JD Sports Sverige Avaliações

8.716
O TrustScore é 3 de um total de 5

3,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Den dåligaste servicen! Jag fick skor med fläckar på och dem och när jag mailade in bilder och ville reklamera dem fick jag aldrig ett svar! Jag fick själv stå för returfrakten eftersom ingen svarad... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är väldigt nöjd med att handla från det här företaget. De har ett stort utbud och hittar alltid allt jag behöver. Bra kvalitet, bra priser och dessutom många fina erbjudanden. Snabb och smidig se... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Compras e Moda

Sobre JD Sports Sverige

JD Sports är en ledande sportmodebutik och erbjuder ett omfattande utbud av skor, kläder och accessoarer – varav en stor del är JD-exklusiva. Sortimentet omfattar populära märken som Nike, adidas, The North Face, Ellesse, Converse, Vans... plus många fler inklusive JD-exklusiva märken som Pink Soda Sport och McKenzie.

Kontakta oss

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

9 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

(8.716)

775 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nöjd

Bra i övrigt, hyfsat snabb leverans. Hade önskat att det stod vad modellerna har för storlekar för bättre referens.

25 de setembro de 2026

⚠️ VARNING

⚠️ VARNING – fick INTE mina skor och MYCKET dålig kundservice

Jag rekommenderar verkligen inte att beställa från JD Sports, vare sig till ombud eller butik.

Jag fick aldrig mina skor. Försändelsen försvann under leveransen och trots att leveranstiden enligt hemsidan är 1–3 arbetsdagar fick jag vänta i tre veckor. Under tiden fick jag besked om att skorna var på väg och att jag inte behövde oroa mig.

Jag försökte upprepade gånger få kontakt med JD Sports. Jag ringde butiken, men telefonnumret som anges på deras egen hemsida är inte längre i bruk. Jag skickade även in kontaktformuläret fem separata gånger och bad om snabb återkoppling – utan att få något svar.

Jag mailade därefter kundservice och fick svar först efter en vecka. När jag svarade direkt fick jag återigen ingen återkoppling. Jag skickade ett nytt mail och fick då svar från en annan person, men med annan information. Jag blev lovad att bli kontaktad dagen efter, vilket aldrig skedde.

Resultatet? Jag fick aldrig mina skor och fick själv lägga ner massor av tid på att försöka få hjälp.

Som tur var betalade jag med Klarna och kunde rapportera problemet dit, vilket gjorde att jag kunde undvika att betala för en vara jag aldrig fick.

Otroligt långsam och bristande kundservice. Informationen har varit motsägelsefull och återkopplingen har varit mycket dålig. Jag kommer inte att beställa från JD Sports igen.

30 de setembro de 2026
Avaliação não solicitada

Den dåligaste servicen

Den dåligaste servicen!
Jag fick skor med fläckar på och dem och när jag mailade in bilder och ville reklamera dem fick jag aldrig ett svar! Jag fick själv stå för returfrakten eftersom ingen svarade mig! Jag är jätte besviken och kommer aldrig beställa från JD sport mer!

29 de setembro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag beställde flera varor från JD…

Jag beställde flera varor från JD Sports och fick vänta i cirka tre veckor. Till slut fick jag bara en av leveranserna. Jag fick information om att de två andra paketen hade försvunnit under transporten. Det är väldigt tråkigt att behöva vänta så länge och sedan inte få hela sin beställning. Jag hoppas att JD Sports förbättrar sin leveranshantering och uppföljning av försvunna paket.

25 de setembro de 2026

Snygga och sköna kläder.

Jag tyckte att kläderna såg snygga ut på bilden. När fick hem kläderna blev jag väldigt förtjust i dem. Jag tycker personligen att det är ett väldigt snyggt och skönt det. Jag har redan använt kläderna mycket och kommer att fortsätta att göra det. Även bra att. det levererades till min lägenhet.

24 de setembro de 2026