Jag tyckte att kläderna såg snygga ut på bilden. När fick hem kläderna blev jag väldigt förtjust i dem. Jag tycker personligen att det är ett väldigt snyggt och skönt det. Jag har redan använt klädern... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jag beställde flera varor från JD Sports och fick vänta i cirka tre veckor. Till slut fick jag bara en av leveranserna. Jag fick information om att de två andra paketen hade försvunnit under transport... Ver mais
Den dåligaste servicen! Jag fick skor med fläckar på och dem och när jag mailade in bilder och ville reklamera dem fick jag aldrig ett svar! Jag fick själv stå för returfrakten eftersom ingen svarad... Ver mais
Jag är väldigt nöjd med att handla från det här företaget. De har ett stort utbud och hittar alltid allt jag behöver. Bra kvalitet, bra priser och dessutom många fina erbjudanden. Snabb och smidig se... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre JD Sports Sverige
JD Sports är en ledande sportmodebutik och erbjuder ett omfattande utbud av skor, kläder och accessoarer – varav en stor del är JD-exklusiva. Sortimentet omfattar populära märken som Nike, adidas, The North Face, Ellesse, Converse, Vans... plus många fler inklusive JD-exklusiva märken som Pink Soda Sport och McKenzie.
Kontakta ossInformações de contato
Estados Unidos
- www.jdsports.se
Pede aos clientes que avaliem
Extremt dålig leveranstid
Väldig lång leverans tid
Väldig lång leverans tid, min beställning tog nästan två veckor att få hem.
Jag har aldrig varit med om ett så…
Jag har aldrig varit med om ett så dålig företag sämsta företag skämmiga att dem ens gör så här att inte återbetala sina kunder som Jd sport ! Kommer aldrig mer att beställa från dem Har beställt för flera flera tusen kr att skicka ut varorna har dem inga problem med men när det kommer för återbetalning för varorna som dem tog tillbaka och har bekräftat det så har jag fortfarande inte fått ett öre tillbaka och det gäller inte små summor ! Jag väntar fortfarande på återbetalning det har gått en månad och ingen återbetalning! Väldigt dåligt 👎 jag rekommenderar inte dessa företag till nån .
Kommer gå vidare med detta om jag inte får mina pengar tillbaka .
Usel service!
Beställde och betalade 3 artiklar på hemsidan. Fick leverans hem, mötte upp PostNord bilen utanför och såg när deras personal letade efter försändelse i bilen och sedan gav till mig. Gick in och öppnade den och enbart 1 artikel fanns i försändelsen, men stod att alla 3 skulle vara med. Kontaktade PostNord som hänvisade till JD Sports om dom möjligen hade delat upp beställningen. Jag har mejlat JD Sports som hävdar att alla artiklar låg i samma försändelse och att den levererats till mig. Påtalade att det saknades 2 artiklar. Sedan har det varit mejl fram och tillbaka till JD Sports, ibland svarar dom och ibland inte. Ibland när man mejlar flera gånger i samma mejltråd så info dom om att den tråden har spärrats. Går ej att nå JD Sports på telefon. Dom telefonnummer man hittar på internet har ingen abonnent. Fick ett mejl av JD Sports med massa frågor jag skulle svara på såsom kunde gå vidare med ärendet, och jag svarade direkt. Sedan ingen återkoppling alls. Det har snart gått 1 månad sedan jag fick leveransen. Var är mina varor? Var är mina pengar? Usel service verkligen! Får ta mig till en butik snart och se om dom kan hjälpa mig annars går jag vidare Konsumentverket och gör en anmälan. Helt sjukt detta!
Fel på beställning
Jag har försökt få kontakt med företaget då jag fick fel på min leverans men har ej återkopplat än
Jag är nöjd med er👏👏✌️✌️
Very good customer service, but
Very good customer service, but extremely late deliveries. Like too late.
Super bra reor för junior
Super bra reor för junior. Skynda och fynda. Snabba leveranser. ☀️☀️☀️☀️☀️
جميع الملابس والأحذية نوعية جيدة
Jag får det jag betalar för å priserna…
Jag får det jag betalar för å priserna är bra
They didn’t even answer for a mail I…
They didn’t even answer for a mail I send to them a almost week ago.
Jag har beställt mer en 2 veckor mina…
Jag har beställt mer en 2 veckor mina skor har inte kommit
Kvalité
Bra butik med unika modeller som ungdomar inte hittar någon annanstans
Just perfect