Helt fantastisk service! Jeg have fået to af de samme smykker. Kundeservice var hurtig til at svare og meget samarbejdsvillig. Jeg ønskede nemlig at bytte smykkerne til et andet smykke. De lavede hur... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har modtaget de smukkeste smykker, øreringe i half moon udgaven. Jeg fik en super god information omkring øringene, ved en telefonisk henvendelse, tak for det. Det bliver ikke sidste gang jeg købe... Ver mais
A empresa respondeu
Bedste anbefalinger af Jane König! Jeg har igennem årene fortrinsvist købt smykker til både mig selv og som gaver hos König. Er selvsagt meget glad for designet og kvaliteten. Nu har jeg så lige h... Ver mais
A empresa respondeu
Så smuk ring. Og så fin indpakning ved forsendelse. Hurtig levering. Virkelig værd at anbefale 😍
Detalhes da empresa
Informações de contato
Gothersgade 54, 1123 , København K, Dinamarca
- +45 33 15 86 87
- service@janekoenig.dk
- www.janekoenig.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super fin kundeservice
Super fin kundeservice hurtig forsendelse og et flot smykke

Fint og flot
Fin hjemmeside. Fine ting.
Der gik et par dage før jeg modtog mine vare. Syntes jeg er rigtig fint, og varerne var pakket rigtig fint ind.

Halsband
Fick paketet fort. Smidigt att beställa. Bra info om varan.

Rigtig god service
Rigtig god service, trods lang forsinkelse af ordre - smykket skulle runde en guldsmed, da det går under kategorien "fine jewlery", men Corona var lige en udfordring. Ingen sure miner, blot glad og taknemmelig for meget venlig service.

Resposta da Janekoenig
Det er altid en fornøjelse at handle…
Det er altid en fornøjelse at handle hos Jane Kønig. Lækker indpakning hurtig levering og så er der lige den lækre indpakning😀 jeg er fan og vender helt sikkert tilbage lige om lidt

Alt som det skal være
Hurtig levering og derudover passer mine 2 ringe perfekt og ligner nøjagtig dem på billederne.

Hej.
Hej.
Det var en halskæde til mit barnebarn. Jeg så den på Facebook og hun blev bare så glad for den.
K.h. Anne N. Hansen. ❤️

Jeg ville havde givet d 0 stjerner hvis jeg kunne
Købte en skjolds ring til mig selv samt en ørering, ventede 1 uge, uden anede svar end at den var printet. Ringer til kundeservice, hun fortæller så at ordren burde blive annulleret da der er problemer med overførelsen, hun hjælper mig dog men ringen findes nu ikke i den størrelse mere. Købte så den lidt mindre og ventede så endu 1 uge pengene var trukket og jeg havde fået ordrebekræftelsen men intet smykke, ringer så igen og spørg hvor det bliver af, og damen i telefonen siger så at ringen ikke kunne fås i den størrelse mere... hun forklare at jeg får pengene igen og om jeg stadigvæk ville have mine øreringe. Dagen efter får jeg så mine øreringe men på kvitteringen står der at ringen så er med hvilket forvirre mig, har nu stadigvæk ikke fået pengene tilbage for ringen jeg aldrig fik og når jeg snakket med dem svare de mega surt tilbage og får det til at lyde at det er min skyld og ligger på.
Sidder nu tilbage forvirret...

Resposta da Janekoenig
De har bare så god en service-købte…
De har bare så god en service-købte nogle vare og en af dem var udsolgt -fik pengene retur fra ringen også fra fragten selvom jen skulle have andre vare..det kalder jeg mega god service....

Resposta da Janekoenig
Exceptionally fast and helpful customer service
I have loved the Jane Kønig brand for years, buying gifts for friends as well as for myself. There was a mistake in my last order (one of the two articles was not what I had requested). I contacted them and the very next morning they had already processed a new order with the correct article, and asked me to keep the article I received by mistake. This is exceptional customer service!

Penge retur
Jeg skulle have pengene tilbage for en varer jeg ikke havde ordrernr på- de hjalp så alt gik glat.

god vejledning
god vejledning mht. ring str., og normal leveringstid.

