Helt fantastisk service! Jeg have fået to af de samme smykker. Kundeservice var hurtig til at svare og meget samarbejdsvillig. Jeg ønskede nemlig at bytte smykkerne til et andet smykke. De lavede hur... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har modtaget de smukkeste smykker, øreringe i half moon udgaven. Jeg fik en super god information omkring øringene, ved en telefonisk henvendelse, tak for det. Det bliver ikke sidste gang jeg købe... Ver mais
A empresa respondeu
Bedste anbefalinger af Jane König! Jeg har igennem årene fortrinsvist købt smykker til både mig selv og som gaver hos König. Er selvsagt meget glad for designet og kvaliteten. Nu har jeg så lige h... Ver mais
A empresa respondeu
Så smuk ring. Og så fin indpakning ved forsendelse. Hurtig levering. Virkelig værd at anbefale 😍
Detalhes da empresa
Informações de contato
Gothersgade 54, 1123 , København K, Dinamarca
- +45 33 15 86 87
- service@janekoenig.dk
- www.janekoenig.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God oplevelse online og i butik
Super god oplevelse. Havde købt i en halskæde i sølv i stedet for guld online. Fik lov at bytte fysisk i butikken. Da jeg trådte ind vidste personalet hvem jeg var, og de var klar med en ombytter. Det var fedt. Vh Stefan
beautiful pieces
beautiful pieces, graet quality, fast shipping, but a liitle bit expensive
Hurtig og god kundeservice
Hurtig og god kundeservice, og rask levering.
Mega god service!
Jeg købte i 2021 et par øreringe i guld. På mystisk hvis mistede den ene af dem farven, trods jeg har været forsigtig med dem og kun haft dem i på samme tid.
Jeg skrev til Jane Kønig, og det viste sig at de ville lave det. De sendte mig et pakkelabel og en uge senere fik jeg mine øreringe tilbage, helt som nye. Tusind tak for den gode service.
Super god service!
Super god, hurtig og hjælpsom service!
Kanon og hurtig support
Kanon og hurtig support. Kom i kontakt med Esther, som sørgede for at jeg på under en uge, kvit og frit, fik fragtet mine øreringe frem og tilbage fra Odense til KBH og renset. Mine øreringe har fået nyt liv og jeg er så glad. Før var de matte og man kunne se lodningen i sølvet, nu skinner de som aldrig før og ligner et par nye. Mange tak for hjælpen.
Super god kundeservice
Super god kundeservice, var super hjælpsomme😁😁
Meget hjælpsomme medarbejdere!
Jeg havde nær opgivet at returnere en ørering, fordi jeg ikke har haft mulighed for at pakke den og sende den retur på grund af en skade. Men så prøvede jeg tilfældigvis lykken ved at skrive ind til Jane Kønig og kom i kontakt med Frida og Esther, som var meget forståelige. De har sørget for at forlænge min returret og givet mig lov til at returnere i butik. Jeg siger mange tak til Frida og Esther, og så glæder jeg mig til at handle på Janekoenig.dk fremover :-)

Fantastisk kundeservice.
Jeg købte en ørering som efter noget tid begyndte at falme i farven. Her skrev jeg til kundeservice og en af deres søde medarbejdere tilbød mig en gratis guldbelægning. 10/10 kundeservice!
Forsvundet pakke
Hurtig løsning på det problem som var opstået:)
Hurtige og hjælpsomme medarbejdere!
Hurtige og hjælpsomme medarbejdere!!
Nu har jeg både besøgt butikken og haft en korrespondance med kundeservice på mail, og de har altid en løsning og hurtige svartider.
Elsker desuden alle mine smykker derfra<33
Dårlig kommunikation
Havde ønsket mig øreringe i julegave, eller det troede jeg, da der var TO SPEJLVENDTE øreringe på et af billederne. Fair nok, de skriver også ved MEGET nær og grundig inspektion, at det kun er én, man køber.
Da mit ønske næsten var gået i opfyldelse, og jeg havde fået én ørering i gave, skrev jeg til deres chat, om det var muligt at købe den spejlvendte. På trods af at der stod, at jeg med det samme havde fat i en medarbejder, som stod som "online", måtte jeg give op på at få svar efter +20 minutter. (I det mindste sæt kunder i kø evt med kønummer og tidshorisont)
Indtil videre synes jeg, at kommunikationen på hjemmesiden er meget uklar og misvisende.
Elendig service og så er kundeservice…
Elendig service og så er kundeservice næsten umuligt at få fat i.
Bestilte 2 sæt øreringe, troede jeg.
Der stod ingen steder på deres hjemmeside under produktet at man skulle bestille 2 af hver for at få et sæt. Derimod står der “øreringe” “studs” osv. i beskrivelsen, som refererer til mere end én.
Jeg kontakter kundeservice og forklarer at jeg nu sidder med en af hver ørering. Får blot gentagne gange af vide, at de beklager at jeg ikke har oplevet at det stod tydeligt nok, at man skal bestille 2 af hver.
I mens jeg får skrevet med kundeservice bliver der pludselig ændret under de 2 sæt øreringe, så der nu står at man skal være obs på at bestille 2 af hver.
Øreringene er købt på tilbud (hvilket er den eneste grund til at jeg ville have dem) og jeg efterspørger derfor en rabatkode så jeg kan købe de sidste 2, så jeg faktisk har 2 sæt øreringe.
Min lillesøster sidder med samme oplevelse og har også kun 1 ørering i stedet for et sæt.
Det kan undre mig at firmaet hellere vil have at vi sender 3 øreringe retur, i stedet for at sælge 3 mere med rabat.

Niceness in a box
Fantastiske smykker. Overskuelig og flot hjemmeside, med let bestilling og let betaling med gavekort og kort. Fineste gaveæske med til og fra kort.
Quick delivery and to my home adress
Quick delivery and to my home adress
Very satisfying experience
Super
Hurtigt, nemt, god service ved fejl i bestilling.
Spammer
7 "nyhedsmails" på en dag
16 de sidste 3 dage
Lad for guds skyld være med at give dem din email.

Jane Kønig får om muligt 0 stjerner
Jane Kønig får om muligt 0 stjerner. De vil ikke levere de øreringe, jeg har købt og betalt. De har øreringene, og jeg har betalt for dem, men jeg kan ikke få dem leveret, fordi de skal på lagersalg i Århus.

Resposta da Janekoenig
Dårlige kundeservice med knækket s-lås
Jeg har en halskæde, hvor s-låsen er knækket. Dette er sket flere gange, hvor jeg uden problemer har fået til sendt en ny lås, selvom min halskæde på daværende tidspunkt var over 2 år gammel. Da den igen knækkede for et par dage siden henvendte jeg mig igen til kundeservice for at for tilsendt en ny lås. Denne gang siger de dog, at der ikke er noget at gøre og de ikke kan sende en ny lås. Jeg er derfor "tvunget" til at købe en helt ny kæde, bare fordi låsen er gået stykker.
Det er virkelig dårlig service, og jeg kommer ikke til at handle hos Jane Kønig igen
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.