Jag tyckte att kläderna såg snygga ut på bilden. När fick hem kläderna blev jag väldigt förtjust i dem. Jag tycker personligen att det är ett väldigt snyggt och skönt det. Jag har redan använt klädern... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jag beställde flera varor från JD Sports och fick vänta i cirka tre veckor. Till slut fick jag bara en av leveranserna. Jag fick information om att de två andra paketen hade försvunnit under transport... Ver mais
Den dåligaste servicen! Jag fick skor med fläckar på och dem och när jag mailade in bilder och ville reklamera dem fick jag aldrig ett svar! Jag fick själv stå för returfrakten eftersom ingen svarad... Ver mais
Jag är väldigt nöjd med att handla från det här företaget. De har ett stort utbud och hittar alltid allt jag behöver. Bra kvalitet, bra priser och dessutom många fina erbjudanden. Snabb och smidig se... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre JD Sports Sverige
JD Sports är en ledande sportmodebutik och erbjuder ett omfattande utbud av skor, kläder och accessoarer – varav en stor del är JD-exklusiva. Sortimentet omfattar populära märken som Nike, adidas, The North Face, Ellesse, Converse, Vans... plus många fler inklusive JD-exklusiva märken som Pink Soda Sport och McKenzie.
Kontakta ossInformações de contato
Estados Unidos
- www.jdsports.se
Pede aos clientes que avaliem
Snabb leverans och smidigt att hämta i…
Snabb leverans och smidigt att hämta i butiken.
Omöjligt att få tag i er
Omöjligt att få tag i er. Ni skickar bara automatiskt mail svar. Ni har levererat fel varor till mig och jag tänker inte betala 162 kr för en retur när ni skickat en helt fel beställning. Kontakta mig!!!!!!
Ni bästa bra kläder och skor ❤️💐
Snabbt och enkelt
Ni har fina kläder ni har som pssar fint
Enkelt och smidigt köp med snabb…
Enkelt och smidigt köp med snabb leverans och perfekt vara!
Didn’t get half of my order and have…
Didn’t get half of my order and have had 0 communication.
Jag fick inte minabeställda skor och…
Jag fick inte minabeställda skor och fick inte heller någon avisering om att de inte kunde levereras.
Helt okej
Helt okej! Produkten kom inte fram enligt rätt tid, samt de vart svårt att få den levererad.
Inte perfekt när du själv får stå för…
Inte perfekt när du själv får stå för returen av trasig produkt…
Jag har beställt två gånger men har…
Jag har beställt två gånger men har inte fått den jätte dåligt leverans tider
Leveranstiden är för lång
Leveranstiden är för lång. Jag beställde ett par skor från er den 14 september till butik (MOS) och på appen står det att det ska ta 9 dagar vilket är rimligt. Det stod att paketet hade skickats den 15 september och är på väg. Det är dock den 2 oktober som jag skriver detta nu och skorna har fortfarande inte levererats. Jag har heller inte fått någon uppdatering kring paketet om varför det tar tagit mer än 9 dagar. Det är helt orimligt och inte ok alls. Ni borde åtminstone meddela era kunder om varför det tar längre tid än vad som står på appen/hemsidan. Jag tog köpet via klarna då jag är osäker på storleken men jag kommer förmodligen behöva betala fakturan innan skorna ens kommit fram vilket inte alls är ok.
Snygga kläder !