Resposta da Janekoenig
Jeg modtog min pakke i smukke gaveæsker med en fin stofpose om💟 det er de finestes smykker og smukt design og alt levede op til min forventning. Jeg har shoppet online ved Jane Købig op til flere gange og returneret uden problemer og det bliver jeg ved med🎀

Resposta da Janekoenig
Der handler vi ikke igen.
Min svigerdatter ønskede sig et par kreoler ørerringe i fødselsdags gave.
Det bestiller jeg, men så kommer der kun én. Havde ikke set man skulle bestille to, hvilket jeg i sig selv blev ret træls over. Og synes egentlig det er lidt snyd, eftersom det mest normale er at købe to.
Jeg bestilte en ørering mere, og da pakken så kom var det en forkert størrelse... så måtte jeg afsted til pakkeshop en gang til. Hjem og pakke den der var for stor og tilbage til pakkeshop for at sende den tilbage.
Ikke et ord til undskyldning, ikke et bolsje eller andet lå der i pakken, ingen beklagelse overhovedet.
Svigerdatter får øreringene.... men så falder de små “perler” af.
Pænt bøvlet efterhånden. Nu er der et par nye på vej, ny tur til pakkeshop... og en ekstra tur for at sende de defekte.
Stadig ikke et beklagende ord, og der regnes bare med vi kører til pakkeshop hele tiden.
Dårlig kundeservice.
Gider ikke handle der mere
Rask levering og god informasjon…
Rask levering og god informasjon underveis.

Resposta da Janekoenig
Hjemmesiden var lidt åndsvag i forhold…
Hjemmesiden var lidt åndsvag i forhold til at sige hvad der var udsolgt - nogen gange var størrelserne fjernet, andre gange stod det i tekst og andre gange skulle man vente 30 sekunder mens den prøvede at lægge den ønskede størrelse i kurven hvorefter den ville vise en fejlmeddelelse - det løber op i en del tid når der er flere størrelser/farver der kunne være interessante.
Når det så er sagt så har i simpelthen de sødeste medarbejdere! De svarer hurtigt, venligt og personligt - giv dem alt ros i verden fra mig.
Smykkerne er selvfølgelig også super kvalitet.

Resposta da Janekoenig
Nemt at bestille og hurtig levering
Overskuelig webshop, super tilbud, nemt at bestille og hurtig levering. Varerne pakket smukt ind.

Misvisende billede bl.a.
Havde ønsket mig et diamant vedhæng fra hjemmesiden, og da min familie modtog det fik vi alle et kæmpe chok. Vedhænget lignede på INGEN måde billedet på hjemmesiden. Meget misvisende. Udover vedhænget ikke lignede billedet på nogen måde, var det en meget skrøbelig hank den sad i. Jeg vil selvfølgelig sende retur pga det ikke er den vare de viser på hjemmesiden, og finder så ud af at man selv skal betale for returnering... det er godt nok skuffende.
Derudover har jeg bogstavtags som desværre er blev misfarvet allerede efter første gang jeg havde det på.
Hvis jeg ville have så ringe kvalitet havde jeg købt et smykke til 40 kr i H&M
Lieferung schnell und problemlos
Lieferung schnell und problemlos
Schmuck von sehr guter Qualität, liebevoll verpackt

Kvaliteten er en skuffelse
Så jeg havde ønsket mig “lille shell guldbelagt øreringe” som fødselsdags gave. Jeg fik dem d. 24 december (tidlig fødselsdagsgave), og de var virkelig flotte, men den 29 december ser jeg, at øreringene begynder at blive lidt mat, og har i den tidsperiode kun brugt dem max 3 gange, og resten af tiden har de været i den fine smykke box. Jeg nær studerede matheden, indser så at min ene fine ørering er blevet mat i forhold til den anden, og før plejede øreringene at være lige skinnende.
Jeg er vitterligt skuffede, jeg ved ikke om det “bare” er mig, som har fået et par dårlige øreringe, eller om det bare er kvaliteten som er fuldstændig ringe. Deres designs er meget flotte det må jeg give jer, men kan ikke stå inde for den kvalitet jeg har oplevet, for den pris i har sat det for.
Jeg ærgre mig meget for det var nogle virkelig flotte øreringe, men det kan jeg ikke gøre noget ved, for det var en gave.
Udfra denne oplevelse ville jeg ikke anbefale deres shell øreringe dsv, de bliver mat efter 5 dage. Sikke en skuffelse.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.