Janekoenig Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt fantastisk service! Jeg have fået to af de samme smykker. Kundeservice var hurtig til at svare og meget samarbejdsvillig. Jeg ønskede nemlig at bytte smykkerne til et andet smykke. De lavede hur... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har modtaget de smukkeste smykker, øreringe i half moon udgaven. Jeg fik en super god information omkring øringene, ved en telefonisk henvendelse, tak for det. Det bliver ikke sidste gang jeg købe... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste anbefalinger af Jane König! Jeg har igennem årene fortrinsvist købt smykker til både mig selv og som gaver hos König. Er selvsagt meget glad for designet og kvaliteten. Nu har jeg så lige h... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så smuk ring. Og så fin indpakning ved forsendelse. Hurtig levering. Virkelig værd at anbefale 😍

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

45 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Vare som forventet

Vare som forventet. Pæn indpakning. Hurtig levering

12 de dezembro de 2021

Resposta da Janekoenig

Tusind tak for din andmeldelse, den betyder meget.
Glædelig jul til dig!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Elendig service bestilt noget til en…

Elendig service bestilt noget til en fødselsdagsgave 1 uge før dato.
Nu næsten 14 efter bestilling er den sendt der fra.
Aldrig mere handel hos Jane 😠

15 de novembro de 2021

Hej Jens,

Det er jeg da godt nok ked af at høre. Vi afsender din pakke indenfor 1-2 hverdage efter at bestillingen er behandlet. Dette gælder dog ikke bestillingsvarer (Lovetag armbånd, Lovetag ringe og 18 karat smykker), som afsendes indenfor 1-5. Herefter vil den blive leveret indenfor 1-2 hverdage.
OBS: Hvis der ikke er plads i den valgte pakkeshop, bliver din pakke omdirigeret til den nærmeste fysiske pakkeshop.

Du er altid velkommen til at kontakte os så hjælper vi altid og finder frem til en løsning.

Rigtig god dag til dig!
Skulle du have spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på nedenstående oplysninger

Dårlig kvalitet og service

Jeg synes ikke at kvaliteten er god. Deres forgyldning er ikke god, og da jeg gjorde opmærksom på det, fik jeg at vide at kunne købe en ny forgyldning. Ikke specielt god service, som fraholder mig fra at købe de smykker fremover.

16 de outubro de 2021

Hej Sabin,

Jeg er ked af at høre at du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Vores smykker med forgyldning, er det en 18 karat guld belægning som med tiden kan slides af. Vi anbefaler derfor, at du tager dine smykker af inden du går i seng, i bad, vasker hænder og dyrker sport. Det er altid muligt at købe en forgyldning på vores hjemmesiden - Men jeg er ked af hvis dette var den eneste løsning som blev tilbudt til dig.

Du er velkommen til at tage kontakt til os igen hvor vi gerne vil tage din sag op igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som altid en dejlig oplevelse både at…

Som altid en dejlig oplevelse både at komme i butikken og også at handle via den gode hjemmeside

11 de outubro de 2021

Resposta da Janekoenig

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget for os :-)

Hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for hjælp er du altid velkommen til at skrive til os på service@janekoenig.dk.

Fantastisk kundeservice

Min datter fik en ring i konfirmationsgave i en flot smykkeæske. Ringen skulle byttes til en anden størrelse og den kom i en almindelig smykkeæske, hvilket min datter var ked af. Jeg skrev til Kundeservice og 2 dage efter ankom en ny flot smykkeæske. Det er simpelthen fantastisk kundeservice! Tak

8 de outubro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er simpelthen den bedste…

Det er simpelthen den bedste kundeservice ever! Og så er smykkerne jo bare smukke 🤩

3 de setembro de 2021

Hej Camilla,

Det er meget pænt af dig og vi er glade for at du er tilfreds med vores services og smykker.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har kun positivt at sige

Har kun positivt at sige! Jeg havde brug for hurtig levering, da jeg var sent ude med en gave, og kontakter derfor kundeservice for at høre om det var muligt. Jeg får fat i Leonora som var utrolig hjælpsom, og som behandlede min ordre så snart jeg havde lagt den og sørgede for den kom afsted med det samme, så jeg havde en gave til min mor i tide.

1 de setembro de 2021

Hej Katrine,

Mange tak for din anmeldelse.

Dejligt at høre at vi kunne hjælpe dig med at få din pakke i tide. Jeg håber din mor blev glad for hendes nye smykke.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tolle Qualität und super Kundenservice!

27 de agosto de 2021

Hej Kristina,

Mange for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre at du har haft en god oplevelse hos os.

For hurtigt slidt

Jeg har et par Bead Twist øreringe, som jeg har været rigtig glad for. De er fine, men jeg har flere gange været ved at tabe dem, hvilket ikke burde være muligt, da det er en vridørering, og jeg har nu mistet den ene. Jeg mistænker, at det skyldes slitage, da de er blevet brugt flittigt i 2 år, men det er også skuffende, da kvaliteten burde være bedre. Nu skal jeg ud og købe en ny, da jeg ikke kan bruge en enkelt til noget - øv.

25 de julho de 2021

Hej Maja,

Det er jeg da godt nok ked af at høre.

Du må meget gerne sende en mail til vores kundeservice. Så er jeg sikker på at vi kan finde en løsning til dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har modtaget 2 øreringe til “små…

Jeg har modtaget 2 øreringe til “små penge” - de er så fine!

Jeg vil især fremhæve indpakningen. Jeg har kun hos en anden smykkekunstner set så bedårende en indpakning. Udsøgt kreativt, lækkert og gennemtænkt.

Næste gang en af kvinderne i familien skal forkæles, bliver det fra JK.

8 de julho de 2021

Hej Ingrid,

Mange tak for din anmeldelse.

Det sætter vi stor pris på og vi er glade for at høre at du er tilfredss med vores smykker.

Sehr schöner

Sehr schöner, hochwertiger Schmuck. Danke

17 de junho de 2021

Hi Stefanie,

Thank you for your review. I'm glad to hear that you're happy with your jewelry

With best regards
Customer Service Jane Kønig

Fantastisk service! :-)

Mistede min ene ørering fordi låsen gik op, mens jeg havde den på. Havde oplevet det et par gange (trods jeg kun havde haft dem et par mdr). Efter at have mistet øreringen, skrev jeg til kundeservice. Jeg fik hurtigt svar samme dag, med besked om, at de vil give mig et nyt par. Fantastisk service! :-)

16 de junho de 2021

Hej Sidsel,

Tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Jeg er glad for at vi fandt en løsning til dig!

Great jewellery for everyone

Great jewellery for yourself & as gifts. I don't know any person who doesn't find what they are looking for at Jane Koenig. High quality too!

11 de junho de 2021

Hello,

Thank you very much - We are so glad to hear that.

Thank you!

With best regards
Customer Service Jane Kønig
tel. +45 33158687

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Forkert smykke og ingen hjælp

Jeg bestilte et vedhæng til en halskæde, men modtog et forkert. Prisen på det jeg har modtaget, er desuden væsentligt lavere end på det, jeg havde bestilt. Jeg har både skrevet til kundeservice og ringet adskillige gange, men ingen har svaret på min mail eller mine utallige opkald. Så nu står jeg med det forkerte vedhæng og føler mig godt og grundigt snydt. Det er efterhånden noget tid siden, men det er jo heller ikke til at komme i kontakt med nogen som helst, så hvad skal man nu stille op. Jeg har før været glad for Jane Kønig, derfor to stjerner, ellers havde jeg bestemt kun givet en.

12 de maio de 2021

Hej Signe,
Jeg er meget ked af at høre at du har modtaget et forkert smykke, det er selvfølgelig en fejl fra vores side, der lyder til at være sket ved pakningen.
Jeg forstår ikke du ikke kan komme i kontakt med os, da vi er i daglig kontakt med vores kunder - Vi har åben på tlf. hverdage 9-16, fredag 9-15.30 - Vores mail er service@janekoenig.dk vi svarer indenfor 1-2 hverdage - Når du har sendt en mail, modtager du en kvittering, på at din mail er sendt - Så hvis du har fået et ticket nummer ved du at den er modtaget hos os.
Hvis ikke er du meget velkommen til at skrive til os igen, så vi kan få løst problemet - samt ringe på 33 15 86 87 tast 1. Her sidder vi klar fra kl. 9.
Jeg ser frem til at høre fra dig.
Med venlig hilsen Louise
Jane Kønig kundeservice

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rimelig hurtig til at sende og altid…

Rimelig hurtig til at sende og altid smukke smykker 🙂

7 de maio de 2021

Hej Ulle,

Mange tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på :)

Kære Jane,

Kære Jane,
Pakken er leveret, ikke ventet længe, ​​pæn pakket og jeg har et dejligt smykke med.
Virkelig meget smuk, størrelse er også korrekt med størrelsesoversigten.
Super.
Els Janssen

Dear Jane,
The package has been delivered, not waited long, nicely packaged and I have a nice piece of jewelry with it.
Really very beautiful, size is also correct with the size chart description.
Super.
Sincerely,
Els Janssen

6 de maio de 2021

Kære Els,
Tusind tak for din meget fine anmeldelse, den er vi utrolig glade for, og sætter stor pris på :-)
Vi er glade for at du kan lide smykket og at det passer som det skal.
Vi ønsker dig en god weekend.
Jane Kønig

Supergod kundeservice

Supergod kundeservice og hurtig ekspedition. Skønne, fine smykker som altid:)

27 de abril de 2021

Hej Marianne,
Tusind tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på :)
Vi ønsker dig en god solskinsdag!
Med venlig hilsen Louise

Alles super

Alles super! Ganz tolle Ringe. Gerne wieder.

23 de abril de 2021

Hello Laura,
Thank you, for you 5 star :)
We are glad to hear you liked the jewellery.
Best regards
Jane Kønig Customer service

Super god service

Super god service

Jeg fik en halskæde i julegave som i april gik i stykker. Jeg skrev derefter til dem om det og de informerede mig om at det var en produktgrupper og at jeg kunne komme forbi butikken og få den byttet til en ny.

Meget tilfreds :)

23 de abril de 2021

Hej Ella,
Tak for din 5 stjernes anmeldelse :)
Det er vi meget glade for at høre.
Vi ønsker dig en god dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service. Bestilte varen d.15 april til gave d.16 maj. Fik 30 dages fortrydelsesret fra d.16 maj.

16 de abril de 2021

Hej Ronni,
Tak for din 5 stjernes anmeldelse!
Den er vi utrolig glade for.
Vi håber at gave modtageren bliver glad :)
God dag til dig.

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais