Janekoenig Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt fantastisk service! Jeg have fået to af de samme smykker. Kundeservice var hurtig til at svare og meget samarbejdsvillig. Jeg ønskede nemlig at bytte smykkerne til et andet smykke. De lavede hur... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har modtaget de smukkeste smykker, øreringe i half moon udgaven. Jeg fik en super god information omkring øringene, ved en telefonisk henvendelse, tak for det. Det bliver ikke sidste gang jeg købe... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste anbefalinger af Jane König! Jeg har igennem årene fortrinsvist købt smykker til både mig selv og som gaver hos König. Er selvsagt meget glad for designet og kvaliteten. Nu har jeg så lige h... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så smuk ring. Og så fin indpakning ved forsendelse. Hurtig levering. Virkelig værd at anbefale 😍

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

45 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super fin kundeservice

Super fin kundeservice hurtig forsendelse og et flot smykke

5 de abril de 2021

Hej Trine,

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på :-)

Håber du havde en god påske.
God dag til dig.

Fint og flot

Fin hjemmeside. Fine ting.
Der gik et par dage før jeg modtog mine vare. Syntes jeg er rigtig fint, og varerne var pakket rigtig fint ind.

22 de março de 2021

Hej Camilla,

Tak for din fine anmeldelse.

Dejligt at du er tilfreds med vores hjemmeside samt smykke.

Halsband

Fick paketet fort. Smidigt att beställa. Bra info om varan.

18 de março de 2021

Hej Pia,

Tak for din fine anmeldelse.

Dejligt at høre at du er tilfreds med levering og dit nye smykke.

Rigtig god service

Rigtig god service, trods lang forsinkelse af ordre - smykket skulle runde en guldsmed, da det går under kategorien "fine jewlery", men Corona var lige en udfordring. Ingen sure miner, blot glad og taknemmelig for meget venlig service.

12 de março de 2021

Hej Maja,

Tak for din søde besked.

Jeg er glad for at vi fik det ordnet trods den lange corona ventetid.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er altid en fornøjelse at handle…

Det er altid en fornøjelse at handle hos Jane Kønig. Lækker indpakning hurtig levering og så er der lige den lækre indpakning😀 jeg er fan og vender helt sikkert tilbage lige om lidt

6 de março de 2021

Hej Maria,
Tak for din meget fine anmeldelse :-) Det er vi meget glade for at høre.
Dejligt du er tilfreds med oplevelsen hos os.
Vi glæder os til at du besøger os igen :-)
Kundeservice

Alt som det skal være

Hurtig levering og derudover passer mine 2 ringe perfekt og ligner nøjagtig dem på billederne.

6 de março de 2021

Hej Helle,
Tusind tak for din fine anmeldelse, den er vi utrolig glade for :)

Dejligt at dine ringe passer og at du kan lide dem.
Vi ønsker dig en god dag!

Hej.

Hej.
Det var en halskæde til mit barnebarn. Jeg så den på Facebook og hun blev bare så glad for den.
K.h. Anne N. Hansen. ❤️

17 de fevereiro de 2021

Hej Anne,
Tusind tak for din fine anmeldelse :)
Vi er glade for at dit barnebarn blev glad for gaven :)
Rigtig god dag!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg ville havde givet d 0 stjerner hvis jeg kunne

Købte en skjolds ring til mig selv samt en ørering, ventede 1 uge, uden anede svar end at den var printet. Ringer til kundeservice, hun fortæller så at ordren burde blive annulleret da der er problemer med overførelsen, hun hjælper mig dog men ringen findes nu ikke i den størrelse mere. Købte så den lidt mindre og ventede så endu 1 uge pengene var trukket og jeg havde fået ordrebekræftelsen men intet smykke, ringer så igen og spørg hvor det bliver af, og damen i telefonen siger så at ringen ikke kunne fås i den størrelse mere... hun forklare at jeg får pengene igen og om jeg stadigvæk ville have mine øreringe. Dagen efter får jeg så mine øreringe men på kvitteringen står der at ringen så er med hvilket forvirre mig, har nu stadigvæk ikke fået pengene tilbage for ringen jeg aldrig fik og når jeg snakket med dem svare de mega surt tilbage og får det til at lyde at det er min skyld og ligger på.
Sidder nu tilbage forvirret...

27 de janeiro de 2021

Hej Freja,
Jeg er utrolig ked af at læse omkring din situation og at du ikke er tilfreds med situationen.
Jeg kan desværre ikke finde ordre fra dig eller mails fra dig, så jeg kan ikke tjekke sagen yderligere.
Dog kan jeg sige at under udsalg, havde vi utrolig travlt, og havde derfor lidt længere levering grundet dette. Denne information var også på vores hjemmeside. Jeg er naturligvis ked af du ikke kunne få det smykke du havde bestilt, vi havde lidt problemer med vores hjemmesiden, grundet stort besøg på siden, og derfor var nogle styles udsolgt, før siden kunne følge med, det kan jeg kun beklage mange gange. Vi giver naturligvis pengene igen efter, men de kommer ikke med det samme, det kan tage 2-3 hverdage, så du burde kunne se dem igen. Jeg er ked af hvis du har talt med os, og ikke følt dig hørt, vi gør meget ud af og yde den bedste service, og vi lægger bestemt ikke røret på, før samtalen er slut, så jeg mener helt bestemt der ligger en misforståelse.
Vil du ikke sende os en mail på service@janekoenig.dk med ordre nummer, samt din besked, så vil jeg personligt kigge på sagen og sikre mig at du har fået dine penge, så du ikke længere skal sidde forvirret tilbage.
Jeg ser frem til at høre fra dig, så vi kan få løst denne sag.
Jeg ønsker dig en god dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De har bare så god en service-købte…

De har bare så god en service-købte nogle vare og en af dem var udsolgt -fik pengene retur fra ringen også fra fragten selvom jen skulle have andre vare..det kalder jeg mega god service....

Hej Anette,
Tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at vi kunne hjælpe og finde en løsning.
Vi ønsker dig en god dag!
Kundeservice

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Exceptionally fast and helpful customer service

I have loved the Jane Kønig brand for years, buying gifts for friends as well as for myself. There was a mistake in my last order (one of the two articles was not what I had requested). I contacted them and the very next morning they had already processed a new order with the correct article, and asked me to keep the article I received by mistake. This is exceptional customer service!

Hello Blanca,
Thank you for your review.
We are really happy, that we found a solution together.
Have a great day!
Best regards
Jane Kønig customer service

Penge retur

Jeg skulle have pengene tilbage for en varer jeg ikke havde ordrernr på- de hjalp så alt gik glat.

Hej Doris,

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at det lykkes, så du fik dine penge :)
Vi ønsker dig en god dag! :)

god vejledning

god vejledning mht. ring str., og normal leveringstid.

24 de janeiro de 2021

Hej Camilla,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er vi glade for at høre. Mange tak.

Rigtig god dag til dig!
Skulle du have spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på nedenstående oplysninger

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg modtog min pakke i smukke gaveæsker med en fin stofpose om💟 det er de finestes smykker og smukt design og alt levede op til min forventning. Jeg har shoppet online ved Jane Købig op til flere gange og returneret uden problemer og det bliver jeg ved med🎀

22 de janeiro de 2021

Hej Ditte,
Tusind tak for din meget fine anmeldelse, den er vi utrolig glade for - Den varmer meget :)
Vi er glade for du kan lide vores smykker :)
Vi ønsker dig en god weekend!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Der handler vi ikke igen.

Min svigerdatter ønskede sig et par kreoler ørerringe i fødselsdags gave.
Det bestiller jeg, men så kommer der kun én. Havde ikke set man skulle bestille to, hvilket jeg i sig selv blev ret træls over. Og synes egentlig det er lidt snyd, eftersom det mest normale er at købe to.
Jeg bestilte en ørering mere, og da pakken så kom var det en forkert størrelse... så måtte jeg afsted til pakkeshop en gang til. Hjem og pakke den der var for stor og tilbage til pakkeshop for at sende den tilbage.
Ikke et ord til undskyldning, ikke et bolsje eller andet lå der i pakken, ingen beklagelse overhovedet.
Svigerdatter får øreringene.... men så falder de små “perler” af.
Pænt bøvlet efterhånden. Nu er der et par nye på vej, ny tur til pakkeshop... og en ekstra tur for at sende de defekte.
Stadig ikke et beklagende ord, og der regnes bare med vi kører til pakkeshop hele tiden.
Dårlig kundeservice.
Gider ikke handle der mere

18 de janeiro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rask levering og god informasjon…

Rask levering og god informasjon underveis.

18 de janeiro de 2021

Hej Ida,
Tak for din fine anmeldelse. :)
God dag til dig.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hjemmesiden var lidt åndsvag i forhold…

Hjemmesiden var lidt åndsvag i forhold til at sige hvad der var udsolgt - nogen gange var størrelserne fjernet, andre gange stod det i tekst og andre gange skulle man vente 30 sekunder mens den prøvede at lægge den ønskede størrelse i kurven hvorefter den ville vise en fejlmeddelelse - det løber op i en del tid når der er flere størrelser/farver der kunne være interessante.

Når det så er sagt så har i simpelthen de sødeste medarbejdere! De svarer hurtigt, venligt og personligt - giv dem alt ros i verden fra mig.

Smykkerne er selvfølgelig også super kvalitet.

11 de janeiro de 2021

Hej Ida,
Tak for din anmeldelse!
Vi har udsalg lige nu, og det betyder mange besøgende på vores site. Derfor kan teknikken drille en smule - Vi gør hvad vi kan for at følge med og opdatere hjemmesiden løbende, jeg beklager selvfølgelig de ulemper det har haft på dig, på vores site. Jeg er dog glad for at du er glad for vores hjælp, det sætter vi stor pris på. Tusind tak!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt at bestille og hurtig levering

Overskuelig webshop, super tilbud, nemt at bestille og hurtig levering. Varerne pakket smukt ind.

11 de janeiro de 2021

Hej Elizabeth,
Tusind tak for din anmeldelse! Den er vi utrolig glade for :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Misvisende billede bl.a.

Havde ønsket mig et diamant vedhæng fra hjemmesiden, og da min familie modtog det fik vi alle et kæmpe chok. Vedhænget lignede på INGEN måde billedet på hjemmesiden. Meget misvisende. Udover vedhænget ikke lignede billedet på nogen måde, var det en meget skrøbelig hank den sad i. Jeg vil selvfølgelig sende retur pga det ikke er den vare de viser på hjemmesiden, og finder så ud af at man selv skal betale for returnering... det er godt nok skuffende.

Derudover har jeg bogstavtags som desværre er blev misfarvet allerede efter første gang jeg havde det på.
Hvis jeg ville have så ringe kvalitet havde jeg købt et smykke til 40 kr i H&M

9 de janeiro de 2021

Lieferung schnell und problemlos

Lieferung schnell und problemlos
Schmuck von sehr guter Qualität, liebevoll verpackt

8 de janeiro de 2021

Hello Simone,
Thank you very much for your review, we are incredibly happy about it.
We wish you a good day.
Best regards
Louise Jane Kønig
Customer service

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kvaliteten er en skuffelse

Så jeg havde ønsket mig “lille shell guldbelagt øreringe” som fødselsdags gave. Jeg fik dem d. 24 december (tidlig fødselsdagsgave), og de var virkelig flotte, men den 29 december ser jeg, at øreringene begynder at blive lidt mat, og har i den tidsperiode kun brugt dem max 3 gange, og resten af tiden har de været i den fine smykke box. Jeg nær studerede matheden, indser så at min ene fine ørering er blevet mat i forhold til den anden, og før plejede øreringene at være lige skinnende.

Jeg er vitterligt skuffede, jeg ved ikke om det “bare” er mig, som har fået et par dårlige øreringe, eller om det bare er kvaliteten som er fuldstændig ringe. Deres designs er meget flotte det må jeg give jer, men kan ikke stå inde for den kvalitet jeg har oplevet, for den pris i har sat det for.

Jeg ærgre mig meget for det var nogle virkelig flotte øreringe, men det kan jeg ikke gøre noget ved, for det var en gave.

Udfra denne oplevelse ville jeg ikke anbefale deres shell øreringe dsv, de bliver mat efter 5 dage. Sikke en skuffelse.

29 de dezembro de 2020

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais