Kbautoservice Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har altid brugt kb autoservice. Min mor har altid brugt dem, og kører helt fra Horsens fordi hun ikke vil skifte mekaniker. Top service, hurtig, professionel og altid venlig modtagelse. En mekanik... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg udskiftede min gamle bil og købte en nyere. Rigtig god faglig hjælp og Martin fandt den helt rigtige til mig. God byttepris, hurtigt handel, hurtigt klargøring og yderst hjælpsom. Jeg vil h... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har lige købt bil hos Kb autoservice i Fredericia. Da var jeg nede og se bilen, og skulle lige tænke over det - Martin var imødekommende og sagde jeg bare skulle tage den tid jeg havde brug for og i... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har ikke meget forstand på biler eller motorer! Det er nærmest et mirakel, at jeg overhovedet har kørekort. Derfor er det tvingende nødvendigt for mig at have en mekaniker, jeg kan sto... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

8 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god oplevelse med god kommunikation hele vejen igennem. De holder hvad de lover og vender hurtigt tilbage. Har både talt med Thomas og Martin og de har begge været meget imødekommende, hjælpsomme og positive. Kan sagtens anbefale at handle bil der.

31 de outubro de 2022

Super god oplevelse

Jeg har aldrig haft en bedre bilkøbs oplevelse, end hos KB Autoservice. Martin en meget behagelig, ærlig og ikke mindst humoristisk mand. Der var en super god kommunikation imellem ham og mig, da det hele blev klaret over telefonen (kørte helt fra Bornholm). Bilen var i eksemplarisk stand, og det er bestemt ikke den sidste gang jeg handler der.

30 de setembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Her kan handle bil med ro i maven

Efter et køb af brugt bil, kan jeg helt klart anbefale KB Autoservice.
Skal jeg handle bil igen, så vil jeg helt klart snakke med Martin igen.
Værkstedet leverer ligeledes en super service og heller ikke sidste gang jeg benytter mig af det.

17 de novembro de 2021

Super god service

Super god service! Købte bil, hvorefter jeg fandt ud af, at der var problemer med airconditionanlægget. Jeg ringede, og fik en tid dagen efter, hvor det blev fikset med samme.

1 de junho de 2021

God service!

Jeg købte min første bil hos KB Auto Service. Jeg er meget tilfreds med oplevelsen. Martin (forhandleren) foreslog en brugt bil til mig som var helt rigtig til mit behov. Han var venlig og svarede på alle mine nybegynderspørgsmål. Først syntes jeg bilen var lidt dyr, men efter at have tjekket markedet kunne jeg se, at det var den bedste bil jeg kunne fund til prisen. Jeg har kørt i den de sidste to uger nu, og der har ikke været problemer. Jeg forventer at bruge hans værksted for min fremtidige bilbehov.
Siden jeg ikke har nogen negative kommentarer og jeg havde en god oplevelse, giver jeg 5/5 stjerner.

(English)
I bought my first car at KB Auto Service, and I got to say that the experience was more than pleasant. The car suggested for me was just right for my use, it was a used Peugeot 208 Allure, and Martin (Car dealer) was friendly and answered all my newcomer questions. At first, I thought the car was a little pricey, but I checked the market and it was more than reasonably priced I have been driving the car for the last two weeks, and there have been no problems.

As I have no negative remarks, and my experience was a positive one, I give 5/5 stars, Hurray!!

Later I will probably use this Auto Service for my car needs.

Later I will probably use this Auto Service for my car needs.

4 de maio de 2021

Fantastisk oplevelse

Har lige købt bil hos kb autoservice i fredericia. Den blev super hurtig serviceret og nysynet da jeg skulle bruge den hurtig. Super god service, kan varmt anbefale at handle her.

23 de janeiro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk sælger, fantastisk bilkøb! :-)

Martin, er en sindsyg rar mand, og samtidig en god sælger! Vi fik enorm god betjening, rådgivning og hjælp inden vi købte en rigtig fin Toyota Urban Cruiser.
Der er ingen tvivl om, at han aldrig vil skuffe sine kunder. Vi er fuld ud tilfreds, og vil uden tvivl komme igen, hvis muligheden er der :-)

20 de janeiro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Konen købte en bil i november md

Konen købte en bil i november md. Betjening og service var fint
. Bilen blev nysynet inden overtagelsen og hun fik en reservenøgle med i købet. Bilen var pæn og rent samt ny poleret :)
Så kan varmt anbefale at handle der.
Mvh
Massoud Khoshsoda

19 de dezembro de 2018

Super god behandling...

Super god behandling....
Havde et uheld med bilen men det blev løst med det samme unden nogen problem...
Var 100% ærlig omkring vores handel..
Ikke sidste gang jeg kommer hos dem....
Hilsen Lone

19 de dezembro de 2018
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig oplevelse ved køb/salg

Vi har tilbage d. 9 November købt en bil hos KB Autoservice, da vi kommer ned for at bytte bil og få den “nye” bil med hjem denne dag, virker vinduesviskerne ikke på trods af den lige har fået service og gået gennem syn.
Så vi får vores “gamle” bil hjem som lånebil og som et plaster på såret for situationen kommer de til os med den nye bil efter 5 dage, da den er lavet.
På vejen fra job samme dag, bliver jeg gjort opmærksom på at det højre bremselys ikke virker.
Ringer til forhandleren og fortæller dette og bliver mødt med en bemærkning om at vi skal køre på værksted og få det ordnet for egen regning. På det tidspunkt har jeg kørt knap 2 km i bilen og sælgeren mener at dette så måtte være sket på vejen op til os da han kom med den.
Ikke nok med det var bilen ikke støvsuget eller noget da vi overtog den og pludselig triller en brugt kop fra en tankstation ud under forsædet.
13 dage efter vi har overtaget bilen, skal den allerede på værksted og må hentes af autohjælp. Henter den så nogle dage efter, hvor da jeg så starter bilen ikke kan komme ind på mediecenteret, da den skal låses op.
(Det har man ikke sørget for virker, selv om de godt ved det inden de overdrager bilen igen)
Dette kan de ikke hjælpe med og skal have fat i Renault dagen efter.
Vi får så også oplyst at vores bil er afmeldt fra d. 9/11 med virkning 3 uger senere.
Dette konstatere vi dog ikke er sket og undre os. Vi kontakter SKAT og de meddeler at bilen først er afmeldt d. 5 dec som i følge loven ikke er lovligt. Dette skal ske 3 uger efter slutseddel er lavet og værkstedet har meddelt os de har afmeldt vores gamle bil d. 9/11.
Det er ikke fordi det er mange penge i forsikring og grøn afgift, men princippet i det, at den ikke er blevet afmeldt som aftalt.
Det som skulle have været en god oplevelse med en ny bil, endte med at blive en dårlig oplevelse med dårlig service, dårlig behandling og derfor denne anmeldelse.

14 de dezembro de 2018
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais