Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lange leveringstid og ingen svar på mail eller telefon. Jeg bestilte og betalte mine varer d. 27/3, og modtager en mail om, at de sender en ny mail når mine varer er afsendt. 4 dage senere har jeg i... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

En smule skeptisk på baggrund af anmeldelserne, men bestilte en KASK ridehjelm fra dem. Bestilte lørdag aften. Fik tracking link mandag formiddag. Pakken afsendt tirsdag og kunne hentes torsdag :) så... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Efter 4 dages stilhed (ordredato 25/10) har jeg nu fået annulleret hele min ordre (inkl. varer, der skal bruges til en fødselsdagsgave om et par dage), fordi butikken åbenbart selv har lavet en fejl o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte en jakke på et supergodt tilbud. Den skulle bruges til gave men da den kom, så kunne vi se, at den var for stor. så vi returnerede den og bestilte samme jakke én størrelse mindre. Begge besti... Ver mais

3,2

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nem bestilling og hurtig levering

Bestilte et par springgamacher om lørdagen i påsken og de er allerede kommet idag, onsdag 😊

Var lidt betænkelig ved at handle hos dem pga. knap så gode anmeldelser, men tog chancen - Jeg har KUN positive ting at sige!😊

Super nemt og overskueligt bestille og super hurtig levering - 5 stjerner herfra!

12 de abril de 2023

Elendig kundeservice

Købte et par ridebukser i november til julegave. Desværre for små, har forsøgt kontakt for ombytning og lagt besked på tlf svarer, men de vender ikke tilbage.
Har handlet her 3 gange i 1 - første, sidste og eneste gang.

10 de novembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lad være med at købe gavekort

Lad være med at købe gavekort, medmindre du er 100% sikker på dit produkt! Fuldstændig elendig kundeservice.
Jeg har siden 25 december prøvet at returnere et gavekort fra dem. Først skriver jeg til dem, hvor jeg får svar om at de har lukket i juletiden. Siden da har jeg skrevet og ringet adskillige gange men uden svar tilbage.

Sidder nu med penge på et gavekort jeg ikke kan bruge, selvom returretten tydeligt antyder at det kan returneres inden de 14 dage.

Forfærdelig oplevelse

24 de dezembro de 2022

Fantastisk service

Jeg bestilte et par handsker, der kom dagen efter.
Desværre var foret i den ene finger “forkert”, så jeg kontaktede HorsePoint. Her fik jeg en super fin hjælp, og en returlabel tilsendt på mail.
Da der desværre ikke var flere af denne handske i min str., blev jeg ringet op og fik tilbudt et andet par (dyrere) handsker, uden at skulle betale merprisen, hvilket jeg takkede ja til.
Dagen efter modtog jeg det lækreste par handsker.
Jeg er virkelig tilfreds -både med HorsePoints service og mine handsker.

5 de janeiro de 2023

Helt fin oplevelse

Helt fin oplevelse. Var lidt mistænkelig, da webshoppen havde mange dårlige anmeldelser, men jeg fik hurtigt svar fra kundeservice, da jeg skrev med dem om min bekymring for, om man fik sine varer. Jeg modtog mine varer 6 dage efter jeg afgav min ordre (2 af dagene var weekend). Jeg kan klart anbefale andre at handle her.

2 de dezembro de 2022

Øv kundeservice

Lagde en ordre på en jakke, der desværre vidste sig at være udsolgt i farve og størrelse. Det er jo hvad der kan ske.
Kontakter butikken pr. Mail og telefon 7 dage efter da jeg kun har modtaget en ordre bekræftelse.
Jeg bliver oplyst de har prøvet at ringe til mig 1 gang, den dag jeg bestilte jakken og så der ikke gjort mere fra deres side.
Jeg er skuffet over den manglende service. Ved der kan være travlt, men der kunne være sendt en besked efter opkaldet ikke blev besvaret.
Jeg håber der lige bliver sendt en besked afsted til næste kunde skulle et opkald om udsolgt vare ikke gå igennem.

11 de outubro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais