House of Kids Avaliações

5.813
O TrustScore é 3 de um total de 5

3,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Leider dauern Retouren ewig. Und man wird immer vertröstet, dass das Paket bestimmt nächste Woche bei ihnen ankommt. Ich warte immer noch. Seit 20 Tagen mittlerweile. Sehr frustrierend. Bei Klarna... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ich habe einen Schneeanzug bestellt und mit dem beigelegten Rücksendeetikett wieder zurückgeschickt da er nicht gepasst hat. Bis heute habe ich keine Rückerstattung des Kaufpreises erhalten. Nichtmal... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har netop bestilt og modtaget varer fra House of kids midt i fødselsdags-travlhed med en levering på lidt over 24 timer på trods af bestillingen fandt sted på en søndag🤗 idag mandag er pakken modt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Moda Infantil

Sobre House of Kids

Escrito pela empresa

Hos House of Kids finder du det bedste udvalg af børnetøj og børnesko.
God kundeservice er en af vores mærkesager.

Hummel, Molo, Müsli by Green Cotton, Mini A Ture, Wheat, Name It Bisgaard, Angulus og mange flere af de mest populære mærker til børn finder du på vores webshop.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(5.813)

13 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering - altid en fornøjelse at handle her.

Bestilte en jakke til en rigtig god pris og modtog den dagen efter.
Altid en fornøjelse at handle hos House of Kids.

10 de dezembro de 2024

Kære Emilie,
Tusind tak for din fine besked, det er rigtig dejligt at høre. Vi håber, I bliver glade for den fine jakke du har bestilt. Vi vil glæde os, til at hjælpe dig en anden gang.
En rigtig dejlig weekend til dig og dine kære:-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Quick Shipping and quality brands stocked!

Bought a mini a ture coat for my toddler and was so impressed with how fast it was shipped to the U.K.! I ordered on 3rd December and it arrived on the 9th! I was kept well informed on the parcels progress and the coat itself is gorgeous, if you’re debating getting a winter coat for your child on the site I definitely recommend mini a ture. I didn’t realise the winter coat I ordered actually comes with thumb holes on the inner sleeve cuff! Which I’m thrilled about as my daughter is a firm glove hater 😅 so I now have a way to keep her hands warm without gloves! I don’t know if this is true for all their styles of coats but was definitely a plus for me!! (We got the Matwally fleece style)

10 de dezembro de 2024

Dear Amber,

It is fantastic to read that you have had a good experience with us. We are happy to hear that the jacket is perfect, it is a really nice jacket and lovely warm in a beautiful color. We will look forward to helping you again.

A really lovely day to you and your loved ones.

Best regards from House of kids//Christina

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har handlet hos Houseofkids igennem…

Har handlet hos Houseofkids igennem mange år. Har altid fået det bestilte leveret lyn hurtigt. Og varerene er altid i høj kvalitet og nemt hvis noget skal ombyttes.

6 de dezembro de 2024

Kære dig,
Tusind tak for din besked, det er virkelig dejligt at høre, at du altid har haft en god oplevelse her hos os. Vi vil glæde os til at hjælpe dig en anden gang. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, som vi kan hjælpe dig med.
En rigtig dejlig dag til dig og dine kære.

De bedste hilsner fra House of kids// Christina

Jeg bestilte en flyverdragt

Jeg bestilte en flyverdragt, som uheldigvis gik i stykker få uger efter. Kundeservice var hurtige, imødekommende og virkelig serviceminded - Jeg fik tilsendt en ny flyverdragt med det samme og modtog den 2 dage efter jeg havde skrevet. Oplevelser som dette gør bestemt at man har lyst til vende tilbage :-) Endnu engang tusind tak for hjælpen!

28 de novembro de 2024

Kære Catharina
Tusind tak for din søde besked:-)

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi håber I bliver glade, for den fine flyverdragt I har bestilt. Vi er glade for, at vi fik lov til at levere din pakke. Vi vil glæde os, til at hjælpe dig en anden gang, og har du spørgsmål, er du altid velkommen til at tage fat i os, så vi kan hjælpe dig.

En rigtig dejlig dag til dig og dine kære:-)

De bedste hilsner fra House of kids// Christina.

Passt alles

Schneller Versand, guter Kundenservice, insgesamt sehr zuverlässiger Online-Händler!

2 de junho de 2024

Dear,

Thank you very much for your kind words. It means a lot to us that you had a good experience with us.

We hope you are happy with the nice items you have ordered. We look forward to helping you again.

We wish you and your loved ones a very nice day.

Kind Regards House of kids// Christina

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækre produkter og fantastisk service

Jeg har handlet flere gange hos House of Kids og har fået nogle lækre produkter hjem. Jeg har også flere gange haft dialog med deres kundeservice som altid er sød og hjælpsom. Stor anbefaling herfra.

11 de outubro de 2024

Resposta da House of Kids

Tusinde tak for de pæne ord - det er altid rart at kunne hjælpe i kundeservice :·)
Dejligt at høre at I er glade for pakkerne.
Rigtig god dag // Helle

Snelle verzending, mooie kleding

Snelle verzending, leuk geprijsd. Super leuke name-it jas voor mijn zoontje besteld. Maandag besteld, donderdag al in huis.

10 de outubro de 2024

Dear Melissa

Thank you very much for your sweet message, it's nice to hear. We hope you will be happy with the fine jacket you have ordered. We will look forward to helping you another time.

You must have a wonderful day.

Best regards from House of kids//Christina

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Leider würde mir die Rücksendung eines…

Leider würde mir die Rücksendung eines kaputten Sandalenpaars (kaputt angekommen), Versandkosten in Höhe von 7€ auf die Gutschrift abgezogen. Meines Erachtens ein no-go, da vor dem Versand keine Qualitätsprüfung stattfindet.
Ergänzend: es wurde Kontakt aufgenommen und mit Foto auf den kaputten Artikel hingewiesen..

21 de agosto de 2024

Liebe Sonja,

Wir bedauern, dass Sie den Eindruck gewonnen haben, dass Sie die Rücksendekosten selbst tragen müssen.

Bei einer Reklamation sollten Sie uns immer unter info@houseofkids.de oder telefonisch kontaktieren, damit wir Ihnen helfen können. Wir werden prüfen, ob wir den Artikel umtauschen oder Ihnen den Betrag zurückerstatten sollen. Wenn der Artikel zurückgeschickt werden muss, senden wir Ihnen immer ein Rücksendeetikett , für das Sie keine Kosten tragen müssen, wenn es sich um eine Reklamation handelt.

Wir freuen uns darauf, von Ihnen zu hören, um eine Lösung zu finden. Wir wünschen Ihnen ein wunderbares Wochenende.

Viele Grüße von House of Kids // Christina

Wir werden die Versandkosten bei einer Reklamation nicht berechnen. Leider haben wir bisher nichts von Ihnen erhalten. Sie können uns Ihre E-Mail gerne erneut senden, damit wir Ihnen weiterhelfen können. :-)

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice. Ik wilde iets bestellen met de baby cadeaubon. Alles ging prima, tot ik naar de betaalpagina moest worden doorgeleid. Ik kreeg een error dat de pagina niet bestond o.i.d. Doorgegeven aan de klantenservice maar zij zeiden dat ik contact moest leggen met de babycadeaubon, maar het lag niet aan de cadeaubon maar aan hun website zelf. Toen ze hier achterkwamen, geen excuses gehad o.i.d. en tot op de dag van vandaag nog niet gehoord of het nu is opgelost.

19 de junho de 2024

Dear Cindy

We're sorry to hear you didn't feel you got the help you needed. We have sent you an email and are waiting for your reply in order to help you.

We need the gift card number, the time of the order attempt and a short description/screenshot of the error so that we can help you so that you can get your order made.

We look forward to hearing from you by email.

A really wonderful summer for you and yours.

Best regards from House of kids.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Her shopper jeg HELT SIKKERT igen!

WOW! Aldrig har jeg købt tøj så let. Det kom virkelig hurtigt - dagen efter havde jeg det. Og ALLE 10+ stykker tøj var, som forventet og som beskrevet på hjemmesiden. Ergo skal ingen retur. Der ligger en returseddel i posen tilmed, så hvis noget skulle retur, skulle jeg ikke bøvle med returnering. <3
Meget tilfreds.

3 de julho de 2024

Hej Mette,
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse her hos os. Vi håber I bliver rigtig glade, for de fine ting du har bestilt. Vi vil glæde os, til at kunne hjælpe dig en anden gang. En rigtig skøn sommer til dig og dine. KH House of kids// Christina🌸

Meget tilfreds

Flot tøj og god kundeservice

8 de abril de 2024

Resposta da House of Kids

Kære Amailie, tusind tak for din søde bedsked. Det er rigtig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi håber, du bliver glad for de fine ting du har bestilt. Vi vil glæde os til, at kunne hjælpe dig en anden gang. En rigtig skøn dag til dig. De bedste hilsner fra Christina//House of kids:-)

ein guter und netter Kundenservice

Mein Problem wurde dank Kundenservice gelöst. Ein seriöser Onlineshop.

5 de outubro de 2023

Dear Sanjar,
Thank you so much for your message:-)
We are happy that we could help you, and it's great to hear that you were satisfied with our service. We look forward to helping you again in the future.

Have a lovely weekend:-)
Best regards from Christina//House of kids.

En rigtig god oplevelse

Jeg bestilte noget tøj og sengetøj til min datter. Selve den proces var nem, blandt andet fordi hjemmesiden både er nem at finde rundt på og det er nemt at søge varer frem. Pakken blev hurtig sendt og kunne derfor hentes på posthuset kort efter. Så alt i alt en ganske fin oplevelse, hvor jeg ikke kan sætte en finger på noget.

3 de fevereiro de 2024

Resposta da House of Kids

Kære Emma, tusind tak for din fine besked. Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi håber, I bliver glade for de fine ting, du har bestilt. En rigtig skøn dag til dig og dine kære. De bedste hilsen er fra House of kids// Christina:-)

Fik aldrig min pakke

Jeg bestilte og fik en ordrebekræftelse og at jeg ville hører mere når pakken afsendes. Hørte ikke noget fra House if Kids i 4 uger. Jeg sender dem en mail og spørger, hvad status er på min pakke. Her virker det ikke som om der er styr på noget som helst. Først forklarer de at det er betalingen den er gal, hvilket jeg modsiger, herefter og forklarer de at det er deres system. Det er dybt kritisabelt at det er mig der skal kontakte dem og jeg bare går og venter, og de ikke giver mig besked om at min ordre er blevet annulleret. I mellemtiden er de varer jeg ville bestille udsolgt.

23 de novembro de 2023

Kære Katrine,
Vi undskylder for eventuelle gener eller forvirring. Vi beklager, hvis vores kommunikation ikke har været tilstrækkelig tydelig. Vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at kontakte os.
Vi bestræber os på at levere en fremragende service, og din feedback er vigtig for os. Vi er på sagen, så vi kan identificere og håndtere sagen mere effektivt.
For at kompensere for eventuelle ulejligheder og for at vise vores taknemmelighed for din feedback, har vi svaret på din mail, som vi håber du vil læse.
Vi håber, at denne mail viser vores oprigtige ønske om at løse eventuelle problemer og bevare din tillid til vores service.
Du ønskes en rigtig dejlig dag.
De bedste hilsner fra House of kids// Christina.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig service og gode-bæredygtige…

Hurtig service og gode-bæredygtige produkter

1 de dezembro de 2023

Resposta da House of Kids

Kære Francisca, tusind tak for din søde bedsked. Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi håber, I bliver glade for de fine ting du har bestilt. En rigtig skøn dag til dig og dine. Kh House of kids//Christina:-)

Beware, it’s a scam!!!

Beware, it’s a scam! It's been almost a month, I haven't received my order and I still don't know why.
Edit: Liars! The package did not arrive, DHL doesn’t know anything.

2 de novembro de 2023

Hello :-)

Thank you for your email.

We are so sorry to hear. We have done all we can with your missing parcel and DHL told us that it will be delivered today. I hope you will be happy with the items you bought.

May you have a nice weekend :-)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Reklamtion wird nicht beachtet!

Ich habe im Dezember 2022 eine Winterjacke gekauft. Diese wurde dann nur für kurze Touren getragen (da sonst Schneeanzug). Im April habe ich mich beschwert, weil die Jacke schon einige defekte hatte. Man soll sich über ein Onlineformular beschweren können. Leider nimmt dies meine Bestellnummer nicht. Nun habe ich schon 3 Mails geschrieben und bisher keine Rückmeldung erhalten. Sehr schade.

2 de novembro de 2023

Dear Johanne.

thank you for your message.

We are very sorry that you feel this way - i can see that we did answer your email from the 2 of Nov with your correct web seller number. We are looking forwarded to help you with your complaint.

May you and your family have a nice weekend :-)

Jeg er fan🙌

Har netop bestilt og modtaget varer fra House of kids midt i fødselsdags-travlhed med en levering på lidt over 24 timer på trods af bestillingen fandt sted på en søndag🤗 idag mandag er pakken modtaget🙌
Og hvilke varer🤩 primært har jeg købt deres eget mærke og jeg må sige det er langt over mine forventninger🙌
Blødeste kvalitet, flotte farver der stemmer overens med billederne på hjemmesiden og en pæn pasform🥳 til virkelige fornuftige priser!
Jeg er fan🙌🤩

18 de setembro de 2023

Resposta da House of Kids

Kære Kimmie, tusind tak for din søde besked. Det er virkelig dejligt at høre, du har haft en god oplevelse her hos os. Vi er meget glade for, at vores eget mærke falder i din smag og både kavliteten og farverne lever op til dine forventninger. Vi håber I bliver glade for de fine ting du har bestilt. En rigtig skøn dag til dig og dine:-) De bedste hilsner fra Christina// Houseofkids

Lynhurtig levering

Jeg er vild med jeres søndagsafhentning og lyn-hurtige levering. Bestilte nyt regntøj til børene lørdag aften og pakken lå klar i pakkeshoppen mandag morgen. Jeg kommer gerne igen :)

14 de agosto de 2023

Resposta da House of Kids

Hej Majken, tusind tak for din søde besked. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi håber, I bliver glade for det fine regntøj, du har bestilt. Vi vil glæde os til at hjælpe dig en anden gang. En rigtig skøn dag til dig og dine. De bedste hilsner fra House of kids// Christina:-)

Nemt

Meget lækkert børnetøj, gode tilbud og hurtig levering.

8 de agosto de 2023

Resposta da House of Kids

Kære Emilie, tusind tak for din besked. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse her hos os. vi håber, I bliver glade for de fine ting du har bestilt. En rigtig skøn dag til dig og dine:-)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais