede af din oplevelse, men genkender altså ikke beskrivelsen af forløbet.
Hos HK går vi meget langt for at hjælpe vores medlemmer, så snart det er muligt.
Du er velkommen til at kontakte os igen, så vi i god tone kan vurdere dine muligheder.

Mvh HK Handel Hovedstaden

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid venlige og meget hjælpsomme

Altid venlige og meget hjælpsomme, og de giver sig tid til at lytte , og kommer med gode råd

12 de junho de 2026

Hej Marianne,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner.
Vi er glade for at høre, at du altid oplever os som venlige og hjælpsomme. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som altid en god oplevelse

Som altid en god oplevelse.
Jeg fik venligt svar på alle mine spørgsmål.

14 de junho de 2026

Hej Susanne,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner.
Det glæder os at du har haft en god oplevelse, hvor du fik svar på alle dine spørgsmål.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Medarbejderen var venlig og hjælpsom

Medarbejderen var venlig og hjælpsom . God service.

11 de junho de 2026

Hej Birgitte,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner.
Vi er gladefor din positive oplevelse med venlig og hjælpsom medarbejder samt god service ved HK.

Rolig og venlig medarbejder

Rolig og venlig medarbejder, der havde tid til at høre min historie.
Han erkendte, at i min situation var han noget usikker på hvilken hjælp, jeg kunne få og sendte mig videre til SR-bistand.

Hej Lene,

Vi er glade for at høre, at vores medarbejder var venlig og tog sig tid til dig.
Vi sætter pris på din feedback og er tilfredse med, at vi kunne hjælpe dig videre.

Super god service

Super god service, meget kompetente medarbejdere.

9 de junho de 2026

Hej Pia,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner.
Det glæder os at du har haft en positiv oplevelse med kompetente medarbejdere samt god service ved HK.

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner.
Vi er glade for at du har en oplevelse af at du altid kan hente hjælp ved HK – det betyder meget for os.

I gør det godt

10 de junho de 2026

Hej Peter,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner.
Det glæder os at du har haft en positiv oplevelse med HK – det betyder meget for os.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Meget hjælpsomme. Bare ok.

Kære Inger,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner.
Det glæder os at du har haft en positiv oplevelse med hjælpsomme medarbejdere ved HK.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god og hurtig hjælp

Hej Sirwan,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner.
Vi er glade for at du har haft en positiv oplevelse med god og hurtig hjælp fra HK.

Rikke/HK’

Sød og hjælpsom medarbejder

Sød og hjælpsom medarbejder

9 de junho de 2026

Hej Susanne,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner.
Det glæder os at du har haft en positiv oplevelse med en sød og hjælpsom medarbejder ved HK.

Sød, venlig og kompetent

Sød, venlig og kompetent svar på min henvendelse.

3 de junho de 2026

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner.
Vi er glade for at du har haft en positiv oplevelse med HK og har fået venligt, samt kompetent svar ved HK.

Hej Helle,

Vi beklager at du har haft en dårlig oplevelse i forhold til kommunikation – det er ikke den følelse vi ønsker vores medlemmer skal stå tilbage med. Du er meget velkommen til at kontakte os hvis der er noget vi kan være behjælpelig med.

Mvh
Rikke/HK

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais