House of Kids Avaliações

5.813
O TrustScore é 3 de um total de 5

3,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Leider dauern Retouren ewig. Und man wird immer vertröstet, dass das Paket bestimmt nächste Woche bei ihnen ankommt. Ich warte immer noch. Seit 20 Tagen mittlerweile. Sehr frustrierend. Bei Klarna... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ich habe einen Schneeanzug bestellt und mit dem beigelegten Rücksendeetikett wieder zurückgeschickt da er nicht gepasst hat. Bis heute habe ich keine Rückerstattung des Kaufpreises erhalten. Nichtmal... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har netop bestilt og modtaget varer fra House of kids midt i fødselsdags-travlhed med en levering på lidt over 24 timer på trods af bestillingen fandt sted på en søndag🤗 idag mandag er pakken modt... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ich habe im Dezember 2022 eine Winterjacke gekauft. Diese wurde dann nur für kurze Touren getragen (da sonst Schneeanzug). Im April habe ich mich beschwert, weil die Jacke schon einige defekte hatte.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Moda Infantil

Sobre House of Kids

Escrito pela empresa

Hos House of Kids finder du det bedste udvalg af børnetøj og børnesko.
God kundeservice er en af vores mærkesager.

Hummel, Molo, Müsli by Green Cotton, Mini A Ture, Wheat, Name It Bisgaard, Angulus og mange flere af de mest populære mærker til børn finder du på vores webshop.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(5.813)

13 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode varer til gode priser

Gode varer til fine priser. God kundeservice. Hurtig levering og nemt at returnere varer når de ikke passer.

28 de janeiro de 2023

Resposta da House of Kids

Hej Giulia, tusind tak for din søde besked. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse her hos os. Vi vil glæde os til, at hjælpe dig en anden gang. Håber I bliver glade for de fine ting, du har bestilt. En rigtig dejlig dag til dig og dine. De bedste hilsner er fra Christina//House of kids:-)

Hohe Versand- und Rücksendungskosten

Hohe Versand- und Rücksendungskosten.
Bearbeitung von Retouren extrem langwierig. Bestellen würde ich nicht nochmal.

6 de fevereiro de 2023

Dear Barbara
We do apologies for your experience - we are in the process of investigating how we can improve our return process time.
Hope to see you in our shop sometime again. May you have a nice day :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en masse lækre ting på…

Jeg bestilte en masse lækre ting på tilbud, men et par dage efter var der yderligere 10%. Jeg skrev og fik refunderet prisen øjeblikkeligt. Det var virkelig god service 👍

13 de janeiro de 2023

Resposta da House of Kids

Hej Louise, tusinde tak for din søde besked. Vi er rigtig glade for, at at vi kunne hjælpe dig, så du også kunne få glæde af rabatten. Håber I bliver glade for de fine ting, du har bestilt. En rigtig skøn mandag til dig og dine. De bedste hilsner fra Christina//House of kids:-)

Meget tilfreds

Nemt at bestille, hurtig levering, dejlige gummistøvler i str. 24 til min datter

2 de janeiro de 2023

Resposta da House of Kids

Hej Betina, tusinde tak for din besked. Dejligt at høre, I er glade for de fine gummistøvler. Vi er glade for, at vi fik lov til at levere din pakke. En rigtig dejlig dag til dig og dine. De bedste hilsner fra Christina//House of kids:-)

Længe undervejs

Længe undervejs. Har stadig ikke modtaget min vare og har endnu ikke modtaget noget fra dem på mail, hvor de bekræfter afsendelse af varen. Det er snart en uge siden jeg bestilte.

28 de dezembro de 2022

Resposta da House of Kids

Hej Malene, jeg kan se at din ordre desværre er annulleret i systemet, da der har været en fejl, hvilket vi beklager rigtig meget. Det er desværre derfor, du ikke har fået en mail om, at din ordre er på vej til dig. Du er meget velkommen til at lave en ny ordre, som vi vil få afsted til dig med det samme. En rigtig dejlig dag til dig og dine. De bedste hilsner fra Christina//House of kids:-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og nem at bestille

22 de dezembro de 2022

Resposta da House of Kids

Hej Lone, tusinde tak for din besked. Vi er glade for at kunne hjælpe dig, håber I bliver glade for de fine ting, du har bestilt. Glæder os til at hjælpe dig en anden gang. En rigtig dejlig dag til dig og dine. De bedste hilsner fra Christina//House of kids:-)

Resposta da House of Kids

Hej Kim, tusinde tak for din besked. Vi er glade for vi kunne hjælpe dig, håber I bliver glade for varerne. Glæder os til at hjælpe dig en anden gang. Haen dejlig dag. De bedste hilsener fra Christina// House of kids:-)

Altid tilfreds.

Altid tilfreds.
Det er med stor glæde at handler hos House of Kids.
God service og hurtig levering.

12 de dezembro de 2022

Resposta da House of Kids

Hej Adriana, tusinde tak for din besked. Vi er meget glade for vi kunne hjælpe dig, og du har været tilfreds her hos os, det betyder rigtig meget. Vi vil glæde os til, at kunne hjælpe dig en anden gang. En rigtig dejlig dag til dig og dine: De bedste hilsen er fra Chrstina// House of kids:-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fast delivery and very nice…

Super fast delivery and very nice quality brands. Very impressed. I totally recommend them.

20 de dezembro de 2022

Resposta da House of Kids

Dear Laura. Thank you so much for your kind words -it means a lot to us.we strive everyday to exactly that :-) and what i nice message to receive right before the Christmas holidays. May you and your love ones have a happy Holiday. Team House of Kids.

Flotte vare

Flotte vare. Hurtig post. Rigtig god kunderservice da jeg opdager en defekt :)

6 de dezembro de 2022

Resposta da House of Kids

Kære Synne, tusinde tak for din søde besked. Det er vi rigtig glade for at høre, du har haft en god oplevelse her hos os. Vi vil glæde os, til at hjælpe dig en anden gang. En rigtig glædelig jul til dig og dine kære. De bedste hilsner fra Christina// House of kids:-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super venlig og personlig kundeservice…

Super venlig og personlig kundeservice !!
Lækkert tøj til gode priser.

4 de dezembro de 2022

Resposta da House of Kids

Kære Susanne, tusinde tak for din søde besked:-) vi vil altid sidde klar til at hjælpe dig, og få sendt en lækker pakke afsted til dig. En rigtig glædelig jul til dig og dine kære. De bedste hilsner fra Christina// House of kids:-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk kundeservice og meget hurtig…

Fantastisk kundeservice og meget hurtig levering - de varmeste anbefalinger herfra..

13 de dezembro de 2022

Resposta da House of Kids

Hej Marianne, tusinde tak for din besked. Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig. Vi håber de fine ting du har bestilt vil bringe glæde. En rigtig glædelig jul til dig og dine kære:-) De bedste hilsner fra Christina

Kvalitet og hurtig levering

Fantastisk hjemmeside og meget hurtig levering fra dag til dag - varer af god kvalitet. Anbefaler gerne house of kids og derfor får de også 5 fortjente stjerner! Handler klart igen.

11 de dezembro de 2022

Resposta da House of Kids

Hej Hanne, tusinde tak for din besked. Det er dejligt at høre at du er tilfreds her hos so, og sidder altid klar til at hjælpe dig. En rigtig glædelig jul til dig og dine kære:-) De bedste hilsner fra Christina

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tusind tak for super hurtig…

Tusind tak for super hurtig fremsendelse af den sødeste hutlihut hue

4 de dezembro de 2022

Resposta da House of Kids

Hej Bente, tusind tak for din besked, det er dejligt at høre. Vi håber denne fine hue vil bringe glæde og varme i den kolde tid. En rigtig dejlig dag til dig og dine. De bedste hilsner fra Christina:-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt fungerede som det skulle.

2 de dezembro de 2022

Resposta da House of Kids

Hej Palle, tusind tak for din besked, det er dejligt at høre at du er tilfreds her hos os. Glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang. Ha en god dag. De bedste hilsner fa Christina - House of kids.

Overskuelig hjemmeside

Overskuelig hjemmeside , nemt at bestille, god kvalitet af tøj til børn , dejlig atmosfære ved afhentning

29 de novembro de 2022

Resposta da House of Kids

Hej Tina, tusind tak for din søde besked, det betyder meget for at os, at du er glad for at handle hos os. Dejligt du kommer ud til os for at afhente. Glæder os til at hjælpe dig en anden gang. En rigtig dejlig dag til dig og dine. De bedste hilsner fra Christina - House of kids:-)

God service.

28 de novembro de 2022

Resposta da House of Kids

Hej Jakob, tusind tak for din besked, det er dejligt at høre, det sætter vi meget stor pris på. Glæder os, til at kunne hjælpe dig en anden gang. Ha en god dag. De bedste hilsner fra Christina - House og kids:-)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais