Helt fantastisk service! Jeg have fået to af de samme smykker. Kundeservice var hurtig til at svare og meget samarbejdsvillig. Jeg ønskede nemlig at bytte smykkerne til et andet smykke. De lavede hur... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har modtaget de smukkeste smykker, øreringe i half moon udgaven. Jeg fik en super god information omkring øringene, ved en telefonisk henvendelse, tak for det. Det bliver ikke sidste gang jeg købe... Ver mais
A empresa respondeu
Bedste anbefalinger af Jane König! Jeg har igennem årene fortrinsvist købt smykker til både mig selv og som gaver hos König. Er selvsagt meget glad for designet og kvaliteten. Nu har jeg så lige h... Ver mais
A empresa respondeu
Så smuk ring. Og så fin indpakning ved forsendelse. Hurtig levering. Virkelig værd at anbefale 😍
Detalhes da empresa
Informações de contato
Gothersgade 54, 1123 , København K, Dinamarca
- +45 33 15 86 87
- service@janekoenig.dk
- www.janekoenig.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg købte tilbage i december en ørering…
Jeg købte tilbage i december en ørering som jeg sender retur. Jeg får intet svar på min returing.
Her i januar har jeg fortsat ikke fået mine penge retur.
Handel ikke med dette firma!!!

it-fejl
skulle købe julegaver, finder ud af at der har været en it-fejl så havde købt et smykke som de ikke havde på lager. de vælger, efter jeg ikke havde set mailen, at trække pengene og kun tilsende mig det smykke som de havde. Nu skal jeg vente 2 måneder på at de få det andet smykke på lager igen. Håber de leverer det til tiden og ikke glemmer det

Suveræn service
Jeg havde købt en ring i julegave til min søster, og desværre så falder perlen af den efter et par uger.
Jeg kontakter derfor kundeservice, og får besked om at jeg naturligvis får tilsendt en ny ring uden ekstra omkostninger.
Et par dage efter får jeg en ny mail med besked om at ringen er afsendt og med tracking til GLS.
Mere specifikt talte jeg med Esther, og stor ros herfra for den hurtige og gode service!

Resposta da Janekoenig
Hvor mange ører har de fleste…
Hvor mange ører har de fleste mennesker?… Ja, 2 stk😛.
Hvorfor er default hos Jane Kønig så at sende ÉN ørering?? Og dét uden at skrive det MEGET tydligt og med store bogstaver på deres hjemmeside, så man ikke tror, at det er en pakkefejl kun at modtage en enkelt ørering.
Så nu betaler jeg sørme 29kr i fragt for at returnere! 29kr for ingenting! For lige pludselig ville de ellers så fine øreringe blive dobbelt så dyre hvis jeg ønskede mig et helt par…
Det er falsk markedsføring i min optik!
Hermed en stor opfordring til at skrive det tydeligt til os tumper derude med 2 ører🙃

Verdensklasse service!
Verdensklasse service!
Havde lidt ændring/tilføjelse til min ordre og det blev løst hurtigt og jeg fik mere end jeg bad om. Lækre produkter og god kundeservice ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da Janekoenig
De svarer ikke på henvendelser
De svarer ikke på henvendelser, man får blot en tom mail tilbage.
Det er rigtigt træls at bestille en gave, som man så ikke får til tiden og hvor det ikke er muligt at få svar på hvornår den dukker op.
Opdatering. De svarede efterfølgende og varen er nu modtaget.

Super super kundeservice 😊
Super super kundeservice 😊
Havde bestilt to venstre øreringe ved en fejl, lyn hurtigt blev der sendt en højre til mig samt retur label til den jeg havde bestilt forkert.

Resposta da Janekoenig
Guldbelægning i ekstrem dårlig kvalitet
Jeg elsker Jane Kønigs designs og ikoniske smykker men jeg må desværre erkende at deres guldbelægning er den ringeste jeg endnu har oplevet :( Efter få dages brug kan jeg allerede ane at guldet er begyndt at blive slidt af. Går jeg med mine ringe i en måneds tid er de stort set blevet til sølvringe. Jeg passer på mine smykker inden for rimelighedens grænser og har også forgyldte ringe fra andre mærker og har aldrig oplevet noget så ekstremt. Øv!

Resposta da Janekoenig
Grimme efter én dags brug
Jeg kontaktede dem vedr. et par øreringe, som efter at være blevet brugt én gang og ellers bare ligget i æsken i min smykkeskuffe, er blevet virkelig grimme med mørke render. De er umulige at pudse op.
Jeg er virkelig skuffet over at så dyre øreringe, er så hurtigt ødelagte. Da det var en gave har jeg desværre ikke kvitteringen, men jeg har originalæsken. Jeg fik bare besked om, at det var normalt. Øreringene kan ikke bruges, da de er blevet så sortplettet, at det er grimt.
Derfor kun én stjerne herfra.

Verdensklasse service
WAOW! Bare WAOW!
Jeg henvendte mig til Jane Kønig, idet jeg oplevede problemer med et af deres produkter, købt ved en forhandler. Forhandleren var ikke til meget hjælp, selvom det var deres ansvar. Jane Kønig's medarbejdere derimod, de stod klar i kulissen til og hjælpe, og hvilken hjælp! Kvit og frit leverede de et nyt produkt, også selvom de ikke var forpligtet til det. De sendte det endda hjem til mig U/B. Ydermere fik jeg så meget mere med af værdi fra dem i ordren, at de næsten kun kan have tabt penge på mig. Til gengæld har de vundet en trofast og loyal kunde.
Jeg kan på det varmeste anbefale Jane Kønig.

Fin service
Jeg fik et par guldbelagte øreringe med turkiser i julegave. I løbet af foråret blev de virkelig grimme i guldet. Vi kontaktede kundeservice på mail og fik tilsendt nye øreringe. Super service.

Elendig oplevelse
Den 9 august var jeg i Bella Centeret til Fashion Messe hvor jeg fik lavet grillz til en af mine tænder. De fortalte mig at der ville gå cirka 4 uger og at den vil blive leveret til min adresse i Aarhus. Efter 4 uger hvor jeg ikke var blevet opdateret om noget som helst, henvendte jeg mig til deres kundeservice mail som informerede om at der ikke gik længe før, at jeg ville få en sms. For 2 uger siden fik jeg en sms om at de var klar til afhentning i butikken på trods af at jeg var blevet lovet levering..
Jeg svarede dertil tilbage at jeg forventede de ville blive leveret som lovet i første omgang. Jeg fik af vide at det ikke var noget problem og at de selvfølgelig ville sende dem. For en lille uges tid sid spurgte jeg igen hvornår de ville ankomme og de svarede at de ville vende tilbage med svar snarest. Siden har jeg ikke hørt fra dem. Elendig kundeservice og et sted jeg aldrig vil handle igen!

Resposta da Janekoenig
Meget sød og hurtig kundeservice.
SUPER SERVICE
SUPER SERVICE!
Jeg fik to vedhæng i julegave, desværre begyndte guldbelægningen at "falde af". Jeg skrev til kundeservice og fik dem guldbelagt på ny. Desværre begyndte vedhængene igen, kun en måneds tid efter, igen at midste guldet. Jeg skrev derfor igen til kundeservice og denne gang tilbød de mig nogle helt nye vedhæng.
Dertil skal det også nævnes, at jeg havde fået smidt kvitteringen væk. Den havde åbentbart ligget i æsken, som jeg havde smidt ud. Også her var sødeste Esther behjælpelig, og fortalte at hvis jeg kunne finde kontooverførelsen frem, så skulle de nok kigge på sagen.
Uden sammenligning den bedste kundeservice!!!

Suveræn service
Jeg har flere Jane König smykker, som jeg er rigtig glad for. Mine øreringe er købt på webshoppen, hvor jeg fik suveræn service, da den ene desværre gik i stykker. 5 stjerner herfra.
Kvaliteten af forgyldte ringe kunne være bedre.
Jeg er VILD med Jane Kønigs smykker og har købt flere af hendes fingerringe. Desværre holder farven på forgyldte ringe virkelig dårligt. Det er de ringe jeg har, hvor guldet hurtigst bliver slidt af og jeg passer ellers ret godt på mine fingerringe.
Formidabel service !!
Bedre service skal man virkelig lede længe efter.
Her er ingen bøvl eller brok - kun smil og glæde.
Tak endnu engang fra en super tilfreds kunde 🙏🏻
Liiiiidt skidt oplevelse
Liiiiidt skidt oplevelse
Jeg havde købt et gavekort til en medarbejder, og der stod tydeligt på hjemmesiden, at jeg bare skulle skrive i kommentarfeltet, hvis gavekortet skulle sendes med posten - så selvfølgelig skriver jeg det.
8 dage efter ordren, er gavekortet er fortsat ikke kommet, og jeg må derfor afholde medarbejderens jubilæum uden en gave. Jeg ringede selvfølgelig til deres kundeservice for at høre, hvor gavekortet blev af. Der var ingen god forklaring på, hvorfor det ikke var blevet sendt afsted, men hun vil sende det afsted straks.
Her vil det have været skide god kundeservice at sende gavekortet med omdeling, bare som en lille undskyldning for at glemme mig - men nej. Det er blevet sendt til nærmeste pakkeboks.
Det havde ikke krævet meget af jer, Jane Kønig, og I kunne have reddet min lidt dårlige oplevelse - men I kan være sikre på, at det ikke er jer, jeg vælger først en anden gang :)
Super hurtig og effektiv service på en…
Super hurtig og effektiv service på en reklamation!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.