Leider dauern Retouren ewig. Und man wird immer vertröstet, dass das Paket bestimmt nächste Woche bei ihnen ankommt. Ich warte immer noch. Seit 20 Tagen mittlerweile. Sehr frustrierend. Bei Klarna... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ich habe einen Schneeanzug bestellt und mit dem beigelegten Rücksendeetikett wieder zurückgeschickt da er nicht gepasst hat. Bis heute habe ich keine Rückerstattung des Kaufpreises erhalten. Nichtmal... Ver mais
A empresa respondeu
Har netop bestilt og modtaget varer fra House of kids midt i fødselsdags-travlhed med en levering på lidt over 24 timer på trods af bestillingen fandt sted på en søndag🤗 idag mandag er pakken modt... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre House of Kids
Escrito pela empresa
God kundeservice er en af vores mærkesager.
Hummel, Molo, Müsli by Green Cotton, Mini A Ture, Wheat, Name It Bisgaard, Angulus og mange flere af de mest populære mærker til børn finder du på vores webshop.
Informações de contato
Jernaldervej 10, 8300, Odder, Dinamarca
- helle@houseofkids.dk
- www.houseofkids.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig levering - altid en fornøjelse at handle her.
Bestilte en jakke til en rigtig god pris og modtog den dagen efter.
Altid en fornøjelse at handle hos House of Kids.

Resposta da House of Kids
Quick Shipping and quality brands stocked!
Bought a mini a ture coat for my toddler and was so impressed with how fast it was shipped to the U.K.! I ordered on 3rd December and it arrived on the 9th! I was kept well informed on the parcels progress and the coat itself is gorgeous, if you’re debating getting a winter coat for your child on the site I definitely recommend mini a ture. I didn’t realise the winter coat I ordered actually comes with thumb holes on the inner sleeve cuff! Which I’m thrilled about as my daughter is a firm glove hater 😅 so I now have a way to keep her hands warm without gloves! I don’t know if this is true for all their styles of coats but was definitely a plus for me!! (We got the Matwally fleece style)

Resposta da House of Kids
Har handlet hos Houseofkids igennem…
Har handlet hos Houseofkids igennem mange år. Har altid fået det bestilte leveret lyn hurtigt. Og varerene er altid i høj kvalitet og nemt hvis noget skal ombyttes.

Jeg bestilte en flyverdragt
Jeg bestilte en flyverdragt, som uheldigvis gik i stykker få uger efter. Kundeservice var hurtige, imødekommende og virkelig serviceminded - Jeg fik tilsendt en ny flyverdragt med det samme og modtog den 2 dage efter jeg havde skrevet. Oplevelser som dette gør bestemt at man har lyst til vende tilbage :-) Endnu engang tusind tak for hjælpen!

Passt alles
Schneller Versand, guter Kundenservice, insgesamt sehr zuverlässiger Online-Händler!

Resposta da House of Kids
Lækre produkter og fantastisk service
Jeg har handlet flere gange hos House of Kids og har fået nogle lækre produkter hjem. Jeg har også flere gange haft dialog med deres kundeservice som altid er sød og hjælpsom. Stor anbefaling herfra.

Snelle verzending, mooie kleding
Snelle verzending, leuk geprijsd. Super leuke name-it jas voor mijn zoontje besteld. Maandag besteld, donderdag al in huis.

Resposta da House of Kids
Leider würde mir die Rücksendung eines…
Leider würde mir die Rücksendung eines kaputten Sandalenpaars (kaputt angekommen), Versandkosten in Höhe von 7€ auf die Gutschrift abgezogen. Meines Erachtens ein no-go, da vor dem Versand keine Qualitätsprüfung stattfindet.
Ergänzend: es wurde Kontakt aufgenommen und mit Foto auf den kaputten Artikel hingewiesen..

Slechte klantenservice
Slechte klantenservice. Ik wilde iets bestellen met de baby cadeaubon. Alles ging prima, tot ik naar de betaalpagina moest worden doorgeleid. Ik kreeg een error dat de pagina niet bestond o.i.d. Doorgegeven aan de klantenservice maar zij zeiden dat ik contact moest leggen met de babycadeaubon, maar het lag niet aan de cadeaubon maar aan hun website zelf. Toen ze hier achterkwamen, geen excuses gehad o.i.d. en tot op de dag van vandaag nog niet gehoord of het nu is opgelost.

Resposta da House of Kids
Her shopper jeg HELT SIKKERT igen!
WOW! Aldrig har jeg købt tøj så let. Det kom virkelig hurtigt - dagen efter havde jeg det. Og ALLE 10+ stykker tøj var, som forventet og som beskrevet på hjemmesiden. Ergo skal ingen retur. Der ligger en returseddel i posen tilmed, så hvis noget skulle retur, skulle jeg ikke bøvle med returnering. <3
Meget tilfreds.

ein guter und netter Kundenservice
Mein Problem wurde dank Kundenservice gelöst. Ein seriöser Onlineshop.

En rigtig god oplevelse
Jeg bestilte noget tøj og sengetøj til min datter. Selve den proces var nem, blandt andet fordi hjemmesiden både er nem at finde rundt på og det er nemt at søge varer frem. Pakken blev hurtig sendt og kunne derfor hentes på posthuset kort efter. Så alt i alt en ganske fin oplevelse, hvor jeg ikke kan sætte en finger på noget.

Fik aldrig min pakke
Jeg bestilte og fik en ordrebekræftelse og at jeg ville hører mere når pakken afsendes. Hørte ikke noget fra House if Kids i 4 uger. Jeg sender dem en mail og spørger, hvad status er på min pakke. Her virker det ikke som om der er styr på noget som helst. Først forklarer de at det er betalingen den er gal, hvilket jeg modsiger, herefter og forklarer de at det er deres system. Det er dybt kritisabelt at det er mig der skal kontakte dem og jeg bare går og venter, og de ikke giver mig besked om at min ordre er blevet annulleret. I mellemtiden er de varer jeg ville bestille udsolgt.

Resposta da House of Kids
Hurtig service og gode-bæredygtige…
Hurtig service og gode-bæredygtige produkter

Beware, it’s a scam!!!
Beware, it’s a scam! It's been almost a month, I haven't received my order and I still don't know why.
Edit: Liars! The package did not arrive, DHL doesn’t know anything.

Resposta da House of Kids
Reklamtion wird nicht beachtet!
Ich habe im Dezember 2022 eine Winterjacke gekauft. Diese wurde dann nur für kurze Touren getragen (da sonst Schneeanzug). Im April habe ich mich beschwert, weil die Jacke schon einige defekte hatte. Man soll sich über ein Onlineformular beschweren können. Leider nimmt dies meine Bestellnummer nicht. Nun habe ich schon 3 Mails geschrieben und bisher keine Rückmeldung erhalten. Sehr schade.

Jeg er fan🙌
Har netop bestilt og modtaget varer fra House of kids midt i fødselsdags-travlhed med en levering på lidt over 24 timer på trods af bestillingen fandt sted på en søndag🤗 idag mandag er pakken modtaget🙌
Og hvilke varer🤩 primært har jeg købt deres eget mærke og jeg må sige det er langt over mine forventninger🙌
Blødeste kvalitet, flotte farver der stemmer overens med billederne på hjemmesiden og en pæn pasform🥳 til virkelige fornuftige priser!
Jeg er fan🙌🤩

Lynhurtig levering
Jeg er vild med jeres søndagsafhentning og lyn-hurtige levering. Bestilte nyt regntøj til børene lørdag aften og pakken lå klar i pakkeshoppen mandag morgen. Jeg kommer gerne igen :)

Nemt
Meget lækkert børnetøj, gode tilbud og hurtig levering.

Resposta da House of Kids
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.