JD Sports Sverige Avaliações

8.716
O TrustScore é 3 de um total de 5

3,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag tyckte att kläderna såg snygga ut på bilden. När fick hem kläderna blev jag väldigt förtjust i dem. Jag tycker personligen att det är ett väldigt snyggt och skönt det. Jag har redan använt klädern... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag beställde flera varor från JD Sports och fick vänta i cirka tre veckor. Till slut fick jag bara en av leveranserna. Jag fick information om att de två andra paketen hade försvunnit under transport... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Den dåligaste servicen! Jag fick skor med fläckar på och dem och när jag mailade in bilder och ville reklamera dem fick jag aldrig ett svar! Jag fick själv stå för returfrakten eftersom ingen svarad... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är väldigt nöjd med att handla från det här företaget. De har ett stort utbud och hittar alltid allt jag behöver. Bra kvalitet, bra priser och dessutom många fina erbjudanden. Snabb och smidig se... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Compras e Moda

Sobre JD Sports Sverige

JD Sports är en ledande sportmodebutik och erbjuder ett omfattande utbud av skor, kläder och accessoarer – varav en stor del är JD-exklusiva. Sortimentet omfattar populära märken som Nike, adidas, The North Face, Ellesse, Converse, Vans... plus många fler inklusive JD-exklusiva märken som Pink Soda Sport och McKenzie.

Kontakta oss

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

9 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

(8.716)

775 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Omöjligt att få tag i er

Omöjligt att få tag i er. Ni skickar bara automatiskt mail svar. Ni har levererat fel varor till mig och jag tänker inte betala 162 kr för en retur när ni skickat en helt fel beställning. Kontakta mig!!!!!!

28 de setembro de 2026

Leveranstiden är för lång

Leveranstiden är för lång. Jag beställde ett par skor från er den 14 september till butik (MOS) och på appen står det att det ska ta 9 dagar vilket är rimligt. Det stod att paketet hade skickats den 15 september och är på väg. Det är dock den 2 oktober som jag skriver detta nu och skorna har fortfarande inte levererats. Jag har heller inte fått någon uppdatering kring paketet om varför det tar tagit mer än 9 dagar. Det är helt orimligt och inte ok alls. Ni borde åtminstone meddela era kunder om varför det tar längre tid än vad som står på appen/hemsidan. Jag tog köpet via klarna då jag är osäker på storleken men jag kommer förmodligen behöva betala fakturan innan skorna ens kommit fram vilket inte alls är ok.

2 de outubro de 2026